Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gardhe gabion

Jeni duke kërkuar për një ndërtues gardhesh gabioni? Ne kemi 23,653 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe gabion

Keni nevojë për shërbim në fushën e gardheve me gabion? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në montimin e koshave të gabionit, mureve mbajtëse dhe gabioneve të parafabrikuara në gjatësi. Çmimi i konstruksioneve me gabion zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: guri gabion dhe kostot e transportit të ofruara nga një prej mjeshtrave tanë të 23,653 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Gardhet e gabimeve Përkufizim. Gabions janë shporta drejtkëndëshe ose cilindrike të bëra nga rrjetë gjashtëkëndore nga një tel çeliku të galvanizuar rëndë. Baskets janë të mbushura me shkëmb, gurë ose tokë dhe të zhveshur në njëri-tjetrin për të formuar një mur. Gabions kryesisht varen nga ndërlidhja e gurëve individualë dhe shkëmbinj në rrjetë teli për shkak të stabilitetit të brendshëm dhe peshës së tyre për t'i rezistuar forcave hidraulike dhe tokësore. Gabions janë një lloj poroze të strukturës që nganjëherë mund të jetë i pajisur me bimësi. Ato konsiderohen si një zgjidhje "e vështirë" strukturore që ka një habitat minimal dhe vlerë estetike. Zbatueshmëri Gabions përdoren në të gjitha vendqindjet, është pothuajse deri në një mënyrë universale të rrethimit, skermës së komplotit ose stabilizimit të shpateve dhe si një pengesë kundër rrëshqitjes së tokës në vendet ku ka një supozim të madh të erozionit. Ato përdoren në ndërtimin e argjinaturave rrugore dhe hekurudhore, urave, mbështetjes dhe mureve të zhurmës. Ata janë gjithashtu të përshtatshëm në menaxhimin e ujit në trajtimin e korinetave dhe brigjeve të rrjedhave ujore dhe tankeve. Përfitime Trajtimi i lehtë dhe transporti Shpejtësi Fleksibiliteti (gabionet mund të kursejnë ushqimin e lehtë në anën) Përmirësimi i ujit (kullimi i mirë) Ato ofrojnë një metodë të përdorshme për të ulur shpejtësinë e ujit dhe mbrojtjen e shpateve para erozionit. Disavantazhet / Problemet i pandërprerë. Gabion nganjëherë llogaritet të ketë një vlerë të ulët estetike. Ata mund të emërohen duke përdorur një gur tërheqës të veshjes në pjesën e përparme të murit dhe vegjetacionit të shndërruar në hapësirat midis shkëmbinjve. Vlera e ulët e habitatit shpenzimet. Gabions janë më të kushtueshme se shpatet e vegjetacionit. veshur. Baskets tela të përdorura për gabions mund të ekspozohen ndaj veshin e rëndë si rezultat i konsumimit të telit duke lëvizur ngarkesës në verte të rrjedhës së lartë. Instalim kompleks. Ndërtesa e Gabionit është mjaft e kërkuar dhe kërkon pajisje të mëdha. Për trajtim dhe transport të lehtë, gabionet furnizohen në një pozicion të sheshtë dhe të lidhur në vetvete. Ata janë të lehtë për t'u ngritur dhe për të lidhur të gjitha skajet vertikale me gjatësinë e tela bashkuese të mbështjellë rreth skajeve vertikale. Gabionet e zbrazëta janë vendosur në vend dhe bashkohen me Gabionin fqinj. Pastaj ata janë të mbushur me zhavorr (diametër 10 - 30 cm) në një të tretën. Telat lidhëse të vendosura në të dy drejtimet mbështesin muret e kundërta të gabionit. Teles parandalojnë shporta gabion për të "thatë" kur ato janë të mbushura. Ky operacion përsëritet derisa Gabion nuk është i plotësuar. Pas mbushjes, pala e lartë është e përbërë dhe e bashkangjitur në skajet, hips dhe pjesë të tjera. Gjatë procesit të mbushjes, fara e farës mund të vendosen midis shkëmbinjve, si shelgje. Nëse ndodh, duhet të ketë një tokë të vogël dhe fara bimore duhet të futen dhe të shpërndahen në mënyrë të barabartë. Me Gabion, ata mund të luftohen dhe dizajne të ndryshme të konfiguruara. Kjo varet nga ajo që synon këto mure ose gardhe. Është e qartë se Gabion i ndërtuar si një pengesë kundër zhurmës ose erozionit të tokës do të bëhet në aspektin e estetikës, krejtësisht ndryshe nga Gabion, i cili do të shërbejë si një gardh rreth tokës. Sekuencë ndërtimi Për shkak se gabionet përdoren kur potenciali i lartë i erozionit duhet të ndiqet për t'u realizuar në të njëjtën kohë me shpatet e shpateve ose vetëm me vonesë minimale të mundshme. Modifikimet totale të zonave ku duhet të vendosen gabionet, ato duhet të bëhen kur mund të ndjekin përgatitjen përfundimtare dhe vendndodhjen e gabionit menjëherë pas punës fillestare. Mirëmbajtje Gabions duhet të kontrollohen rregullisht dhe pas çdo stuhie të madhe. Të gjitha procedurat e përkohshme dhe të përhershme të erozionit, kontrollet e sedimenteve dhe korrigjimet e mundshme duhet të kryhen sipas rastit për të siguruar kryerjen e vazhdueshme të funksionit të tyre të synuar. Të gjitha mirëmbajtjen dhe riparimin duhet të kryhen në përputhje me procedurat e miratuara. Kujdes nga lejet Nëse dëshironi të përdorni muret e Gabion si mbështetje, mund të keni nevojë për specifikime teknike gjithëpërfshirëse dhe miratim nga autoritetet. Ju mund të keni nevojë të përdorni shërbimet e licencuara të ndërtuesit. Prandaj ju lutemi të jeni të kujdesshëm. Para se të filloni të merreni me ndërtimin e një mow gabion, përpiquni të pyesni nëse dhe çfarë lejon ata do të jenë të nevojshëm për këtë projekt për të realizuar fare. Si të shkruani një mur gabion Ashtu si çdo projekt, është mirë të bëni një studim mbi opsionet e ndërtimit, të merrni disa këshilla për dizajnimin, instalimin dhe mishërimin e përgjithshëm. Nëse ju tashmë keni gjithçka të gjetur, ku planifikoni të ndërtoni një gardh, të matur dhe të blerë panele të dëshiruara, shkëmbinj dhe materiale të tjera nga rrjetë teli, ju jeni gati për të filluar. Natyrisht, hapjet në rrjetë teli duhet të jenë më të ngushta se madhësia e agregatit, përndryshe ju dëshironi që gurët dhe shkëmbinjtë. Nëse Gabion po vë në një baltë të butë apo edhe rërë, keni nevojë për një këmbë betoni për një themel të fortë. Megjithatë, kini kujdes që të mos bëni lehtësinë e betonit me ikjen. Ato mund të kundërindikohen në rastin e mureve mbështetëse. Lidhni panelet galvanizuar tela me tela dhe krijoni bazën dhe anët e shportave tela. Mbani çdo shportë në një vend në mënyrë që ta futni tela në çdo cep. Kjo do të mbajë shportën derisa ta mbushni me gurë. Si të ndërtojmë një mur Gabion Një gabion në shkallë të gjerë mund të përfitojë përforcimin diagonal përmes qosheve dhe gjithashtu horizontalisht diku në mes të strukturës. Ju mund të kurseni para duke përdorur blloqe të vjetra betoni dhe gur më të lirë në mes të Gabion dhe duke ruajtur shkëmbinj më të shtrenjtë, më të mëdhenj në kërkim dhe gurë në pjesët e jashtme të dukshme. Nëse keni të gjitha shkëmbinjtë në vendin tuaj, thjesht bashkëngjitni panelin e lartë dhe ju jeni bërë. Ndërtime tela. Cage rrjetë teli është një nga elementet më të rëndësishme strukturore të secilës mur gabion. Lloji i telit që zgjidhni mund të ketë një ndikim të rëndësishëm në jetën tuaj të re Gabion Wall. Ju duhet të mbani tre aspekte të rëndësishme në kujtesë kur zgjedhni rrjetën e duhur nga tela çeliku. 1. Lloji - galvanizuar ose çelik inox Steel galvanizuar është më e lirë dhe e përdorur tradicionalisht në muret më të mëdha mbështetëse nga Gabion. Panelet e galvanizuar të telave të salduara sigurojnë rezistencë të jashtëzakonshme korrozioni dhe forcë të madhe. Nëse doni që muret e gabionit të tregojë stilin tuaj të vërtetë, duhet të konsideroni panelet e çelikut të rrjetës. Stainless Steel kombinon rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit me bukurinë estetike dhe krijon një mur mahnitës gabion. 2. Diametri i telit Trashësia e rrjetës rrjetë luan një rol të rëndësishëm në sigurimin e forcës strukturore dhe integritetit të çdo muri gabion. Mbështetja më e madhe e Garbiion mund të ekspozohet ndaj presionit të madh sidomos për shkak të akumulimit të ujit dhe erozionit të tokës. Rrjetë teli gjithashtu duhet të jetë mjaft e fortë për të përballuar presionin e deformimit nëse gurët lëvizin kur zgjidhin muret. Kostot dhe estetikët janë gjithashtu faktorë të rëndësishëm që duhet të merren parasysh, veçanërisht nëse jeni duke konsideruar krijimin e një mow gabion si një peizazh portreti. 3. Mesh Holes Madhësia Logjikisht është kështu që sa më e madhe është muri dhe vrimat në rrjetë, shkëmbinjtë dhe gurët më të mëdhenj që do të duhet të përdorin. Nëse jeni një mur i madh mbështetjeje nga Gabion, atëherë këta faktorë do të përcaktojnë specifikimet teknike. Megjithatë, nëse ky është vetëm një mur apo kopsht i vogël, mund të shikoni me këta faktorë dhe të arrini efektet e dëshiruara. Kjo është ajo që rrjetë dhe gurët janë në dispozicion, para se të filloni ndërtimin ose para se të siguroni dokumentacionin e nevojshëm, ju mund të verifikoni shpejt furnizuesin tuaj më të afërt. Kostoja dhe gjëra të tjera që ju duhet të marrin në konsideratë Muret e Gabion ofrojnë një zgjidhje të lartë më të gjatë në mënyrë efektive për shumë sfida të rrethimit dhe mureve mbështetëse. Madhësia e murit është një nga faktorët themelorë nga të cilët varet çmimi i gjithë molës. Më shumë para do të duhet të investoni në kompaninë e lejes dhe ndërtimit për projekte më të mëdha që do të zbatohen nga projekti. Nëse doni të bëni gardhin tuaj dukej me të vërtetë elegant, ju do të investoni në gurë të cilësisë me ngjyra dhe textures tërheqëse. Mund të jetë shumë e shtrenjtë. Pjesët e projektimit Muret e Gabionit ofrojnë një dizajner të peizazhit pothuajse mundësi të pakufizuara. Ju mund t'i përdorni ato për të kontrolluar erozionin dhe detyra të tjera shumë funksionale, por kanë përdorime të shumëfishta. Për shembull, ata mund të sigurojnë lidhje estetike midis shtëpisë dhe jashtme ose në kontrast me sfondin prej druri ose në kombinim me një vend rock natyror. Nuk është e nevojshme të ndihesh i bllokuar midis gardhit të shkëmbit, dizajni i gabionit të murit ofron mundësi pafundësisht fleksibël për dizajnerët krijues të rregullimeve në terren. Pse ata janë ende më të popullarizuar Muri i kapur nga Gabion është një mënyrë shumë efektive për të përzënë erozionin dhe për të rritur nivelin e hapësirës horizontale në vendin tuaj. Nga pėrshkueshmëria e saj, e cila sigurohet nga boshllëqet midis shkëmbinjve dhe gurëve, duke parandaluar presionin e ujit të akumuluar opsionalisht. Kjo bëhet më e sigurt se llojet e tjera të mureve mbështetëse. Modelet e murit Gabion mund të jenë shumë fleksibël dhe janë të përshtatshëm për çdo projekt të madh nga shumë të vogla për shumë të mëdha. Muri i mbështetjes së Gabion gjithashtu duket jashtëzakonisht tërheqës me ngjyra dhe cilësi natyrore rock. Dhe, natyrisht, ata janë fjalë për fjalë. Elasticiteti i tyre i shkëlqyer i bën ata pajisje me kosto efektive për çdo aplikim të mureve mbështetëse.