Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Germimi i themeleve

Po kërkoni një ndërtues për të gërmuar themelet? Ne kemi 22,966 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Germimi i themeleve

Keni nevojë për një shërbim në fushën e gërmimit të themeleve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në rilevimin dhe gërmimin e themeleve, peizazhit. Kostoja e thellimit të themeleve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, eksporti i tokës së tepërt, të cilat do të ofrohen nga një prej mjeshtrave tanë 22,966 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zgjedhja e ndihmës së duhur për gërmimin e fondacioneve Kur zgjedhin specialistin e duhur për punën tokësore dhe bazat e gërmimit duhet të mendoni për një numër çështjesh kyçe. Në këtë artikull ne do t'ju marrim hap pas hapi. 1. Së pari, justifikoni disa njohuri themelore kërkojnë disa çështje kyçe për të gjetur informacionin bazë. 2. Merrni një kuotim të detajuar nga secili ekspert që po shqyrton. 3. Zgjidhni një ekspert i cili është i gatshëm të komunikojë me ju. 4. Pyetni se kush do të bëjë me të vërtetë punën. Le të shohim pak më shumë thellësi në çdo hap. Pick up me njohuri themelore të parë. Nuk janë bazat si baza; Shumë pronarë të shtëpive nuk janë të sigurt se në fakt gërmimi i bazave do të thotë dhe për këtë arsye është veçanërisht e komplikuar për të parë nëse eksperti ju jep informacionin ose projektin e duhur do të jetë në mënyrën e duhur. Thjesht punëtori tokësor do të përgatisë një vend për një shtëpi ose port të ri. Si rregull, ata pastrojnë tokën, bazat e depozitave, ata instalojnë kullimin dhe krijimin e lidhjeve me tubat ekzistues. Pas përfundimit të ndërtesës, asfaltimi, trotuaret gjithashtu mund të kthehen dhe të ofrojnë një rrugë mbërritjeje. Kur do të gjeni një punëtor për punë në një lloj projekti të tillë, është mirë të bëni një studim të vogël për të kuptuar problemet kryesore dhe për të njohur pyetjet kyçe. Së pari, bisedoni me arkitektin që ka zhvilluar planet tuaja dhe pyetni nëse ka disa probleme të pazakonta me të cilat ju mund të takoni. Ju mund të çmontoni në bisedat e tyre fillestare me tregtarët dhe kërkoni nga çdo specialist që të shprehin veten si ata kanë ndërmend të shkatërrojnë ato. Matthew specializuar në kullimin, rregullimet e ngurta jashtë rrugës dhe website Wilio ka një vlerësim të përsosur - deri në 100% reagime pozitive. Mateu gjithashtu rekomandohet të lexojë një temë edhe në internet. Kërkoni pyetje kyçe për të vlerësuar përvojën e punëtorëve. Merrni ofertën të paktën nga tre specialistë për të siguruar bazat, sillni ata për të vizituar vendin e zbatimit dhe për të ofruar një kuotë pikërisht për projektin tuaj. Zgjidhni një ekspert që ka përvojë të mjaftueshme me zbatimin e urdhrave të ngjashëm të punës pasi keni nevojë për ju - për shembull me lloje të ngjashme dhe madhësi të ndërtesave dhe me një orar të ngjashëm. Përveç kontrollit të reagimeve në Wilio, shikoni fotot e rendit të mëparshëm - dhe gjithashtu pyesni nëse mund të flisni me një ose dy nga klientët e tyre të mëparshëm. Tregtari me reputacion duhet të jetë në gjendje të kontaktojë klientët tuaj të mëparshëm pa probleme që ju të merrni mundësinë për të gjetur me atë që tregtarët do të punoni. Gjeni pyetje të shumta themelore si: A janë ata të sjellshëm dhe inchy? Sa të vendosur me kapele të papritura? Dhe a ishte e lehtë për t'i kontaktuar ata pas përfundimit të projektit nëse klienti kishte pyetje shtesë? Në vlerësimin e përvojës dhe aftësisë së specialistit të tokës, ka disa çështje kyçe që duhet të jenë në gjendje të përgjigjen. Matthew thekson dy tema kyçe që do të vendosen. E para është goditja e tokës - lëvizja e tokës lart që mund të ndodhë kur toka e aluminit lagur dhe shtrihet: problemi kryesor i këmbëve gjithmonë do të jetë një sipërfaqe e ngritjes. Vizatimi që e bën arkitektin tuaj për ju duhet të etiketohen nëse ekziston rreziku i ngritjes - dhe nëse ka një tregtar do të përdorë një produkt të përshtatshëm që mbron kundër heqjes së tokës - në brendësi të këmbëve. Nëse ju kërkoni një punëtor për të ngritur tokën dhe nuk e di se për çfarë po flisni nuk është mjaftueshëm me përvojë! Testimi i kullimit është gjithashtu vendimtar. Nëse kampionët ju thonë se ata vetëm e bllokuan vendin e ushqimit të ujit në gropë që ata gërmojnë, është një dështim tjetër. Ashtu si një test i rrjedhjes (derdhja e ujit në një vrimë), rregulloret e ndërtimit në përgjithësi ju kërkojnë të kryeni një test ajror. Në atë kohë, ju mbyllni të gjitha tubat, ju goditni ajrin në sistem dhe vendosni një manometër të ri në të - për të gjetur nëse sistemi nuk është jashtë. Ekziston edhe një test ngushtësi ku mbushni sistemin me ujë, ju vulosni dhe pastaj kontrolloni nëse nuk ka ujë. Nëse punëtorët nuk i përmbushin asnjërën prej këtyre dy testeve të fundit kur i pyetni kur planifikojnë të kontrollojnë kullimin, të vazhdojnë të vëzhgojnë. Merrni një kuotim të lirë Ne do t'ju ndihmojmë të takoni ekspertë të fondacionit profesional nga mjedisi juaj për të marrë oferta reale sot. Merrni një kuotim të detajuar nga çdo ekspert që po shqyrton. Çdo tregtar duhet t'ju ofrojë një ofertë të lirë dhe të detajuar me shkrim. Ajo duhet të ndajë dhe të theksojë të gjitha shpenzimet që potencialisht mund të lindin nga puna dhe materiali për të hequr mbeturinat nga vendi. Siç shpjegon Matthew, ekspertë të ndryshëm mbi projektet e bazave dopilate në mënyra të ndryshme. Disa kompani ofrojnë klientëve disa opsione të ndryshme: Unë i shpjegoj klientët se ata mund të paguajnë për një normë ditore ose unë mund të jap një ofertë gjithëpërfshirëse. Në anën tjetër, disa kompani do të ofrojnë menunë gjithëpërfshirëse - megjithatë, problemi është se deri sa të mos gërmoni dhe inspektori i ndërtimit nuk e kalon atë, ju nuk e dini domosdoshmërisht për cilën thellësi do të fillojë. Për shembull, vizatimi i arkitektit mund të tregojë se gropa duhet të jetë e thellë 1 m, atëherë inspektori i ndërtesës vjen dhe thotë se duhet të jetë 9.2 m thellë. Dhe sigurisht, ajo kërkon kosto shtesë kur bëhet fjalë për beton. Kjo do të thotë që nëse merrni vetëm një kuotim për kostot totale, tregtari ndoshta ofroi variantin më të keq. Dhe më në fund ju mund të paguani më shumë për të, dhe ju nuk keni nevojë për të. Unë e lë klientin për të paguar për beton sa herë që kontrollon inspektorin e ndërtimit; Kështu nuk zbatohen për konkret që nuk përdorin. Shpenzimet e pagave mbeten të njëjta. Unë u jap klientëve kosto të pagave fikse dhe nuk ka më akuza - kështu që shpesh del në përgjithësi më të lirë. Le të zgjidhni ndonjë sistem pagesash, kurrë nuk paguani për projektin e ndërtimit në mënyrë të plotë derisa të përfundoni punimet. Para së gjithash, shikoni dhe shikoni nëse jeni plotësisht të kënaqur me punën. Zgjidhni një ekspert i cili mbështet një metodë të tillë të pagesës. Pyetni çdo person që po konsideroni nëse mund të jeni të pranishëm kur të vijë inspektori i ndërtesës. Një tregtar i mirë nuk duhet të ketë një problem për t'u angazhuar në këtë fazë, pasi thekson Mateu: Unë me të vërtetë dua të inkurajoj pronarët e shtëpive të jenë në këtë pikë në vendin e ndërtimit. Se ata janë klientë atje do të thotë se ata mund të dëgjojnë të gjithë reagimet nga inspektori i ndërtimit që është një gjyqtar për ju dhe profesionistët dhe garantojnë se gjithçka është bërë e drejtë. Vlerësimi i tij duhet gjithashtu të shërbejë për të qetësuar pronarin e shtëpisë; Mos merrni vetëm fjalët e ekspertit për atë që tha inspektori i ndërtesës, por ju do të kontrolloni vetë situatën. Pyetni se kush do të urdhërojë punë Pyetni një ekspert që vjen për të adresuar projektin tuaj i cili në të vërtetë do të urdhërojë punë. A do të jetë në fund të fundit përgjegjës për projektin dhe do të udhëheqë një ekip të punonjësve të përhershëm? Ose të hyjë në punë me nënkontraktorët? Shumë specialistë të mirë në bazat dhe dokumentet hyjnë në detyra të caktuara me nënkontraktorët, të cilët nuk mund të përfaqësojnë domosdoshmërisht një problem. Por, siç thekson Matú, është e rëndësishme të zbulohet se deri në çfarë mase do të futet puna jashtë - dhe çfarë është vendimtare për të marrë përgjegjësinë për ndonjë problem. Në çdo vend ku përfshihet këmbët ose kullimi, unë gjithmonë do të kujdesem për të vepruar direkt me klientin. Të vetmet nënkontraktorë që përdor janë masonët, dhe unë gjithmonë përdor të njëjtin ekip atje. Unë gjithashtu përpiqem të jap përditësimin e pronarit të shtëpisë në fund të çdo dite për të pasur një pasqyrë të punës. Për të gjithë punën time, unë ofroj një garanci dhe duke garantuar kështu inspektori i ndërtimit e miraton atë. Gjithashtu, çdo pronar shtëpie flas për të më kontaktojnë nëse ka ndonjë problem dhe ne do të vijmë për t'i rregulluar ato.