Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Estrih cementi

Jeni duke kërkuar për mallë çimentoje? Ne kemi 23,613 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Estrih cementi

Keni nevojë për një shërbim për mallë çimentoje? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për matjen e objektit dhe llogaritjen e materialit të kërkuar, përgatitjen e nënshtresës, shpimin, aplikimin e mallës së çimentos, trajtimin përfundimtar. Çmimi i shtresës së çimentos zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacione rreth shërbimeve: shpatulla, niveli i alkoolit, përzierësi elektrik, kruajtëse, të cilat do të ofrohen nga një nga dyshemetë tona 23,613 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Potere çimentoje Cili është ndryshimi midis betonit dhe të masës? Kjo është një pyetje që vendos shumë njerëz që duan të ndërtojnë baza, të vendosin një tarracë ose thjesht të informojnë materialet e ndërtimit. Pyetjet themelore që njerëzit janë: Çfarë është konkret? Çfarë është një llaç konkret? Poter, çfarë është? Pse llaçi i betonit? Çfarë do të thotë koncepti një masë e dobishme? Çfarë lloj tallash ne e dimë? Potere çimentoje Mastensula Asfalt Shenja e rrëshirë sintetike Llaç sulfat i kalciumit Vend magnezit Dallimi midis betonit dhe të masës Në kushtet e një made dhe betoni, konfuzioni shpesh mund të krijohet sepse betoni përdoret si një bazë, por dyshemeja është gjithashtu në dysheme. Dhe madje ka një koncept të masës së betonit. Cili është ndryshimi midis këtyre dy koncepteve ose duke treguar të dyja kushtet e njëjta? Ky udhëzues do t'ju ndihmojë në këtë terminologji. Cili është ndryshimi midis betonit dhe të masës? Me pak fjalë: një substancë përcakton aditivët (betoni) dhe tjetri i përdorimit të përdorimit (llaç). Çfarë është konkret? Betoni përbëhet nga një gur i grimcuar si zhavorri ose rëra, çimentoja (e cila përbëhet nga balta dhe gëlqere), përzierja e ujit dhe, aty ku është e përshtatshme, përbërës të tjerë, lidhësit ose katalizatorët. Betoni është shumë i lagësht përzierja e shkëmbinjve, balta dhe gëlqere. Në tharjen dhe shërimin e betonit, ka procese kimike që çojnë në kujdestarinë kristalore. Kjo e bën betonin e fortë dhe ideal për themelet dhe si një material ndërtimi në përdorim tjetër. Ka edhe mobilje konkrete në dispozicion! Megjithatë, betoni nuk është shtresa e fundit e fondacioneve, veçanërisht në sektorin e pasurive të patundshme rezidenciale. Para se të jetë e mundur në dysheme për të hedhur petëzuar, pllaka, parket, linoleum, qilim dhe të ngjashme, ju duhet të aplikoni një made. Dhimbje betoni, çfarë është? Veshje kati i betonit është thjesht një shtresë e betonit finer të hedhur në një bazë betoni ekzistues dhe të shëruar. Masa është zakonisht një përzierje e thjeshtë e çimentos, agregatit dhe rërës, por ka ekranet e veçanta për përdorim të veçantë. Mashtrimi mund të zbatohet direkt në betonin themelor ose mund të aplikohet si një trajtim sipërfaqësor në një shtresë të materialit të ngurtë izolues. Çfarë është sputali? Shtresa e llaçit dhe cache që vendoset në një bazë betoni dhe përputhet. Mashtrimi mund të përbëhet nga komponente të ngjashme si beton, por ka lloje të ndryshme të masës. Me fjalë të tjera: betoni përcaktohet nga komponentët e tyre, ndërsa zilja përcaktohet nga funksioni i tij. Ekzistojnë llojet e mëposhtme të testimit: Çimento Potter (CT) Poter asfalt (as) Ekrani i rrëshirë sintetike (SR) Sulfat kalciumi poter (CA) Spot magnezit (MA) Jo të gjitha llojet e llaçit përdorin ujë, i cili është një ndryshim i madh nga betoni. Konkrete ka nevojë për ujë për t'u bërë një material ndërtimi i qëndrueshëm që përdorin shumë njerëz. Pse të përdorësh mallë betoni? Masa është vendosur në tre arsye: Për të përmirësuar pamjen e një dyshemeje tashmë ekzistuese të betonit. Betoni ka shumë forma dhe kushte. Kati i betonit mund të jetë i strukturuar me cilësi, por mund të ketë dëmtime sipërfaqësore, njollat, vrazhdësinë ose ngjyrosjen në kundërshtim. Sipërfaqja e llaçit siguron një sipërfaqe tërheqëse, homogjene dhe të lëmuar. Masa mund të sigurojë një mbështetje uniforme për pllaka, parket, linoleum ose vinyl. Është gjithashtu i përshtatshëm për mbulimin e ngrohjes në dysheme. Sistemet e ngrohjes në dysheme zakonisht përbëhen nga tuba që transmetojnë ujë. Këto tuba pastaj janë të ujitur me beton shpinë, kështu që ata janë plotësisht të fshehur dhe mallë vepron si dirigjent i ngrohjes. Llojet e bërtitjes Lloji më i zakonshëm i masës është një përzierje e thjeshtë betoni. Sepse është të shohësh sipërfaqen, ne zgjedhim një çimento më të mirë, agregate më të vogla dhe më të mëdha dhe rërë të hollë. Masa mund të përmirësohet më tej duke shtuar një ngjyrë ngjyrash në një përzierje të tillë si pigment oksid metalik. Më tej, fibrat mund të shtohen në përzierjen e veshjes, e cila do të rrisë forcën dhe do të zvogëlojë rrezikun e shfaqjes së çarjeve të shëmtuara në të ardhmen. Ky lloj i masës zakonisht kushton nga 15 deri në 20 euro për metër katror. Nëse keni mungesë të kohës, por nuk duhet të shqetësoheni për buxhetin, sigurisht që është e mundur të blini një mallë para-përzierje. Produkte të tilla ofrojnë qëndrueshmëri të besueshme të veshjes dhe mund të thahen në një gjendje kur mund të kalojë në katër orë. Një tenxhere pak më e shtrenjtë e terapisë duhet të shkojë rreth 18 € në 25 € për metër katror. Një lloj tjetër i pallto është një mallë anhidrate. Është një lëng që është i veshur në dysheme dhe për këtë arsye kërkon aftësi më të vogla të aplikimit. Lëngu gjen nivelin e vet dhe thahet brenda 48 orëve dhe do të mbetet e qetë. Ky lloj i mashtrimit përdoret zakonisht për sistemet e ngrohjes nën dysheme. Për shkak të thjeshtësisë së përdorimit, kjo llaç është në një distancë prej rreth 13 € deri në 18 € për metër katror. Pas aplikimit, dyshemeja e betonit me një llaç është më tërheqëse dhe më e qëndrueshme se sa kati i betonit të thjeshtë. Megjithatë, betoni ende mbetet me beton dhe grimcat e saj mund të prishen në pluhur. Masa gjithashtu mund të thithë një lëng nga betoni dhe mund ta zbardh atë. Të dyja këto probleme mund të eliminohen duke përdorur sisteme të ndryshme të zhytur në mendime. Procesi fillon micro-bluarje në dysheme, duke hapur poret dhe duke eliminuar vrazhdësinë mikro-sipërfaqësore. Pastaj në dysheme aplikuar trashese që depërton në substrate dhe reagon kimikisht dhe lidh hydroksid të lirë të gëlqeres dhe kalciumit. Rezultati është një sipërfaqe më e ashpër që veshin rezistente dhe prandaj nuk është formuar asnjë pluhur. Sealant mbrojtës aplikohet pas lustrimit të mëtejshëm. Kjo është një dysheme e proteinave rezistente ndaj derdhjes së lëngut që nuk absorbohet dhe mund të fshijë lehtë. Kati i betonit me një mallë u trajtua me një sistem të tillë shumë vite dhe siguron sipërfaqen e krahasueshme me çdo dysheme mermeri dhe një pjesë të çmimit. Shpjegoi shkurtimisht llojet individuale të masës Për më shumë detaje, ne do të shqyrtojmë llojet e mësipërme të masës. Kështu që ju merrni një pamje më të saktë të ekraneve. Potere çimentoje Çështja e çimentos është një mbulesë dhe një cache që quhet edhe CT sipas DIN EN 13 813. Mashtrimi i çimentos quhet edhe një masë betoni sepse komponentët janë përafërsisht të njëjtë. Rërë dhe çimento përdoret, për shembull, raporti i përzierjes 3: 1. Rëra ka një madhësi gruri prej më pak se 8 mm, në disa raste një maksimum prej 4 mm. Uji përdoret gjithashtu për përzierjen e përzierjes. Ashtu si betoni i shpejtë ka edhe një llaç të shpejtë të çimentos subtipe. Ai përmban përbërës të ndryshëm që preferojnë ose përshpejtojnë procesin e shërimit. Mastensula Asfalt Masa Massen Asfalt është quajtur si dhe, në kundërshtim me shembullin e mësipërm, nuk ka të bëjë fare me ujin. Ky lloj i masës përbëhet nga përbërësit e bitumit, rërës, shtypjes dhe pluhurit të gurit. Përzierja u nxehtë në 230 ° C të përshtatshme për derdhjen dhe veshjen ose për të mbuluar veshjen e asfaltit të hedhur. Avantazhi i kësaj mallë është rezistenca e ujit dhe e parave. Përzierja gjithashtu ka përçueshmëri të ulët termike së bashku me karakterin e tij të izolimit të tingullit, kështu që ky lloj i masës shpesh duket ideal për papafingo. Përveç kësaj, është e gatshme shpejt. Megjithatë, ka edhe disavantazhe: Para aplikimit të drurit, linoleumit dhe mbulesave të tjera të dyshemeve, është e nevojshme të krijohet një shtresë penguese për të shmangur ndërveprimet kimike. Masa e asfaltit të Talnas nuk duhet të hyjë në kontakt të drejtpërdrejtë me materialet e ndërtimit të mineraleve. Për shembull, uji i llaçit që ka një karakter shumë themelor është i dëmshëm për një përzierje të caktuar të substancave. Kur zia ose aplikacionet e tjera të llaçit, shtresa e shpërndarjes duhet të jetë midis llaçit dhe sferës së asfaltit të hekurit. Shenja e rrëshirë sintetike Rrëshqimi sintetik i përdorur për monedhat është zakonisht një rrëshirë epoxy. Megjithatë, mund të përdoren edhe plastika të tjera. Rrëshqitja sintetike shpesh nuk përdoret, e cila është e shkaktuar pjesërisht nga çmimi i saj i lartë. Në veçanti, përdoret nëse një kohë e thatë e tharjes ose pritet të presë ngarkesën e shtuar dinamike kur përdorimi i mëvonshëm. Megjithëse është e dobishme që Potteri është rezistent ndaj ujit, është gjithashtu i diskredituar. Bisfenol A, një nga vështirësitë që mund të përdoren në një avion rrëshirë sintetike shkakton tymi që e bëjnë njeriun të mund të mbetet jopjellor. Sulfat kalciumi poter Sulfati i sulfatit është gjithashtu i njohur një shtresë e gipsit, sepse në vend të çimentos, si në beton, përdoret si një lidhës me hemihidrat sulfat të kalciumit. Nëse ndodh kontakt i ujit, formohet dihidrat sulfat i kalciumit, Huscraft. Koncepti i masës anhidrit është gjithashtu i shpeshtë. Ndonjëherë të preferuar të kalciumit sulfat para se të shkëputeni çimento, veçanërisht në sipërfaqet më të mëdha. Sepse mund të pritet të zvogëlohet sipërfaqja në skajet ose në mes. Megjithatë, kjo më e ndjeshme është më e ndjeshme ndaj lagështirës, ​​veçanërisht për lagështi të përhershme me rrezikun e kërpudhave. Vend magnezit E fundit e pesë eshtrave është një llaç i magnezit që shpesh ishte duke vënë gurin e gurit më parë. Magnezi është përdorur kryesisht në shtresën pas Luftës së Dytë Botërore, sepse çimentoja u shit / shpërndahej vetëm në çimento. Arsyeja për disavantazhin më të madh të kësaj mallë është proporcion i lartë me lagështinë. Por kjo nuk do të thotë për një kopsht dhe tarracë! Çfarë do të thotë koncepti një masë e dobishme? Një djall i dobishëm tregon shtresat që përdoren direkt si dysheme pa përdorimin e mbulimit të dyshemesë. Sidomos në industrinë dhe sallat (depo, panaire, inxhinieri), asnjë mbulim shtesë nuk zbatohet për beton ose çimento. Për ta bërë këtë lloj të rezistencës afatgjatë të substratit dhe për të minimizuar mirëmbajtjen, ju mund të përdorni, ndër të tjera, vula betoni si një metodë e suksesshme. Për klorur magnez dhe klorur magnez, shikoni shumë ndërtesa të vjetra. Druri është përdorur në vend të patate të skuqura ose rërës.