Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Fizioterapist

Jeni duke kërkuar për një fizioterapist? Ne kemi 975 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fizioterapist

Keni nevojë për shërbimin e fizioterapistit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në ushtrimet e fizioterapisë për fëmijë, të rritur dhe atletë. Çmimi për trajtimin me metoda fizike zakonisht varet nga shtrirja e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, fashat fiksuese dhe fashat shtrënguese të ofruara nga një nga fizioterapistët tanë 975 në këtë kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit