Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dyer garazhi me varese

Po kërkoni një montues për dyert e palosshme të garazhit? Ne kemi 19,814 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dyer garazhi me varese

Keni nevojë për shërbim nga zona e portës së palosshme të garazhit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të hequr portën e vjetër, për të instaluar një portë të re seksionale, për të instaluar instalime elektrike. Çmimi i dyerve të palosshme për garazhet zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, instalimet elektrike të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 19,814 në kategorinë e caktuar

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Tipping Gates Gates "Dyert e rrëshqitjes së garazhit" janë koncepte që mund të përdoren për të përshkruar shumë konfigurime të derës. Ju mund të zgjidhni panelet e drejtpërdrejta të rrëshqitjes, pull-out dhe tilting mbushje të derës dhe sisteme rrëshqitëse rreth dyerve të qosheve që lëvizin ose në mbështetjen e sipërme ose të ulët hekurudhore. Sot, një përzgjedhje e gjerë e dyerve rrëshqitëse nga çeliku, alumini ose druri që mund të bëhet nga panele masive ose pjesërisht ose tërësisht xham. Efekti i drejtpërdrejtë rrëshqitës i mbushjes së dyerve me një copë mund të dyfishohet si një marrëveshje me dy copë ose mbivendosje dhe mund të montohet brenda ose jashtë (në varësi të hapësirës në dispozicion në mur). Është e mundur për shumë marrëveshje të ndryshme të përcjelljes në varësi të sipërfaqes së terrenit, peshën e paneleve të derës, etj, por ju mund të prodhoni një sistem dy të thjeshtë dhe të lehtë për t'u përdorur për përdorim afatgjatë me manual ose kontrollin elektrik kur të menduarit e plotë. Një nga avantazhet e tjera kryesore të dyerve të garazhit me një copë është liria e dizajnit që ofron; Në përgjithësi, nuk ka kufizime mbi trashësinë, peshën ose madhësinë e mbushjeve të derës së përdorur. Ne ofrojmë rrëshqitje Gates Gates si një zgjidhje për të dy kërkesat e brendshme dhe të biznesit. Side rrëshqitje dyert e garazhit prej druri Ashtu si portat e scrolling dhe sektoriale, dy portat e rrëshqitshme të garazhit ju lejojnë të parkoni në derën e garazhit, ndërsa ju ende mund t'i hapni ato dhe të mbyllni. Shumica e dyerve të rrëshqitshme prej druri janë të montuara jashtë dhe për këtë arsye ofrojnë gjatësi maksimale brenda garazhit. Edhe me këtë lloj dyersh, diversiteti vazhdon numrin e dizenjove të ndryshme që mund të krijohen. Druri është material shumë i shkathët dhe megjithëse shumica e dyerve që janë instaluar, u mblodhën vertikalisht, gjerësia e pllakës mund të jetë shumë e rëndësishme për pronat e renditura në listën ose llojin e periudhës. Mekanizmi rrëshqitës i marsheve për këto lloje të gara Gates është e thjeshtë, pa mirëmbajtje dhe shumë e qetë për të vepruar në pothuajse të gjitha dimensionet. Megjithëse shumica e sistemeve janë manuale, është e mundur për të automatizuar derën rrëshqitëse të kontrollit të largët. Është gjithashtu e mundur nëse është e nevojshme, varni panelet e derës nga maja dhe duke përdorur një sistem udhëzues të thjeshtë në terren për të ruajtur derën gjatë operacionit në një vijë, që do të thotë që ju keni një sistem pa asnjë vlerë pragu. Dyert e garazhit të palosshme për përdorim komercial dhe industrial Dyert tregtare të palosshme dhe rrëshqitje ofrojnë një zgjidhje të përsosur kur ka një dhomë ose lartësi të kufizuar. Dyert e palosshme zakonisht bëhen nga profilet e çelikut ose aluminit, profilet e lustrimeve opsionale ofrojnë dritë ose sigurojnë një nivel të lartë të dukshmërisë për shitje ose për qëllime pune, p.sh. Dyqanet, punëtori. Tipping panelet e dyerve garazh janë bashkuar së bashku dhe janë në dispozicion si një pirg në një anë ose të dyfishtë të palosshme në të dy anët e hapjeve më të mëdha. Kjo siguron një zgjidhje të shkëlqyeshme për zgjedhjen e kontrollit manual të lehtë për t'u përdorur, ose rehati të kontrollit elektrik në madhësi më të mëdha. Pavarësisht madhësisë së tyre dhe përdorimit të vazhdueshëm, është të sigurohet që palosja komerciale ose garazhi rrëshqitës vazhdimisht punon, mirëmbajtja minimale e nevojshme. Është e shkaktuar pjesërisht duke pasur pjesë shumë të lëvizshme - madje edhe më pak me një çast me një copë derë rrëshqitëse - çfarë ju jep një arsye tjetër pozitive për të vendosur për një nga dyert tona të rrëshqitjes ose të palosshme. Dyert e palosshme industriale Ne furnizim mund të instalohen në vrima jashtëzakonisht të mëdha që kanë dimensione standarde deri në 30 milion dhe 8 milion lartësi. By default, ne mund të ofrojmë 3 deri në 34 krahë derë sipas kërkesave të operimit që më vonë mund të jenë në gjendje të personalizojnë nevojat e klientit. Dyert e palosshme për përdorim komercial dhe industrial Dyert e garazheve komerciale kanë shumë qëllime për shkak të cilësisë së lartë të ndërtimit tuaj. Ata gjithashtu mund të ofrojnë izolim termik dhe të zërit, si dhe nivelin më të lartë të sigurisë. Instalimet tipike për rrëshqitjen e garazheve tregtare dhe industriale përfshijnë fabrika të mëdha dhe fabrika të përpunimit, por janë në gjendje të ofrojnë instalime dhe hyrje më të mëdha në punëtori, dyqane, garazhe të mëdha shtëpiake, magazina, salla sportive, dyqane, arena dhe më shumë. Ka edhe opsione me lustrim që ju lejojnë të aktivizoni çdo garazh të madh të errët në zonën më tërheqëse dhe më tërheqëse. Ka edhe dyer të integruara përmes dyerve, falë të cilave çdo dyer të mëdha rrëshqitëse ose palosshme janë më miqësorë dhe më të lehtë. Dyert e këmbësorëve gjithashtu mund të shtohen në panelin kryesor që ofrojnë zgjidhjen më praktike për nivelet më të larta të trafikut. Rreziku i ulët i përplasjes së dëmeve Faqet e krahëve të derës së parkuar ulin ndjeshëm rrezikun e përplasjes; Gjethet janë në fushën vizuale të shoferëve. Pajisjet e dyerve të derës që hapen nga 180 ° dhe hapësirë ​​të mjaftueshme përgjatë tyre gjithashtu çon në ngasjen maksimale përmes një gjerësie. Ndërtimi i mbajtjes së mirëmbajtjes Dyert e palosshme industriale u projektuan për të punuar pa probleme dhe kanë një jetë të gjatë. Ky ndërtim i besueshëm bazohet vetëm në disa komponentë të veçantë, të qëndrueshëm dhe të cilësisë. Kjo rrjedh se kërkesat e mirëmbajtjes dhe kujdesit janë shumë të ulëta dhe dera do të shkaktojë vetëm kosto të vogla të mëvonshme. Izolim dhe kursimet e kostos Shumica e sistemeve të rrëshqitjes së dyerve përdorin panele të dyfishta të izoluara që ofrojnë një nivel të shkëlqyeshëm të izolimit termik dhe izolimit të zërit. Në rast se garazhi është i integruar ose ndërtesa është e nxehtë, avantazhet e përdorimit të një sistemi të izoluar të dyerve është e qartë dhe dyert rrëshqitëse ose të palosshme mund të përmbushin këtë kërkesë. Standarde dhe mbrojtje Dyert e palosshme dhe rrëshqitëse kanë prioritetin më të lartë për dyert e palosshme industriale. Për të gjitha skajet e mbylljes vertikale, elementët mbrojtës janë të montuar kundër kapjes së gishtërinjve të bëra nga profilet me cilësi të lartë epdm, duke e bërë derën industriale të palosshme të sigurta brenda dhe jashtë. Shumica e dyerve të palosshme tentojnë të operohen me dorë, por ne ofrojmë kontroll elektrik me shumë metoda të kontrollit të qasjes për dyert më të mëdha ose më të shpeshta. Dyert garazh të palosshme Gates palosshme Gates përfaqësojnë një problem të ndryshëm dhe duhet të projektohet me shumë kujdes, veçanërisht nëse ato janë më të mëdha. Ne mund të ofrojmë dyert e palosshme pothuajse të gjitha dimensionet duke përdorur të njëjtin strukturë të panelit të bupy me bërthamë të izoluar, por ne gjithashtu ofrojmë korniza të profilit të aluminit me futje të pjesshme ose tërësisht me xham në variante të ndryshme lustrim. Dyert e mëdha ose të vogla, të palosshme janë një zgjedhje e shkëlqyer për çdo garazh ose ndërtesë, ofrojnë operacion të lehta dhe të qetë, si dhe mirëmbajtje të ulët në një kohë të gjatë me më pak stres të lëvizjes së pjesëve në krahasim me portat e rrotullimit ose seksioneve.