Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dritare alumini

Jeni duke kërkuar për një prodhues dritaresh alumini? Ne kemi 17,047 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dritare alumini

Keni nevojë për shërbim në fushën e dritareve të aluminit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin, prodhimin, shërbimin, instalimin dhe montimin. Çmimi i dritareve të aluminit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, shërbimi pas garancisë, blindat e ofruara nga një prej ekspertëve tanë 17,047 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
5 këshilla për të zgjedhur dritaret e aluminit për shtëpinë tuaj Në zbatimin e projektit të rinovimit, zgjerimit ose të ri të ndërtimit, dritaret janë një faktor themelor që duhet të merret parasysh në dizajnin dhe buxhetin e përgjithshëm. Ne kemi treguar 5 këshilla për t'ju ndihmuar të zgjidhni dritare të përsosur të aluminit në mënyrë që ata të jenë vetëm nevoja për por edhe pika qendrore e shtëpisë tuaj. Cilësi Ne rekomandojmë instalimin e dritareve të aluminit sepse ato janë rezistente, praktike dhe të lehta për tu ruajtur. Megjithatë, kur zgjedhni se cilat dritare të aluminit dëshironi të blini është i rëndësishëm për të marrë parasysh përbërjen e përgjithshme të dritares, rregullimin e dritares së kornizës së dritares dhe certifikimin e dritareve që janë për të blerë një produkt cilësor. Alumini është një riciklable 100% dhe element i tretë në masë të lartë në koren e tokës. Megjithë peshën e saj të ulët, alumini ka forcë dhe stabilitet të jashtëzakonshëm, i cili na lejon të ofrojmë dritare me madhësi të lartë. Dizajn Dritare të mëdha xhami dhe korniza të hollë janë aktualisht sistemi më i popullarizuar i dritareve, sepse ato përmbushin shtëpitë tradicionale dhe aktuale. Një nga avantazhet kryesore të instalimit të dritareve të aluminit është se kornizat e tyre zakonisht janë më të hollë se pvc dhe korniza druri. Korniza të ngushta nuk janë të dukshme që të mos bëjnë kompromise në pamjen estetike të shtëpisë tuaj. Nëse keni zgjedhur stilin e kornizës, mund të zgjidhni nga qindra ngjyra dhe përfundon me ngjyra dhe me shkëlqim. Ju mund të zgjidhni edhe dekor të drurit ose të përfundojë metalike. Trajtimi i ngjyrës dhe sipërfaqes së dritares suaj do të varet nga stili juaj i pasurive të patundshme. Ju mund të zgjidhni një shumëllojshmëri të dizajnit me ngjyrë, kështu që do të vlejë duke marrë parasysh një ngjyrë nga brenda që i përshtatet brendësisë së shtëpisë tuaj, dhe jashtë të tjerëve që i përshtatet jashtme të shtëpisë tuaj. Zgjedh opsione të ndryshme të hapjes të tilla si hapja e jashtme, hapja paralele, dritaret e krahut, dritare fikse ose dritare më të larta të rradhës. Kur zgjedhni një vrimë, merrni parasysh madhësinë, vendosjen dhe lartësinë e dritares dhe hapësirën rreth tij. Sigurinë Dritaret moderne të aluminit janë tepër të forta dhe të qëndrueshme, por është ende e nevojshme të kontrollohet nëse prodhuesi i dritareve të aluminit plotëson standardet e sigurisë. Cilësia e dritareve të aluminit është një certifikatë që informon blerësin në produktin origjinal. Efikasitet Efektiviteti i dritareve tuaja është një faktor i rëndësishëm që duhet të merret parasysh kur zgjedh produktin e duhur. Për këtë më shumë nëse propozoni strehim të ulët të energjisë. Dritaret jo vetëm që kanë estetikë, por janë burim drite dhe energjie. Tre faktorë themelorë - lustrim, profile dhe mënyra për të instaluar dritaren janë thelbësore në cilësinë teknike termike të strukturës së dritares. Përveç kësaj, nëse ju vetëm do të rrisni izolimin tuaj termik, e konsideroni Windows me lustrim të trefishtë dhe lustrim të dyfishtë. Në varësi të vendndodhjes suaj, do të ishte e arsyeshme të kontrolloni izolimin e zhurmës / zërit dhe rezistencën e dritareve të aluminit dhe të motit. Për shembull, nëse jetoni në qytet, duke përdorur Windows me efikasitet të lartë të zhurmës (aftësia e xhamit për të qëndruar në zhurmë nga mjedisi i jashtëm) mund të jetë një faktor i rëndësishëm në vendosjen. Buxheti. Pas leximit të këshillave të mëparshme, duhet të shihni se çfarë doni të jepni prioritet në aspektin e efikasitetit, cilësisë, sigurisë dhe dizajnit të dritareve tuaj të aluminit. E gjithë kjo duhet të merret parasysh në buxhetin tuaj në gjetjen e ofertave të çmimeve, si dhe kostot e instalimit. Një tjetër gjë e rëndësishme që duhet të mbahet mend është se dritaret më të mira të aluminit ju vendosni të instaloni më të lartë vlerën e shtëpisë tuaj.