Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Fshese me korrent

Po kërkoni një ndërtues për fshesat me korrent qendror? Ne kemi 19,215 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fshese me korrent

Keni nevojë për shërbim nga zona e fshesave qendrore? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në projektimin, zbatimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e fshesave qendrore. Çmimi i fshesave me korrent zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: tuba, filtra, shërbimi i ofruar nga një prej ekspertëve tanë të 19,215 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Përfitimet dhe disavantazhet e sistemit të vakushtit qendror Dyshemetë me vakum janë thelbësore, puna e përsëritur rregullisht duke ruajtur shtëpinë tuaj të pastër, por pak pronarët e shtëpive e gëzojnë atë. Ju duhet të dilni nga dhoma në dhomë, të lëvizni mobilje dhe të ndryshoni shtrirjen për të marrë në hapësirat e fshehura, të gjitha për hukun e saj të vazhdueshëm. Sistemi i pastrimit të vakumit qendror mund të pastrojë dyshemetën tuaj pak më të lehtë. Megjithatë, ka disa disavantazhe me të. Ndërsa pastruesit portativ të vakumit kanë pluhurin e tyre dhe kontejnerët e poshtër, për pastruesit e vakumeve qendrore, ky komponent ruhet në një vend, zakonisht në bodrum apo garazh. Në revistën e pronarëve të shtëpive, pajisja qendrore është e lidhur nëpërmjet tubave PVC në disa hyrje të montuara në mure ose Sokloch. Pronari i shtëpisë në një input të tillë përfshin një çorape të gjatë dhe një shtrirje pastrimi për të aktivizuar sistemin. Sistemi qendror i vakumit mund të punojë në disa mënyra të ndryshme. Sistemet ciklonike të ajrit të ajrit në kuti dhe të largohen nga shtëpia. Ata të tjerë mblidhen pluhurin dhe pluhurin në një enë ose xhep që duhet të zbrazet rregullisht. Disa sisteme lejojnë përdoruesin të rregullojë forcën e presionit të vakumit. Sistemi gjithashtu mund të përmbajë mbjelljen e barit të thjeshtë, i cili do të lejojë pronarin e shtëpisë të fshijë çdo lubrifikant në hekurudhën e thjeshtë dhe të shtypë kalimin për t'u mbjellë. Një nga avantazhet kryesore të sistemit qendror të pastrimit të vakumit është se ajo ka një energji më të madhe si një pastrues portativ vakum. Sipas ekspertëve, sepse pronari i shtëpisë duhet të veshin vetëm çorape dhe të trajtojë, motori mund të jetë deri në pesë herë më i fortë si në një fshesë me korrent standard. Përveç kësaj, kjo performancë nuk do të thotë një rritje në zhurmë në dhomat me vakum. Motori është i vendosur në një pjesë të largët të familjes dhe kështu zhurma do të mbytet. Thithja e zorrës dhe shtrirjes së pastrimit është dukshëm më i qetë. Sistemi zakonisht sjell përmirësime të rëndësishme në cilësinë e ajrit të brendshëm. Është deklaruar se ndërsa pastruesit tradicionalë të vakumit grumbullojnë pluhur dhe papastërtitë, sistemet qendrore të vakumit mund të lidhen me një anije të jashtme. Kjo ju lejon të hiqni çdo grimcë nga ajri në shtëpi dhe kufizimin e alergjenit, kërpudhat e sporalit dhe irrituesit e tjerë. Pastruesit me vakum qendror ju lejojnë të pastrimit të shpejtë dhe të plotë të familjes. Në tekstin e vitit 2017 "praktikat e ndërtimit të banimit modern" pohohet se çorape dhe bashkëngjitjet e sistemit janë më të lehta se pastruesit vertikalë të vakumit. Bartja e tubit e bën të lehtë pastrimin e zonave të qasshme; Në kombinim me një shumëllojshmëri të pajisjeve shtesë, fleksibiliteti i saj ju lejon të bashkoni pastrimin e katit tuaj me detyra, duke përfshirë, për shembull, vakumin e perdes. Gjatësia e tubit do t'ju lejojë të pastroni zona të tilla si tarracë ose makina në garazh. Sistemi zakonisht tregon për pronarin e shtëpisë si një investim të mirë. Sipas ekspertëve, është e qëndrueshme dhe më e qëndrueshme se pastruesit portativë të vakumit dhe shpesh lidhen me garancitë më të gjata. Ajo gjithashtu do të përmirësojë vlerën e shitjes së shtëpisë, sepse blerësi ka të ngjarë të paguajë për lehtësinë që ofron sistemi. Megjithëse sistemet qendrore të vakumit kanë qenë gjithnjë e më popullore dhe shpesh janë pjesë e ndërtimit të ri, është gjithashtu e mundur për të pajisur shtëpinë ekzistuese. Për të siguruar mbulim të mjaftueshëm të të gjithë shtëpive shpesh mjaft hoses inpute. Eksperti thotë se edhe nëse është më e lehtë për të instaluar sistemin edhe nëse muret janë të hapura për elektrike ose hidraulik, është gjithashtu e mundur të dërgoni tubacionet e zorrës përmes hapjeve të qasjes të shpuara në bodrum. Ky instalim - dhe vetë sistemi - por mund të jetë dukshëm më i kushtueshëm se një fshesë me korrent standard, ndërsa kostot janë ngjitur nëse keni nevojë për mbathje të shumëfishta ose veçori të tjera. Meqenëse çorape të përdorura në sistem mund të jetë deri në 9 metra të gjatë, pronarët e shtëpive mund të duken të pakëndshme për ta tërhequr atë nga dhoma në dhomë. Ekspertët pohojnë se kjo çorape mund të marrë një pjesë të madhe të magazinimit dhe fërkimit mund të dëmtojë mobilje prej druri pas rrotullimit dhe shtyrjes. Pronarët e shtëpive që kanë frikë nga problemet e tilla mund të marrin në konsideratë sistemin e hose tërheqës. Përmirësimi i shtëpisë Profesional thotë se kjo veçori ju lejon të tërheqni çorape nga hyrja dhe duke u tërhequr në mur. Tray sistemi i vakumit qendror duhet të zbrazet vetëm një herë në çdo kohë. Sipas ekspertit, sistemi tipik është i mjaftueshëm për të zbrazur vetëm çdo dy ose tre vjet. Megjithatë, ajo pretendon se ky proces mund të jetë i pakëndshëm për pronarët e shtëpive, pasi përfshin një sasi të konsiderueshme pluhuri. Performanca e sistemit gjithashtu mund të shkaktojë probleme të papritura. Rritja e efikasitetit të slitë mund të tërheqë objekte më të mëdha se ajo që merret me fshesë me korrent tradicional. Kjo mund të bllokojë ose kjo ndodh që ju do të duhet të analizoni një sasi të madhe mbetjesh në enë kur kërkoni një artikull të humbur. Sa valvula të furnizimit përafërsisht të nevojshme në një shtëpi familjare? Fjalëkalimi ynë: sa më shumë që është e nevojshme dhe sa më pak të jetë e mundur. Për të arritur të gjitha fushat nga bodrumi pas papafingo, vendosja e valvulave të furnizimit duhet të marrë parasysh rrethanat arkitekturore të ndërtesës. Hoses thithëse në varësi të gjatësisë së rrezes së veprimit 6 deri në 12 metra. Në një shtëpi familjare me një sipërfaqe të gjallë prej rreth 150 metra katrorë zakonisht, 5 deri në 7 të valvulave të furnizimit. Rekomandohet të instaloni valvulën e furnizimit në hyrje të garazhit, kështu që ju mund ta bëni automjetin të qetë dhe tërësisht. Me vendosjen e valvulave të tubave, dhomën ku vendoset njësia qendrore e vakumit. A është fuqia e thithjes në përputhje me ndërtesën? Distancat deri në 100 m nuk janë problem. Sistemi i pastrimit me vakum të instaluar në mënyrë të saktë ofron një performancë të barabartë të pastër pastrimi në çdo valvul inlet dhe temjan në kohë. Sigurisht, prodhuesit ofrojnë njësi me forca të ndryshme të motorëve, dmth. Ndërtesa ka një fshesë me korrent qendror me performancë optimale. A ka ndonjë rrezik të bllokimit? Jo, me kusht që tubat të instalohen siç duhet. E ashtuquajtura kthesë e sigurisë është vendosur pas çdo valvuli të hyrjes. Ky është një kthesë e shkurtër prej 87 °, e cila parandalon objekte më të mëdha të mprehta në sistemin e tubacionit. Nëse ka një bllokim (p.sh. nga pëlhura me vakum), ka disa masa të thjeshta për të zgjidhur problemin. Pse nuk duhet të instaloni pastruesin qendror të vakumit në papafingo. Për arsye të gravitetit, grimcat e mëdha dhe të rënda janë thithur nga një lartësi prej disa metra. Ekziston rreziku për të qëndruar brenda sistemit të tubave dhe bie në valvulën më të thellë të hyrjes. Prandaj, ne propozojmë për të instaluar pastruesin qendror të vakumit në vendin më të thellë të shtëpisë tuaj. A mund të instalohet sistemi në shtëpinë kohore? Po! Performanca e pastrimit të sistemit mund të gëzojë çdo familje, nga shtëpia e re në ato që janë me vlerë të dekadave. Mënyra më e thjeshtë është instalimi i tubit në një oxhak të thyer, një bosht të energjisë ose shkallë të hapur. Opsionet e ndryshme të instalimit janë ende në dispozicion dhe çfarëdo që është e mundur. Agjenti juaj i pëlqen t'ju ndihmojë me opsionet e instalimit tuaj. Ka nevojë për një riparim dhe mirëmbajtje të pastrimit të vakumit qendror? Sistemet qendrore të vakumit janë të dizajnuara për një jetë të gjatë. Si dhe të gjitha produktet e performancës së lartë gjithashtu kanë nevojë për pastrues të pastër të fshatit të rregullt. Motori i cilësisë duhet të mbrohet nga dëmtimi i grimcave të pluhurit. Prandaj, është e nevojshme për të pastruar filtrin mbrojtës të motorit një herë në vit ose ta zëvendësojë plotësisht. Kompania rekomandon mospërputhjen me një qese filtri tërësisht për shkak të fuqisë së thithjes dhe mund të dëmtojë atë. A është e mundur për të ushqyer hirin dhe lëngjet? Hiri dhe lëngjet nuk janë të përshtatshme për t'u përdorur direkt në një sistem të tubacioneve. Kjo mund të shkaktojë dëme në njësinë e vakumit dhe clogging sistemin e tubave. Ne propozojmë të përdorim parakushtin tonë, tavëll. Sa kushton sistemi qendror i vakumit? Shpenzimet materiale varen nga madhësia e ndërtesës suaj, sasia e dyshemeve dhe numri i hyrjeve të kërkuara. Kur përdorni metodën "Bëni vetë" do të kushtojë nga 1 500 në EUR 2 500. Pyetni përfaqësuesin tuaj për këshilla dhe shërbime. Çfarë është Airwatt? Airwatt është një njësi matëse jo standarde që mat performancën dhe efikasitetin e motorëve të pastruesve të vakumit. Airwatt tregon korrelacion midis rrjedhës së ajrit (në M³ / h ose Litokrok / f.) Dhe forca e thithjes (në Mbar ose HPA). Duhet të jetë shter nga ndërtesa? Filtri i ajrit të performancës së performancës përdoret kur ajri i drenazhuar nuk mund të hidhet (p.sh. në rastin e një shtëpie pasive). Filtri HEPA 13 pastron ajrin e mbeturinave deri në 99.95 për qind. Filtri HEPA ndodhet në mbulesën e motorit.