Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Germim per rjedhje uji

Kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një kanal? Ne kemi 24,030 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Germim per rjedhje uji

Keni nevojë për një shërbim për ndërtimin e kanaleve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në rilevimin, lejet, punimet tokësore, gërmimin e kanaleve bazë, ndërtimin e rrjeteve të kanalizimeve. Çmimi i rrjetit të kanalizimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: detyrat dhe tarifat administrative, pastrimi i kanalizimeve me mjete speciale me presion dhe thithje, të ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 24,030 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ndërtimi i kanaleve - Instalimi i kanalizimit të strehimit Tub i kanalizimeve që lidh shtëpinë me një kthesë të përgjithshme ose tubin kryesor të kanalizimit të vendosur më poshtë nivelit të rrugës quhet lateral. Zakonisht është një tub që është varrosur nën thellësinë e acar në hendekun që është përgatitur dhe i prirur siç duhet. Pjerrësia është aspekti më i rëndësishëm i punës sepse përcakton se sa mirë e shuhet tubi përmes gravitetit. Procesi bazë i instalimit të një kanalizimi të ri anësor mund të ndahet në pesë hapa kryesorë. Të gjitha detajet e instalimit merren me zyrën komunale dhe duhet të miratohen përmes një ose më shumë kontrolleve. Përcaktojnë lartësinë Hapi i parë i rëndësishëm i instalimit të tubit të kanalizimit është të përcaktojë se sa larg duhet të shkojë tubi dhe lartësia (thellësia) e të dy skajeve të tubacionit. Kur instaloni në shtëpi, tuba e kanalizimit zakonisht fillon në daljen e ikjes kryesore të shtëpisë në themelin e ndërtesës. Udhëheqja pastaj zvogëlon pjerrësinë në vendin ku është e lidhur me degën e qytetit ose në bashkimin kryesor, dhe lidhja e quajtur kthehet. Lartësia mund të matet dhe të matet nga një altimetër lazer, GPS ose pajisje tradicionale gjeodezike. Llogarisni shpatin Lartësia dhe gjatësia e tubit përdoren për të llogaritur prirjen fillestare. Duke zbritur lartësinë e fundit nga lartësia fillestare, ne do të marrim një rënie të përgjithshme të lartësisë. Duke e ndarë rënien e përgjithshme (gjatësia) e tubit fiton prirjen. Për shembull, nëse tubi takohet me rrjetin qendror në një thellësi prej 1.8m dhe fillon në një thellësi prej 1.2m, rënia e përgjithshme është 0.6m. Nëse tubi është 24m, pjerrësia është: 0.6 / 24 = 0.025 ose 2.5 për qind Pjerrësia minimale standarde për partitë anësore (në shumicën e zonave) është 2 për qind ose 2 metra që bien në gjatësi prej 30m. Megjithatë, prirja aktuale mund të jetë pak më e thellë, por duhet të jetë në përputhje me kërkesat e standardeve lokale. Pjerrësia shumë e pjerrët shkakton që lëngjet të rrjedhin më shpejt se solids, duke çuar në clogging. Pjerrësia shumë e cekët përsëri nuk krijon shpejtësi të mjaftueshme për kullimin e duhur. Goditni një hendek dhe vendosni mbeturinat Privimi i kanalizimeve anësore duhet të parandalohet me kujdes për të shmangur ndërprerjen e panevojshme të tokës. Çdo tokë e shqetësuar duhet të kompaktohet tërësisht për të minimizuar depozitat. Në shumicën e rasteve, është më mirë të bëhet gërmimi që të jetë e mundur (minimizimi i ndërprerjes së tokës), megjithatë, kërkon njohuri të sakta se ku do të përfundojë tubi. Nganjëherë është e nevojshme një hendek më i gjerë. Fundi i gërmimit duhet të jetë i qetë dhe i kompaktuar dhe duhet të monitorojë shpatin e dëshiruar. Shpesh e vendos materialin e mbeturinave, zakonisht rërë që siguron një mbështetje të vazhdueshme të tubave. Rëra gjithashtu shpatet shumë më e lehtë se toka, duke lejuar rregullimin e shkëlqyeshëm të shpatit para instalimit të tubave. Instaloni tuba. Tub i kanalizimeve është instaluar në mënyrë sekuenciale nga seksionet, zakonisht fillon në fundin e poshtëm të tubit dhe vazhdon në një lartësi më të lartë. Tubi modern i kanalizimeve është bërë nga PVC dhe është i lidhur me vulë ose nga një ngjitës tretës. Madhësia e tubit standard për strehim është 10cm. Standardet lokale përcaktojnë materialin e dëshiruar dhe madhësinë e tubave. Fundi i jashtëm i secilës pjesë të tubit duhet të përballet me një kodër për të minimizuar ndryshimet në rrjedhjet në bordin e qarkut. Tubi lidhet me rrjetin qendror sipas specifikimeve lokale. Në fund të tokës, shumica e standardeve kërkojnë një ose dy ndarës që lejojnë qasje të lehtë në kanal për thithje ose pastrim nga pranvera hidraulike. Thith një hendek Pas instalimit të plotë të anës së kanalizimit dhe pas inspektimit përfundimtar, projekti do të përfundojë hendekun. Procesi i pllakës shpesh fillon me një shtresë rërë që mbron tubin dhe eliminon boshllëqet e mundshme rreth tubit. Pas kësaj, pjerrësia është grisur me tokë, çdo shtresë kompakt me kujdes për qëllim parandalimin e joshjes. Është mirë në shtresën e parë të tokës kompakt për të instaluar një kasetë paralajmëruese, shpesh kërkon. Ajo nxjerr në pah punëtorët për praninë e tubit dhe për të shmangur dëmet aksidentale gjatë çdo gërmimi në zonë.