Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalim i bojlerit

Po kërkoni një hidraulik për të lidhur bojlerin? Ne kemi 22,350 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i bojlerit

Keni nevojë për një shërbim lidhjeje bojleri? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në çmontimin e bojlerit të vjetër, instalimin e një të reje, kontrollin e valvulës së sigurisë, lidhjen e bojlerit me ujësjellësin, lidhjen e ngrohësit elektrik të magazinimit të ujit. Çmimi i instalimit të një ngrohës uji zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: shërbimi, mirëmbajtja, kostot e transportit, pjesë këmbimi të ofruara nga një prej inxhinierëve tanë të ngrohjes 22,350 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse punësoni një ekspert për instalimin dhe riparimin e bojlerit mbi Wilio?
Pak gjëra në familjen tuaj janë më të këndshme se uji i nxehtë kudo dhe në çdo kohë. Zjarri një ekspert nëpërmjet Wilio, i cili do të sigurojë që uji i nxehtë do të rrjedhë nga tap ose vaskë. Gëzoni komoditetin e dushit të nxehtë në një sezon të ftohtë dhe lironi muskujt e lënduar pas një dite të fuqishme në punë (ose pas stërvitjes). Çdo gjë që nevojitet për të pasur një ujë të nxehtë në shtëpinë tuaj është krijimi i kërkesës. Tregoni të gjitha detajet e rëndësishme të tilla si parametrat teknikë dhe vendosja e bojlerit elektrik që duhet të instalohet ose të riparohet. Mos harroni adresën tuaj, buxhetin dhe kur do të doni të përfundoni punën. Kontraktorët do t'i përgjigjen kërkesës suaj dhe do t'ju japin një ofertë falas. Ju mund të shihni rishikimet dhe vlerësimet e tyre për t'ju ndihmuar të zgjidhni më të mirën. Pas urdhërimit të shërbimit do të vijë tek ju për të ngritur ose rregulluar kazan elektrike. Ju pastaj do të paguani një shumë të para-rënë dakord dhe të gjithë përfundon puna. Të ketë gjithmonë ujë të nxehtë në shtëpi, të përfitoni nga Wilio tani!
A duhet të ofroj disa mjete ose pajisje për instalim apo riparim?
Jo, ju nuk keni për të siguruar ndonjë mjet apo pajisje. Eksperti juaj për instalimin dhe riparimin e kaldajave ka ekspertizë, përvoja dhe mjete për të kryer këtë shërbim. Ju duhet vetëm një kazan elektrike dhe të gjitha pjesët e saj.
Sa kohë do të marrë instalimin ose riparimin e bojlerit?
Kjo varet nga madhësia e bojlerit dhe kompleksitetit të punës së instalimit ose riparimit. Nëse puna kërkonte disa modifikime dhe riparime të thjeshta të një bojler ekzistues, ky shërbim mund të zgjasë vetëm një orë. Heqja e një kazan të vjetër, mbylljen ose deponimin e saj dhe zëvendësimi i instalimit të një valë të re mund të zgjasë gjithë ditën.
A mund të më ndihmojë Wilio hidraulik me instalimin ose fix bojler?
Po! Nëse keni shitur instalimin ose riparimin e bojlerit dhe duhet të realizoni më shumë punë në të njëjtën kohë, por nuk e gjeni në mënyrë paqësore në ndihmë. Ju mund të gjeni mjeshtra për qindra detyra të ndryshme, madje edhe veprat e pazakonshme të tilla si pastrimi i tubave, izolimi dhe riparimi i pajisjeve. Vetëm të krijoni kërkesë të detajuar me të gjitha nevojat tuaja specifike për t'ju dhënë hidraulik Wilio mund të ndihmojë. Kjo është se si ju lidheni me instaluesit e saktë Wilio dhe për të parandaluar keqkuptimet.
A mund të instaloj vetëm një kazan?
Është e mundur që ju të instaloni bojlerin vetë. Nëse keni përvojë, aftësi dhe pajisje të sakta, patjetër mund ta provoni. Megjithatë, ajo mund të jetë fizikisht e kërkuar dhe e komplikuar detyrë. Mos rrezikoni që po instaloni veten - nëse ju mungon mjetet ose know-how ju merrni në telashe. Është padyshim më e mirë të përdoret Wilio dhe të kërkoni një ekspert që do ta bëjë këtë për ju.
Çfarë përfshin instalimin dhe shërbimet e instalimit të bojlerit?
Ky shërbim përfshin të gjitha detyrat e nevojshme për kazan elektrike në familjen tuaj për të punuar në furnizimin me ujë të ngrohtë, nëse është një instalim i ri ose riparim i ekzistuese. Kjo mund të përfshijë heqjen e ngrohësit të vjetër të ujit për të liruar rrugën për një instalim të ri. Detyra të tjera mund të përfshijnë vendosjen e rezervuarit, instalimin e tubit, lidhjen e rezervuarit të zgjerimit, lidhjen e temperaturës dhe valvulave të presionit dhe lidhjen e lidhjeve elektrike dhe linjat e energjisë. Hidraulik juaj mund të korrigjojë kaldaja elektrike të dëmtuar.
Shërbime
Heqja e ngrohësit të vjetër të ujit
Instaluesit e bojlerëve gjithashtu mund të çmontojnë ngrohësin e vjetër të ujit dhe të përgatisin hapësirë ​​për një të re. Specialisti juaj fillon të ndërpresë fuqinë në një rrjet të shpërndarjes dhe të fikni ujin. Kovë është përdorur për të kapur çdo ujë të ruajtur në kazan që do të derdh nga tubat e saj. Më pas, të gjitha tubat dhe lidhjet mund të shkëputen dhe transferohen bojlerin e vjetër në zonën e magazinimit. Disa kaldaja elektrike mund të ofrojnë asgjësimin e rezervuarit të vjetër për ju.
Vendndodhja e një bojler të ri
Eksperti juaj me qira kazan mund të përcaktojë dhe të vendosë rezervuarin e bojlerit në vendin më të përshtatshëm dhe t'i përqendrojë ato në një platformë të ngritur për qasje më të lehtë dhe si një masë paraprake sigurie kundër përmbytjeve. Nëse nuk keni një platformë të ngritur, disa specialistë mund t'ju bëjnë një shtesë.
Instalimi dhe instalimi i tubave
Më pas, eksperti juaj do të instalojë furrën. Tubat maten dhe priten në gjerësi dhe gjatësi të duhur. Pushimet duhet gjithashtu të hiqen në pjesët e brendshme të tubave për të siguruar një normë më të mirë të rrjedhës. Çdo tub i instaluar është i mbështjellë me shirit hidraulik. Nëse është e nevojshme, është ngjitur dhe instaluar me të dyja mënyrat në mënyrë që të rritet siguria dhe mbrojtja nga rrjedhjet. Komponentët përkatës si matrica e shtypit, unazat dhe çorape fleksibile janë instaluar. Specialisti juaj do të sigurojë që të gjitha këto instalime të kenë nënshkrimin e përsosur dhe lidhjen e fortë.
Lidhja e rezervuarit të zgjerimit, temperaturës dhe valvulës së presionit
Eksperti i instalimit të bojlerit ndikon në rezervonin e zgjerimit në anën e furnizimit me ujë të ftohtë ose mbi ngrohësin elektrik. Tubat që janë të instaluara janë të prera në gjatësinë e duhur, të remotekës dhe të ngjitur sipas nevojës. Pas instalimit të rezervuarit të zgjerimit, specialisti juaj duhet të përputhet me presionin në një rezervuar të zgjerimit me një presion në një tub uji duke përdorur një pompë ajri të dorës. Ai plotëson instalimin dhe lidhin tankin dhe tubin nëse është e nevojshme.
Lidh linjat e energjisë
Nëse rryma dhe uji është ende me aftësi të kufizuara, eksperti juaj lidh linjën e energjisë me ndërprerësin tuaj kryesor. Pasi të përfundoni të gjitha instalimet, uji dhe energjia është e ndezur dhe teston nëse uji po rrjedh në çezmat tuaja.
Riparimi i bojlerit elektrik të dëmtuar
Nëse keni nevojë për një riparim të bojlerit elektrik, eksperti juaj kontrollon bojlerin me energji dhe ujë. Kontrollohen rrjedhjet e tubave, nyjeve dhe pajisjeve, pabarazitë e presionit ose probleme të tjera. Më pas, korrigjimet bëhen.