Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Fasade plastike

Jeni ne kerkim te suvates per suva fasadash? Ne kemi 23,836 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Fasade plastike

Keni nevojë për shërbim në fushën e suvasë së fasadës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të llogaritur materialin e kërkuar, trajtimin e sipërfaqes, aplikimin e suvasë. Çmimi i suvasë në pjesën e jashtme të ndërtesave zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: rula për bojë, furça, pajisje mbrojtëse të ofruara nga një prej 23,836 muratorëve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Suva e fasadës - suva e mureve të jashtme Aeroplani është një metodë që përdoret për të rritur rezistencën e murit. Qëllimi i saj është ujdisje strukturat e murit. Rreshtimi i mureve të jashtme i referohen procesit të mbulimit të sipërfaqes së pabarabartë dhe mureve të përafërt duke përdorur një material plastik të quajtur suva. Është përgatitja e përzierjes së rërës dhe gëlqeres ose betonit të çimentos së bashku me ujin. Kërkesa për suvatimin e mureve të jashtme: Kërkesa të ndryshme të llaçit duhet të plotësohen kur suvatimi i mureve në natyrë. Kështu që ju duhet të merrni parasysh këto kërkesa për të marrë suva të përsosur në mur tuaj. Kërkesat janë renditur më poshtë: Suva duhet të jetë ekonomike. Suva e qëndrueshmërisë duhet të jetë e lartë dhe duhet të jetë e vështirë. Suva duhet të përmbahen. Suva duhet të zbatohet nën të gjitha kushtet e motit. Metoda e suvatimit të murit të jashtëm: Kur suvatimi i mureve në natyrë, duhet të ndiqni këto hapa: Së pari, zgjidhja dhe lidhja e kunjeve horizontale në mur duhet të bëhet duke përdorur pajisjet matëse. Pas përfundimit të kunjat horizontale në mure, parashikimet në sipërfaqen e murit janë duke prerë dhe pastruar. Pastaj është aplikuar shtresa e parë e llaçit (deri në 15 mm nga sipërfaqja). Paste e çimentos zbatohet për të përmirësuar suva në sipërfaqen e betonit. Pas suvatimit të sipërfaqes së murit, prerja është formuar duke përdorur një mulli që është i mbushur me një sealant moti, gjerësia e grooves midis trarëve dhe mureve. Pas kryerjes së kësaj metode, suva do të përfundojë, por nëse doni ta bëni vetë, është e komplikuar. Prandaj, ju duhet të punësoni një llaç dhe të përdorni materiale me cilësi të lartë. Përfitimet e murit të suvas: Suvatimi i murit të jashtëm ka përfitime të ndryshme: Ju mund të përmirësoni muret e jashtme dhe të bëni një shumëllojshmëri të përfundimeve në të. Muret e suvatuara do t'ju japin një jetë më të mirë. Muret do të jenë të qëndrueshme pas suva. Suva mund të mbrojë muret nga lagështia, ngrohja, shiu dhe kushte të tjera klimatike. Natyra e llaçit është e lirë nga ndotja. Si të suva muret e jashtme Sa i përket mureve të jashtme, metodat dhe teknikat e përdorura për suvatim janë shumë të ngjashme me gips. Procesi i zotërimit nuk është i lehtë. Megjithatë, mund të arrini nëse jeni të shoqëruar me kohë. Nëse nuk jeni të sigurt ose nëse ndërtesa juaj është e vjetër dhe e brishtë është më mirë të punësosh një fabrikë llokimi për të shmangur gabimet e kushtueshme. Është e rëndësishme të kihet parasysh se moti do të luajë një rol vendimtar. Gjatë dimrit për të shmangur suva, sepse ngricat mund të çojnë në plas. Si gjithmonë sigurohuni që zona që dëshironi të suva është plotësisht e pastër. Të gjitha grimcat e lëshuara dhe mbetjet do të përmenden. Suva e jashtme e murit Dallimi kryesor në mes të suvasit të mureve të brendshme dhe të jashtme është lloji i suva që do t'ju duhet të përdorni. Një suva e brendshme nuk duhet të përdoret kurrë për sipërfaqet e jashtme. Në vend të kësaj, ju duhet të përdorni një përzierje të çimentos dhe suva rërë. Ashtu si në rastin e mureve të brendshme, disa shtresa të PVA të holluar do të jenë të dobishme për muret e jashtme. Aplikoni suva si zakonisht. Në pallto të parë, shtresa duhet të jetë e përafërt rreth 5 mm. Kjo është trashësia optimale për të vënë suva të zhyten në mur. Mos harroni të hiqni suva para se të aplikoni pallton e dytë. Shtresa e dytë duhet të ketë një trashësi prej 10 mm. Si të aplikoni siç duhet një suva të jashtme të çimentos? Shtëpitë janë të suvatuara nga jashtë për të kapërcyer ndryshimet në plumb dhe linjat që ndodhin natyrshëm për shkak të devijimeve në rcc dhe mure tulla, linjat dhe nivelet individualisht. Sepse ka një numër të nyjeve në korridoret e masonerisë individuale dhe gjithashtu në mes të RCC dhe murit të muratorit, këto nyje janë të prirur për të lodhur ujërat e shiut. Suva e jashtme hidroizoluese bëhet një domosdoshmëri për të siguruar një strehim të papërshkueshëm nga uji. Suva e jashtme e çimentos zakonisht është në një shtresë të dyfishtë sepse ka një trashësi Suva është përdorur gjithashtu për të krijuar propozime komplekse, vepra arti dhe dizajne për të krijuar një pamje të bukur. Aplikimi i suvës Kur aplikoni suva, gjithmonë kontrolloni se muret e murit, kolonat dhe elementet e ndërtimit janë pluhur, yndyrat, qull çimento ose materiale të tjera biologjike që mund të ndikojnë në aplikimin e suvasë. Suvatimi i jashtëm është i përshtatshëm për të filluar sa më shpejt që të jetë e mundur nga data e përfundimit të masonerisë. Sipërfaqja për t'u suvatuar duhet të jetë e qetë dhe e lagur në mënyrë që uji / lagështia nga llaçi i çimentos të jetë i lagësht kur aplikoni llaç çimento në murin e muratorit. Sigurohuni që të keni të gjitha lehtësitë si mikser, tabaka, lopatë, etj. Rrjeti duhet të jetë i bashkangjitur në Murin e Përbashkët dhe RCC për të shmangur çarje për shkak të shtrirjes dhe tkurrjes së materialeve të ndryshme. Kontrolloni që suva aplikohet në murin e muratorit ka një sipërfaqe uniforme dhe të sheshtë duke përdorur një avion dhe buzë të drejtë. Këshilla për suva të jashtme Çimentoja e përzier (PPC / PSC) rekomandohet për suvatim. Gjithmonë sigurohuni që shtresa e parë e llaçit të shërohet tri ditë para se të aplikoni shtresën e dytë për tre ditë për të kapur shtresën e parë. Sigurohuni që pikat e ujit të jenë në dispozicion për të bërë atë ujë në mur në shtëpi në sezonin e shiut. Gjatë përzierjes së llaçeve të llaçit, sigurohuni që të gjithë çimentoja, rërë, fibra dhe hidroizolimi të përzihet mirë në gjendje të thatë dhe pastaj zhyten në ujë për të arritur qëndrueshmërinë e dëshiruar. Përzierja e çimentos, ujit, rërës, fibrave dhe përzierjes së hidroizolimit Përgatitni sasinë e suvasit të çimentos në mënyrë që të konsumohet brenda një ore të përzierjes. Gjithmonë përafërt shtresën e parë të suva në gjendje të lagësht përpara se të aplikoni shtresën e dytë për t'u lidhur më mirë. Është më e rëndësishmja për të siguruar që suva të rrethohet për të paktën 10 ditë