Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Higjiene, demolim

Po kërkoni një profesionist për riparim dhe prishje? Ne kemi 23,866 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Higjiene, demolim

Keni nevojë për një shërbim riparimi dhe prishjeje? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në heqjen e papastërtive, shërimin e materialeve të ndryshme, shembjen e objekteve. Çmimi i punës së riparimit dhe prishjes zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: marrja me qira e pajisjeve të prishjes, mjetet e prishjes të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 23,866 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësosh një specialist në prishje nëpërmjet Wilio?
Duke kërkuar për shërbimet e prishjes? Eksperti i prishjes në mënyrë efektive disponon ndërtesa të brendshme dhe të jashtme ose, për shembull, heq pllakat në pasurinë tuaj të patundshme. Ka përvojë me mjetet e prishjes, kështu që të gjitha prishjet do të bëhen në mënyrë të sigurtë dhe në përputhje me rregulloret në mënyrë që të mund të vazhdoni fazën e ardhshme të projektit tuaj. Shtoni projektin tuaj në Wilio dhe ne do t'ju lidhë me kompanitë më të mira të prishjes lokale. Thjesht shpjegoni atë që ju duhet të prishni kur është e nevojshme për të bërë dhe nëse materialet duhet të ruhen ose të hidhen poshtë.
Kush është shitësi i prishjes?
Furnizuesi i stërvitur i prishjes në mënyrë të sigurtë shkatërron struktura të ndryshme dhe të përkohshme. Demolitions mund të bëhet në fillim të shumicës së rindërtimeve për të filluar me punën.
Cilat janë llojet e zakonshme të shërbimeve të prishjes?
Ekspertët e prishjes normalisht shkatërrojnë, çmontojnë dhe heqin banjo, pllaka, derdhje dhe mure. Ata zakonisht disponojnë çdo mbetje ose materiale të tërheqjes për riciklimin.
Cilat janë mjetet dhe teknikat e zakonshme të përdorura nga kompanitë e prishjes?
Furnizuesi juaj i prishjes përzgjedh mjetet dhe teknikat e duhura në varësi të madhësisë dhe vendndodhjes së objektit tuaj, por metodat më të zakonshme të përdorura janë dekonstruksioni ose prishja mekanike. Dekonstruksioni kryhet me dorë duke përdorur sekonda, strehimore dhe kacavida, ndërsa prishjet mekanike përfshijnë plumba, buldozerë dhe ekskavatorë.
A ka ligje apo leje që mund të ndikojnë në prishjen?
Po. Vendimi i lejes ndikohet nga faktorë të tillë si mjedisi, trashëgimia kulturore dhe ndikimi i prishjes në paraqitjen e zonës. Licencat dhe autorizimet e prishjes rregullojnë ligjet e qeverisë dhe qeveritë lokale.
Sa kushton të punësojë një furnizues të punës së prishjes?
Kostoja mesatare e shërbimeve të prishjes është zakonisht nga 60 - 80 euro për metër katror. Furnizuesi juaj i prishjes mund të ngarkojë më shumë ose më pak në varësi të kompleksitetit të punës, koston e marrjes me qira të një mjeti të prishjes mekanike, koha e nevojshme për prishjen dhe nëse keni nevojë të hiqni mbeturinat.
Çfarë përfshin një shërbim prishjeje?
Ekspertët e demolimit heqin strukturat e brendshme dhe të jashtme, pllakat dhe shtrimin, dorën ose përdorimin e makinave më të mëdha si ekskavatorët dhe buldozerët. Nëse keni nevojë të hidhni ndërtesën, detajet do të mësojnë kur të porositni shërbimet e prishjes përmes Wilio.
Shërbime
Plagët
A keni nevojë për të hequr muret e kopshtit, muret e brendshme apo kolonat? Fast furnizuesi juaj për prishje që pjekur dhe heq rrënojat. Në varësi të madhësisë dhe vendndodhjes së murit, eksperti juaj do të punojë në dorë ose të përdorë makina të tilla si një qese. Nëse nevojiten makina të specializuara, një i aftë në art do të diskutojë aksesin e pronës dhe koston e makinës dhe do të shtojë llogaritjen tuaj të çmimeve. Nëse muri është bërë me tulla ose dru, ju lutem vini re furnizuesin për të mbajtur dhe ripërdorur ose shitur materiale.
Duke tërhequr banjo
A do të rinovoni banjën? Pastaj ju duhet të prishni banjën tuaj të tanishme. Demolition Banjo përfshin disassembly washbasins, banjot, dushe, tualete, pllaka dhe mure. Eksperti i prishjes mund të disponojë ose t'i shpëtojë ata për një depo të dhënë me qira për një tarifë. Pas prishjes, mjeshtrit që mund të rinovojnë banjën për të ripërdorur sanitarin dhe materialet që keni vendosur të ruani.
Heqja e pllakave
Sigurohuni që të hiqni pllakat profesionale për të siguruar mbrojtjen e shtëpisë tuaj dhe shëndetit nga pluhuri dhe mbeturinat e rrezikshme. Nëse doni të largoheni nga pllaka, furnizuesi juaj me çekiç, daltë dhe scrapers me kujdes zhvishem. Nëse pllakat mund të fshihen, do të përdorë një çekiç ose plumb. Pavarësisht nga metoda e largimit, heqja profesionale e pllakave duhet të shkaktojë dëme minimale në sipërfaqen themelore. Furnizuesi i prishjes mund të ofrojë gjithashtu trajtim sipërfaqësor në mënyrë që të jetë gati për pllaka të reja. Para largimit, zona dhe (nëse përfshihet në çmimin e prishjes) merr një pllakë të thyer me ju.
Heqja e strehimit
Nëse keni nevojë të lejoni strehimoret metalike ose prej druri, ndoshta mund të keni nevojë për më shumë se një punonjës dhe furnizim ose enë të prishjes për mbeturinat që rezultojnë nga mbeturinat e shkaktuara. Kur furnizuesi juaj vjen në një vend, strehimi, materiale të tilla si metali merr në skrap dhe materiale të ripërdorshme mbajnë. Disa furnizues të punimeve të prishjes marrin parasysh kur përcaktojnë çmimin e punës, kështu që është mirë të ofroni fotografi dhe sa më shumë detaje për atë që është ndërtuar strehimi juaj.