Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gurgdhendes

Jeni duke kërkuar për një gurgdhendës? Ne kemi 22,078 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gurgdhendes

Keni nevojë për një shërbim gurgdhendës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në projektimin dhe prodhimin e gurëve të varreve, dyshemeve, kuzhinave dhe vatrave të zjarrit. Çmimi i një specialisti për produktet e gurit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: konsultime dhe riparime të ofruara nga një prej 22,078 gurgdhendësve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Përzgjedhja e agjentit të duhur Nga katedralja më e bukur në cottages më të bukura - Kamenári ndihmoi për të prodhuar ndërtesat më të bukura dhe më të bukura që kemi. Gjeni më të mirën nuk është shumë e lehtë në atë fushë të specializuar dhe të dallueshme. Ne biseduam me një numër ekspertësh të Wilio që kanë përpiluar një listë të çështjeve kyçe që ju bëjnë të zgjidhni agoninë e duhur. Kini kujdes për përvojën dhe referencat e tij. Sigurohuni që i takon më të mirët. Mundohuni të kërkoni referenca, por klientët për të cilët kanë punuar në të kaluarën. Gjeni njohuritë e tij në fushën e lejeve të ndërtimit dhe transkripteve të ndërtimit. Shqyrtoni kur dhe si do të jetë e nevojshme për punën. Pajtohuni të kujdeseni për punën pasi të jetë krijuar. Këto pika me siguri do t'ju bëjnë më të lehtë për kërkimin e agonisë së duhur. Në paragrafët e mëposhtëm, do të gjeni informacione të tjera të rëndësishme për gjetjen e mjeshtrit të duhur të Kamenarit. Para së gjithash, gjithmonë shqyrtoni përvojën dhe fokusin e tij. Qëndruesit kryejnë një gamë të gjerë të punëve të ndryshme. Për shembull, është një ndërtim dhe mirëmbajtje e mureve tradicionale të gurit shtëpiak ose në kopsht, deri në krijimin e përkthimeve për dyer, dritare ose një trungje sipërfaqësore. Megjithëse mund t'ju japë këtë punë për të kryer dorëshkrimin vendor të brendshëm, besoni apo jo, është ende më mirë të punësoni një profesionist dhe një specialist që nuk ka një problem me një mur të komplikuar të kopshtit që nuk fle. Kur kërkojmë një ekspert për ndërtimin e gurit, me siguri do të përfitojë me klientët e saj të mëparshëm, përkatësisht. Shikoni punën e tij të mëparshme. Nëse ka një zotërim të mirë në fache tuaj, definitivisht nuk do të ketë një problem për t'ju ndihmuar të kontaktoni klientët tuaj të mëparshëm dhe të tregoni punën tuaj. Ju mund të lexoni komente të vërteta rreth punës së mëparshme, fotografive të punës së tyre në Wilio. Mos kini frikë t'i bëni pyetje për kualifikimet, ekspertizën, gjatësinë e biznesit të tyre ose se si arritën agregatin. Shumë prej tyre do të kenë kualifikime ose diploma të ndryshme profesionale. Të tjerë ndoshta kanë shpenzuar sasinë e kohës në qendrat e gurëve të gurit, për shembull në katedralen, të cilat punojnë në kuadrin e punëtorive të gurëve. Të tjerë mësojnë të mësojnë si një nxënës në gurë të moshuar dhe me përvojë. Disa mund të jenë anëtarë të shoqatave të ndryshme të biznesit që roaming disiplina të ndryshme. Anëtarësia në një autoritet të tillë është një tipar i mirë që tregtar ka të drejtë dhe funksionon në përputhje me disa standarde. Megjithatë, ka shumë tregtarë me përvojë të cilët nuk i përkasin këtyre organeve - regjistrimi nuk është i nevojshëm për anëtarësim në këto autoritete. Megjithëse anëtarësimi në regjistrin tregtar mund të konsiderohet si një garanci, më e rëndësishmja është një përvojë personale. Nick K, Murár dhe Kamenár me pothuajse 130 gazeta pozitive në Wilio, tha: Unë me të vërtetë rekomandoj kontrollin e komenteve nga klientët e mëparshëm, shikoni fotot e marra nga puna. Mos shikoni vetëm fotografi të bukura, gjithashtu do të dukeni kaq keq, shikoni nëse mund të jetë një stamen ose klient. Zbuloni nëse mjeshtri i awatches nuk ka bërë një punë tjetër të ngjashme dhe shtoni atë sa më shumë, më mirë ose më keq. Nick tha: Me bekimin kam përvojë vite, kam vënë në punë restaurimi, Stoneworking - kjo është puna ime e vërtetë. Ju nuk keni nevojë për shumë kualifikime për të kryer vepra guri, veçanërisht entuziazëm. Njerëzit më punësojnë kryesisht në reagime dhe komente nga klientët e mëparshëm. Merrni një kuotim të lirë. Ne do t'ju ndihmojmë të përmbushni stamles profesionale në zonën tuaj dhe të merrni oferta reale sot. Sigurohuni që jeni të kënaqur me ta. Përveç njohjes nëse ata kanë përvojë me llojin tuaj të punës, duhet të vlerësoni se sa mirë mendoni me furnizuesin e mundshëm dhe mjeshtri i ndërtimit tuaj. Ju patjetër do ta gjeni në kontaktin e parë me ta; Ata janë të sjellshëm në telefon, ata vijnë në emërime në kohën e caktuar, pyetje të plota në lidhje me projektin? Në varësi të fushëveprimit të punës, projektet e gurit mund të kërkojnë pak kohë. Aftësia për të ruajtur komunikimin e mirë gjatë gjithë projektit është thelbësor. Ju nuk duhet të kërkoni që të bëheni miqtë më të mirë me ta, por duhet të keni një marrëdhënie profesionale - duhet të ndiheni të rehatshëm dhe të jeni duke folur hapur për ndonjë shqetësim që mund të lindë dhe të zgjidhë ndonjë problem. Nick tha: asnjë çelës nuk vjen mirë me ekspert. Duhet të silleni hapur dhe të flisni për gjithçka që dëshironi ashtu siç dëshironi dhe kur ta doni. Nëse nuk jeni të gatshëm në mbledhjet e para, për shembull, për të krijuar një kontakt, duke i dhënë klientëve të mëparshëm dhe projekteve të kaluara, mbani në vëzhgim. Provoni ata që t'i kërkojnë menjëherë flukset e tyre të punës. Këto çështje mund të çojnë në kënaqësi me punën e tyre dhe bashkëpunimin afatgjatë dhe rishikimet e mira për klientët e ardhshëm. Askush nuk dëshiron agregatin që do të qëndrojë laicky dhe pa u pahijshëm. Përveç zbulimit të përgjigjeve të punës së mëparshme, fotografitë dhe rishikimet gjithashtu shqyrtohen modalitetin e tyre të përditshëm që me siguri do t'ju japë shumë gjumë dhe të ndihmoni me zgjedhjen tuaj. Do të punojë me ju në shtëpi, respektivisht. Në oborr, të gjithë do të duhet të jenë të nevojshme do të riparojë ndërtimi ose të ndërtojë një krejtësisht të re? Sa i përket gurëve konvencionalë të tillë si këto, shumë njerëz përpiqen të përdorin aftësitë e tyre artizanale, ndërsa guri më pak me reputacion mund të gjejë justifikime në përpjekjen për të bërë punë të shpejtë dhe me një minimum pune. Nick na ka dhënë disa tregues që duhet të jenë të kujdesshëm me zgjedhjen e duhur. Unë kam kryer një shumë të vëzhgimit të stameners të ndryshme të cilët nuk kanë as edhe për mundësitë e ndarjes së llaçit të vjetër, për larjen e saj nga ndarja - këto gjëra duhet të bëhen deri atëherë 100%. Samuel J. tha: Ne përdorim grinders llaç bashkangjitur në fshesë me korrent, kështu që gjithçka që vjen nga muri, shkon në një makinë të madhe, ndërsa kur një gurë vjen pa referenca të mira, përdor vetëm një mulli të vogël këndor dhe kudo është pluhur. Unë gjithashtu kam fotot se si nuk duket dhe këtu - atje i tregoj atyre klientë të dinë se si nuk ka atë nuk ka dhe sa punë e pahijshme mund të devojnë në pronën tuaj. Sigurisht që është më mirë të kërkosh një ekspert, një specialist, sepse ka pajisje më të mira, është më e shpejtë dhe puna e saj është më e zoti dhe efikas. Merrni oferta që mbulojnë gjithçka dhe përpilojnë një plan pagesash. Ndërsa punimet më të vogla, të tilla si ndërtimi i një muri të ulët të kopshtit, ata nuk do të kërkojnë oferta komplekse, në shumë punë më të mëdha, është e këshillueshme që të takohen dhe të bëhen marrëveshje nga të paktën tre tregtarë të vetëm. Detajet dhe shtrirja e kuotimit të tyre mund t'ju tregojnë shumë për procedurën e tyre. Është e rëndësishme të siguroheni që të gjitha ofertat janë të ngjashme - përfshijnë materialet dhe fuqinë punëtore, si dhe të gjitha kontratat nënkontraktuese që mund të bëjnë një tregtar dhe çmim me ose pa TVSH. Nëse grupi do të largojë dhe disponojë ndonjë material të mëparshëm, siç është një mur i vjetër guri që përfshihet edhe në ofertë? E vetmja mënyrë për të krahasuar menutë e çmimeve është krahasuar me të ngjashme, dhe për t'i marrë ata nga njerëzit që panë punën në person, respektivisht. Gurët e saj u transportuan në to në shtëpi. Megjithatë, edhe për çmimin total të punës dhe nëse gjithçka është përfshirë në të, gjithashtu nënkontraktim. Të mos ndodhë që ju të zgjidhni një mbytje me ofertën më të ulët të çmimeve dhe ai do të rrisë çmimin gjatë kryerjes së punimeve. Për shembull, merrni me qira një skelë nga nënkontraktor, pa të cilin nuk do të shkojë në murin tuaj të gurit, por ky artikull nuk është përfshirë në ofertë. Sigurohuni që të organizoni dhe të flisni për të gjitha opsionet para se të zbatoni. Pas miratimit të çmimit dhe kuotimit, pajtoheni të bëni një metodë pagese që i përshtatet juve dhe gurëve. Kontrata me shkrim është zgjidhja më e mirë për t'u siguruar që jeni në rrugën e duhur pa keqkuptim. Zejtari i saktë patjetër nuk do t'ju kërkojë të paguani shumën e plotë paraprakisht. Por një depozitë e vogël nuk është asgjë e pazakontë. Ndërsa shumë ndërtues blejnë materiale për të llogaritur nga furnizuesit komercialë dhe nuk do të kërkojnë para paraprakisht për të mbuluar këto kosto në aspektin e një biznesi të vogël që punon në një strukturë të madhe me kosto të larta, mund të inkorporohet në plan. Pagesa zakonisht do të bëhet pasi puna të përfundojë. Shumë trafikantë preferojnë para në para të gatshme, por janë gjithashtu ata që pranojnë kontrolle ose transferta bankare. Samuel J. tha: Po funksionoj në mënyrë që të takoj klientët që po diskutojmë punën, të mbledhim sa më shumë informacion në lidhje me atë që duan të bëjnë. Unë do t'i dërgoj një kuotë dhe një ndarje të të gjitha shpenzimeve dhe pastaj t'i informoj ata me datën e fillimit. Kjo është se si punoni për një çift të bukur. Si rregull, unë nuk marr ndonjë rezervë. Shumica e konsumatorëve me këtë pajtohet, por natyrisht marrëveshja paraprihet. Nick thotë: preverte njohuritë e tyre për lejet e ndërtimit dhe rregulloret e ndërtimit në varësi të llojit të punës që ju kërkoni nga Kamenara ndoshta duhet të marrin në konsideratë lejen e ndërtimit dhe rregulloret e ndërtimit. Për shembull, nëse ndërtoni një mur përgjatë rrugës ose trotuarit përgjatë rrugës së lartë më shumë se 1m, do të duhet të kërkoni për leje ndërtimi para fillimit të ndërtesës dhe merrni atë. Të gjithë ju patjetër të planifikoni dhe rishikoni paraprakisht. Disa vepra të gurit, të tilla si një port, mund të kërkojnë raportim mbi departamentin e administratës së ndërtimit të autoritetit lokal të menaxhuar nga rregulloret e ndërtimit. Punë tjetër mund të kërkojë statik për të përgatitur një mesazh. Konsultohuni me mbajtësin e gurit, qiraja e të cilit është e interesuar nëse puna juaj do të jetë subjekt i rregulloreve të planifikimit ose ndërtimit. STONIEN me përvojë do të ketë njohuri për të gjitha kërkesat më të fundit dhe për të cilat nevojiten rregullore dhe leje për projektin tuaj dhe si të merrni ekspertët më të shpejtë dhe më të lehtë për të përjetuar me përvojë patjetër do të njohin zyrtarët e planifikimit të cilët mund të aplikojnë për këshilla. Megjithatë, kujdeset për çdo agjent që shprehet se leja e ndërtimit ose inspektimi i një ndërtese të caktuar nuk ka nevojë. Shkelja e rregulloreve çon në gjoba yndyrore. Nick tha se ai ishte tashmë në shumë ndërtesa të tilla dhe bashkëpunoi me shumë gurë që e injoruan atë dhe nuk e kuptuan atë ndërtesë ku nevojitet një mur i ri mbështetës, për shembull, raporton nga statikat. Duhet të keni parasysh se mund të ketë komplikime dhe situata të papritura që mund të çojnë në përfundimin e punës dhe gjobave yndyrore në çdo projekt. Vetëm për shkak të komplikimeve të tilla, zgjidhni një profesionist që nuk ka një të drejtë jo njerëzore, por më mirë të përgatisni gjithçka më parë.