Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dyer te blinduara

Jeni duke kerkuar nje marangoz ndertimi per dyer sigurie? Ne kemi 17,925 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,723 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer te blinduara

Keni nevojë për një shërbim të dyerve të sigurisë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin e dyerve, prodhimin e dyerve, montimin e dyerve, heqjen e dyerve të vjetra. Çmimi i dyerve të sigurisë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbimi i dyerve, shërbimi pa ndalesë, materialet më të mira të ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 17,925 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,723 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Si e zgjidhni llojin e duhur të derës së sigurisë? Sipas kërkesave tuaja, ju duhet të zgjidhni të zgjidhni midis derës së çelikut me rrjetin, strukturën e barit të aluminit ose rrjetë alumini. Niveli i lartë i krimit patjetër do të kërkojë një derë të sigurisë që është përforcuar nga çeliku. Në përzgjedhjen e dyerve të sigurisë, të jenë të kujdesshëm me një material të përzgjedhur të përshtatshme. Ju mund të zgjidhni nga kombinimet e çelikut, aluminit, hekurit të punuar dhe çeliku prej druri. Çfarë duhet të bëhet para instalimit të dyerve të sigurisë: 1. Dimensionet korrekte: Të gjitha shtëpitë janë të dizajnuara sipas specifikimeve unike dhe dyert e sigurisë duhet të përshtaten për të përmbushur të gjitha kërkesat. Ata duhet të jenë në gjendje të punojnë njëkohësisht me materialin e derës dhe të përshtaten në to pa ndonjë gjurmë pas instalimit. 2. Projektuar nga standardet: Para blerjes së produktit, duhet të verifikoni se dera përputhet me standardet e sigurisë. Ky standard përcakton teste të tilla si një test me thikë, test i ndikimit, testit të transparencës dhe teste të tjera që kanë derën tuaj të re për të goditur. 3. Korniza e jashtme: Ju duhet të vendosni theks të veçantë në kuadrin e tyre kur instaloni derën e sigurisë. Zakonisht është bërë prej alumini ose çeliku. Të dy materialet konsiderohen rezistente. Kornizat e aluminit janë një zgjedhje e preferuar për lidhjen e lehtë por të ngurta dhe për një hapësirë ​​që është e prirur ndaj korrozionit, për shembull në shtëpitë pranë bregdetit. 4. Dizajn: një numër modelesh, rrjetesh, fletët e aluminit mund të jenë pjesë e zgjedhjes suaj. Mesh çeliku inox është zgjedhja e duhur për njerëzit që preferojnë sigurinë, por ata nuk duan të bëjnë kompromise në Outlook. 5. Locks: Në lidhje me kështjellën, ju duhet të shkoni në të mirë në kategorinë tuaj. Gjithmonë hiqni flokët e mbylljes cilindrike me pesë ose më shumë kunjat në të cilat furnizuesi ofron një garanci prej 20 ose më shumë vitesh. Instalimi i derës së sigurisë Ju gjithmonë duhet të jepni përparësi instalimin e derës së sigurisë nga kompania që nuk është vetëm e njohur, por gjithashtu ka përvojë të pasur në instalimin dhe mirëmbajtjen e llojit tuaj të zgjedhur të derës së sigurisë që do të instalojë. Ata duhet të jenë në gjendje të përcaktojnë se çfarë lloji të çelikut duhet të jetë i nevojshëm dhe çfarë dizajni do të jetë më i miri për llojin tuaj të pronës. Ata gjithashtu duhet të jenë në gjendje t'u përgjigjen pyetjeve të tilla si ose koha e derës që humbet shkëlqimin ose çfarë lloj mirëmbajtjeje do të nevojitet etj. Dyert e sigurisë duhet të kenë kapur të përshtatshme për heqjen dhe pastrimin e dritareve dhe gjithashtu duhet të kenë bllokimin e njëjtë si ai që keni në dritare. Ata gjithashtu duhet të kenë një sistem që do t'ju ndihmojë në rast zjarri për të hapur derën më të lehtë. Jini të sigurt dhe në të njëjtën kohë nuk ka bërë pamje të mrekullueshme të të gjithë atyre që ndërtojnë një shtëpi me dritare të mëdha dhe pamje spektakolare. Shuma që shpenzoni për derën e sigurisë do të jetë vetëm një pjesë e parave që keni shpenzuar për pronën dhe pajisjet, prandaj sigurohuni që të merrni derën më të mirë të sigurisë për shtëpinë tuaj. Klasat e derës së sigurisë - Si të zgjidhni klasën e saktë? Dyert e sigurisë mund të jenë derë hyrëse në shtëpi, zyra dhe operacione biznesi që janë të dizajnuara për të garantuar një nivel të lartë të sigurisë kundër përpjekjeve të vjedhjes. Prandaj është elementet strukturore të shtëpisë që janë pjesë e të ashtuquajturës "mbrojtje pasive". Ato janë krijuar për të shmangur depërtimin, qasjen e paautorizuar të çdo sulme të llojit dhe të jashtëm të vizitave të padëshiruara. Për ta bërë më të lehtë për të kuptuar se cilat janë nivelet e rezistencës së vjedhjeve të tyre. Dyert e sigurisë ndahen në gjashtë "klasa sigurie" dhe janë bërë nga materiale të ndryshme strukturore në varësi të shkallës së mbrojtjes. Në këtë blog post ju do të gjeni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të zgjedhur derën e duhur të sigurisë për shtëpinë ose pronën tuaj. Zgjidhni një derë të përshtatshme të sigurisë Instalimi i dyerve të sigurisë ose dyert më të sakta kundër vjedhjes, pasi hyrja në shtëpinë tuaj është tashmë një mbrojtje e shkëlqyer kundër sulmit të jashtëm të kriminelëve dhe hajdutëve. Megjithatë, në mënyrë që dera mund të të mbrojë me të vërtetë, ato duhet të zgjidhen sipas kritereve të ndryshme dhe gjithashtu duhet të dimë se cilat opsione mund të zgjidhen për të gjithë derën e sigurisë në treg për të zgjedhur më të përshtatshmet për veten e tyre. Instalimi i derës së sigurisë Instalimi i saktë i derës së sigurisë është thelbësor sepse siguron nivelin më të mirë të sigurisë. Fiksimi i kornizës në mur Fiksimi i kornizës në mur është thelbësor për të siguruar rezistencën maksimale të dyerve kundër përpjekjeve të ndërhyrjes. Në praktikë, dera dhe muri duhet të jenë një bllok i vetëm monolit që nuk mund të shkatërrohet nga sistemet që përdoren zakonisht nga vjedhësit; Për këtë qëllim, pirgat e çelikut janë ngjitur në buzë të kornizës që depërton në mur 10-15 cm dhe janë të bashkangjitur në çimento me vulosje të shpejtë. Forcimin e murit Për shembull, nëse muri me tulla është i brishtë, mund të shprehet në nyje si tulla, mund të përforcohet brenda duke përdorur përafërsisht. Dyert; Është e nevojshme për të hequr pjesën e suva për të aplikuar rrjetin e salduar dhe pastaj ta tërheqë përsëri. Përndryshe, produktet përforcuese që aplikohen me injeksion mund të përdoren për të përforcuar muraturën e tullave ose gurit; Këto janë prodhuar nga kompozimet e çimentos dhe përforcojnë murin pa nevojën për heqjen e suvasë. Nëse jeni duke blerë një shtëpi të ngulitur, është mirë të kërkoni një kompani për ndërtimin e përforcimit të murit pranë vrimave dhe dyerve hyrëse. Për instalimin e saktë të derës së sigurisë, kontaktoni prodhuesit ose ekspertët për të instaluar ato që shpesh bëjnë listat e kompanive anëtare të disponueshme në faqen e tyre të internetit. Klasat e sigurisë për dyert e sigurisë Për të kuptuar se çfarë shkalle të sigurisë mund të ofrojë derën e sigurisë, këto dyer zakonisht karakterizohen nga një shenjë që vërteton cilësinë e tyre kundër vjedhjes, sipas disa testeve të kryera drejtpërdrejt mbi to. Sipas standardeve të Env 1627 dhe më vonë, ekzistojnë gjashtë klasa të dyerve rrezatuese, të cilat përbëhen nga rezistenca në rritje e vjedhjeve në bazë të llojit të bllokimit dhe karakteristikave të tjera, siç është izolimi termik akustik. Sipas standardeve evropiane, ato janë subjekt i tre llojeve të testeve që janë: Rezistenca statike e ngarkesës Rezistenca dinamike e ngarkesës. Rezistenca ndaj sulmit manual Aparat e përdorura për teste kryejnë simulime të përpjekjeve të ndryshme të vjedhjes dhe një klasë të rezistencës së dyerve përcaktohet në bazë të rezultateve të marra. Klasat e sigurisë për dyert janë: Klasa 1. Duke i rezistuar Vlamës që janë vetëm fizikisht duke u përpjekur për të hapur ose hedhur poshtë derën; Dyert e klasës 1 janë të dizajnuara si një derë shkallësh me rrezik normal ose si një derë në një depo që përmban një vlerë të ulët aktuale. Klasa 2. Rezistenca e Vlasáč, i cili përpiqet të hapë derën me mjete të thjeshta, të tilla si kaçavida, pincë, etj; Dyert e klasës 2 janë të përshtatshme për përdorim si një derë shkallësh me një rrezik të konsiderueshëm ose si një derë në zyrë dhe në ndërtesa industriale. Klasa 3. Duke i rezistuar Vlamës që përpiqen të hapin derën me kaçavida dhe crowders; Dyert e klasës 3 janë të përshtatshme për përdorim si dyer të brendshme me rrezik të konsiderueshëm se dyert për zyrat dhe ndërtesat industriale të tilla si dyert e shtëpive me vlerë më të lartë. Klasa 4. Reziston për Vlamases me përvojë të cilët gjithashtu përdorin sharra, hammers, akset, daltë dhe stërvitje pa tela; Klasa 4 dyert janë të përshtatshme për përdorim në banka, orë, spitale, bimë industriale dhe laboratorë dhe familje që janë plot me gjëra me vlerë të lartë. Klasa 5. I reziston Vlamës me përvojë duke përdorur mjete të fuqisë si stërvitjet, sharrat, disqet gërryes, etj; Klasa 5 dyert janë të përshtatshme për bankat, bizhuteritë, hapësirat ushtarake, ambasadën. Klasa 6. Rezistente "hajdutë elektrike" të cilët gjithashtu përdorin mjete të fuqishme të fuqishme; Klasa 6 dyert janë të përshtatshme për bankat, bizhuteri, termocentralet bërthamore, hapësirat ushtarake, ambasadën. Në përgjithësi, klasa 2 është e nevojshme për të mbrojtur një shtëpi ose apartament familjar nëse keni shumë objekte ose shtëpi të vlefshme me vlerë të lartë që do të tërhiqni hajdutët, përpiquni të kujdeseni për derën e klasës; Për shtëpitë familjare dhe shtëpitë janë klasat e rekomanduara 3 dhe 4. Jo të gjitha shtëpitë kanë nevojë për të njëjtin nivel mbrojtjeje: përzgjedhja e dyerve të përshtatshme bazohet në faktorët e rrezikut real të një shtëpie të caktuar dhe gjithashtu varet nga vlera e objekteve në to. Mirëmbajtja e derës së sigurisë Dyert e sigurisë kanë nevojë për disa kontrolle nga koha në kohë për të punuar si duhet. Zakonisht rekomandohet çdo vit për të kontrolluar varet, vulat dhe flokët. Tingëllon wildly kur hapja dhe mbyllja e dyerve ose markës pas hapjes në dysheme tregojnë se dera nuk është instaluar në mënyrë korrekte dhe duhet të riparohet.