Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Hidroizolim themeli

Po kërkoni një ndërtues për hidroizolimin e themeleve? Ne kemi 23,493 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hidroizolim themeli

Keni nevojë për shërbim në fushën e hidroizolimit të themeleve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në aplikimin e depërtimit, izolimit të pllakës bazë dhe trajtimit të sipërfaqes. Çmimi i themeleve izoluese ndaj lagështirës zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: ngjitës silikoni, llaç fugash, ngjitës mbushës, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 23,493 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Përzgjedhja e furnizuesit të saktë të hidroizolimit Kur zgjedhni një specialist të duhur të kontrollit të lagështirës, ​​është e nevojshme të mendoni për disa gjëra të rëndësishme. Në këtë artikull ne do t'ju marrim hap pas hapi. Arrow njohuri themelore para takimit me zejtarët. Zgjidhni dikë që ka shumë përvojë. Kërkoni marrëdhënie me prodhuesit e produkteve. Jini aktivë dhe sigurohuni që çdo dokument të përmbajë informacionin kyç. Përdorimi i këtyre kontrolleve të thjeshta ju pengojnë të mashtroni. Zbuloni më shumë për natyrën e produktit të ofruar nga garancia, merrni informacion rreth kualifikimeve dhe trajnimit. Le të shohim artikullin e parë nga Trinity pak më shumë detaje. Para takimit me tregtarët e vetëm janë duke u mbështetur në njohuritë themelore. Para se të filloni të bëni një hartim ose buxhet të punës, përpiquni të bëni një studim bazë. Lloji më i zakonshëm i lagështirës është lagështia në rritje, lagështia e depërtimit dhe kondensimi - me çdo lloj duhet të trajtohet ndryshe. Kuptimi se si të identifikoni secilën prej tyre do t'ju ndihmojë të shmangni një biznesmen të pamatur që po përpiqet të shesë një zgjidhje më të shtrenjtë siç keni nevojë mund të vjedh. Zgjidhni dikë që ka shumë përvojë. Gjeni një paketë që ka përvojë të mjaftueshme me zbatimin e veprave të ngjashme dhe që specializohet në diagnozën e përditshme dhe punën e lagështisë. David është një teknikë e rehabilitimit për 30 vjet - dhe ka reagime të shkëlqyera nga konsumatorët në Wilio. Ajo shpjegon pse është e rëndësishme nga perspektiva e tij për të punësuar një specialist: "Sa për hidroizolim, unë mendoj se kualifikimet - ose të paktën njohuri të mira themelore të subjektit - janë me të vërtetë të rëndësishme. Kam gjetur njerëz shpesh në kërkim të ndërtuesve të zakonshëm. Unë jam një specialist - i specializuar në rritjen e lagështisë, hidroizolim bodrum, të zezë, të lagur dhe të thatë kalb. Kështu, unë nuk i ndajnë gjërat si ulluqet dhe çon. Ndërtuesit e përgjithshëm mund të bëjnë punë të mirë në riparimin e ulluqeve, korrigjimet e mbulimit, etj. - kur shkaku i lagështirës diagnostikohet siç duhet. Avantazhi i zgjedhjes së një specialisti të rehabilitimit është se duhet të jetë në gjendje të shkojë në rrënjën e problemit - së pari rreshtin për të parë se cili është problemi. Mund t'ju tregojë nëse është lagështia në rritje, kondensimi, lagështia e depërtimit, lagështia hidrostatike ose ndonjë gjë tjetër. Dhe pastaj ju mund ta zgjidhni atë sipas procedurave të rekomanduara. " Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni ekspertë të izolimit profesional, për të luftuar lagështi në zonën tuaj dhe ju do të merrni oferta reale sot. Përveç kërkimit të një rishikimi të Wilio, mos kini frikë të aplikoni për fotot nga puna e mëparshme. Ne rekomandojmë një bisedë me një ose dy klientë të mëparshëm për të cilët ka bërë një punë të ngjashme. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni se çfarë pune keni ardhur në kontakt. Për shembull, ata ishin inching dhe të sjellshëm? Ata pastruan siç duhet? Ndodhi pasi punonte për disa ripërtëritje? Pyetni gjithashtu për marrëdhëniet me prodhuesit. Specialistët sanaling zakonisht bien në një nga tre kategoritë: ata që punojnë për kompani të mëdha me bazë uji (të cilat gjithashtu shesin produkte hidrokizuluese); Ata që nuk janë të punësuar në shoqëritë e produkteve - por që kanë marrëveshje tregtare me një ose më shumë prej tyre për të përdorur produktet e tyre; Ata që punojnë plotësisht në mënyrë të pavarur. David shpjegon: "Vlen të kërkohet çdo zejtar nëse ai ka disa shoqata ose marrëdhënie biznesi me prodhuesit e caktuar. Disa njerëz regjistrohen për prodhuesit për të blerë dhe përdorur produkte të caktuara përfitojnë prej tyre. Pastaj ju duhet të jeni pak i kujdesshëm, sepse ata mund t'ju bindin për të adresuar problemin tuaj me një produkt të caktuar në vend që të diagnostikoni siç duhet. " David: "Pra, nëse jeni duke marrë parasysh miratimin e një specialisti diagnostikues ose trajtimin e problemit të lidhur me lagështinë, pyetni nëse është e lidhur me ndonjë prodhues të veçantë të produktit ose nëse është plotësisht i pavarur. Vlen të vizitoni të paktën tre ekspertë që kërkojnë shtëpinë tuaj, diagnostikoni problemin siç e shohin dhe ju bëjnë një ofertë pune. Disa specialistë të pavarur të rehabilitimit ngarkojnë një tarifë për kontrollin fillestar dhe një raport të statusit të lagështisë. "Jo të gjithë e bëjnë atë - David thotë se gjithmonë kryen një studim të lirë dhe mesazh me shkrim - kështu që vlen të kërkosh - të jetë aktiv. Nëse një specialist i rehabilitimit do të bjerë dakord për të zbatuar sondazhin - për shembull në pasuri të patundshme ju jeni duke marrë parasysh blerjen - filloni këtë studim. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni një ide për një gjendje teknike. Gjatë një studimi të plotë, specialisti i lagështisë zakonisht do të marrë këto hapa: kontrollin e jashtëm të ndërtesës në mënyrë që të përcaktohet nëse sipërfaqja është e lagur dhe si është ndërtuar ndërtesa (për shembull - ka mure të ngurta ose të zbrazëta? A ka ulluqe, të jashtme Tubat dhe kullimet e ujit? A ka ndonjë dëm - për shembull, plasaritje ose qepalla të thyera?) Diskutim me pronarin e shtëpisë (nëse është i pranishëm), i cili kërkon historinë e lagështisë dhe të ketë ndonjë punë parandaluese kundër lagështirës. Përfshirë brendësinë e ndërtesës në mënyrë që të zbulojë çdo shenjë të lagështirës (për shembull, lëshuar letër-muri, ngjyrosje ngjyra ose ndotja e ujit). Përdorimi i një higrometri për të përcaktuar diagnozën e saktë të lagështirës. Specialisti përmirësues ka gjithashtu të ngjarë të bëjë brenda kontrolleve të shënimeve dhe / ose të bëjë fotografi. Pas vizitës për të vlerësuar problemin tuaj, një specialist i mirë do t'ju japë një mesazh me shkrim. Sigurohuni që çdo mesazh përmban informacione kyçe. Bëni këto kontrolle të thjeshta menjëherë dhe për të shmangur zhgënjimin. Davidi vë në dukje elementet kyçe që ky raport duhet të përmbajë: "Pronari i shtëpisë duhet të sigurojë që çdo mesazh që merr, përmban gjërat e mëposhtme: vëzhgojnë një specialist për atë që gjendet; Rezultatet e vlerave të matura nga banori elektronik (për të përcaktuar nivelin e lagështisë); Konkluzione për atë që e konsideron një burim të problemit; Rekomandime për atë që pronari i shtëpisë duhet të bëjë me të; Kuotim për çmimin e bërë këtë punë. " Lajm i mirë është se ka simptoma kryesore që mund të paguajnë pronarët e shtëpive. Davidi shpjegon: "Shpesh nuk po rritet lagështia - mund të jetë një kondensim i thjeshtë, funksionim i gabuar i derës së përparme apo edhe një radiator jo të ngushtë". Ka mënyra të caktuara të pronarit të shtëpisë për të gjetur nëse ka ose ka pasur lagështi në rritje. E para është të kërkosh kërpudha me pika të zeza: "Nëse ke njollat ​​në mure, lagështia - pothuajse me siguri është kondensimi ose rrjedhja e ujit. Në nivelin e katit të parë, lagështia nuk mund të rritet! Ai tingëllon i çuditshëm, por shumë njerëz ende mendojnë. Arrijnë lagështi në rritje vetëm në katin e parë - deri në një metër, nga pjesa e jashtme prej 1.5 metrash. Gabimet e treta të shpeshta janë se kalbja e lagësht e pllakës është shkaktuar gjithmonë nga lagështia e përkulur. Mund të jetë një lagështi në rritje, por mund të ndodhë vetëm sepse ka dru në kontakt me muraturën. Çdo dru që është në kontakt me muraturën është i prirur për kërpudha. Prandaj është padyshim një lagështi në rritje. Shikoni për të gjithë ata që ju tregojnë se kjo është e vetmja shkak ". Gjeni kushtet e ofruara nga garancia. Shumë ekspertë izolues të lagështisë ofrojnë garanci për punën që ata ofrojnë dhe për materialet e përdorura. Megjithëse mund t'i japë pronarit të shtëpisë ndjenjë të sigurt, Davidi shpjegon se është e rëndësishme të kuptoj se cilat janë kushtet e garancisë: "Ne sigurojmë një garanci 20-vjeçare. Megjithatë, ne gjithashtu anije - në një kosto shtesë - mbuluar nga sigurimi. Kjo do të thotë se edhe nëse e kemi përfunduar aktivitetin, puna që kemi bërë në pronën tuaj do të mbulohet. Nëse e vetmja garanci e lëshuar nuk është e mbuluar nga sigurimi - dhe pastaj kompania ndalon tregtinë - kjo garanci nuk është as për atë letër që është shkruar ".