Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gardhe me panele

Po kërkoni një ndërtues për gardhe panelesh? Ne kemi 24,113 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,723 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe me panele

Keni nevojë për shërbim nga zona e gardheve të paneleve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin dhe projektimin, gërmimin e themeleve të gardhit, montimin dhe instalimin e gardhit. Çmimi i pjesëve të gardhit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e gërmimit, marrja me qira e pajisjeve të rënda, leja e ndërtimit, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 24,113 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,723 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Muret e parafabrikuara të betonit. Muret e parafabrikuara të betonit janë mundësia më e efektshme e Masonerisë. Për shembull, ato janë instaluar në mes të pasurive të paluajtshme. Ata shpesh përdoren për të shprehur pajisje dhe struktura të tjera në komplot. Muret e betonit të parafabrikuara janë instaluar më shpejt se çdo lloj tjetër i murit dhe sigurojnë siguri dhe privatësi të menjëhershme. Asortimi ynë tërheqës i mureve të parafabrikuara ka një lartësi prej 1.4 deri 3.0 m. Është në dispozicion në dizajne, forma dhe madhësi të ndryshme. Muret e parafabrikuara të betonit janë praktikisht të lira për mirëmbajtje nëse mbeten në gjendje origjinale. Por disa pronarë të shtëpive preferojnë që ata t'i pikturojnë ato, duke e bërë të lehtë për t'u përzier me arkitekturën përreth. Karakteristikat kryesore Muret e parafabrikuara janë instaluar shpejt. Produkt standard me një forcë prej përafërsisht 20 MPA. Zgjedhja janë lartësi të ndryshme, modele, janë pa mirëmbajtje, thjesht të riparueshme. Avantazhet e mureve të parafabrikuara Sigurinë Muret e parafabrikuara rrisin sigurinë dhe privatësinë. Ato mund të ndërtohen katër herë më shpejt se çdo mur me tulla. Cilësi e qëndrueshme Për shkak se produktet e parafabrikuara të betonit zakonisht prodhohen në një mjedis të kontrolluar të tregojnë cilësi të lartë dhe konsistencë. Forcë dhe cilësi Falë natyrës jashtëzakonisht të fuqishme të paneleve të betonit të murit, rezistente ndaj sulmit. Ofrojnë pronarin e një niveli tjetër të sigurimit të sigurisë Rezistenca e motit dhe rrezatimi UV Muret e betonit të parafabrikuara janë të përshtatshme për çdo kusht të motit. Mirëmbajtja e thjeshtë dhe e shpejtë Muret e parafabrikuara të betonit kërkojnë pak ose aspak mirëmbajtje, duke i bërë ato një zgjedhje ideale për pothuajse çdo zgjidhje murature. Gardhin e betonit Palis i parafabrikuar i betonit Gardh është një sistem i sigurisë me cilësi të lartë të përshtatshme për çdo përdorim në mur. Estetikë: Palisada të fuqishme konkrete janë bërë për të duruar shumë, shumë vite dhe për të siguruar siguri pa mirëmbajtje. Një nga avantazhet e shumta të këtij produkti është konfigurimi i lamellës së hapur. Produkti plotësisht nuk mbulon hapësirën e rrethuar duke lejuar dukshmërinë dhe jashtë zonës. Tre anët e të gjitha elementeve betoni kanë një mbyllje ose trajtim sipërfaqësor të mykut dhe për këtë arsye të qetë. Ana e katërt ka një trajtim sipërfaqësor prej druri. Të dhënat teknike: Të gjitha elementet konkrete të palisadave janë projektuar dhe prodhuar sipas specifikave të sakta të inxhinierit dhe janë përforcuar me çelik dhe hedhur me një përzierje konkrete që arrin forcën e 30 MPA pas 28 ditëve. Kjo është një pengesë e fortë e fortë dhe e fuqishme e sigurisë. Çdo seksion është 2 metra i gjerë, i matur nga qendra e kolonës në fazën tjetër të kolonës. Seksioni përbëhet nga dy kolona, ​​9 trarëve të zbehtë dhe dy të tërthortë ose rrotullime në të cilat vida anësore janë të dehur. Vida përdoren për të bashkëngjitur nëntë trarëve në hekurudhën e sipërme dhe të poshtme. Vida janë ngulitur, duke lejuar vrimat e injektimit. Çdo kolonë kryesore është mbjellë në një thellësi prej 600 x 600 x 600 milimetra dhe përbëhet nga një përzierje e çimentos dhe guri i grimcuar, i cili duhet të arrijë 15 MPA për 28 ditë. Instalimi: Instalimi i skermës së betonit nga palisadi mund të jetë mjaft i shpejtë. Matësit e përfunduar javore do të varen nga numri i punëtorëve të caktuar në projekt, disponueshmëria e stoqeve, motit, kushtet mbizotëruese të tokës dhe disa faktorë të tjerë si rrjedha e parasë së klientit. Sa i gjatë duhet të ndërtoni gardhin tuaj të parafabrikuar? Përgjigjja është pak e varur nga qëllimi do të ketë një gardh. Nëse doni të bllokoni zhurmën nga rruga juaj ose nga fqinjët, mos harroni rregullin që nëse e shihni burimin e zhurmës, do ta dëgjoni. Gardhe mund të ndërtohet diku nga 1 në 4 metra. Megjithatë, ka tri pyetje të tjera që ju duhet të përputhen për të gjetur lartësinë ideale të gardhit të parafabrikuar: 1) Cilat janë rregulloret lokale? Ju do të duhet të dini rregulloret lokale për të marrë një përgjigje të qartë se sa e lartë mund të ndërtoni. Për të gjetur se cilat rregullore lokale thonë saktësisht, duhet të kontaktoni planifikimin dhe ndërtimin e qeverive lokale. 2) Ku ndodhet shtëpia juaj? Varësisht se ku ndodhet shtëpia juaj, ligjet shtesë ose të tjera mund të paguajnë për të. Këto ligje mund të kërkojnë që gardhet tuaja të jenë më të shkurtra ose t'ju lejojnë të ndërtoni më të lartë. Kontaktoni fshatin tuaj lokal. Këtu janë disa situata që mund të ndryshojnë lartësinë maksimale: A është shtëpia juaj në qoshe? Nëse shtëpia juaj është në vendin e qoshes, shoferët do të duhet të jenë në gjendje të shohin një qoshe. A është shtëpia juaj nga rrugët e autostradës apo të zënë? Për shkak të zhurmës së tepruar nga autostrada ose rrugëve të tjera të shpeshta, shumë komuna mund të ndërtojnë pronarë të shtëpive përgjatë këtyre shtigjeve më të larta për të ndihmuar bllokun e zhurmës. A është shtëpia juaj pranë një zone biznesi apo industriale? Ashtu si me shtëpitë pranë rrugëve të zëna, shtëpitë në zona komerciale ose industriale mund të kenë të drejtën për një gardh më të lartë. Është një bllokim i zhurmës dhe komplot i shëmtuar industrial nga shtëpia. Lartësia maksimale mund të varet nga lloji i tokës komerciale ose industriale të ndërmarrjes, pranë shtëpisë tuaj. 3) Cili është buxheti juaj? Kur ndërtimi i një gardhit të çfarëdo lloji është i dobishëm për të ndjekur dimensionet e gardhit që janë më të zakonshmet. Panelet jo-standarde të lartësisë do të duhet të bëhen për të matur. Kjo punë me porosi rrit koston e gardhit. Megjithatë, ky nuk është një problem i madh me një parafabrues.