Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dritare rreshqitese

Po kërkoni një hapës dritaresh për dritare rrëshqitëse? Ne kemi 17,133 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,697 profesionistë të regjistruar
87,676 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dritare rreshqitese

Keni nevojë për një shërbim nga zona e dritareve rrëshqitëse? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, projektimin, prodhimin dhe instalimin e dritareve rrëshqitëse. Çmimi i dritareve me sistem rrëshqitës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: ekranet dhe dorezat e insekteve të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 17,133 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,697 profesionistë të regjistruar
87,676 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Dritare rrëshqitëse Kur ndryshon dritaret, hapi i parë është një kuptim i plotë i të gjitha opsioneve në dispozicion. Ndryshimi i stilit mund të nënkuptojë një pamje dramatike të dallueshme të ndonjë prej dhomave tuaja të preferuara dhe për operim, mund t'ju ndihmojë të modernizoni përvojat e përditshme në shtëpi. Ka dy stile të zakonshme të funksionimit të Windows - Windows që lëvizin, dhe dritaret që hapin fiksimin (gjithashtu tregojnë si krah). Dritaret rrëshqitëse kontrollohen duke lëvizur krahët vertikalisht ose horizontalisht përgjatë rrugës. Kur lëvizni një ose më shumë panele "rrëshqitje" pas një gjurmë ose një panel mund të mbetet i palëvizshëm ndërsa paneli i dytë lëviz me të dhe hapet. Megjithëse jeni të kënaqur me stilin dhe funksionalitetin tuaj të tanishëm, është e rëndësishme para se vendimi përfundimtar të kuptojë dallimin midis qiftit dhe hapjes së rrëshqitjes. Plotësojnë të gjitha dallimet kryesore midis dy stileve. Dritare rrëshqitëse të krahut Dritaret e rrëshqitjes së krahut janë dritare që janë të hapura vertikalisht ose horizontalisht scrolling krahun (panel që lëviz) pas udhëtimit. Opsionet e dritares së rrëshqitjes vertikale janë të njohura dhe përfshijnë dritare të vetme ose të dyfishta të pezullimit. Dallimi mes tyre është në panelet e kontrollueshme. Dritarja e dyfishtë e pezullimit mund të hapet nga lart ose poshtë, ndërsa vetëm një krah mund të hapet në një dritare pezullimi. Dritaret horizontale rrëshqitëse zakonisht janë etiketuar thjesht si dritare rrëshqitëse. Ky stil tradicionalisht përfshin panele në dritaren që rrëshqas nga njëra anë në tjetrën. Të dy stilet kanë një numër përfitimesh duke përfshirë funksionet kompakte dhe operatorët e thjeshtë. Dritaret e rrëshqitjes së krahut janë të njohura në hapësirë ​​me një vend të kufizuar, shtigje të jashtme ose hapësira të banuara pranë dritares. Ata janë një opsion klasik dhe kanë mbetur të njohura në sajë të shkathtësisë, qëndrueshmërisë dhe aftësive të shkallëzimit. Dritaret rrëshqitëse kundrejt varjes së dyfishtë Dritaret rrëshqitëse zakonisht janë më të gjera dhe më të larta dhe mund të hodha më mirë në vrima të gjera. Dritarja e madhe rrëshqitëse ofron një pamje më të pandërprerë dhe ju mund të shijoni një pamje më të gjerë të peizazhit. Falë madhësisë së saj, lejon ventilim më të natyrshëm si dritaret tradicionale të pezullimit të dyfishtë. Dritaret rrëshqitëse kanë pamje të pastër dhe asgjë të pashqetësuar. Megjithatë, është e nevojshme të merren parasysh se shumë dritare standarde të pezulluara me dy standarde ofrojnë mundësinë e një hapjeje të palosshme, duke e bërë më të rehatshme me xhamin e jashtëm në mënyrë që dritaret rrëshqitëse të jenë të vështira për t'u afruar më shumë dhe mund të jenë më të kërkueshme për pastrim. Rrëshqitja e dritareve kundrejt një dritareje të pezullimit Një dritare e varur është e shkëlqyer nëse doni të thjeshtoni kontrollin. Dritaret e tilla kanë vetëm një panel të luajtshëm dhe janë një instalim klasik që gjejmë sot në shumë shtëpi. Rrëshqitja e dritareve, anasjelltas, të hapur nga të dyja palët, duke ju dhënë më shumë fleksibilitet dhe në përgjithësi një hapje më të madhe. Një dritare e varur zakonisht do të jetë më e volitshme sesa dritaret rrëshqitëse në të dyja anët. Një aspekt tjetër në krahasimin e këtyre dy stileve është estetike - disa pronarë të shtëpive preferojnë në disa stile të shtëpisë duket si dritaret klasike me një krah të lëvizur. Dritaret e artikuluara me dorezë Windows tilting ofrojnë një mënyrë të ndryshme të hapjes dhe mbylljes - duke përdorur rrotullimin e dorezës. Ata excel me kontrolle të thjeshta lejojnë ventilim të plotë, sepse hap të gjithë panelin dhe jo vetëm që ka të bëjë me krahun e dytë. Ekzistojnë dy lloje kryesore të dritareve të palosshme me krahë tilting. Një lloj ka krahë të palosshme vertikale dhe të dyta horizontale. Megjithatë, ju duhet të kuptoni nëse nuk do të jetë e mjaftueshme për të marrë diçka brenda ose jashtë. Versioni i krahut Pezullimi i dyfishtë Avantazhi kryesor i krahëve të dritareve kundrejt pezullimit të dyfishtë është se krahu mund të hapet plotësisht, ndërsa vargu i lëvizjes së dritareve të dyfishtë është paksa i kufizuar. Win Windows janë të shkëlqyera për pronarët e shtëpive që preferojnë një pamje të qartë. Megjithatë, disa pronarë të shtëpive nuk i pëlqejnë dritaret e krahut, sepse pastrimi i tyre nuk mund të jetë aq i rehatshëm sa pastrimi i dritareve të palosshme me pezullim të dyfishtë. Të tjerë gjithashtu vlerësojnë vetitë unike të ventilimit të dritareve të dyfishta të pezulluara që mund të ndihmojnë në prodhimin e ajrit të ngrohtë përmes krahut të sipërm të hapur duke lejuar ajrin e ftohtë përmes krahut të hapur. Wing kundrejt dritareve rrëshqitëse A preferoni vrima më të vogla të dritareve dhe stil klasik ose zgjidhni dritare rrëshqitëse për shkak të dizajnit, hapjes më të madhe dhe pamje më të lirë? Një aspekt tjetër që ju duhet të konsideroni mund të jetë materiali që preferoni. Dritaret rrëshqitëse mund të bëhen nga fibra plastike dhe qelqi ose alumini, por jo nga druri. Nëse preferoni dru, dritarja e krahut mund të jetë. Një tjetër gjë që duhet marrë parasysh mund të jetë pastrimi ose mirëmbajtja e kërkuar midis dy stileve. Dritaret e kontrolluara kërkojnë mirëmbajtje të rregullt në mënyrë që mekanizmat të punojnë pa probleme. Nga ana tjetër, disa pronarë të shtëpive pohojnë se në dritare rrëshqitëse, hekurudhor dhe të gjitha pajisjet rrëshqitëse mblidhen shumë më shumë pluhur si mishërime të tjera të dritareve. Pra, çfarë dritaresh duhet të zgjidhni? Derra e kontrolluar e dritareve kundrejt dritareve të krahut të rrëshqitjes? Duke marrë parasysh kontrollin e dritares është e thjeshtë. Vetëm mendoni se çfarë kontrolli është më së shumti më e mirë për ju nëse preferoni një stil klasik të dritareve të krahut, ose plotësoni një pamje më të madhe të hapur që ofron dritare rrëshqitëse. Shumë pronarë të shtëpive përfundimisht do të zgjedhin një zgjidhje të kombinuar. Nëse nuk jeni vetëm të vendosni ose dëshironi të diskutoni opsionet, kontaktoni ekspertët dhe specialistët në këtë fushë. Horizontale kundrejt dritareve vertikale Dritaret horizontale janë dritare që janë më të gjera se sa më sipër. Llojet e dritareve horizontale mund të përfshijnë dritare rrëshqitëse dhe tendë. Ju mund të arrini një vështrim më interesant të dritares horizontale duke vendosur dy dritare pranë njëri-tjetrit. Dritaret vertikale janë më të larta se më të gjera. Ju keni dritare vertikale rrëshqitëse me perde të dyfishtë ose një perde për të zgjedhur. Nëse përputhet me hapjen e dorezës, dritaret e krahut janë një zgjedhje e shkëlqyer. Ju nuk duhet vetëm të kufizoni vetëm një stil brenda familjes. Kombinimet e dritareve mund të shfaqin një fëmijë unik dhe interesant. Konsideroni një kombinim të disa llojeve për të krijuar strehim elegant. Krahasimi përfundimtar i dy dritareve më të njohura Argumenti prapa për dritaret e krahut Dritaret tradicionale të krahut kanë një mishërim të thjeshtë. Është një mbushës xhami që vjen me një kornizë dhe hapje në mënyrë të ngjashme me derën. Ju mund t'i hapni ose të mbyllni, vetë kuadri është i bashkangjitur në hing. Disa modele janë të hapura brenda dhe jashtë, por shumica janë të hapura. Ata gjithashtu kanë grepa të sigurisë ose varet fërkimi që u lejojnë atyre të qëndrojnë në vend - funksionin e zgjuar gjatë ditëve me erë. Për shkak të thjeshtësisë së dizajnit të tij, dritarja e krahut është e gjithanshme dhe mund të prodhohet për t'iu përshtatur pothuajse çdo stili të dizajnit të apartamenteve. Sa i përket efikasitetit, është e shkëlqyer në parandalimin e rrjedhjeve termike. Siguria mund të jetë pak e pamjaftueshme, veçanërisht në rastet kur mund të hapet jashtë, por mund të korrigjohet lehtësisht me rrjetet e sigurisë. Argumenti për dritaren rrëshqitëse Nëse jeni të shqetësuar për sigurinë, mund të heqësh dorë nga dritaret e krahut dhe të zgjedhësh dritare rrëshqitëse. Ata shpesh kursen një vend, sepse mund të përshtatet me muret e tyre të përshtatura dhe mund të administrohen pothuajse në ndonjë vrimë të madhe ndërtimi. Dizajni i tyre është ideal për shtëpitë në një stil modern, duke i bërë ata pak më të zhdërvjellët se homologët e tyre të krahut. Dritaret rrëshqitëse zakonisht janë më të lira se krahët dhe operacioni i tyre është shumë më i lehtë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni se si dëshiron t'i lërë ato të hapura, të cilat do t'ju japin një kontroll mbi rrjedhën e ajrit në shtëpi dhe ventilim. Në përgjithësi, dritaret rrëshqitëse janë më të lira në aspektin e blerjes dhe instalimit, por mirëmbajtja mund të jetë më e kushtueshme.