Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dritare plastike

Jeni duke kërkuar për një prodhues të dritareve plastike? Ne kemi 17,247 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dritare plastike

Keni nevojë për një shërbim në fushën e dritareve plastike? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në fokusin, projektimin, prodhimin dhe instalimin e dritareve plastike. Çmimi i dritareve plastike zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbimi pas garancisë, heqja e dritareve të vjetra, instalimi i blindave, të cilat do të ofrohen nga një nga ekspertët tanë të 17,247 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Dritaret plastike Dritaret vinyl Për shumë pronarë të shtëpive ofrojnë vinyl Windows alternative të përballueshme për opsione më të shtrenjta. Kur blerja e tyre është e rëndësishme për të siguruar që prodhuesi të sigurojë një garanci për aq kohë sa çmimi i tyre është i justifikuar. Nëse keni një pasuri të paluajtshme me dritare që kanë një jetëgjatësi të konsiderueshme, vlera e pronës suaj do të rritet dhe të parandalojë shkëmbimet e ardhshme që mund t'ju kushtojnë një paketë të këndshme parash. Ky artikull do të ndihmojë pronarin që të kuptojë se sa kohë zgjasin dhe çfarë mund të presin nga dritaret e reja dhe ekzistuese të vinilit. Sa do të zgjasë dritaret vinyl? Jetëgjatësia mesatare e dritareve vinyl Shumica e dritareve vinyl kanë kaluar mesatarisht 20 deri në 40 vjet. Jeta e dritareve, por shpesh dhe rrezet intensivisht të diellit, nuk zgjasin për aq kohë. Nxehtësia gjithashtu mund të luajë një rol në përkeqësimin e cilësisë së dritareve, kështu që klima e nxehtë mund të kërkojë shkëmbimin e tyre më të shpeshtë. Në vendet e ajrit të lagësht, sidomos pa rrezet e diellit intensive, dritaret mund të dëmtohen gradualisht me ujë dhe mikroorganizma të dëmshëm. Nga ana tjetër, dritaret mund të instalohen në ambientet ku këto kushte nuk ekzistojnë, durojnë shumë më tepër se mesatarja. Pronarët që nuk lejohen të mbajnë mund të presin një investim më të madh. Garanci Një faktor i rëndësishëm në vendosjen e blerjes së dritareve të duhura është koha për të cilën prodhuesi ofrohet nga garancia. Edhe pse pronari nuk planifikon të përdorë garancinë, koha që siguron një prodhues të garancisë mund të tregojë gjatësinë e pritshme të jetës së dritares. Për shumicën e dritareve vinyl, garancia e prodhuesit mbulohet nga 15 vjet, disa sigurojnë deri në 25 vjet. Megjithatë, këto garanci zakonisht përmbajnë kushte që presin nivelin e duhur të kujdesit nga pronari në mënyrë që garancia të zbatohet. Në dritare që nuk janë mirëmbajtur mirë, ata janë të ekspozuar ndaj një klime të ashpër ose të thyer për shkak të dëmtimit të qëllimshëm, garancia nuk zbatohet. Shtrirja e jetës. Për fat të mirë, pronarët mund të presin një zgjatje të dritareve të tyre me mirëmbajtje të thjeshtë normale. Dritaret që shpesh ekspozohen ndaj kushteve të pafavorshme duhet të jenë të veshura me ngjitës mbrojtës për të shmangur degradimin e tyre. Përkundrazi, dritaret e ekspozuara ndaj rrezeve të forta UV duhet të hidhen në shaded për të shmangur plasaritje. Pastrimi dhe pajtueshmëria me udhëzimet e prodhuesit zakonisht janë të mjaftueshme për dritaret vinyl të fundit. Vinyl dhe dritaret prej druri? Dritaret prej druri nuk janë domosdoshmërisht më të mira se ato vinyl. Përkundrazi varet nga ajo që kërkoni. Për shembull, nëse jeta është e rëndësishme për ju, preferoni dritaret vinyl që zgjasin më gjatë. Druri kanë një jetë jete vetëm rreth 15 deri në 20 vjeç, por shumë njerëz i shohin vetëm për shkak të pamjes. Vinyl dhe dritaret metalike Shumë njerëz gjithashtu zgjedhin dritare alumini sepse ka një jetë të gjatë. Ata zgjasin për rreth 20 deri në 25 vjet. Problemi i aluminit është se është e prirur për të dëmtuar. Nëse jeni në një zonë ku moti shpesh ndryshon dhe intensiv, ndoshta do të duhet të ndryshoni më shpesh dritaret. Një mungesë tjetër e aluminit është e ndryshkur që nuk fokusohet në rastin e dritareve vinyl. Tekstil me fije qelqi vs vinyl dritaret Tekstil me fije qelqi është një tjetër opsion i gjatë, por ai ka për dhe kundër. Dritaret e fibrave të qelqit mund të durojnë deri në 50 vjeç, por diçka do të jetë, natyrisht, të qëndrojë. Investimi fillestar është dukshëm më i lartë. Dritaret e fibrave të qelqit nuk janë aq të lehta sa vinyl dhe instalimi i tyre mund të jetë një sfidë. Gjithashtu e sjell atë me njëri-tjetrin. Megjithatë, dritaret nga tekstil me fije qelqi janë një zgjedhje e madhe pavarësisht nga një çmim më i lartë. Jetëgjatësi Pro dhe kundër Dritaret vinyl 20 deri në 40 vjet Energji në mënyrë efikase Mirëmbajtja e lirë Instalim i lehtë Garancitë e Madhe Nuk është një produkt natyral Disa njerëz preferojnë një vështrim tjetër Një zgjedhje e madhe e cilësisë Dritaret e drurit 15 deri në 20 vjet Stil i madh klasik Materiale natyrore. Jeta relativisht e shkurtër Të ndjeshme ndaj termiteve dhe insekteve të tjera I ndjeshëm ndaj kalbjes Alumini (Metal) Windows 20 deri në 25 vjet I lehtë Ekonomi I fortë Të prirur për njollat ​​dhe njollat Kërcënojnë ndryshkjen. Dritare me fibra qelqi Deri në 50 vjet Izolim më i mirë Zhurma e madhe e kontrollit Rrit vlerën e pasurive të paluajtshme më shumë se llojet e tjera të dritareve Jeta më e gjatë Të shtrenjta, relativisht të rralla Instalimi sfidues / i mallrave Windows vinyl kanë një jetë relativisht të gjatë. Krahasuar me xhamat janë të përballueshme dhe të fundit deri në dhjetë vjet. Mirëmbajtja e dritareve vinyl dhe druri Dritaret prej druri kërkojnë më shumë mirëmbajtje sesa ato të vinyl. Druri duhet të pikturohet përsëri çdo 3 deri në 4 vjet ose të ndotur për të mbrojtur kundër motit. Anasjelltas, dritaret vinyl janë të lehta për mirëmbajtje, nuk ka nevojë për të pikturuar ato ose detare. Vetëm lani ato, një herë në vit ju lejoni të kontrolloni për t'u siguruar që gjithçka është mirë. Versioni i posaçëm i Windows Vinyl Shumë gëzojnë blerjen që ata marrin vetëm dritare të zakonshme të bardha. Por nuk mund të jetë fare. Dritaret vinyl mund të kenë dizajne të ndryshme të ngjyrave dhe përfundon që do të debugohen me pronën tuaj. Nëse ju pëlqen druri, ju mund të bëni dritaret vinyl me petëzuar druri, kështu që ju lehtë përputhen me të brendshme tuaj. Laminat realiste në kërkim të drurit janë në dispozicion në lloje të ndryshme të drurit të tilla si lisi, qershi dhe panje. Kërkesat e mirëmbajtjes së dritareve prej druri dhe vinyl Ata paguajnë më shumë dritare druri apo vinyl? Sipas raportit të kostos 2016, dritaret vinyl janë blerë më mirë. Dritaret vinyl dalin nga mijëra euro më të lira se ato prej druri, dhe më afër. Dritaret e drurit kthehen përafërsisht 72.1% të kostove të tyre, ndërsa Windows Vinyl kursen deri në 73.3% të kostove të tyre. Cilat janë dritaret nga druri vinyl? Dritarja e drurit vinyl është e përbërë nga vinyl dhe dru. Korniza e dritares është bërë prej druri dhe jashtë nga ana e jashtme është e mbështjellë me vinyl. Kjo e bën vinyl të mbuluar me dritare prej druri zgjedhje më tërheqëse si dritaret prej druri, sepse jashtë kërkon më pak mirëmbajtje. Megjithatë, krahasuar me dritaret vinyl ende kërkojnë një sasi të konsiderueshme të mirëmbajtjes. Si të zëvendësoni dritaret prej druri për vinyl? Duhet të rregulloni dritaret e vjetra prej druri ose t'i zëvendësoni ato për vinyl? Nëse keni dritare të vjetra të vjetra prej druri, është mirë të ndryshoni ato pas vite. Windows i ri vinyl do të jetë më efikas të energjisë, ata ju kursejnë para dhe do të jenë më të lira se dritaret e reja prej druri. A janë vinyl me të vërtetë më të mirë se ato prej druri? Përgjigja varet nga nevojat tuaja. Nëse jeni duke kërkuar për një mirëmbajtje të ulët dhe kosto alternative, dritaret vinyl janë më të mira. Nëse shpesh dëshironi të ndryshoni ngjyrën tuaj të Windows, zgjedhja më e mirë janë dritaret prej druri.