Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gardhe hekuri i farketuar

Kërkoni hekurpunues për gardhe të farkëtuar, gardhe metalike? Ne kemi 23,835 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,706 profesionistë të regjistruar
87,688 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe hekuri i farketuar

Keni nevojë për shërbim në fushën e gardheve të farkëtuara, gardheve metalike? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin, prodhimin, montimin, shërbimin. Çmimi i rrethimeve të falsifikuara dhe metalike zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, shërbimi pas garancisë i ofruar nga një prej ekspertëve tanë të 23,835 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,706 profesionistë të regjistruar
87,688 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kohë do të zgjasë gardhin e falsifikuar? Hekuri i falsifikuar është bërë material jashtëzakonisht popullor për projekte komerciale dhe rezidenciale, falë shumë përfitimeve që kanë metal, dru dhe tënd. Për ata që filluan projektin e tyre dhe pyesin veten, cila është jeta e hekurit të punuar, ka një pasqyrë të jetës së saj mesatare dhe disa faktorëve që ndikojnë në qëndrueshmërinë e hekurit të punuar. Hekuri i falsifikuar mund të integrohet në pothuajse çdo dizajn përfaqësues, gjë që e bën atë një nga opsionet kryesore për mobilje të jashtme, llambat e dizajnit dhe gardhe. Nëse hekuri i falsifikuar që është lënë jashtë, është trajtuar siç duhet, shpesh do të zgjasë një jetë të tërë të një individi, shpesh 60 vjet ose më shumë. Ka disa gjëra që duhet të merren parasysh kur bëhet fjalë për hekurin. Do të varet nga mirëmbajtja, mirëmbajtja dhe klima e saj. Për shkak të procesit në të cilin krijon hekuri i tharë, ka një shans për të dëmtuar kohën. Atraktiviteti estetik i hekurit të punuar vjen nga një produkt i lehtë largimi nga guri. Kur këto metale janë të përdredhur, ato mund të jenë fibroze dhe tregojnë shenja të dëmtimit të motit në një kohë relativisht të shkurtër. Kjo dëmtim i motit mund të rezultojë në korrozioni dhe ndryshkje që është veçanërisht e vështirë për këtë lloj metali. Për fat të mirë, ajo kërkon vetëm mirëmbajtje të vogël për të mos ndodhur dhe për të qenë të falsifikuara produkte të qëndrueshme dhe tërheqëse për vite me rradhë. Në zonat me sasi të tepruar të reshjeve, lagështia e lartë ose ndryshime ekstreme në temperaturë është e rëndësishme të aplikoni ngjyrën ose llak mbrojtës sa më shpesh të jetë e mundur. Në një klimë të moderuar, bojrat dhe ngjyrat do të aplikohen vetëm çdo disa vjet. Për ata që do të donin të kishin hekurin e nxehtë për aq kohë sa të jetë e mundur, është gjithashtu e mirë e kontrolluar herë pas here, nëse nuk ka vende të humbura pas ngjyrës ose llak që lejojnë korrozionin ose ndryshkun. Çfarë duhet të bëni nëse vëreni korrozioni në një hekur të farkëtuar. Hekuri ndryshku më shpesh në sipërfaqe. Gjetja e korrozionit në një gardh të përkushtuar nuk është e pazakontë dhe duhet të jetë diçka që po përgatiteni, por jo atë që duhet të shqetësoheni. Gardhe më të farkëtuara do të kenë spote të vogla të ndryshkur. Si rregull, duhet vite derisa të ndodhë një dëm i vërtetë i strukturës, por nuk mund të ketë ide dhe gardhit ose porta juaj do të duket sikur nuk është kujdesur siç duhet. Disa faktorë mund të rrisin gjasat e krenarit. Çfarë shkakton ndryshk? Ka disa gjëra që mund të shkaktojnë gardhin e ndryshkur nga hekuri i punuar: Chipped color. Sa herë që ngjyra në gardhin tuaj është mprehur për të ekspozuar hekurin nën të, ka të ngjarë të ndryshohet në një vend të caktuar. Moti. Stuhitë dhe lagështia e lartë mund të shkaktojnë ndryshk. Gardat e hekurit të punuar kanë një gjasë më të lartë të ndryshkjes në hapësira shumë të lagështa. Fëlliqet dhe rritja e bimëve mbi gardhin. Përveç pikave të dukshme të kuqe, korrozioni gjithashtu mund të ketë disa simptoma të tjera. Cilat janë simptomat e tjera të korrozionit? Simptoma të tjera të korrozionit janë: Spote përgjatë kolonave, pikturave ose sipërfaqeve të tjera të muraturës në kontakt të drejtpërdrejtë me gardhin. Çarje në një murature për të cilën është e bashkangjitur. Fermë e konfiskuar, porta e kruarjes ose lidhjes (korrozioni mund të dobësojë pak strukturën dhe të shkaktojë pak. Nëse filloni të shihni këto shenja korrozioni, ka shumë të ngjarë që gardhit tuaj të hekurt të duhet të riparohet. Ky nivel ndryshk është në përgjithësi një shenjë e neglizhimit të gardhit dhe ka më shumë gjasa të shfaqet në ato pjesë që nuk janë trajtuar siç duhet. Nëse jeni duke blerë një pronë me një gardh hekuri të farkëtuar, kontrolloni para mbylljes së komplotit. Ndoshta ju do të jeni në gjendje të bindni shitësin për të kontribuar në shpenzimet e riparimit. Çfarë duhet të bëni kur të gjeni ndryshk? Kur të gjeni në një komplot të ndryshkut, ju duhet të bëni disa hapa. Mos harroni se ndryshk në gardhin e besës është normale, e lehtë për të korrigjuar dhe të jetë pak punë dhe jo shumë financa për bukurinë e gardhit ose portës suaj. Kur të gjeni ndryshk, duhet të vazhdoni si më poshtë. Për të zbuluar shkakun. Nëse është një llak polar, sigurohuni që disa gjëra specifike nuk shkaktojnë copëzimin e bojës në një vend të caktuar. Nëse vegjetacioni është prerë atë. Në disa raste, ju mund të mos jeni në gjendje të bëni asgjë, por është e arsyeshme të kuptohet shkaku nëse mundeni. Kontrolloni pjesën tjetër të gardhit. Nëse ka një ndryshk në një vend, ndoshta është në një vend tjetër. Me letër dhe kaseta ju mund të "etiketoni" vende të ndryshkur dhe t'i kontrolloni ato më vonë. Gjeni nëse keni nevojë të kontaktoni një profesionist. Riparimet themelore mund të bëhen me vetë-ndihmë. Spote të ndryshkur mund të fshihen me furçë teli dhe letër gërryes (veshin maskë fytyre sepse pluhuri i hekurit mund të shkaktojë probleme nëse merr në mushkëri). Plotësoni atë me tmel nëse vrima është e madhe. Pastaj ju mund të pikturoj këtë gardh. Megjithatë, nëse problemi është më i thellë ose nëse ka një deformim ose të përkulur, do t'ju duhet një riparim profesional. Nëse keni dyshime ju lutem kontaktoni ekspertin. Ju ndoshta do të këshilloni nëse është në thelb një mirëmbajtje e zakonshme që ju mund të bëni vetë ose nëse keni nevojë për ndihmë. Si funksionon një rregullim i zbukuruar? Riparimet e nevojshme do të varen nga ajo që është faza e ndryshkur. Sa më shpejt ndryshk po e trajtoni më mirë. Ju do të mësoni se sa kohë ju mësoni veten për të trajtuar spote të vogla. Në rastin e njollave të vogla pa ndryshime strukturore, zakonisht është përpunimi i ndryshkut nga zona e prekur dhe pro pasuese. Kujdes duhet të merret për të bërë shtresën e re të tuned me të vjetër. Nëse keni pika të shumëfishta nga ndryshk ose nëse kontrolli gjen se ngjyra është në vende të tjera është e pajisur, ia vlen të ndryshoni të gjithë gardhin. Në rast të problemeve më të rënda, sidomos nëse gardhit ose porta juaj humbet, do të jetë e nevojshme të hiqni dhe të zëvendësoni pjesën e prekur, zakonisht duke prerë gjatësinë e gabuar dhe saldimin e një pjese të re. Hekuri i punuar me dorë është sot luks i shtrenjtë, por një kompani e mirë riparimi do ta zëvendësojë atë nga një hekur më modern që do të duket si origjinali. Kujdes nga riparimet e lira që do të përdoren, për shembull, alumini (alumini zakonisht përdoret për të bërë hekur të rremë të farkëtuar, por jo shumë të fortë ose rezistent ndaj dhëmbit sesa një gjë e vërtetë). Ju gjithashtu do të duhet një kompani riparimi që ka përvojë me formimin e një pjese të re të gardhit për t'u përputhur. Kjo nuk është puna që ju mund të bëni tërësisht për të gjithë. Çfarë duhet të bëni pas riparimit? Pas riparimit të gardhit, duhet të ndërmerrni hapa për të siguruar kujdesin e duhur të gardhit tuaj nga hekuri i punuar në mënyrë që të mos kthehet. Kompania e riparimit mund të këshillohet me hapa të veçantë për gardhin tuaj. Pas një riparimi më të madh, është një gardh i mirë përsëri për të redecorate, sepse ndihmon në harmonizimin e ngjyrave (dhe për të ndryshuar ngjyrën e gardhit, ju mund ta përdorni atë si një justifikim). Para ngjyrosjes, merrni në konsideratë përdorimin e një neutralizuesi të ndryshkut ose një zgjidhje me lëng limoni dhe uthull në vendet e ndryshkur. Gjithmonë përdorni një ngjyrë të trashë rezistente. Mos harroni të pastroni gardhin tuaj dhe të kontrolloni të paktën një herë, ideale dy herë në vit. Përdorni valët e çelikut për të hequr ndryshkun sa më shpejt që ta shihni, para se të rritet mjaft thellë për të shkaktuar një problem. Rust është një problem i shpeshtë i gardheve të hekurit të punuar, por është i zgjidhshëm. Mirëmbajtja administrative do të ndihmojë në parandalimin e ndryshkut që nuk është i vështirë dhe nuk shkakton probleme. Për riparime profesionale, gardh mund të kthehet në gjendjen origjinale brenda pak ditësh. Mos u përpiqni të bëni riparime të komplikuara (asgjë tjetër përveç njollave të pastrimit nga ndryshk), duhet të ktheheni në një ekspert me punë hekuri me hekur.