Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dyer garazhi sektoriale

Po kërkoni një instalues ​​për dyert seksionale të garazhit? Ne kemi 18,236 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer garazhi sektoriale

Keni nevojë për një shërbim në zonën e një porte seksionale të garazhit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në dizajn dhe vizualizim sipas dizajnit të zgjedhur, prodhimit dhe instalimit të portave seksionale. Çmimi i dyerve të garazheve rrotulluese për garazhet zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: telekomandë, shërbim pas garancisë i ofruar nga një prej specialistëve tanë të 18,236 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Seksioni Gates Popullariteti i portave të garazheve sektoriale po rritet me shpejtësi si një nga opsionet më të njohura të Garage Garage. Forca, siguria dhe siguria e tyre janë vetëm disa nga përfitimet e shumta që e bëjnë këtë popullaritet. Falë ndërtimit të saj, ata njihen si dyer "seksion" që janë bërë nga seksione të veçanta që hapen vertikalisht. Kjo do të thotë që portat e garazhit të seksionit mund të instalohen pothuajse në çdo hapje të formuar (të rrumbullakosura, të harkuar, etj.). Përfitimet në të shkurtër ... Duke kursyer hapësirë Hapja e largët për portat sektoriale Portat e seksionit të izoluar Gates Garage me siguri të lartë Sizesh të ndryshme të portave të seksionit janë në dispozicion Ndërtoj Shumica e portave sektoriale janë një dyfishtë standarde, me një shkumë mbushëse mbushëse me një trashësi prej 42 deri në 67 mm. Këto profile zakonisht bëhen prej çeliku të galvanizuar për shkak të forcës dhe jetës. Struktura efektive dhe mbresëlënëse e portës sektoriale siguron forcë dhe stabilitet që nuk është e mundur për portat e tjera, madje edhe në madhësi më të madhe se të zakonshme. Kjo bën të mundur vendosjen e hapjeve dukshëm më të mëdha në garazh me një portë sektoriale. Zgjidhje për të kursyer hapësirë Seksioni Gates hapen dhe mbyllen vertikalisht, që do të thotë se hapësira rreth vrimës mund të përdoret. Kjo është një zgjidhje ideale për garazhe më të shkurtra ose rrugë driveways që lejojnë parkimin e automjeteve në derë pa hapur dhomën e hapjes për hapje. Dera mbushet përkulem përmes vrimës dhe pastaj kthehet në lartësinë e ndritshme të garazhit. Nëse ato janë të montuara dhe të specifikuara saktësisht, ndryshe nga llojet e tjera të portave të garazhit, seksioni mund të ofrojë të gjithë lartësinë dhe gjerësinë e bastisjes. Kjo është zgjidhja ideale për garazhet që kërkojnë qasje më të mirë në automjet ose kanë dimensione të kufizuara të qasjes. Operacion Embodimenti mekanik i portave të garazhit sektorial ndryshon ndjeshëm nga portat e garazhit të hapura lart e poshtë. Sistemi i pranverës siguron një operacion shumë të duhur si një derë e zakonshme dhe e gjatë, e cila është veçanërisht e dobishme në derën e dimensioneve më të mëdha. Të gjitha portat e garazhit të seksioneve mund të kontrollohen me dorë ose në mënyrë elektrike, për shkak të inxhinierisë së shkëlqyer, dizajnit të përsosur dhe komponentëve me cilësi të lartë mbeten të qetë dhe të qetë në të dyja rastet. Seksioni i portës sektoriale ofron një operacion të sigurt për të parandaluar hapjen e seksioneve për të shmangur kapjen e gishtërinjve dhe një numër karakteristikash të tjera të sigurisë që plotësojnë të gjitha legjislacionin aktual. Materiale Pikat e seksionit janë bërë kryesisht nga çeliku i galvanizuar, megjithëse janë në dispozicion alumini dhe portat prej druri. Shumica e prodhuesve të prodhuesve për sipërfaqet e derës së tyre të çelikut me fund të drurit që ofrojnë izolim dhe siguri me përshtypje estetike që mund të ofrojë vetëm dru. Për portat e seksionit të drurit, zgjedhja e drurit ndryshon për prodhuesit individualë. Soft ose drurë mund të zgjidhen nga vakt, Oak Evropian, Iroko, Mahogany dhe dru kedri. Dyert prej druri janë në dispozicion vetëm deri në 2134 mm në formën e lart dhe të gjatë, ndërsa seksionet prej druri mund të prodhohen deri në 5 metra gjerësi (mbi 16 metra)! Izolim Nëse garazhi juaj përdoret si një dhomë si një zyrë, punëtori ose palestër, portat e seksionit janë një zgjedhje e shkëlqyer për izolimin dhe mbrojtjen e sendeve tuaja. Seksioni Gates janë bërë për të mbajtur një garazh të vazhdueshëm të temperaturës, e cila është një zgjidhje ideale për aplikimin në vendet ku kontrolli i temperaturës është i rëndësishëm. Prandaj, portat e garazhit sektorial janë ideale për sende të vlefshme dhe koleksione të makinave, sepse ato parandalojnë kushtet e lagura dhe të dëmshme. Në instalimin e duhur, një portë e izoluar e seksionit do të sigurojë një vlerësim mbresëlënës dhe do të zvogëlojë koston e dhomave ngjitur të ngrohjes. Disa dyer kanë një vulë opsionale të gomës që ende rrit pronat izoluese. Sigurinë Portat dyvjeçare të seksioneve të izoluara ofrojnë vetitë e forta të sigurisë. Në kombinim me makinë me cilësi elektrike, është pothuajse e pamundur të depërtojë përmes portës sektoriale, veçanërisht pa mjete të veçanta dhe zhurmë të madhe! Disqet elektrike të tilla si Hormann Supramatik kanë bllokim shtesë në krahun e makinës në formën e një goditjeje çeliku; Kjo e mban panelet e derës në mënyrë të vendosur në krye dhe gjithashtu mban vetë motorin e tyre. Kompanitë e tjera gjithashtu ofrojnë parametra teknikë me cilësi të lartë dhe siguri. Të gjitha portat e garazhit të izoluar të seksionit janë të mbushura me shkumë dhe prodhohen me një strukturë të dyfishtë të tubave të galvanizuar të çelikut. Panele me një shell nuk shiten me polistiren ngjitur brenda. Ndërtimi i panelit të trashë 42 mm siguron një forcë të pabesueshme duke reduktuar dëmtimin e goditjeve dhe goditjeve. Përfundimet e ngjyrave dhe elementet e dizajnit Një gamë e gjerë e modifikimeve sipërfaqësore dhe efekteve që shpesh shtypen në fazën e prodhimit janë në dispozicion për portat e garazhit sektorial. Ka edhe përfundime me cilësi të lartë duke përfshirë një gamë të efekteve të vizatimit të drurit që janë të përafruara me ndërtesën ekzistuese dhe punimet e drurit. Rritja e kërkesës për elementë të projektimit ka çuar në faktin se shuma e prodhuesve ofron modele standarde dhe me porosi. Jo vetëm që kemi shënuar një rritje të madhe të kërkesës për përfundime të veçanta, por edhe pas elementëve të çelikut. Dizajni i rebras është vetëm një shembull i elementeve të çelikut dhe linjave të rëndësishme horizontale krijojnë një sipërfaqe elegant. Dyert korresponduese të garazhit dhe dyert hyrëse Shumë nga portat sektoriale janë në dispozicion me dyert hyrëse korresponduese të hyrjes ose dyert anësore; Në këtë drejtim, ato ofrojnë mundësitë më të mëdha. Mundësia e dyerve hyrëse (dyert e integruara) Inxhinieri e vërtetë kryevepër; Dyert opsionale, të njohura edhe si dyer të integruara, janë një zgjidhje e shkëlqyer për familjen që rregullisht përdor garazhin e saj, por jo kryesisht për automjetin. Qasja në një frigorifer, mjet ose biçikletë është e lehtë në sajë të një derë të madhe të rehatshme të integruar që mund të përdoret pa hapur të gjithë portën e garazhit. Pragu i poshtëm është vetëm rreth 10 mm, duke lejuar qasje të lehtë në një biçikletë, skuter dhe karrige me rrota. Dera e integruar e futur në portë është e disponueshme vetëm në variant me një izolim të dyfishtë prej 42 mm, për shkak të forcës së dëshiruar të panelit. Trajton / zamkeeke. Të gjitha pjesët e portave të seksioneve të garazhit ofrojnë një dorezë në dëshirën. Metodat e ofruara dhe metodat e mbylljes ndryshojnë shumë, nga një shul rrotullues i vetëm pas mbylljes së kabllit të dyfishtë. Trajtimet e zeza janë standarde me bllokimin e futjeve cilindrike nga euro, edhe pse shumica e prodhuesve ofrojnë shumë ngjyra ose metalike. Korniza Seksioni Gates nuk kanë një kornizë ndihmëse si një portë e hapur dhe mbi njëri-tjetrin, por duhet të montohen direkt në ndërtim. Nëse ato duhet të instalohen në mes të hapjes, nevojitet një kit i veçantë i instalimit. Dyer nuk kanë një kornizë si në derë dhe në derë. Seksioni kornizë është në thelb vetëm për transmetimin e mjeteve operative dhe mekanizmit të pranverës dhe mbështetet në një sipërfaqe të mirë, të drejtë dhe të ngurtë. Nëse dera është instaluar në mes të hapjes, gjithmonë do të keni nevojë për një rrip që mbulon. Kjo është për shkak se vrimat e instalimit janë para-djegur për t'u montuar në një vrimë dhe janë në dispozicion vetëm në ngjyra të kufizuara. Këto mbulesa mund të jenë binarë të mbuluar prej druri, plastike ose të projektuar posaçërisht të projektuara nga kompanitë që janë të përkushtuara. Vulën e copëzave Të gjitha dyert e garazhit sektorial janë furnizuar me grupe me cilësi të lartë të vulosjes së gomës të ndërtuara në panelin e derës së poshtme, në anët e strukturës së kornizës dhe panelin e sipërm ose panelin e derës. Nëse portat sektoriale janë montuar siç duhet në një kat të sheshtë, ata ofrojnë një nivel shumë të lartë të nënshkrimit kundër erës, shiut, pluhurit dhe dëmtuesve. Dyert sektoriale të specializuara dhe të përshtatura Rritja e madhe e kërkesës për gates seksionale "projektuesi" të detyruar prodhuesit për të prodhuar portat me fleksibilitetin e përdorimit të pothuajse të gjitha materialeve në pjesën e përparme. Gates "fasadade" të ofruara nga Hormann janë një modifikim i portave komerciale me një mekanizëm të përshtatur për të lejuar konsumatorin ose kontraktorin të përshtaten me dru dhe materiale të tjera. Kjo do të thotë që edhe ju mund të bëni një vendim të guximshëm ose të përzierni imët derën në pjesën tjetër të ndërtesës. Hormann gjithashtu ofron "Gatel Garage Gates"; Çfarë është një kërkesë popullore në dechol sot. Lëngjet e lidhura me xhamin mbulon sofistikisht kornizat dhe panelet e derës me një zgjedhje të opsioneve me lustrim. Seksioni standard portat ofrojnë xhami të vërtetë në strukturën e kornizës me lustrim të dyfishtë ose të trefishtë. Informacion teknik dhe instalimi Informacion i madhësisë Seksioni Gates janë jashtëzakonisht të gjithanshëm në aspektin e dimensionimit, nga dy arsye kryesore. Seksioni Gates nuk instalohen përmes hapjes, që do të thotë se madhësia e portës nuk është aq e rëndësishme kur instalohet pas hapjes. Kornizat e fiksimit të çelikut janë të fshehura (ose pjesërisht të dukshme), që do të thotë se nuk është një problem. Kjo do të thotë që dyert më të mëdha mund të montohen në vrima më të vogla, gjë që rrit vargun e derës që mund të urdhërohet për dimensionet e dhëna, dhe ndoshta në disa situata eliminon nevojën për një derë për të porositur. Së dyti, fuqia e panelit do të thotë se dimensionet e mëdha janë të arritshme, veçanërisht në panelin e derës së Bupy. Me lartësi deri në 3.000 mm dhe gjerësi deri në 8,000 mm janë portat sektoriale të përshtatshme për pothuajse çdo përdorim në shtëpi. Madhësitë e bëra nga qëllimi janë në dispozicion në hartat e çelikut, prej druri dhe alumini, edhe nëse një numër i madh i madhësive standarde janë lehtësisht të disponueshme. Shënim: "Seksioni i madhësisë së referencës së portës kur urdhëron" për portat e garazhit të seksionit janë gjithmonë të lidhura me dimensionet e sakta të hapjeve të ndërtimit kur instaloni portat në anën e brendshme. Pozicionet e instalimit Portat sektoriale u ndërtuan fillimisht për t'u pajisur për një vrimë që ishte e kufizuar duke vendosur burime dhe kanal. Megjithatë, këto dyert tani mund të montohen në mes të hapjes me grupe të instalimit të personalizuara dhe mundësi alternative të mekanizmit të transmetimit. Pllakat e para të projektuara posaçërisht dhe rreshtat e rrobaqepësisë mund të përdoren gjithashtu për çdo hapje. Kërkesa hapësinore për portat sektoriale është lartësia e dritës që kërkohet për lakimin e pistave dhe pastaj për ruajtjen horizontale të panelit të derës në pozicionin e hapur. Nëse ka një problem me një lartësi të kufizuar të dritës, e konsideroni Barin e Hormann. Mekanizmat e heqjes. Seksioni Gates kanë përzgjedhje të ndryshme të burimeve torsionale ose tensionale. Pozita e pranverës mund të jetë ose e montuar në mënyrë anësore, e tensionuar, e montuar përpara, torsional nga prapa ose horizontale. Disa prodhues gjithashtu prodhojnë dyer me burime të mbjella në kanale horizontale përçuese në nivele të larta. Çdo mundësi kërkon një kërkesë të lehtë të hapësirës së lehtë dhe pikat e rregullimit të komponentëve të rëndësishëm ndryshojnë gjatë instalimit të burimeve dhe gjurmëve. Instalimi i saktë i këtyre burimeve mund të jetë i rëndësishëm për operacionin e saktë, të qetë dhe të sigurt. Të gjithë prodhuesit evropianë tani ofrojnë burime të galvanizuar ose të galvanizuar, me mekanizma të ulët të kontrollit të burimeve vijnë nga prodhuesit amerikanë. Automatizimi dhe operatorët elektrikë Seksioni Garazh i lidhur me cilësinë e cilësisë mund të krijojë një nga portat më të sigurta të garazhit në dispozicion në treg. Me portat e garazhit sektorial, operacionin manual ose elektrik siguron të njëjtin nivel të sigurisë, veçanërisht në sajë të gjeometrisë strukturore dhe mekanizmit të pajisjes. Të gjitha portat e garazhit të seksioneve mund të automatizohen lehtësisht, gjë që jepet nga funksionimi i tyre i balancuar në të gjitha madhësitë. Prodhuesit kryesorë dhe kryesorë kanë mënyra të ndryshme për të kontrolluar heqjen e pranverës, por faktori i përbashkët është lehtësi. operacionet. Operatorët më të fundit në energji elektrike, të tilla si Hormann, ofrojnë komunikim hi-tech dyanshëm midis operatorëve dhe mikrotephones. Kjo parandalon përdorimin e paautorizuar dhe në disa raste vetëm komandat "të hapura / të mbyllura". Nivelet më të mira të sigurisë arrihen duke përdorur një operator me një mekanizëm anti-pushtet të integruar të ndërtuar në një krah tërheqës. Pajisja elektrike e telekomandës është shumë e rekomanduar nëse garazhi përdoret rregullisht për automjetet e parkimit ose nëse dera është më shumë se 3 m e gjerë. Komoditeti i hapjes së largët të Gateage Gates është i shquar, sidomos gjatë netëve të lagura dhe të errëta kur garazhi i zhbllokimit dhe hapjes manualisht është gjëja e fundit që dëshironi të bëni.