Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Hidroizolim terrace

Jeni duke kerkuar nje ndertues per hidroizolimin e nje tarrace? Ne kemi 23,410 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Hidroizolim terrace

Keni nevojë për një shërbim në fushën e hidroizolimit të tarracave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në aplikimin e depërtimit, ngjitjes së hidroizolimit. Çmimi i izolimit të tarracës kundër lagështirës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: ngjitës silikoni, llaç fugash, ngjitës mbushës, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 23,410 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si izoloni një ballkon ose tarracë Në zbatimin e sistemeve të hidroizolimit në ballkone ose tarraca, aftësia për të vlerësuar dhe pastaj zgjidhni një sistem hidroizolues që është më i përshtatshëm për situatën aktuale pavarësisht nëse është një ndërtesë e re ose riparimi i një problemi ekzistues. Prandaj, është e nevojshme të realizohen dhe t'i kushtojmë vëmendje të veçantë të gjitha detajeve dhe të kuptuarit të tyre të saktë, të cilat në shumicën e rasteve paraqesin pika kritike dhe vende përmes të cilave do të ndodhë uji dhe shkakton probleme të mëvonshme. Çfarë duhet të bëni para hidroizolimit të një ballkoni apo tarracë? Së pari dhe më kryesorja, ekziston nevoja për të vlerësuar vetitë ekzistuese të zonës së riparuar, pasi në varësi të shtetit të mbajtjes së ballkonit ose tarracës që dëshironi të rindërtoni, ekzistojnë mundësi të ndryshme dhe hapa të ndryshëm për t'u zgjidhur. Gjëja e parë që do të vlerësohet është një shtet ekzistues. Kjo do të thotë një vlerësim të shtresës që është e dukshme dhe e cila është gjithashtu më e lehtë për t'u eksploruar. Për shembull, ky vlerësim mund të bëhet duke kontrolluar nëse lidhjet janë të qëndrueshme, të paprekura ose të zhdukur. Në shumicën e rasteve, uji fillon të rrjedhë përmes nyjeve dhe për këtë arsye ka një mungesë më të madhe të efektit hidroizolues të trajtimit sipërfaqësor. Si rezultat, uji do të fillojë të përkeqësojë të gjithë mishërimin strukturor me dëmtime serioze ndaj elementeve të tjerë të rëndësishëm. Paralelisht, është e mundur të kontrollohet gjendja e shtresës së dyshemesë, sidomos kur bëhet fjalë për të çara ose rrjedhje që lejojnë që uji të rrjedhë dhe të krijojë vende problematike. Së pari, është e nevojshme për të dalluar nëse është e nevojshme për të ri-kryer hidroizolim kompleks ose vetëm për të adresuar rimëkëmbjen e sistemit ekzistues të hidroizolimit të ballkonit ose tarracës. Kjo rezolutë na lejon të kuptojmë se çfarë niveli të hidroizolimit ne duhet të ndërhyjmë. Ndërsa në rastin e parë, kryerja e një sistemi hidroizolues është më i thjeshtë, në rastin e rindërtimit, është e nevojshme të admohemi për të analizuar një shtet ekzistues. Në atë kohë, vetëm trajtimi minimal invaziv, i cili fillimisht qëndron në heqjen e depozitave ose trajtimeve të mëparshme të tilla si dylli dhe sealants, dhe në pastrimin e mëvonshëm të detergjentit neutral substrate. Pas tharjes, izolimi i tarracës duhet të riparohet nga një sealant i jashtëm i përshtatshëm që duhet të ketë vetitë e shkëlqyera të papërsosjes dhe kështu siguron integritetin e shtresës së mbarimit dhe rrjedhimisht të gjithë mishërimin strukturor. Së fundi, nevojiten disa rregullime, të cilat janë kryesisht të lidhura me aplikimin e produkteve që lejojnë ujin, veçanërisht në vendet me rrezikun më të madh të kullimit, të tilla si nyje dhe nyje të ndryshme. Kjo është e rëndësishme nga pikëpamja për të siguruar që një hidroizolim në çdo shtresë të ballkonit ose tarracës do të kryhet pas një ndërhyrje të tillë. Ballkon hidroizolim Që nga momenti kur është e qartë se uji depërton përmes një shtrese izoluese të një ballkoni ose tarracë, ne do të vazhdojmë të rivendosim një sistem hidroizolues. Ne heqim një shtresë të parëndësishme dhe të shqetësuar së bashku me një shtresë ngjitëse dhe një shtresë të papërshkueshme nga uji që mbrojnë mëkatin. Nga kjo shtresë, ne do të ofrojmë një produkt të ri të hidroizolimit të papërshkueshëm nga uji dhe lidhjen e mëvonshme të shtresës së re izoluese duke përdorur një ngjitës të çimentos të përshtatshme për llojin e substratit dhe llaçin e injektimit me vetitë hidroizoluese të projektuara posaçërisht për përdorim të jashtëm. Si të parandaloni rrjedhjet në një ballkon ose tarracë Gjithmonë kujdesuni për madhësinë e saktë të nyjeve dhe materialit nga i cili janë bërë. E gjitha varet nga lloji i dyshemesë që dëshironi të aplikoni në ballkon ose tarracë tuaj. Dysheme të mëdha të pllakave janë përdorur gjithnjë e më shumë, kështu që nyjet dhe llaçit duhet të përshtaten për të mos shkaktuar të çara të mundshme në dysheme dhe për të minimizuar rreziqet e sekuestit. Një element tjetër për të paguar vëmendje të veçantë është Praga. Në veçanti, lidhja midis ballkonit ose tarracës dhe dyerve të dritareve që lidhin jashtë me brendësinë e shtëpisë. Rregulli që brenda shtëpisë është të paktën 2.5 cm më e lartë se niveli i ballkonit, edhe pse në arsye estetike janë bërë gjithnjë e më shumë në të njëjtën nivel lartësi, kështu që funksioni i kullimit të shiut është pak i shtypur. Sa i përket trajtimit të detajuar si qoshet e murit dhe dyshemetë, nyjet e dilatimit ose kullon, zakonisht krijohen elemente të përdorura me sisteme të ndryshme hidroizoluese të propozuara. Këto sisteme ofrojnë dhe mbrojnë pikat e tjera të hidroizolimit në të cilat rreziku i vendpushimeve është gjithmonë më i madh për shkak të kompleksitetit të tyre të veçantë dhe vështirësive të vendosjes dhe bërjes. Prona të produktit ideal për ballkon ose tarracë të papërshkueshëm nga uji Sistemi ideal për hidroizolim ballkon ose tarracë duhet të sigurojë një shtresë hidroizoluese që është elastike dhe jashtëzakonisht rezistente, dhe në të njëjtën kohë duhet të sigurojë aderimin e jashtëzakonshëm në nyjen e çimentos që përdoret për aplikimin e dyshemesë. Dokumentacioni teknik i këtyre sistemeve duhet të ketë karakteristika që korrespondojnë me rregulloret e zbatueshme për përdorimin e tyre të synuar. Hapat që duhen marrë për zbatimin më të mirë të një ballkoni ose tarracë mund të përmblidhen në pikat e mëposhtme: • ballkon ose tarracë primare me hidroizolim me bends përkatëse vertikale në mure dhe pragjet, • Aplikimi i një shtrese materiale që mbron hidroizolimin nga shtresa e shtresës së ngarkesës, • Krijimi i shtresës së shtresës së ngarkesës, • Aplikimi i një sistemi hidroizolues për të mbrojtur maçin që është në përputhje me aplikimin e mëvonshëm ngjitës në pllaka, • Aplikimi i një shtrese duke përdorur një ngjitës të përshtatshëm për këtë qëllim, • Pllakat e tapës së dhëmbëve duke përdorur masën e përshtatshme me vetitë hidroizoluese për të shmangur rrjedhjen përmes nyjeve, • Mbarimi i mundshëm siguron një shtresë përfundimtare të hidroizolimit. Terrace ka një problem, zgjidh atë! Terraces ose kulmet që gjithashtu janë të destinuara për të ecur mund të kenë probleme të lagështisë. Ka disa metoda për tarracën e hidroizolimit, por të gjithë qeverisin nga i njëjti parim. Bëhuni gati për partitë dhe veprime të tjera që do të shkoni në këtë verë. Përgatitja e dyshemesë në tarracë Timers janë lëkurë me kalimin e kohës, Malta midis pllakave pushon së kryerjen e funksionit të tyre dhe do të fillojë problemet me një vendpushim me ujë. Nëse ky problem është i njohur, ka pasur kohë për tarraca hidroizolim, jo ​​vetëm për shkak të blerjes së një fasule të re, por edhe për të qenë më rezistent ndaj lagështirës. Para vetë hidroizolimit, është më e rëndësishmja për të përgatitur sipërfaqen e dyshemesë ose tarracë në mënyrë që të jetë e pastër, e butë, e drejtë dhe më e privuar nga pluhuri. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër, pa yndyrë, myk, por edhe materiale pjesa më e madhe. Unë do të përjashtoj të gjitha gjurmët e këmbëve të Machu, barërat e këqija dhe papastërtitë e akumuluara në ekranet. Do të ishte e dobishme nëse mund të llak bimët mund të llak disa produkte bari për të shmangur ri-rritjen dhe lubrifikuar. Kujdes nga pikat e veçanta 90% e çrregullimeve të tarracës hidroizoluese janë shkaktuar nga çrregullimet e njohura si pika njëjës. Ai përfshin kullon, nyje midis mureve dhe dyshemeve, nyjeve të dilatimit, mureve vertikale, skajeve periferike etj. Është e rëndësishme t'i hartoni dhe t'i caktoni këto pika për të bërë këto pika. Trajtimi i tyre do të varet nga shteti në të cilin ata janë, por në përgjithësi është ideale e këtyre pikave të përforcuara mirë nga gjeotekstili dhe një shtresë e dyfishtë e mbrojtjes së hidroizolimit. Së fundi, ne gjithashtu duhet të marrim parasysh tendencën e vetë çatisë dhe kullimin e ujit. Materialet e dizajnuara për një tarracë rezistente ndaj ujit 1. Depozitat elastike. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë kur është lagështi në sipërfaqen e riparuar, dhe pastaj ju mund të shikoni atë. Është gati për përdorim pothuajse në çdo kohë dhe shëron në temperaturën e dhomës në kontakt me lagështinë e ajrit. Ideale për hidroizolim dhe riparimin e kulmeve, tarracave dhe kulmeve të kalimit. Ky produkt është i lehtë për t'u përdorur, sepse zbatohet me një furçë ose rul. Duhet të aplikohen dy shtresa të produktit, prisni 12 deri në 24 orë midis shtresës së parë dhe të dytë derisa produkti të jetë plotësisht i thatë. Mos e harroni atë në pikat e problemeve individuale për të amplifikuar për të shmangur problemet e ardhshme! 2. Mjetet Furçë ose rul. Vishni dorashka dhe lani ato me kompozime industriale të pastrimit në rastin e njollave të krijuara kur njollat ​​janë ende të freskëta dhe të majtë. 3. Mirëmbajtja dhe pastrimi Ujë të pastër nën presion, çorape ose ndonjë mënyrë të ngjashme. Izolim dhe tarraca të sheshtë Tarracat e hidroizolimit është një problem i vështirë në ndërtimin e ndërtesave kryesisht për shkak se sipërfaqet janë të drejta, që do të thotë se uji nuk mund të rrjedhë shpejt nga ndërtimi, ajo do të rrjedhë ngadalë ose të grumbullohet në sipërfaqe, e cila krijon opsionet ideale të errët. Përveç kësaj, këto sipërfaqe të sheshta kërkojnë gropa dhe kanale të sekuestrimit përmes të cilave uji mund të rrjedhë përpara se të hyjnë në tuba vertikale të ikjes që janë një burim tjetër i madh i rrjedhjeve. Rrjedhimisht se sipërfaqet e përafërt të tarracave nuk janë të mira për hidroizolim, sepse promovojnë lëvizjen e ngadaltë ose koleksionin e madh të ujit. Sipërfaqet e lëmuara janë shumë më të mira dhe më efikase kur kullojnë ujin. Sa më i madh të jetë pjerrësia e tarracës që mund të ndërtoni më mirë. Pjerrësia 1 deri në 100 ose edhe steeper rekomandohet për tarraca. Mënyra më e mirë e hidroizolimit të një tarracë të sheshtë është përdorimi i filmit hidroizolues. Është një shtresë e hollë e materialit të papërshkueshëm nga uji, i cili është i vazhdueshëm dhe nuk siguron ujë në asnjë mënyrë për një rrjedhje në strukturë. Membrana është hedhur në krye të pllakës strukturore. Materiali i mbushur është hedhur në krye të membranës. Materiali i mbushjes është thelbësor për të arritur shpatin e tarracës. Kjo prirje çon drejt ikjes. Shtresa e fundit është një përfundim sipërfaqësor. Mund të jetë një pllakë, një gur ose ndonjë material që kundërshton kushtet e jashtme. Trajtimi i sipërfaqes në vetvete dhe shtresat e mbushjes nuk kontribuojnë në hidroizolim. Zonat kritike Ka disa zona kritike të hidroizolimit ku është dështim i mundshëm. Kjo ndodh në shitore, të cilat gjithashtu quhen edhe boshte kullimi dhe në të cilat uji mblidhet para derdhjes në tubat e ikjes. Nëse ndodh një çrregullim, nuk mund të hiqet lehtë sepse shtresa nuk është e arritshme. Për të korrigjuar çrregullimin, punëtorët do të duhet të çmontojnë sipërfaqen e dyshemesë dhe materialin mbushës, të riparojnë ose të zëvendësojnë të gjithë shtresën e dëmtuar dhe të vendosin përsëri shtresat e sipërme. Hidroizolimi i kulmeve, ballkoneve dhe tarracave është një çështje mjaft gjithëpërfshirëse dhe për këtë arsye konsultohet me ekspertë të cilët tashmë kanë përvojë në këtë fushë përpara se të punojnë vetë. Është mirë të lejoni një punë të tillë të kampionëve, ju shmangni problemin në të ardhmen.