Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Gardh me tela

Jeni duke kërkuar për një specialist rrjetash? Ne kemi 19,679 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Gardh me tela

Keni nevojë për një shërbim në fushën e rrjetës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin e sistemeve rrjetë. Çmimi i gardheve me rrjetë teli zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë detaje mbi shërbimet: punë gërmimi, kosto transporti, lyerje dhe lyerje dhe përfundime të tjera të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 19,679 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Megjithëse aktualisht ekzistojnë sisteme të ndryshme moderne të sigurisë që pengojnë hyrjen e një personi të huaj në vendin tuaj, shumë veta po ndihen më të sigurt nëse kanë tokën e tyre të rrethuar. Kur shohim më thellë në të kaluarën, në kohën e gurëve të gurëve të përdorur për të ndërtuar rreth vendbanimeve të tyre të gardheve, të cilat shërbyen si mbrojtje kundër vizitës së padëshiruar në formën e njerëzve apo kafshëve të egra. Përndryshe nuk është edhe sot. Mesh na mbron nga hajdutët, kafshët e thurura ose të egra nëse jetoni pranë pyllit. Nëse keni një kafshë të dashur, në sajë të skermës së mjaftueshme, ajo do të ketë veshje tuaj dhe nuk do të ikni. Nga ana tjetër, rrjetë gjithashtu përdor kompani të ndryshme për ndërtesat e rrethimit, makineritë, tokat, magazinat, rrjetë gjithashtu u bë një pjesë e popullarizuar e sportistëve publikë, si dhe një mënyrë për të mbrojtur nga vizitat e padëshiruara, por edhe duke shmangur atë topin u largua nga, jashtë zonës së lojës. Mesh është një skermë e preferuar - është e përballueshme, e qëndrueshme dhe thithja e saj është mjaft e pakëndshme. Avantazhi i saj i ardhshëm është se nëse vendosni të akomodoni një gol për një vend në të ardhmen, mund të manipulohet lehtë me rrjetë. Nëpërmjet rrjetë gjithashtu depërton në diell në tokën tënde dhe nëse vendosni të keni pak privatësi, thjesht instaloni rrjetin / pëlhurën mbrojtëse, si dhe rrjetë, nuk duhet të kujdesen më tej. Pëlhurë hije është e ajrosur, në të njëjtën kohë nuk do të dëgjojë diellin dhe era dhe ju dhe kopshtin tuaj do të ofrojnë një hije të përsosur dhe privatësi. Llojet e thurura. Rrjetë klasike të kopshtit Rrëshqitja klasike e kopshtit me siguri mund të gjejë në rrethinën e saj, me kopshte dhe shtëpi. Ajo është shitur në rrotullat kompakte dhe është bërë nga një tel zink me cilësi të lartë nga e cila mund të ndizet rrjetë zink ose tela është fluturuar dhe bimët si një rrjetë të kredituar. Asnjë nga këto sipërfaqe nuk kanë nevojë për ndonjë trajtim sipërfaqësor pas instalimit - Nezrzvie. Kopshti klasik i kopshtit mund të përdoret si skermë për kopshte, pishina, grupe, kafshë shtëpiake, pavarësisht nëse janë apo jo si skermë për objekte rekreative dhe komerciale (ku nuk është e nevojshme për të marrë siguri të veçantë) ose si një rrjetë rreth ndërtesave ose kampeve sportive. Rrjetet e ngjitura Ata janë pak më të fortë se rrjetë klasike të kopshtit dhe shpesh përdoren kur theks më të madh në forcën e gardhit, për shembull, për shkak të racave më të mëdha të qenve. Rrjetet e salduara janë të lidhura me rezistente në çdo pikë të kalimit të telave dhe më pas të varrosur duke fjetur në një plastikë të shkrirë. Ato mund të përdoren si skermë për kopshte dhe shtëpi me kërkesa më të larta për forcimin e forcës, rreth termocentraleve dhe objekteve industriale me shkallë më të lartë të sigurisë, rreth parqeve, tokës private dhe zonave publike. Skermë industriale Fentime të tilla këshillojnë panele 2D ose 3D të disponueshme në rregullimin e galvanizuar ose të klasës. Panelet janë të montuara në poste katrore ose drejtkëndore dhe për shkak se gjerësia e panelit është fikse (250 cm), është e nevojshme për të siguruar shpërbërjen e tyre të saktë kur betoni. Një skermë e tillë e fortë përdoret më shpesh rreth objekteve industriale, fabrikave, magazinimit, por edhe, për shembull, rreth kopshte dhe oborret më të mëdha me makina, makineri bujqësore ose kompani. Fencing Mobile Është e nevojshme kudo që gardhit nuk e përmbush qëllimin afatgjatë të mbrojtjes së tokës, por ekziston nevoja për të shmangur përkohësisht hyrjen e njerëzve të paautorizuar, për shembull në vendin e ndërtimit, në riparimet e autostradave dhe trotuareve ose të krijuara në mënyrë të premicialisht për ngjarjet kulturore dhe sportive. Është bërë me tela të përforcuara të çelikut të bashkangjitura me njëri-tjetrin me qëndrime të betonit portativ, elementë që lidhin dhe elementet lidhëse të sigurisë me çelësin. Wheel celular dhe varet rrotullues shërben për të krijuar një portë të komunitetit. Asambleja dhe siguria e rrjetë Mesh vetë nuk i jep fund mbrojtjes së tokës suaj. Mesh mund të sigurohet nga disa mënyra - nga poshtë, në sajë të Podhrabová dhe tela me gjemba të sipërme ose kasetë të gjallë. Megjithëse instalimi i gardheve të rrjetë teli nuk është e vështirë në shikim të parë, është më mirë t'i besosh ekspertëve të specializuar në këtë lloj aktiviteti. Për asamblenë e rrjetë që ju ose zotëria juaj do të gjeni nëpërmjet Nevojës Wilio: rrjetë e lartësisë së dëshiruar, Postime rrethore, struts oblique, tela e tensionit tela detyruese terminalet. dhe një përzierje konkrete. Ndërsa puna e gërmimit do të jetë e nevojshme edhe gjatë rrjetë, ju ose mjeshtri juaj duhet të keni këtë mjet: dora ose stërvitja e tokës, Ndërtimi i Borek, Krompáč, lopatë, , Niveli i Shpirtit, zona, Mbyllni metër rrip Thonjtë e çelikut për stabilizimin e pikave të caktuara Pincë për të kapur, Ngjitje dhe pincë klasike dhe stërvitje me stërvitje në metal. Ndërsa kostoja e rrjetë teli është relativisht e ulët, ju gjithashtu do të keni shumë përparësi: rrjetë ka një peshë të ulët dhe kështu instalimi nuk ka nevojë për një kornizë masive ose derdhje, rrjetë është shumë rezistent ndaj ndikimit të jashtëm dhe rrezatimit të UV, ajo Nuk krijon pengesa për rrezet e diellit është e injoruar për t'u kujdesur dhe riparuar, reziston duke thyer dhe çfarë është më e mira - një gardh i tillë mund të instalohet gjatë një kohe të shkurtër. Pyetje dhe pergjigje Pse ju gjeni furnizues të Wilio për rrjetë. Gjej furnizuesit e skermës dhe portat, si dhe mëngë me rrjetë përmes Wilio është e thjeshtë. Vetëm të shkruani kërkesën që do të përshkruani se çfarë shërbimi jeni të interesuar, do t'ju përgjigjeni disa çështjeve themelore që lidhen me vendin e themelimit ose idenë tuaj për të bërë dhe kohën e dorëzimit. Merret nga furnizuesit që merrni brenda disa minutave dhe do të zgjidhni nga oferta e çmimeve ose rishikimet e atyre furnizuesve që ju kanë arritur. Sa është përshtatet mesh? Çmimi optimal për instalimin e gardhit të lëkurës të thjeshtë varion nga 300 euro mbi (plus materiale) dhe varet nga shumë faktorë - nga madhësia e tokës së rrethuar dhe kështu nga nevoja e rrjetë në metra, nga matjet, vrimat e shpimit në Terreni (varet nga lloji i tokës nëse është gurët ose është një shpat dhe kështu me radhë.), zgjidhja e kolonave, përmes betonit dhe shtrirjes së rrjetë dhe transportit të materialit. Çdo mjeshtër i mirë do të jetë i lumtur për të zhvilluar një varg çmimi. A është leja e ndërtimit për strukturën e gardhit? Nëse e përsosni ose ndryshoni gardhin e vjetër për të reja dhe kështu jeni duke kryer punë normale të mirëmbajtjes, nuk është e nevojshme të siguroheni një leje ndërtimi ose njoftim - por vetëm nëse nuk ndryshoni rrugën e skermës. Megjithatë, gjithmonë do të njoftoni zyrën e ndërtimit ose në fshatin e banimit tuaj. Nëse ndërtoni një gardh të ri që do të plotësojë strukturën kryesore (Shtëpinë e Familjes), është e nevojshme të njoftoni këtë ndërtim të vogël paraprakisht në zyrën e ndërtimit (fshati). Leja e ndërtimit ju do të duhet të ndërtoni skermë në një pjesë të veçantë të tokës, të tilla si një kopsht ku nuk gjendet asnjë ndërtesë e mëtejshme ose gardh konkrete. Për punën e mirëmbajtjes rutinë - Renovimi, piktura, piktura, rregullimi i pllakave në rënie nuk kanë nevojë për leje. Nëse ndërtoni një gardh në kufirin e tokës suaj, nuk keni nevojë për pëlqimin nga fqinji. Nëse po ndërtoni në kufirin e saktë, domethënë në mes të kufirit të tokës me fqinjin, është më mirë të kërkoni këtë vendbanim për të kërkuar. Çfarë lartësia e rrjetë është më e dëshirueshme? Shuma maksimale e lejuar e fokusit midis fqinjëve është 200 cm. Disa në përzgjedhjen e skermës ata bëjnë një kompromis dhe zgjedhin një lartësi prej 150, 160 ose 180 cm. Ka gardhe më të zakonshme zbukuruese në 80, 90 ose 100 cm për shkak të një pamje më të mirë të një shtëpie. Në blerjen e rrjetë pyjore, ne rekomandojmë që ne të rekomandojmë (kafsha më e madhe, më e lartë gardhi) të jenë të kujdesshëm në lidhje me densitetin e rrjetë (kafsha më e vogël, distanca më e vogël midis putrave). Kur sillni bagëtinë dhe planifikoni gardhin e fermës, lepujt e mjaftueshëm 50-100 cm të lartë, për delet është një lartësi popullore 120 cm. Nëse keni ndërmend të gardhit kafshët më të mëdha si lopë ose kuaj, zgjidhni, natyrisht, lartësi më të madhe.