Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gardhe dhe porta

Po kërkoni një ndërtues për gardhe dhe porta? Ne kemi 26,208 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardhe dhe porta

Keni nevojë për shërbim nga zona e gardheve dhe portave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin e portave dhe gardheve. Çmimi i rrethimeve dhe portave të hyrjes zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: punë gërmimi, kosto transporti, lyerje dhe lyerje, suva, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 26,208 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çfarë përfshin ndërtimin ose korrigjimin e një gardhit?
Si është riparimi i gardhit?
Riparimi i gardhit ndryshon në varësi të llojit të skermës dhe shkallës së dëmit - eksperti i riparimit të gardhit duhet të vlerësojë situatën në vend dhe t'ju japë rekomandime. Por nëse keni nevojë të ndërtoni një gardh të ri, projekti kryhet më së shumti si më poshtë:
Zgjedhjen e një gardh
Hapi i parë kur ndërtimi i një gardh qëndron në një vendim për një material të caktuar. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë gardhi ju duhet të zgjidhni, kërkoni një ekspert për t'ju ndihmuar të zgjidhni dhe të urdhëroni gardhin tuaj më të përshtatshëm për tokën tuaj. Mos harroni fqinjët tuaj. Ju do t'i mbani fqinjët tuaj para se të ndërtoni një gardh.
Përgatitja për ndërtimin e një gardh
Instalimi i skermës fillon përgatitjet. Këto përfshijnë matjen dhe përcaktimin e zonës së gardhit, sigurimi se skerma është e vendosur në kufirin e tokës, duke hequr pemët dhe pengesat e tjera. Pas matjes së skermës, hapjet për kolonat e qosheve, të mesme dhe të portës duhet të fillojnë.
Ndërtimi i gardhit
Përdorimi i përzierjes së betonit të shpejtë të ngjyrës, skajet, këndet dhe kolonat e portës janë vendosur. Është e nevojshme të kontrolloni nëse kolonat janë lënë drejt nëse ato janë të përqendruara në vijën e gardhit dhe nëse ato janë në lartësinë e duhur. Pastaj instalon ose fshin pjesën tjetër të skermës midis kolonave. Së fundi, porta është e instaluar dhe kontrollon se është hapur dhe mbyllur pa probleme.
Cilat janë llojet e zakonshme të portës?
Portat automatike ose elektrike Eksperti ynë do t'ju ndihmojë me instalimin dhe vendosjen e portës për ta hapur atë me telekomandën. Gjithashtu ju rekomandon llojin më të përshtatshëm të portës ose të krahut ose të rrëshqitjes. Gates Wing Porta e krahut është në varen dhe mbyllet me shulën. Eksperti ynë i portës do t'ju këshillojë një stil që do të hedhin në gardh tuaj dhe pasuri të patundshme. Gates rrëshqitëse Portat rrëshqitëse janë ideale për pasuri të paluajtshme me hapësirë ​​të kufizuar në anët e portës ose në rrugë me pemë ku porta e krahut nuk është e përshtatshme. Gates rrëshqitëse kërkojnë mirëmbajtje të rregullt.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse kërkimi i një eksperti për gardhe dhe porta për të Wilio?
A keni nevojë për të ndërtuar një gardh të ri ose instaloni portën? Gardhe dhe portat mbrojnë jo vetëm privatësinë, fëmijët dhe kafshët shtëpiake, por edhe pronën tuaj. Nëse keni nevojë për një gardh metalik, një gardh rrjetë, një gardh me tulla, një gardh konkrete, një gardh prej druri, një gardh plastike, ose një gardi i mbrojtjes do t'ju ndihmojë të gjeni atë ekspert të vërtetë. Kjo do t'ju këshillojë me një zgjedhje të një porta ose gardh të përshtatshëm, të sigurojë ndërtimin dhe instalimin, ose do të bëjë riparimet e nevojshme. Ajo do të përdorë materialet dhe pajisjet e duhura dhe kujdeset për çmimin më të mirë për çmimin më të mirë. Nëse keni nevojë për të ndërtuar një gardh ose riparim të ri ekzistues ose instaloni nëse riparohet automatikisht nëse porta manuale Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertët më të mirë në lagjen tuaj.
A duhet të ndërtoj një gardh të ri ose të riparoj një gardh ekzistues?
Kjo varet nga gjendja aktuale e gardhit, nga të qenit i vjetër, nga materialet dhe buxhetin e disponueshëm që keni në dispozicion. Në mënyrë tipike, ju mund të merrni më shumë kohë në këmbim ose korrigjim të pjesëve të prishura para se të ndërtoni një gardh të ri. Epo, nëse masoneria ose gardhin e betonit është e paqëndrueshme dhe e tilting, nëse druri është rrëzuar dhe prishur, ose gardhit metalik është plotësisht i ndryshkur, ka pasur kohë për të re.
Ku janë ata zakonisht duke përdorur portat?
Portat janë më shpesh të instaluar në hyrje në tokë, rrugë me pemë, para strehimit të makinës, në gardh në kopsht, në hyrje të kopshtit, ose ose në korrigjimin e kafshëve.
Pse duhet të kthehem në gardh dhe ekspertët e ndërtimit të portës?
Nëse përdorni ekspertin e shërbimeve për të ndërtuar gardhe dhe porta, do të jeni të sigurt se skermi do të ndërtohet në një nivel profesional. U përpoq për të ndërtuar një gardh ose portë pa mjete, pajisje ose njohuri të përshtatshme mund të çojnë në një gardh të ndërtuar keq që mund të jetë e rrezikshme ose nuk do të duket estetikisht dhe portat që do të prishen.
A duhet të instaloj një portë manuale ose automatike?
Eksperti ynë i portës do t'ju ndihmojë të zgjidhni portën më të përshtatshme që do të përputhet me nevojat dhe buxhetin tuaj. Megjithëse portat automatike janë pak më të shtrenjta, ato shpesh përdoren kryesisht në shtigjet në shtëpi dhe strehimore të makinave, sepse nuk duhet të hiqni makinën për të hapur dhe mbyllur portën.
Sa kushton instalimi apo riparimi i portës?
Kostoja e instalimit të portës do të varet nëse është një instalim ose riparim i plotë i ri që lloji i portës shkon nga cili material është porta nga madhësia e portës dhe nga ku është instaluar.
Cila lloj gardhi është më e mira?
Çfarë lloji i gardhit është më i përshtatshëm për pronën tuaj varet nga buxheti juaj, sa është një gardh që konsumon mirëmbajtje, nga fakti që keni kafshë ose qen që ju duhet për të parandaluar ikjen dhe nëse preferoni gardhin përmes të cilit është e dukshme ose duan të kenë privatësinë. Opsioni më i preferuar është zakonisht gardhe prej druri, por gardhet metalike kanë tendencë të jenë më pak mirëmbajtje dhe janë më të qëndrueshme.
A duhet të siguroj një ekspert me pajisje, materiale apo komponente për instalimin e portës?
Në mënyrë tipike, zejtari sjellin mjetet dhe pajisjet e tyre, por do të përdorë materiale dhe komponente që ju i jepni atij ose ju paguani. Mund t'ju këshillojë me zgjedhjen tuaj dhe kur urdhëroni portën dhe materialin e ardhshëm të nevojshëm.
Sa kohë do të marrë një sërë gardh?
Si do të ndodhë edhe nga materiali i përzgjedhur, gjatësia e gardhit, do të bëhet vështirësia e terrenit dhe faktorëve të tjerë. Megjithatë, është kryesisht 3 deri në 5 ditë, duke përfshirë heqjen e gardhit të vjetër, përgatitjen dhe instalimin e një gardhit të ri. Disa lloje gardh janë instaluar më shpejt se të tjerët.
Sa kohë zakonisht merr instalimin e portës?
Gjatësia e instalimit do të varet nga lloji i portës nëse është një portë manuale ose automatike dhe nga madhësia e saj. Kryesisht instalimi i portës merr nga 1 deri në 5 orë.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Gardhe dhe porta
Bekim Y.
profile image
Gardhe dhe porta
Mergim A.
profile image
Gardhe dhe porta
Guzim  F.
profile image
Gardhe dhe porta
Flamur Z.
profile image
Gardhe dhe porta
Ismail L.
profile image
Gardhe dhe porta
Daniel F.