Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ekspert, specialist

Po kërkoni një mjeshtër? Ne kemi 20,999 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ekspert, specialist

Keni nevojë për një shërbim nga zona master? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në riparime, murature, dysheme. Çmimi i "bëje vetë" zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: beton, pllaka, dysheme dhe vegla të ofruara nga një prej mjeshtrave tanë të 20,999 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
ProvidersMë shumë se 20,999 profesionistë në afërsinë tuaj

RoboExpert specialists Robot cleaning

kompani
4,4
Ekspert, specialist

Sklep i Serwis Robotów sprzątających oraz koszących trawę, Autoryzowany przedstawiciel Vorwerk Kobold, RoboJet, Ecovacs, Ambrogio Profesjonalny serwis i obsługa

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

Polygraph Expert | Поліграф | Детектор брехні

kompani
4,3
Ekspert, specialist

Проверки на полиграфе под ключ

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

LED Panelen Expert - Specialist in LED verlichting

kompani
4,8
Ekspert, specialist

LED Panelen Expert is dé leverancier in het leveren van hoge kwaliteit LED panelen, LED wolkenplafonds, LED High Bay, LED strips, LED TL-buizen etc.

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

TruckEkspert Autoryzowany Dealer i Serwis I S U Z U Truck Bus & PickUp. THE PICK-UP SPECIALIST

kompani
4,4
Ekspert, specialist

Autoryzowany Dealer ISUZU IAP. W ofercie posiadamy samochody dostawcze i ciężarowe, nowe i używane.

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

CENTURY 21 Expert

kompani
4,2
Ekspert, specialist

Discover Apartments, Lands, Villas, Office rentals, townhomes and many other types of rentals that suit your needs

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo

DB EXPERT j.d.o.o.

kompani
4,9
Ekspert, specialist

Veliki izbor opreme za kopneni i morski ribolov. Na našoj web trgovini možete pronaći atraktivne, nove i akcijske ponude raznih proizvođača ribolovne opreme. (Mivardi, Sensas)

I verifikuar
I certifikuar
Top Professional
Fillo
Trego më shumë
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Master - aktivitete tipike të punës Ajo kryen mëdyshje të kualifikuar në mirëmbajtje, riparime, ndërtesa, rindërtimin, formimin, inkuadrimin dhe kompletimin e ndërtesave dhe pajisjeve. Ajo ndërton, instalon, mban dhe korrigjon produktet e drurit. Interpreton, shpjegon dhe zbaton rregullat e ndërtimit, rregullat dhe rregulloret që lidhen me aktivitetet e mirëmbajtjes së alokuar. Vepron në mënyrë efektive dhe të sigurtë me mjete dhe pajisje të ndryshme të përdorura në një industri të kualifikuar të mobilierisë. Lexon dhe përmbush vizatimet e biznesit, skicat dhe urdhrat e punës. Përdor mjetet e pikturës dhe pajisjet e përdorura zakonisht në industrinë e pikturës profesionale. Saktësisht analizon situatat dhe zbatimin e hapave efektivë. Në përputhje me teknikat e menaxhimit ligjor dhe mbrojtës. Ai mban shënime dhe i dërgon ato në kohë. Kryen një punë të vështirë fizike. Mbikëqyr planet, organizatat dhe oraret janë vërejtur. Plotësoni detyrat në mënyrë efektive, në kohë dhe pa mbikëqyrje. Kuptojnë dhe përputhen me udhëzimet me gojë dhe me shkrim. Ajo në mënyrë efektive komunikon me gojë dhe me shkrim. Ai ndjek dhe mban marrëdhënie pune bashkëpunuese dhe efikase me të tjerët. Përgjegjësia e mjeshtrave të zejtarëve vs. artizanët e artit Zejtarët dhe mjeshtrit artistikë kanë thirrje shumë të ngjashme: duart prodhojnë sende, shpesh artistike. Megjithëse mjeshtrit mund të prodhojnë në mënyrë të përsëritur të njëjtën gjë, ata tentojnë të formojnë ide dhe dizajn me frymëzim krijues dhe të përqëndrohen në kapjen e quads e bukurisë që mund të mos kenë një vlerë funksionale (p.sh. byzylyk ose statujë unike). Zejtarët përqëndrohen në përsëritjen e një pjese të caktuar pikërisht në të njëjtën mënyrë si ajo përputhet me specifikimet teknike dhe materiale. Kuptimi i punës së tyre shpesh përsëritet prodhimi i sendeve funksionale me elemente artistike si kabinetet e kuzhinës ose instrumentet muzikore. Zejtarët artistikë kanë tendencë të punojnë në studio dhe zejtarë në dyqane ose fabrika të prodhimit. Megjithëse këto zona zakonisht ventilohen, të dy ekspertët mund të ekspozohen ndaj avujve dhe pluhurit nga materialet me të cilat punojnë. Në përgjithësi, produktet e hartimit do të prodhohen materiale më të shpejta dhe më të ulëta se artizanët artistikë. Artizan artistik Artizanët artistikë janë profesionistë që kanë përmirësuar aftësitë e tyre artistike në një industri të caktuar. Ata mund të prodhojnë pëlhura unike të endura me dorë, objekte lëkure, qeramikë, qelqi të lulëzuar ose bizhuteri për të përmendur disa opsione. Falë aftësive në artet e bukura, ata ofrojnë elemente përfundimtare si piktura, sketching ose gdhendje. Shumë zejtarë artistikë janë të vetëpunësuar, që do të thotë se ata janë zotërinj të kohës së tyre. Ata ndonjëherë punojnë në dy vende ose jashtë orarit për të mbytur afatet e vendosura. Vendi i punës i artizanëve artistik përfshijnë: Duke përdorur një nivel të lartë të krijimtarisë. Përzgjedhja e materialeve dhe mjeteve. Duke përdorur teknikë artistike si vizatimi, skulptura dhe piktura. Dizajnimi dhe krijimi i produkteve dekorative, origjinale. Paraqitja dhe shfaqja e pjesës në publik. Zejtar Zejtari është dikush që është shumë i aftë në zanat tuaj. Megjithatë, një ndryshim i rëndësishëm në zejtarë është se ata përqendrohen në përsëritje për konsum masiv. Në vend që të bëjnë shumë pjesë të ndryshme unike, mjeshtrit për të bërë kopje të sakta të llojeve të veçanta të sendeve funksionale, të shërbimeve. Metodat e tyre ndonjëherë mund të jenë tradicionale edhe nëse linjat e kuvendit dhe pajisjet moderne kompjuterike dhe "artizanale" shpesh përdoren tani. Zejtarët mund të punojnë me dru, pllaka dhe lloje të tjera të materialeve. Detyrat e punës së zejtarit përfshijnë: Ndërtimi dhe grumbullimi i produkteve për konsumatorët. Pajtueshmërinë me protokollet e sigurisë. Duke përmbushur specifikimet teknike. Duke përdorur mjetet e energjisë dhe teknologjinë e avancuar kompjuterike. Funksionimin e pajisjeve të mekanizuara.