Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Filtrim dhe trajtim i ujit

Po kërkoni një hidraulik për trajtimin dhe filtrimin e ujit? Ne kemi 19,224 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Filtrim dhe trajtim i ujit

Keni nevojë për një shërbim në fushën e trajtimit dhe filtrimit të ujit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në instalimin e një filtri mekanik tubacioni në tubin e furnizimit, zbutësin automatik, trajtimin përfundimtar të ujit, shërbimin dhe mirëmbajtjen e filtrit. Çmimi i zbutjes dhe dezinfektimit të ujit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: përmirësim i përgjithshëm i disa parametrave të ujit si pH e ujit, përçueshmëria elektrike, sasia e tretësirave të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 19,224 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Trajtimi dhe filtrimi i ujit Uji që jeni të lirë nga rubineti çdo ditë për të qenë si cilësi kur paraqitni. Kur doni të jeni të sigurt se pini, gatuani ose lahet në ujë të mjaftueshëm me ujë, shkoni pas zgjidhjeve të quajtura filtrimi i ujit. Sistemi i filtrimit të ujit të cilësisë në të gjithë shtëpinë mund të heqë shumicën e ndotësve para se të arrijnë tubin e shtëpisë tuaj. Për të zgjedhur një sistem të filtrimit të mirë, do të jeni të lumtur me vite të gjata, të ndeshje për disa pyetje. Çfarë përfitime marr me ujë të filtruar? Me filtrim, ju merrni ujë të pastër dhe të filtruar të një shije më të mirë në çdo shtëpi të ujit në shtëpi. Ju do të merrni cilësi më të mirë të ujit që do të shfaqet për shëndetin më të mirë, lëkurë dhe cilësi të flokëve. Në të njëjtën kohë, pajisjet (lavatriçe, kazan elektrike, etj) dhe tubat e ujit janë zgjeruar. Eshtë e panevojshme të harrosh rrobat që do të jenë më të butë, më rrezatuese dhe gjithashtu zgjat më shumë se të reja. Çfarë duhet të filtroj? Shumica e filtrave janë të dizajnuara për të filtruar sedimentet me deri në 0.35 mikron. Disa filtra janë të dizajnuara për të hequr klorin, hekurin dhe metalet e rënda. Disa përmbajnë edhe zbutësin e ujit, pastruesin e dritës UV dhe veçori të tjera të veçanta që sigurojnë pastrimin e plotë të ujit. Kjo është se ju nuk keni gjithmonë nevojë për një filtër që filtron plotësisht gjithçka. Vendosni analizën tuaj të ujit dhe shikoni se çfarë jeni në rezultate. Nëse keni nevojë për një sistem filtrimi të projektuar për gjithçka ose vetëm disa pjesë. Për shembull, nëse uji juaj është i butë, nuk keni nevojë të përdorni zbutësin e ujit. Sa kohë është jeta e filtrit? Instalimi i të gjithë sistemit të filtrimit është shumë më i kërkuar dhe më i lartë se sa mund të duket. Megjithëse zëvendësimi i fishekut të filtrit është më pak i kërkuar se instalimi, ende nuk ka lodër. Ajo kërkon disa aftësi dhe nëse nuk e keni bërë ende, ka të ngjarë të keni nevojë për një instalues. Lëreni kasetë e filtrit të ndryshojë këdo, është e nevojshme të fikni dhe të ktheheni në ujë disa herë. Kjo mund të shkaktojë shqetësimin për të gjithë familjen. Meqenëse ky shkëmbim i tërë nuk është një çështje e thjeshtë, mos e blini një filtër të tillë, fishekun e të cilit do t'ju duhet të ndryshoni çdo javë. Zgjidhni një që zgjat të paktën 6 muaj pa pasur nevojë të telefononi dikë. Ka edhe sisteme filtri që janë vite efektive ose edhe dekadë, në varësi të cilësisë së ujit dhe sasisë që po përdorni. Vetëm blerja e tyre në fund të fundit mund të jetë zgjidhja më e mirë. Kush do të instalohet sistemi i filtrimit? Në thelb ju keni një zgjedhje të tre opsioneve. E para është se ju do ta instaloni vetë-ndihmë. Opsioni i dytë është se ju mund të gjeni një instalues ​​ose elektricist. Dhe e treta ju jeni duke i besuar gjithçka në duart e kompanisë nga e cila të gjithë sistemin e filtrit po blejnë. Zakonisht sistemet e filtrave mund të instalojnë çdo zejtar, hidraulik ose elektricist. Dhe ata nuk kanë nevojë për ndonjë trajnim të veçantë. Në rast të disa paqartësive, ju vetëm kërkoni për mbështetjen teknike të një tregtari dhe ju do t'ju këshilloni. Nëse i besoni të gjithë procesin e instalimit në duart tuaja nga një zejtar i trefishtë, hidraulik ose elektricist, ju mund të kurseni para të konsiderueshme. Do të ishte gjithashtu e lirë në një kompani të autorizuar. Çfarë lloji të përdorimit të filtrimit? Instalimi i të gjithë sistemit të ujit të shtëpisë mund të zgjidhë shumë probleme që prekin shijen, cilësinë dhe pamjen e ujit. I gjithë sistemi i filtrimit largon papastërtitë nga uji përmes filtrit të lidhur me tubin tuaj të ujit. Gjithë uji kalon së pari përmes filtrit dhe pastaj po lëviz në bateritë e ujit. Llojet e kontaminuesve që ju duhet të hiqni ose modifikoni ndryshon në varësi të faktit nëse merrni ujë nga sistemi komunal, mirë ose burim. Në përgjithësi, ata që janë të lidhur me ujin urban janë të rekomanduara për të përdorur sistemin e filtrimit të karbonit. Filtrimi i karbonit në mënyrë efektive heq klorin, klorin, aromën dhe ju jep një ujë pa kimikate. Me hekuri, fluorid, sediment ose probleme bakterie, ju do të duhet një filtër që heq një ndotës të veçantë. Nëse ka, për shembull, portokalli dhe spote ngjyrë kafe, do t'ju duhet një filtër hekuri në shtëpinë tuaj. Pas çfarë sistemi filtrimi bën të gjithë shtëpinë për të arritur? Ekzistojnë dy lloje kryesore të sistemeve të të gjitha shtëpive. Lloji i parë është një sistem filtrimi me fuqi të lartë. Është sistemi më i fuqishëm i heqjes së kontaminimit për shkak të përdorimit të një sasie të madhe të mesatares së filtrit. Mediat janë të vendosura në rezervuarin e lartë afërsisht 1-1.5 milion dhe ofrojnë mbrojtje specifike të ndotësve për 5 deri në 10 vjet. Pastaj mediat duhet të zëvendësohen. Lloji i dytë i sistemit është tabaka e ujit me kapacitet standard. Shtesa të këtij filtri të ujit janë të vendosura brenda filtrit rezistent mbulon për të trajtuar ujin e kontaminuar në të gjithë shtëpinë. Këto filtra duhet të ndryshohen çdo vit. Sistemet e kapacitetit standard janë më të volitshme, por janë mirëmbajtje më sfiduese.