Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dysheme me pllaka

Jeni ne kerkim te tjegullave per shtrimin e asfaltimit? Ne kemi 26,430 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme me pllaka

Keni nevojë për shërbim në fushën e asfaltimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për rilevimin, heqjen e dyshemesë origjinale, nivelimin e sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimi i shtrimit të dyshemesë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: nivelim, ngjitës, copë litari dhe kallëpe të ofruara nga një prej shtruesve tanë 26,430 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si funksionojnë pllakat dhe pllakat përmes Wilio? Hapi 1: Hapni faqen e internetit ose aplikacionin celular Wilio, gjeni pllakat dhe shërbimin e tjegullave dhe futni kërkesën tuaj - në disa shtylla të thjeshta dhe përshkruani atë që ju nevojitet. Hapi 2: Në një kohë të shkurtër, ju do të merrni një desktop potencial nga rrethinat tuaja që janë të interesuar në realizimin e projektit tuaj. Ju mund të komunikoni me shpërndarës të mundshëm direkt në platformën Wilio, të konsultoheni dhe të zgjidhni një shtresë që ju përshtatet, madje edhe në bazë të vlerësimeve publike të punës së tyre. Hapi 3: Merrni një kuotim. Vendosja e shtrimit dhe pllakave kryesisht kërkon inspektim. Pas inspektimit, tastiera do të dijë saktësisht se çfarë lloj pllakash do të ruhet në të cilën hapësirë ​​dhe, aty ku është e përshtatshme, cilat materiale duhet të sigurojnë zbatimin e tyre. Bazuar në këtë informacion, ju do të jeni në gjendje të jepni një kuotim cilësor për projektin tuaj. Hapi 4: Pajtohuni me afatin dhe kohën e zbatimit. Hapi 5: Në datën e dakorduar të dispeçerëve ju vjen dhe kryen të gjitha punën e dakorduar. Kur përfundoni, kontejneri siguron që ju jeni të kënaqur me rezultatet që duhet të paguani për punë. Çfarë përfshin shtrimin e trotuarit dhe pllakave? Shtrirja e pllakave: Tiler mund të vendosë dysheme dhe pllaka mur në çdo dhomë të shtëpisë tuaj. Rritja: Heqja e vjetër dhe vendosja e një përzierje të re injeksioni midis pllakave. Rondalja / Cumination: Nëse është e nevojshme, ekspertët mund të mbushin boshllëqet midis pllakave të sapo hedhur në sealant që i mbron ato nga veshin e përgjithshme dhe lagështi. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Unë kam nevojë për të ndryshuar afatin e planifikuar. Si ta bëni këtë? Përgjigje: Afati dhe koha e shërbimit që argumentoni direkt me ofruesin e përzgjedhur. Thjesht shkruani furnizuesin tuaj të shërbimit dhe konfirmoni me të një term të ri. Pyetje: A do të sjellë letra juaj Wilio mjetet dhe pajisjet tuaja? Përgjigje: Po, despatchers Wilio kanë pajisjet dhe pajisjet e duhura për të kryer punë nga fillimi deri në fund. Pyetje: A siguron çmimi një ofrues shërbimi për të Wilio dhe materiale? Përgjigje: Kjo varet nga marrëveshja juaj me ofruesin. Ju duhet të tregoni qartë në kërkesën tuaj nëse doni vetëm punë ose furnizim të materialit nga dispeçeri, i cili natyrisht do të përfshihet në çmim. Pyetje: Nuk jam i sigurt për tërheqjen e pllakave. A mund të më ndihmoni me të? Përgjigje: Sigurisht, kutia juaj e zgjedhur me siguri do të pëlqejë. Pyetje: Cila është koha juaj e biznesit të porositur përmes Wilio? Përgjigje: Kjo varet nga shtresa individuale e individit. Shumica e tyre janë fleksibël dhe të gatshëm për të punuar në mëngjes ose në mbrëmje vonë, ndoshta gjatë fundjavës ose një festë të fundit. Afati dhe koha e zbatimit Ju jeni duke argumentuar direkt me shtresën e zgjedhur dhe është vetëm në marrëveshjen tuaj të përbashkët. Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera.