Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gure varresh

Po kërkoni një gur varri, gurë varri? Ne kemi 3,761 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gure varresh

Keni nevojë për një shërbim në fushën e gurëve të varreve, gurëve të varreve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për t'u konsultuar dhe ndihmuar në përzgjedhjen e zgjidhjeve, prodhimin dhe instalimin e gurëve të varrit, shërbimin. Çmimi i gurëve të varreve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, gdhendje shtesë në gur varri, konsultime të ofruara nga një prej 3,761 gurgdhendësve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë duhet të presin njerëzit kur komunikojnë me gurin? Kompani të ndryshme që synojnë prodhimin e varreve do të kenë procese të ndryshme të krijimit të varreve të personalizuara për familjet. Para se të blini në Kamenare ju kemi rekomanduar që të kontrolloni ose në varrezat ka disa kërkesa të veçanta që duhet të dini për varrezat. Për shembull, një gur varri granit mund të jetë i përshtatshëm vetëm në disa pjesë të varrezave, ndërsa bronzi mund të jetë më i përshtatshëm për pjesë të tjera të tilla si një kopsht i paharrueshëm. Shumica e ofruesve të gurëve të varrit e kuptojnë rëndësinë e krijimit të një varre unike dhe të përshtatur si një monument për jetën e një personi. Specialistët e varrit zakonisht i takojnë familjet për të diskutuar opsionet e ndryshme të propozimeve, mbishkrimet e dëshiruara, specifikimet e madhësive dhe të tjerët. Shkenca fillon të punojë për të punuar për të përmbushur nevojat dhe dëshirat tuaja, ndiqni të gjitha kufizimet ose udhëzimet e varrezave. Mund të ndihmojë të vendosë se çfarë guri i varrit të bashkohet me vendin e pushimit të një të dashur? Sigurisht po. Meqenëse sa më shumë ngjyra, madhësitë dhe opsionet e cilësisë janë në dispozicion, zgjedhja e gurit të djathtë mund të jetë një punë mahnitëse. Shumica e institucioneve funerale do t'ju ndihmojnë me një vendim. Sa kohë është e mundur të vendosësh zgjedhjen e saktë të gurit të varrit? Megjithëse nuk ka rregulla të caktuara në lidhje me atë që konsiderohet të jetë një kohë normale për të vendosur dhe prokurimin e gurit të varrit, disa varreza kanë kufizime në aspektin e asaj se sa shpejt mund të vendosen. Përveç kësaj, disa zakone dhe kultura fetare mund të kërkojnë ceremoni rreth vendosjes së gurit të varrit, të cilat mund të ndikojnë në kohën e duhur. Sa kohë merr një memorial? Natyrisht, krijimi i një memoriali merr pak kohë, veçanërisht nëse keni një mbishkrim të veçantë ose tjetër. Në disa raste, krijimi i një gur varri mund të zgjasë disa javë dhe gjithashtu duhet të llogaritet me kohën e nevojshme për shpërndarjen e saj. Ju do të bëni më së miri kur të kërkoni përfaqësuesin e një informacioni të veçantë, por koha mesatare është nga 4 deri në 6 javë. A mund të shtoj diçka në një gur varri ekzistues? Po. Nëse doni diçka në një gur varri ose varr, ne mund të bëjmë rregullime për të plotësuar fontin dhe / ose mbishkrimet në tekstin ekzistues të varrit. Cilat janë kostoja tipike e gurit të varrit apo monumentit? Shpenzimet do të ndryshojnë në varësi të materialeve të përdorura dhe llojit të varrit të kërkuar. Për të marrë një kuotë specifike, ne ju rekomandojmë që të kontaktoni një përfaqësues që do t'ju ofrojë informata specifike dhe si dhe çmimet më të sakta. Çfarë duhet të di për blerjen e një gur varri? Gjëja më e rëndësishme është të dimë se çfarë rregullat dhe rregulloret e varrezave të vendosin gurin e varrit. Çdo varreza është e ndryshme. Kërkoni ndihmë nga kompania lokale që kanë të bëjnë me varrezat. Sa kohë zgjat prodhimin e gurit të varrit? Nëse urdhëroni një gur që është në vend dhe në inventarin e kompanisë mund ta keni atë në 4-6 javë. Për të porositur dhe le të gdhendur gurin në gurore, koha e prodhimit është rreth 90 ditë. Kur të porositni gurë me ngjyra të veçanta (zakonisht importe), zgjat rreth 4 deri në 5 muaj. Megjithatë, këto terma vlerësohen vetëm. A mund të ngarkojë varrezat e instalimit nëse blej një gur varri nga një burim tjetër? Ju nuk duhet të penalizoheni për blerje nga sigurimi i gurëve të gurit. Nëse aksionet e varrezave tarifat e instalimit për gurin e varreve të blera nga një burim tjetër duhet gjithashtu të ngarkojë tarifën e instalimit nëse blihet prej tyre. Përzgjedhja dhe blerja e një monumenti ose varri është një aktivitet që ndodh një herë në jetë dhe shpesh ndodh në emër të anëtarit të familjes së vdekur kohët e fundit. Pa përvojë paraprake me blerjen e përmendoreve, ne kuptojmë, shuma e pyetjeve që ju jeni aktiv në një kompani që merret me prodhimin e tyre. Sigurisht kontaktoni një shërbim të tillë funeral ose gurë që ju përgjigjet për të gjitha pyetjet dhe t'ju ndihmojnë me zgjedhjen tuaj. Çfarë materiali rekomandohet për gurin e varrit? Aktualisht, memorialet e varrezave dhe varrezat janë më shpesh nga graniti, mermer ose bronzi. Por për shumë arsye, ekspertët do të rekomandojnë granitin. Granit Natyror ofron një shumëllojshmëri të gjerë të opsioneve të ngjyrave duke përfshirë të kuqe, blu dhe të zezë. Graniti është shumë më i vështirë dhe më i dendur në krahasim me materialet e tjera të gurit bazë, duke lejuar rezistencë më të madhe nëse është e nevojshme për të përballuar kushtet ekstreme të motit dhe mjediset. A ofron përzgjedhja e gurit Chunic me ngjyrë më të bukur se materialet e tjera? Kur është fjala për punën e granitit, ju keni një shumëllojshmëri të gjerë ngjyrash; me të dy ngjyrat vendore dhe ndërkombëtare. Kompanitë e ndryshme ofrojnë më shumë se 28 granite ndërkombëtare dhe 34 ndërkombëtare me hije ngjyra nga blu, e zezë, e kuqe dhe gri. Vendimi i ngjyrave nganjëherë mund të preket duke zgjedhur një fonts ose shumë vepra arti. Pamjet e kërkuara për të parë portrete ose etching të detajuar në gjerësi kërkojnë kontrast të lartë për të arritur rezultatin më të mirë. Në këto rrethana, rekomandohet përdorimi i granitit shumë të errët në këto situata. Më shpesh, vendimet e ngjyrave janë personale, pa asnjë ngjyrë të veçantë jo më të mirë se të tjerët. A ka ndonjë kufizim ku të vendosni një përkujtimore / gur varri? Nëse kufizimet e varrezave nuk kërkojnë ndryshe, kufiri i vetëm në gamën origjinale është imagjinata juaj. Kompanitë e zgjidhjes së problemeve mund të krijojnë varreza tradicionale që përmbajnë vetëm font të thjeshtë; Dhe ata gjithashtu mund të krijojnë vemakë jashtëzakonisht unike që përmbajnë vepra arti të djegura me lazer të zgjedhur fillimisht nga fotografitë personale. Në bashkëpunim me ju ne mund të krijojmë një histori të granit tuaj të dashur duke përdorur një kombinim të elementeve grafike, fonteve, fotove personale dhe imazheve unike. Stafi kreativ në mënyrë efektive kombinon përzgjedhjen tuaj dhe krijon një përfaqësim të mrekullueshëm në nder të jetës së të dashurit tuaj. Si e krijoni një portret apo foto në një gur varri? Shumë kompani përdorin një teknikë të qitjes me lazer të kryer nga një makinë kompjuterike. Duke përdorur qitjen e lazerit, mund të arrini më shumë detaje kur bëhet fjalë për përsëritjen e portreteve dhe fotografive personale. Në lidhje me riprodhimin e portreteve dhe fotografive, është mirë të mbani në mend se më mirë fotografia origjinale do të jetë më e mirë që djegia në granit. Megjithatë, ne kurrë nuk i dekurajojmë individët për të na treguar ndonjë vepër arti ose foto. Sa kohë merr përfundimin e një monumenti? Monumenti do të bëhet për 2-4 muaj. Prodhimi i përkujtimeve unike ose të veta mund të zgjasë deri në 4 muaj. Tombstones tradicionale janë më të lehta në dispozicion dhe mund të dorëzohen brenda 2 muajve. Nëse është e nevojshme për një datë të caktuar, ne do të përpiqemi të plotësojmë nevojat tuaja. Kush instalon monumente? Shpesh varet nga rregulloret e varrezave, në shumicën e rasteve instalojnë ekspertët e tyre përkujtimorë që prodhuan monumentin. Megjithatë, klientët mund të instalojnë vetë kujtime të vogla. Megjithatë, përmendoret më të mëdha duhet të instalohen nga ekspertët për të shmangur patate të skuqura ose gërvishtjet. A është përkujtimi për të blerë, edhe nëse një person është braktisur? Vendndodhja e memorialit siguron një vend të ngushtë dhe të mbijetuar për të pasqyruar jetën që ky person mbijetoi dhe ju lejon të largoheni nga lule ose qirinj në vendin e rëndë dhe statujat e ndryshme. Gjeneratat e ardhshme pastaj mund të vizitojnë faqen ku do të gjeni informacione gjenalogike. Nëse funerali është në varreza, mund të ketë rregulla që kërkojnë këtë varr për të treguar një përkujtimore. Kjo rregullore ka pothuajse të gjitha varrezat. Lejoni të gjitha varrezat e të njëjtit përkujtimore? Përgjigja e shkurtër është jo. Varrezat në të vërtetë përputhen me rregullat e veta, ndërsa memorialet e varrit dhe rregulloret ndryshojnë nga varrezat në varreza. Në disa varreza, rregulloret shkojnë deri tani për të ndryshuar nga seksioni në seksion ose edhe nga toka në komplot. Ne gjithmonë rekomandojmë kontrollimin e gjendjes tuaj të veçantë të varrezave të palestër të varrit për të siguruar që përzgjedhja e ngjyrave, dimensioneve, formave dhe veprave të artit do të jetë në përputhje me rregulloret ekzistuese.