Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Estrih

Jeni duke kërkuar për piktorë mallërash? Ne kemi 24,866 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Estrih

Keni nevojë për një shërbim të vezëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për këshilla, konsultime, fokus në ndërtim, përgatitjen e bazës për mallëra. Çmimi i veshjeve të dyshemesë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: spërkatje me makinë dhe beton ekostirol, të cilat do të ofrohen nga një nga dyshemetë tona 24,866 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Të gjithë ju duhet të dini për ekranet si një mjeshtër i mirë Floor scall është zakonisht një material çimento që prodhohet nga çimento, zhavorr, ujë dhe materiale shtesë. Është aplikuar për një pllakë të ngurtë betoni ose në njësinë e dyshemesë së parafabrikuar. Dhimbja e çimentos mund të përdoret nën të gjitha katet dhe hapësira të ndryshme - brendshme, dhe garazhe. Është pikërisht arsyeja pse është ndër llojet më të përdorura të ekraneve të dyshemeve. Përkufizimet e llojeve të ndryshme të llaçeve. Ne njohim disa lloje të ekraneve që ndryshojnë nga njëri-tjetri në një metodë të lidhjes substrate ose materiale të përdorura: Balancimi i masës - poter projektuar për të arritur një nivel të përcaktuar dhe marrjen e katit përfundimtar. Mbajtja e llaçit - një llaç që shërben si një dysheme. Poter e ngjitur - poter që është hedhur për substrate të gatshme. Sheqer i palidhur (i ndarë) - një masë nga substrati i ndarë nga një shtresë ndarjeje. Dhimbja lundruese - një llum që është hedhur në izolim akustik ose termik. Ajo i përket llaçeve të ndara. Skanimi i rërës së çimentos - një pore që përbëhet nga një poster që përmban rërë në madhësinë maksimale prej 4 mm agregate. Dhimbje e butë e betonit - një shtresë e përbërë nga betoni në të cilin madhësia maksimale agregate është 10 mm. Sheqeri anhidrit është sulfat kalciumi. Magnezi i magnezit është oksidi i magnezit. Asfalti i asfaltit - asfalt përdoret si lidhës. Shenja e pompueshme e vetë-nivelimit - një llaç i cili është i përzier në konsistencë të lëngshme dhe që mund të transportohet nga pompë në vendin ku do të vendoset. Si të zgjidhni një dysheme të përshtatshme? Sheqeret e rërës së çimentos janë të përshtatshme për të gjitha aplikacionet (llaç të ngjitur, ekranet e palidhura) me kusht që ato të zbatohen në mënyrë korrekte. Megjithatë, disavantazhi i tyre më i madh është koha e tharjes. Koha e tharjes vlerësohet për ditën për çdo milimetër të trashësisë së monedhës. Coaters sulfat të kalciumit mund të konsiderohen të lidhura ose të palidhur (të ndara). Këto veshje mund të aplikohen në sipërfaqe shumë më të mëdha të tilla si llaçi i çimentos, por ato nuk duhet të përdorin përforcime (sulfati i kalciumit reagon në një mjedis të lagësht me çelik). Këto shtresa nuk janë të përshtatshme për përdorim në kushte të lagura ose ku mund të ndodhë mbështjellja. Buffer mund të zgjidhet për arsye të ndryshme. Ju mund ta siguroni atë me një sipërfaqe të duhur dhe një sipërfaqe të trashë dhe është gjithashtu e përshtatshme për ngrohje në dysheme. Llojet e ndryshme të dyshemeve mund të aplikohen në tampon. Aplikimi i pallonit të dyshemesë. Për të gjitha llojet e skemave (rërës, çimentos, shtimi i sulfatit të kalciumit), është me rëndësi të madhe të përgatisni substratin për të cilin ka të bëjë me ngjitësin / aplikuar. Është e rëndësishme që sipërfaqja e substratit të pastrohet dhe të gjitha papastërtitë sipërfaqësore të hiqen. Dhimbja nën dysheme mund të mbërthyer direkt në substrate ose të vendoset në shtresën e ndarjes. Kjo është përdorur nëse nuk është e mundur të sigurohet koherenca me substratin. Nëse nevojitet përforcim, mund të përdoren fibra të hollë metalike, fibra polipropileni ose rrjetë gjobë qelqi. Sanded të përfunduara me rërë ose çimento që janë të përziera direkt në prodhim janë më të mira se veshjet që bëni vetë - të karakterizuar nga një material më i qëndrueshëm. Disa prodhues kanë veshje lëngjesh të përshtatshme për vizatim me të cilin punon shumë lehtë. Shumica e këtyre shtresave janë komponimet anhidrit në të cilat sulfati i kalciumit përdoret si binder. Masa e anhidrit aplikohet më shpejt se sa rëra tradicionale dhe e çimentos. Gjithashtu mund të përdoret në bashkëpunim me sistemin e ngrohjes nën dysheme. Cila është trashësia e veshjes së katit të duhur? Trashësia e shtresës së dyshemesë duhet të përcaktohet menjëherë në fillim të rindërtimit. Nëse trashësia e saj është e pasaktë, mund të ketë një shumëllojshmëri të problemeve, duke mbuluar, duke hequr bërrylën dhe të ngjashme. Trashësia minimale prej 25 mm rekomandohet kur buffer Pots. Për të kompensuar devijimet e mundshme në nivelet e përfunduara të betonit, duhet të derdhet një trashësi prej 40 mm (me tolerancë ± 15 mm), e cila siguron një minimum të shtresës - 25 mm të përmendur. Në vetë-leveling screeds, rekomandohet trashësia minimale 3-mm e trashë dhe maksimumi është 80 mm. Trashësia e proteinës së çimentos nuk duhet të jetë më pak se 50 mm. Megjithatë, nëse marrim parasysh devijimet, trashësia e ekraneve duhet të jetë rreth 70 mm. Meqenëse është një masë e pa lidhje, është e nevojshme të llogaritet me rrezikun e ekraneve të veshjes, prandaj rekomandohet të aplikoni një masë të tillë në një trashësi më të madhe. Në trashësinë e lutjes së hundës, e cila shërben si vetë dysheme, ju duhet të jeni të kujdesshëm. Nëse ka një llaç të ngjitur dhe duke marrë parasysh devijimet, trashësia e saj duhet të jetë 40 mm. Të paktën 100 mm të trasha, rekomandohet një trashësi e rrezikut që një trashësi prej 150 mm të konsiderohet për të minimizuar rrezikun e curl.