Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dyer industriale garazhi

Jeni ne kerkim te nje montues per dyert industriale te garazheve? Ne kemi 18,197 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer industriale garazhi

Keni nevojë për shërbim në fushën e dyerve industriale të garazheve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në projektimin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin e dyerve të garazhit. Çmimi i dyerve industriale seksionale për garazhet zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kontrolli i portës në distancë, njësia e kontrollit, shërbimi pas garancisë i ofruar nga një nga ekspertët tanë të 18,197 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Gates industriale Garage Kur jeni në treg me blerjen e një porta të re të garazhit komercial, është e zakonshme që ju do të keni pyetje për mënyrën më të mirë për të zgjedhur dhe për t'u kujdesur për portat tuaja për të garantuar funksionalitet optimal për shumë vite. Për t'ju ndihmuar të gjeni portat tuaja të garazhit komercial, shikoni listën tonë të pyetjeve të bëra shpesh: Ku mund të blej një garazh të ri komercial apo industrial? Ekspertët tanë mund t'ju ndihmojnë me zgjedhjen tuaj dhe pastaj ne mund të instalojmë portat e reja të garazhit komercial që plotësojnë më së miri nevojat dhe buxhetin tuaj të përditshëm të prodhimit. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të dyerve tregtare, dyerve të kamionëve, dyerve të rrotullimit, dyerve të zjarrit dhe llojeve të tjera. Çfarë madhësie është një garazh standarde komerciale? Ne e dimë se jo çdo pajisje është e barabartë, kështu që ne ofrojmë vizata dimension të ndryshueshëm për të bërë portat e garazhit komercialë i përshtaten nevojave tuaja dhe jo në të kundërtën. Nëse keni nevojë për një derë të qepur, futni atë në kërkesën tuaj dhe mësoni më shumë për përzgjedhjen tonë të gjerë. Cila është lartësia e dritës dhe çfarë minimumi është për një garazh sektorial? Lartësia e dritës është distanca e matur nga maja e hapjes së garazhit në pikën më të ulët të tavanit ose pengesave. Përcaktimi se sa hapësirë ​​keni nevojë, varet shumë nga lloji i sistemit të pranverës që do të ketë garazhin tuaj komercial. Ekspertët do t'ju ndihmojnë të gjeni se sa më lart lartësitë standarde dhe madhësia e duhur e gara Gates për hapësirën tuaj. Ne gjithashtu mund të kontrollojmë opsionet që përfshijnë grupe të ulëta për instalime të ngushta ose vertikale dhe forklifts për tavanet e larta. Sa shpesh duhet të riparohet dera? Kompanitë e mirëmbajtjes profesionale të garazheve rekomandojnë që sistemi juaj të kontrollojë një herë në vit. Megjithatë, duhet të kryeni rregullisht inspektimin vizual, të shtrëngoni harduerin dhe të përmirësoni pjesët në lëvizje. Bëni një shënim për ndonjë tingull ose sjellje të pazakontë që Garage juaj Gates lëshon gjatë operacionit dhe telefononi një kompani profesionale që do të kontrollojë problemin personalisht sepse mund të jetë diçka që tani mund të ndreqet lehtë se sa të shkaktojë një problem më të keq. Çfarë mirëmbajtje mund të bëj? Për të mbajtur Gates tuaj të garazhit tuaj në rregull, bëni kontrolle vizuale çdo një deri në tre muaj. Me këto inspektime, ju do të dëshironi të shikoni në sipërfaqen e derës dhe pajisje, yndyrat, varet, bosht dhe burime, kontrolloni nëse të gjitha pajisjet nuk janë të ndryshkur ose të lëshuara dhe nëse nuk ka vulë të dëmtuar ose të plasaritur. Gjatë mirëmbajtjes, gjithashtu kryejnë një test të bilancit dhe kontrolloni veçori të sigurisë të tilla si sensorë të kutive të fotografive dhe një mekanizëm me të meta. Lidhja e një hapjeje automatike në hapjen e dyerve të ndërtimit duke përdorur një kënd të grushta që është e shënuar në manualin e instalimit ose "lidhjen e hapjes automatike në një derë ndërtimi sanduiç duke përdorur një kënd të shpuar". A kërkojnë mirëmbajtjen e derës sime? Dera juaj është pjesa më e madhe e ndërtesave të shumicës së shumicës së shumicës së ndërtesave dhe mund të jetë puna më e vështirë, sepse ato po heqin dhe shkojnë mesatarisht gjashtë herë në ditë. Si çdo fushë tjetër, është gjithashtu e nevojshme për të kryer kontrolle dhe mirëmbajtje të rregullta. Ne rekomandojmë kryerjen e mirëmbajtjes së porosive të rekomanduara të listuara në udhëzuesin e instalimit çdo 5,000 cikle ose një vit, cilado që ndodh më herët. A mund ta rregulloj derën time? Dera është bërë për të duruar, por disa pjesë herë pas here veshin ose dëmtojnë. Nëse jeni në mënyrë të përshtatshme dhe ndiqni udhëzimet e hollësishme në udhëzuesin e instalimit, mund të bëni disa riparime. Disa nga pjesët që mund të kërkojnë riparim përfshijnë rollers, vula të ulëta, varet, dorezat e heqjes, dritaret dhe dritaret. Megjithatë, ne fuqimisht rekomandojmë që me shkëmbimin e burimeve, artikujve të portave, rripave dhe disqeve të manipuluar nga eksperti i portës. A janë në dispozicion dyert e mia ose pjesët e zëvendësimit? Po, pjesë këmbimi për derën që ju merrni një tregtar ose shitës lokal me kusht që ne ende të prodhojmë modelin e derës që zotëroni. Nëse dera juaj është bërë gjatë dhjetë viteve të fundit, ne mund të identifikojmë modelin sipas numrit serial. Ekspozimi ndaj elementeve mund të ndryshojë derën me kalimin e kohës; Pra, pjesa e zëvendësimit nuk mund të përgjigjet plotësisht. Për detaje, merrni nga distributori lokal. Unë dëgjoj shumë për vlerën r. Çfarë është ajo dhe është e rëndësishme? Vlera r përfaqëson matjen e efikasitetit termik të derës ose si janë të izoluar mirë. Izolimi është një faktor i rëndësishëm që duhet të merret parasysh kur blejnë një derë. Nëse planifikoni të kaloni shumë kohë në hapësirë ​​ose keni një dhomë të drejtë mbi ose në lagjen e hapësirës, ​​ju do të dëshironi të blini derën që ata ofrojnë vlera të larta R. Nëse nuk merreni me izolim, mund të blini një portë me një R ose pa një izolim të portës së garazhit. Dyert e mia nuk kanë izolim: si mund ta rregulloj atë? Kits izolimit të dyerve janë në dispozicion në një tregtar ose shitës lokal. A mund ta instaloj derën e vjetër të hapur në derën time të re? Me dyert e reja, pothuajse çdo hapës mund të instalohet. Megjithatë, ne rekomandojmë verifikimin e prodhuesit të hapësirës nëse njësia plotëson standardet aktuale të sigurisë qeveritare të kërkuara me ligj. Pas verifikimit nëse njësia është në përputhje, ju mund të filloni një projekt. Mos harroni derën për ta përforcuar atë para se të bashkëngjitni hapjen!