Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dysheme e shtruar

Jeni duke kërkuar për një shtrues dyshemeje të derdhur? Ne kemi 24,543 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,871 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dysheme e shtruar

Keni nevojë për një shërbim dyshemeje të derdhur? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për fokusin, projektimin, konsultimin, aplikimin e dyshemeve të derdhura. Çmimi i shtrimit të derdhur zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: veglat, kostot e transportit, modifikimet shtesë të ofruara nga një nga dyshemetë tona 24,543 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,794 profesionistë të regjistruar
87,871 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zbuloni përfitimet dhe disavantazhet e kateve të hedhura Avantazhi i kateve të hedhura Kohët e fundit keni lëvizur dhe shtëpia juaj e re kërkon dysheme të reja? Apo po kërkoni një zëvendësim të katit tuaj të tanishëm? Kati i hedhur mund të jetë, përveç zgjidhjeve praktike, zgjedhjeve të ngurta dhe me stil. Për shembull, hedhja e dyshemesë mund të instalohet direkt në dyshemenë ekzistuese të shtrimit. Duke zgjedhur katin e hedhjes ju merrni katin që është jashtëzakonisht i përshtatshëm për ngrohje në dysheme, por që duket në estetikisht. Katet e vonuara janë seamless, duke e bërë dhomën më të gjerë dhe transparente. Përveç kësaj, ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë opsionesh të projektimit, sepse katet e hedhura janë dorëzuar në shumë lloje të ndryshme dhe shumë ngjyra të ndryshme. Nëse jeni duke kërkuar për një dysheme që kërkon vetëm mirëmbajtje shumë të vogël është një kat shumë i përshtatshëm për të hedhur. Avantazhet praktike të katit të hedhjes janë legjion. Katet e vonuara janë të lehta për t'u mbajtur të pastër, ata kërkojnë vetëm mirëmbajtje minimale dhe janë shumë të ngurta. Kati mesatar i hedhur zgjat deri në 30 vjet. Prandaj është një opsion shumë i qëndrueshëm. Aftësia për të instaluar dyshemenë në një bazë ekzistuese është një avantazh tjetër që eliminon nevojën për çdo demonstrim ose çmontim para instalimit. Kati i hedhur është më i përshtatshëm për çdo dhomë. Përveç faktit se dyshemeja është e lehtë për mirëmbajtje dhe duket e mrekullueshme, materiali shumë e lagur tingullin, që do të thotë se dyshemeja zvogëlon nivelin e zhurmës. Disavantazhet e kateve të hedhura Në rrethana të caktuara, kati i hedhjes mund të ketë gjithashtu disavantazhe krahasuar me dysheme nga materiale të tjera, por këto disavantazhe mund të parandalohen lehtësisht. Një disavantazh i katit të hedhur është se mund të ketë të çara në dysheme në ndërtesat e reja. Në 95% të rasteve ndodh sepse dyshemeja e hedhur është e bashkangjitur në bazë. Plasja është formuar në themel dhe gjatë përhapjes dhe dyshemeja e hedhur nuk mund të kapërcejë një çarje, plasaritje në mënyrë efikase vazhdon përmes hedhjes së dyshemesë dhe potencialisht me shpejtësi lotët. Kjo mund të shmanget duke aplikuar shtresën tjetër për të shmangur formimin e plasaritjeve. Nëse është e nevojshme për të vlerësuar posaçërisht për çdo situatë individuale. Megjithatë, duhet të theksohet se kati i ri i hedhur mund të bëjë plasaritje statike që tejkalon më shumë se 2.5 mm. Kështu, plasaritje nuk mund të parandalojë zgjedhjen tuaj për katin e hedhur. Një tjetër disavantazh i katit të hedhur është që, siç tregohet, edhe pse është shumë e fortë, nuk është plotësisht rezistente ndaj gërvishtjeve. Megjithatë, kjo mund të zgjidhet lehtësisht duke përdorur pads ose qilim nën mobilje. Së fundi, njollosja mund të ndodhë në hedhjen tuaj, por është e penguar duke aplikuar shtresën e ardhshme të llakut të përfundimit që parandalon zbehjen ose duke zgjedhur një dysheme të hedhjes që nuk ndryshon ngjyrën. Kati i mësipërm i hedhur është një nga dyshemetë e hedhjes pa ndryshuar ngjyrën. Në ngjarjen e pamundur që dyshemeja e hedhur do të dëmtohet do të jetë në gjendje të korrigjojë kompanitë e specializuara Dallimet midis kateve të hedhura dhe dyshemeve të betonit Ju ende dyshoni nëse do të zgjidhni një kat të hedhur ose të betonit (p.sh. betoni, betoni betoni, betoni në shtëpi, betoni i gjallë, i ashtuquajtur. Dizajn betoni ose vështrim betoni)? Ne do të jemi të lumtur të shpjegojmë dallimet në mënyrë që të bëjmë një përzgjedhje të mirë-informuar. Qëndrueshmëri Kati i ri është një investim mjaft i madh. Pra, është mirë nëse kati juaj nuk ka nevojë për zëvendësim për disa vite. Katet e vonuara janë më të qëndrueshme, sepse ata janë të detyruar të çimentojnë. Arsyeja është se katet e hedhura kanë vetitë e plasjes së plasaritjes deri në 2.5 milimetër. Çimentoja e dyshemeve të hedhura përbëhen nga uji dhe çimentoja dhe prandaj mund të reduktohet. Si rezultat, katet e betonit të lidhur me çimento përfaqësojnë një rrezik më të lartë të çara. Nga ana tjetër, dyshemeja e dyshemesë zgjat deri në 30 vjet! Dyshemetë e hedhura të çimentos janë gjithashtu më pak rezistente ndaj gërvishtjeve se dysheme të hedhura. Falë kësaj, shenjat e ardhshme të përdorimit. Dyshemetë që janë plotësisht rezistente ndaj gërvishtjeve, në të vërtetë, në mënyrë që parket e hedhjes së PU-së është gjithashtu i rëndësishëm për të marrë masa paraprake për të parandaluar gërvishtjet (p.sh. nën mobilje të vënë qilima). Dyshemetë e vonë të UP janë shumë të forta. Kjo vjen nga fakti se kati i hedhjes së EPI-së u zhvillua në bazë të dyshemeve industriale. Si rezultat, katet e vonuara të EPI PU kombinojnë kapacitetin e ngarkesës së katit industrial me stilet e katit të projektimit. Rehati dhe dizajn Si kati i vonë dhe dyshemetë e hedhura të lidhura me çimento kanë një pamje mjaft elegante dhe moderne. Prandaj, të dyja materialet veprojnë me një përshtypje të mirë industriale, por katet e hedhura ofrojnë shumë mundësi të dizajnit. Ndryshe nga dyshemetë e çimentos, katet e vonuara Epi superbase ofron një përzgjedhje të gjerë të ngjyrave dhe llojeve që mund të zgjidhni për të bërë dysheme tuaj të përkryer për shijen tuaj. Katet e vonuara janë gjithashtu një zgjedhje e mirë në lidhje me rehati. Megjithëse dyshemeja e çimentos dhe dyshemeve të hedhura PU mund të kombinohen me ngrohje nën dysheme, dyshemeja e lidhur me çimento mund të jetë ende e ftohtë. Dyshemetë PU Lite nuk pranohen drejtpërdrejt nxehtësinë përreth dhe për këtë arsye dyshemeja nuk është e ftohtë edhe në dimër dhe madje edhe në këmbët tuaja të zhveshura! Mirëmbajtje Të dy katet janë të lehta për tu ruajtur, por dyshemeja e betonit në bazën e çimentos lëshon pluhurin dhe për këtë arsye është e nevojshme t'i pastrohen më shpesh. Siç është përmendur tashmë, dyshemet e lidhura me çimento janë më pak rezistente ndaj gërvishtjeve sesa kati i pu. Për shkak se ata gjithashtu mund të krijojnë gërvishtje në PU paguar, është e rëndësishme të merren parasysh kur pastroni dhe mirëmbajtjen e katit tuaj. Përdorni një furçë të butë kur vakumoni dhe mos përdorni pastrues gërryes. Gjithashtu rekomandohet që të vendosni matjen e thithjes para derës për të parandaluar rërën dhe rrënojat në dysheme. A keni nevojë për këshilla për ruajtjen e katit tuaj të hedhjes? Lexo më shumë këtu!