Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Grafik dizajn

Po kërkoni grafikë për dizajn dhe punë grafike? Ne kemi 2,909 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Grafik dizajn

Keni nevojë për një shërbim në fushën e dizajnit dhe punës grafike? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në dizajnet grafike të personalizuara, redaktimi i grafikave ekzistuese, krijimi i një manuali dizajni. Çmimi i modeleve grafike zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: përfshirje komentesh, konsultime shtesë të ofruara nga një prej 2,909 dizajnerëve tanë dhe dizajnerëve grafik në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Çfarë përfshin një shërbim të dizajnit grafik?
Dizajnuesit grafik mund të ndihmojnë për një prezantim profesional të juve dhe biznesit tuaj. Projektuesi juaj grafik mund të punojë me ju në një sërë kontratash, nga krijimi i markave dhe veprave të artit në grafikë dhe reklamim në rrjetet sociale. Ju mund të prisni shërbime nga më të zakonshmet:
Branding.
Nëse jeni duke filluar me një biznes të ri ose keni nevojë për rifreskimin tuaj ekzistues të markës, është e rëndësishme të ndërtoni një markë tregtare që do të apelojë për audiencën tuaj të synuar. Me grafikë të pavarur, ju do të diskutoni vizionin e biznesit tuaj së bashku me audiencën, grupet e synuara, ngjyrat e ngjyrave, letrën, imazhet dhe preferencat e stileve. Ata do të mbulojnë një sërë detyrash vizuale që lidhen me markën, siç janë dizajni i markës dhe dizajni i logos, dhe mund të krijojnë udhëzime të markës që do t'ju ndihmojnë të krijoni një pamje të qëndrueshme në të ardhmen.
Graphics Social Media
Shumë grafikë të lirë të këmbëve specializohen në krijimin e grafikës për përmbajtje online, të tilla si krijimi i fun për mediat sociale, grafika për faqen tuaj dhe për bloget. Projektuesi juaj grafik është i njohur me udhëzimet tuaja të markës, shembuj të stileve që ju pëlqen, ju specifikoni për të cilat kanale online keni nevojë për grafikë. Pastaj, duke përdorur programe të tilla si Adobe Photoshop dhe Adobe InDesign realizojnë grafikë me cilësi të lartë që ju mund të përdorni online. Shumica e dizajnuesve grafik llogariten me të paktën një rishikim të rrumbullakët, prandaj, për të mos dhënë reagime nëse propozimi origjinal nuk është tërësisht sipas pëlqimit tuaj. Produkti i fundit i grafikut është zakonisht në formatin JPEG ose PNG.
Grafika për promovim duke përdorur materie të shtypura
Nevojë për grafikë dhe dizajn të materialeve promovuese të tilla si broshura, fletëpalosje, karta biznesi, postera apo edhe paketim të produktit? Dizajner i lirë i këmbës do të përgatisë dizajne të printimit sipas specifikimeve profesionale të printerit. Ai informon për markën tuaj, qëllimet tuaja në aspektin e lëndës së shtypur, grupeve të synuara dhe specifikimeve të printimit dhe pastaj të krijoni një propozim të gatshëm për reagime. Kur jeni të kënaqur me rezultatin, ajo do të japë një propozim të definicionit të lartë në formatin e duhur (zakonisht PDF) që është gati për printim.
Projekte dhe ftesa personale
Dizajni grafik nuk është i dedikuar vetëm për kompanitë. Ju dëshironi një ftesë origjinale për partinë, një njoftim dasmash në mënyrë të përkryer akordim me temën tuaj, ose doni të dashurit tuaj të japin një ilustrim unik nëse vizatimi. Projektuesi grafik përdor aftësitë e saj krijuese për të krijuar një punë unike nga e cila do të keni ju dhe kënaqësinë tuaj të talentuar.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse punëson dizajnerë grafik nëpërmjet Wilio?
Nevoja për të hartuar logon, flamurin, broshurën apo edhe faqen e re? Nëse është për biznesin tuaj ose përdorimin personal, grafika mund t'ju ndihmojë me të. Grafika e lirë e këmbëve kanë aftësi dhe përvojë dhe përdorin kreativitetin tuaj do të ringjallë idetë tuaja. Vetëm të sigurojë caktimin - të shkurtër dhe grafika do të kujdeset për pjesën tjetër të zbatimit. Për Wilio do të gjeni dizajnerë grafik të pavarur të përballueshëm dhe të talentuar. Pas hyrjes në detyrë ne do të ju lidhim me dizajnerët më të mirë grafikë lokal. Ju kurseni kohë ndërsa ju do të merrni një dizajn që keni ëndërruar.
Çfarë e bën grafikë?
Designer grafik merr konceptin dhe markën dhe ato që përdorin foto, ngjyra, forma dhe paraqitjen e paraqitjes dhe kështu audiencën e Pottës. Cilat janë shembujt specifikë të detyrave me të cilat normalisht takohen dizajner grafik? Shumica e grafikëve punojnë me softuer grafik që propozon kontrata për klientët për përdorim digjital. Ky është dizajni i logos, dizajni i kartës së biznesit, dizajni i broshurës dhe fotografitë në rrjetet sociale.
Çfarë software dhe mjete përdorin grafikë?
Dizajnuesit grafik përdorin një sërë mjetesh dhe softueri për të zhvilluar konceptet e tyre, duke përfshirë tableta për vizatim, stilolaps dhe letër. Disa nga produktet më të njohura vijnë nga Adobe Creative Suite, duke përfshirë programet InDesign, Illustrator dhe Photoshop.
Çfarë formati të marr grafika ime?
Formati i fundit i grafikës suaj do të varet nga mënyra se si dhe ku do të përdoret. Ju specifikoni, pra, në çfarë mënyrash, grafika do të gëzohet tashmë kur futet. Për qëllime printimi, printeri juaj (zakonisht PDF) përcakton formatin e preferuar. Në rastin e përdorimit digjital, pdf, png ose jpeg files janë të përshtatshme.
Sa kohë do të duhet për të marrë dizajnin tim të përfunduar?
Koha e nevojshme për të krijuar një dizajn do të varet nga lloji i saj, një ngarkesë pune e një projektuesi grafik dhe sasinë e punës që ju nevojitet prej tij. Ju do të duhet të pajtoheni me projektuesin tuaj me siguri se jeni i sigurt se produkti përfundimtar që të merrni në kohë.
Sa kushton një dizajn grafik?
Çmimi i dizajnit grafik ndryshon në varësi të përvojës së projektuesit tuaj, pozicionet e tyre të punës, kohën e nevojshme për të kryer një detyrë dhe rezultate përfundimtare. Para se të filloni zbatimin, buxheti duhet të konfirmohet me marrëveshje të përbashkët.