Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalim dhe riparim i kondicionerit

Jeni duke kërkuar për teknologji instalimi/riparimi të ajrit të kondicionuar? Ne kemi 21,973 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,877 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim dhe riparim i kondicionerit

Keni nevojë për shërbim në fushën e instalimit/riparimit të ajrit të kondicionuar? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në klimatizimin, lidhjen e njësisë së brendshme dhe të jashtme, pastrimin dhe zëvendësimin e filtrave. Kostoja e instalimit dhe riparimit të ftohjes zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: filtër, konsolë, shërbim urgjence pa ndërprerje, dezinfektim, të cilat do të ofrohen nga një prej specialistëve tanë të 21,973 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,877 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Shkruani në detyrë të jetë e mundur një përshkrim të asaj pune që ju nevojitet për të kryer dhe në çfarë mase për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkoni për instalimin / riparimin e ajrit të kondicionuar në Wilio?
Duke kërkuar për një ekspert për instalimin ose riparimin e ajrit të kondicionuar në lagjen tuaj? Në mënyrë që ajri të jetë i përshtatshëm për të punuar mirë, është e nevojshme të instalohet siç duhet, të pastër dhe të mirëmbajtur. Korrigjimet e mundshme duhet të adresojnë një profesionist të kualifikuar. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të ajrit të kondicionuar nga mjedisi. Vetëm të hyni në kërkesën dhe do të merrni ofertat e para në disa minuta nga ekspertët lokalë që marrin punën kur është fjala për ju dhe për një çmim miqësor. Klima juaj gjithmonë do të jetë e besueshme dhe e qetë gjatë ditëve të nxehta.
Çfarë është pjesë e mirëmbajtjes standarde të ajrit të kondicionuar?
Gjatë shërbimit të ajrit të kondicionuar, teknik i shërbimit të ftohësit (R32, R410a), presioni i sistemit, filtrat, elektronika, vulat dhe kullimi i kondensuar. Do të shkarkohet dhe pastron avulluesin, filtrat, mbulimet, kapacituesit e jashtëm, mbetjet e kondensimit dhe elektronikës. Kontrollon qarkun e ftohjes, zhurmën, funksionimin e mënyrave individuale të punës dhe forcon nyjet.
Pse është një shërbim i rregullt vjetor i ajrit të kondicionuar, i quajtur. profilaksi?
Shërbimi i rregullt i kondicionerit është një parakusht për funksionimin e saj të butë dhe të gjatë. Kontrolli dhe riparimi i ajrit nuk përfshin vetëm pastrimin e ajrit të kondicionuar dhe dezinfektim, por edhe një rishikim të pajisjeve. Pastrimi i ajrit të kondicionuar mund të zvogëlojë konsumin e energjisë dhe kështu çmimin e operacionit. Mirëmbajtja e neglizhimit do të shkaktojë një rënie të qëndrueshme në performancën e ajrit të kondicionuar, ndërsa konsumi i energjisë do të rritet.
Sa shpesh keni nevojë për të kryer shërbimin e ajrit të kondicionuar?
Sa shpesh keni nevojë për të kryer shërbimin e ajrit të kondicionuar do të varet nga sa shpesh përdorni njësinë e ajrit të kondicionuar dhe si shumë pluhur ose të ndotur është mjedisi i jashtëm. Nëse pastroni rregullisht filtrat çdo disa javë dhe mbani njësinë e jashtme të pastër nga papastërtitë dhe web, mirëmbajtja profesionale ju do të keni nevojë vetëm një herë në vit.
A duhet të rregulloj ose të zëvendësoj njësinë e ajrit të kondicionuar?
Kur vendosni nëse ju duhet të rregulloni njësinë e ajrit të kondicionuar ose të zëvendësoni, merrni parasysh faktorët si: mosha e njësisë së ajrit të kondicionuar, efikasiteti i saj i energjisë dhe një çmim i njësisë së re kundrejt shpenzimeve të riparimit.
Cilat lloje të rregullimeve të ajrit të kondicionuar janë më të zakonshmet?
Riparimi i ajrit të kondicionuar: • Mbushja e një ftohjeje të re me rrjedhjen e ftohësit • Shtojca e ftohësit • Shkëmbimi i komponentëve në një qark ftohës • Kompresor i ri Riparimi elektrik i ajrit të kondicionuar: • Ndërhyrja ose diagnoza e problemit në EL. qark. • Riparimi elektrik i ajrit të kondicionuar me zëvendësim të komponentit • Ndërrimi i kondensatorit të drejtimit Riparimi i kondensuar: • Riparimi i kondensuar: pastrimi • Riparimi i kondensuar: Përgatitja (përveçse, lidhja, shpimi) • Riparimi i pompës kondensate • Montimi i pompës kondensate • Riparimi / zëra zëvendësuese / tuba për kondensatë
Çfarë ndodh nëse nuk ekzekutohet shërbimi i rregullt i ajrit të kondicionuar?
Njësia e ajrit të kondicionuar ka komponentë që filtrojnë ajrin dhe nëse këto filtra janë të impresionuar rregullisht në njësi për të rritur bakteret të cilat do të transmetohen në qarkullim kur operohet me ajër të kondicionuar. Prandaj, shërbimi i rregullt është i nevojshëm për të bërë ajrin nga ajri i pastër dhe i shëndetshëm, por edhe se njësia e ajrit të kondicionuar punon pa çrregullime, në mënyrë të ulët të konsumit të energjisë elektrike dhe jetës së gjatë.
Sa shpesh keni nevojë të bëni njësinë e ajrit të kondicionuar të shërbimit?
Ekspertët rekomandojnë kryerjen e shërbimit të ajrit të kondicionuar në apartamente dhe shtëpi një herë në vit. Pranverën më të mirë të hershme. Megjithatë, për të siguruar që ajri juaj do të punojë në mënyrë efikase, është gjithashtu e nevojshme për ta pastruar atë përveç shërbimit vjetor.
Sa kushton shërbimi i ajrit të ajrit?
Kostoja mesatare e kostos së ajrit të kondicionuar varion nga 50 në 300 €. Çmimi varet nga sa njësitë e ajrit të kondicionuar janë të përfshirë, të tilla si ato ku ato janë vendosur dhe faktorë të tjerë.
Si është instalimi i ajrit të kondicionuar?
Klasifikimi dhe fokusi
Çdo instalim i kondicionerëve fillon me një pamje dhe fokusim. Është një nga hapat më të rëndësishëm të nevojshëm për ta bërë përdoruesin e ajrit të kondicionuar të rehatshëm, efikas, të mundshëm dhe të jetë e mundur me ndërhyrjen më të vogël në objektin tuaj. Gjatë inspektimit, numri i njësive të nevojshme për instalim është dimension, performanca dhe vendndodhja e tyre.
Instalimi dhe montimi i ajrit të kondicionuar
Kondicionerët e murit janë më shpesh të përbërë nga një njësi e jashtme dhe nga një ose më shumë njësi të brendshme. Gjatë instalimit të ajrit të kondicionuar, këto njësi të brendshme dhe të jashtme duhet të lidhen me ftohje dhe në mënyrë elektrike, gjë që kërkon ekspertizë dhe përvojë. Prandaj, është e nevojshme të kontaktoni ekspertin. Asambleja e ajrit të kondicionuar fillon me përcaktimin e saktë të njësive të jashtme dhe të brendshme. Është e nevojshme që tubacioni të çojë në njësitë e brendshme dhe të jashtme të mund të sillen në pajisje pa pengesa. Ekziston gjithashtu një nevojë për të përcaktuar se ku condens. Prandaj, ka shumë ujë, prandaj rrjedhja e ujit duhet të jetë në një gradient. Deri në pesë litra mund të krijohen në ditë. Uji zakonisht merr jashtë ose jashtë, jashtë shtëpisë p.sh. në çon në sifon ose në tankin WC. Tubat mund të kryhen nga një kanal kabllor, por gjithashtu mund të ndërtohen në mure nëse instalimi mendon mjaft paraprakisht ose trashësia e Masonit lejon. Për ruajtjen e tubave në mure, nevojiten prishje më të mëdha dhe punime të mëtejshme të rindërtimit të tilla si p.sh. Piktura. Në të njëjtën kohë, është dy financiare dhe kohë. Më pas, tastiera është montuar për të ruajtur njësinë e jashtme dhe pllakën e brendshme të transportuesit. Kur montimi i njësive të jashtme dhe të brendshme është përfunduar dhe tubat dhe linjat janë në vendet e tyre, tubat dhe kabllot janë përcjellë, pajisja është e ajrosur, e angazhuar në energji elektrike dhe është e mbushur me një agjent shtesë të ftohjes sipas nevojës. Së fundi, funksionimi i duhur i tij është i kontrolluar dhe testuar me mjetet matëse të presionit në mënyrë që performanca e ajrit të kondicionuar të jetë gjithashtu e mjaftueshme për t'u ngarkuar.
Pse duhet të instalohet ajer i kondicionuar vetëm një person i akredituar?
Instalimi i ajrit të kondicionuar gjithashtu përfshin veshin e ftohësit. Sipas legjislacionit në fuqi, ata mund ta disponojnë atë person të certifikuar ekskluzivisht. Prandaj, instalimi i ajrit të kondicionuar mund të kryhet vetëm nga një ekspert i akredituar nga ligji.
Çfarë është pjesë e mirëmbajtjes standarde të ajrit të kondicionuar?Mirëmbajtja e ajrit të kondicionuar
Dezinfektimi i avullimit Pastrimi i mbulesës së njësisë së brendshme Motor dhe kontrollin e zhurmës Pastrimi i elektronikës Shtrëngimi i nyjeve elektrike dhe mekanike Dezinfektimi i kondensuar i mbeturinave Kontrollimi dhe pastrimi ose zëvendësimi i filtrave Pastrimi i kondensatorëve të jashtëm Kontrollimi i veçorive të kontrollit Kontrolloni tifozin, mënyrat e ftohta, të nxehtësisë Kontrolli i gjendjes së izolimit termik Kontrolli i ngushtësisë së ftohjes Pastrimi i njësisë në natyrë mbulon
Si është instalimi i ajrit të kondicionuar?
Klasifikimi dhe fokusi
Çdo instalim i kondicionerëve fillon me një pamje dhe fokusim. Është një nga hapat më të rëndësishëm të nevojshëm për ta bërë përdoruesin e ajrit të kondicionuar të rehatshëm, efikas, të mundshëm dhe të jetë e mundur me ndërhyrjen më të vogël në objektin tuaj. Gjatë inspektimit, numri i njësive të nevojshme për instalim është dimension, performanca dhe vendndodhja e tyre.
Instalimi dhe montimi i ajrit të kondicionuar
Kondicionerët e murit janë më shpesh të përbërë nga një njësi e jashtme dhe nga një ose më shumë njësi të brendshme. Gjatë instalimit të ajrit të kondicionuar, këto njësi të brendshme dhe të jashtme duhet të lidhen me ftohje dhe në mënyrë elektrike, gjë që kërkon ekspertizë dhe përvojë. Prandaj, është e nevojshme të kontaktoni ekspertin. Asambleja e ajrit të kondicionuar fillon me përcaktimin e saktë të njësive të jashtme dhe të brendshme. Është e nevojshme që tubacioni të çojë në njësitë e brendshme dhe të jashtme të mund të sillen në pajisje pa pengesa. Ekziston gjithashtu një nevojë për të përcaktuar se ku condens. Prandaj, ka shumë ujë, prandaj rrjedhja e ujit duhet të jetë në një gradient. Deri në pesë litra mund të krijohen në ditë. Uji zakonisht merr jashtë ose jashtë, jashtë shtëpisë p.sh. në çon në sifon ose në tankin WC. Tubat mund të kryhen nga një kanal kabllor, por gjithashtu mund të ndërtohen në mure nëse instalimi mendon mjaft paraprakisht ose trashësia e Masonit lejon. Për ruajtjen e tubave në mure, nevojiten prishje më të mëdha dhe punime të mëtejshme të rindërtimit të tilla si p.sh. Piktura. Në të njëjtën kohë, është dy financiare dhe kohë. Më pas, tastiera është montuar për të ruajtur njësinë e jashtme dhe pllakën e brendshme të transportuesit. Kur montimi i njësive të jashtme dhe të brendshme është përfunduar dhe tubat dhe linjat janë në vendet e tyre, tubat dhe kabllot janë përcjellë, pajisja është e ajrosur, e angazhuar në energji elektrike dhe është e mbushur me një agjent shtesë të ftohjes sipas nevojës. Së fundi, funksionimi i duhur i tij është i kontrolluar dhe testuar me mjetet matëse të presionit në mënyrë që performanca e ajrit të kondicionuar të jetë gjithashtu e mjaftueshme për t'u ngarkuar.
Pse duhet të instalohet ajer i kondicionuar vetëm një person i akredituar?
Instalimi i ajrit të kondicionuar gjithashtu përfshin veshin e ftohësit. Sipas legjislacionit në fuqi, ata mund ta disponojnë atë person të certifikuar ekskluzivisht. Prandaj, instalimi i ajrit të kondicionuar mund të kryhet vetëm nga një ekspert i akredituar nga ligji.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Valon G.
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Ferid  H.
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Ilir F.
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Ilir P.
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Abdyl I.
Instalim dhe riparim i kondicionerit
Burim N.