Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dizajn i brendshem

Po kërkoni një stilist për dizajn të brendshëm dhe dizajn të brendshëm? Ne kemi 16,223 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dizajn i brendshem

Keni nevojë për një shërbim në fushën e arredimit dhe arredimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për konsultim, fokus, vizualizim dhe dizajn. Çmimi i dizajnit të paraqitjes dhe pajisjeve të brendshme zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: përfshirja e komenteve në dizajn, konsultime shtesë, kostot e transportit të ofruara nga një prej projektuesve tanë 16,223 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Tërë shtëpinë
Goditja e projektuesit të brendshëm që përdor magjitë e saj në të gjithë shtëpinë tuaj, dorëzoni pamjen e re të hapësirës dhe një ndjenjë të përbashkët të dhomës prapa dhomës. Nëse gjeni një dizajner të madh të brendshëm, ndoshta do të kuptohet mirë me mjedisin dhe mënyrën e jetesës. Por, para se të fillojë, do të shikojë se si e përdorni hapësirën, gjeni atë që ju pëlqen ose nuk i pëlqeni dhe diskutoni idetë dhe qëllimet tuaja. Ju do të punoni së bashku për të krijuar një plan, blerjen e të gjitha konsumit të nevojshëm dhe për të krijuar një vështrim të ri me ndihmën e tregtarëve dhe furnizuesve.
Dizajni i dhomës
Nëse rinovimi i kuzhinës, modernizimi i banjës ose dhomës së dhomës për adoleshent, projektuesi juaj i brendshëm mund t'ju ndihmojë! Një rindërtim i dhomës më të vogël do të thotë një plan dhe prokurim pasues dhe përmirësim të aksesorëve dhe mobiljeve në shtëpi. Ose nëse është një projekt i madh, siç është kuzhina e rinovimit, banjo ose instalimi i një dyshemeje të re, projektuesi i brendshëm mund të punojë së bashku me ekipin e ekspertëve. Pas përfundimit të ndërtimit të punëve të ndërtimit të brendshëm përzgjedh pajisje të përsosur që hapësira juaj të ringjallet.
Dizajnimi i zgjidhjeve të zgjuara të magazinimit
Nëse ju mendoni se keni ndodhur një vend ose nuk dini ku të jepni sendet tuaja, ju mund t'ju ndihmoni projektuesi të brendshëm. Do të vijë tek ju në shtëpi, do të vlerësojë situatën tuaj dhe do të rekomandojë zgjidhjet e ruajtjes që përshtaten në hapësirën tuaj dhe krijojnë hapësirë ​​të mjaftueshme për gjërat tuaja. Në këtë mënyrë, shtëpia juaj do të duket më e mirë do të jetë më e lehtë për të mbajtur rendin dhe gjetjen e gjërave ndodh një mision shumë më pak i zellshëm. Projektuesi i brendshëm do t'ju ndihmojë të bëni maksimumin e hapësirës suaj me këshilla për kabinete, rafte, mbathje të fshehura dhe marrëveshjen e veshjeve.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse e kërkoni projektuesin e brendshëm përmes Wilio?
Duke kërkuar për një projektuesi të brendshëm në lagjen tuaj që thyen jetën imagjinatën tuaj dhe do të bëjë hapësirën tuaj të mahnitshme? Qiraja e shërbimit të brendshëm të projektuesit është një investim në shtëpinë tuaj që mund t'i kushtohet një gërmimi të kohës së lirë, një marrëveshje më të mirë funksionale dhe përfundime të përshtatshme në vendet e duhura. Ju kurseni kohë, më pak ju stresoni dhe merrni dizajnin që keni kërkuar gjithmonë. Wilio është një vend ideal për të gjetur projektuesi të brendshëm pranë jush. Nëse keni nevojë të këshilloni pamjen tuaj të planit ose të ndihmoni me një zgjedhje të mureve më të përshtatshme të mureve për hapësirën tuaj, asnjë punë nuk është shumë e madhe apo shumë e vogël për të mos e zbuluar atë në Wilio.
Cili është dallimi në mes të projektuesve të brendshëm dhe dekorator të brendshëm?
Megjithëse këto profesione përputhen në një farë mase, projektuesi i brendshëm është një person i kualifikuar i cili mund të konsultojë të gjitha aspektet e brendshme duke përfshirë si përdoret hapësira fizike. Dekoruesi i brendshëm fokusohet në estetik dhe përfundon si mobilje, pëlhura, ngjyra dhe piktura në mure.
Kam nevojë për projektuesin e brendshëm?
Megjithëse disa njerëz vendosin këtë pjesë të rindërtimit për të bërë vetë-ndihmë nëse gjeni një projektues të mirë të brendshëm në lagjen tuaj, mund të jetë një investim solid që ju kursen shumë gabime. Nëse planifikoni një projekt të rinovimit të shtëpisë, projektuesi i brendshëm mund t'ju japë një këshillë të duhur që nga fillimi për të ndihmuar në arritjen e lehtë të objektivit.
Çfarë përfshin dizajnin e brendshëm?
Dizajnerët e brendshëm do t'ju ndihmojnë të bëni hapësirën tuaj me një më funksional, më të bukur dhe më të këndshëm për t'u përdorur. Kjo përfshin procesin e konsultimit, planifikimit dhe zbatimit pasues të ndryshimeve.
Si funksionojnë dizajnerët e brendshëm?
Së pari ju duhet të tregoni projektuesi të brendshëm Cilat janë qëllimet, idetë tuaja dhe sidomos shije për të bërë pyetjet e duhura dhe për të krijuar një plan. Ai gjithashtu përfshin të gjithë furnizuesit e nevojshme për të zbatuar simpati tuaj, blerjen e konsumit dhe punët e përfundimit dhe pastaj të palosshme dhe të rregullueshme në hapësirën tuaj.
Çfarë kualifikimi ka dizajnerët e brendshëm?
Para miratimit me bashkëpunimin, kërkoni projektuesin e brendshëm, por në përgjithësi do të priteni të keni arsimim adekuat ose të paktën praktikën e duhur dhe zakonisht anëtarësi në grupet dhe komunitetet e ekspertëve relevante.
Sa kushton dizajner i brendshëm?
Kostoja e punës në fushën e dizajnit të brendshëm varet nga niveli i këshillimit dhe rregullimit të nevojshëm, por edhe nga reputacioni dhe zëri i monedhës së një eksperti. Çmimet mund të fillojnë afërsisht nga 50 euro për detyra të vogla. Nëse keni nevojë për më shumë këshilla dhe / ose menaxhim të projektit, do t'ju duhet të rezervoni një sasi më të madhe. Projektuesi në mënyrë të qartë përcakton paraprakisht.
Çfarë përfshin dizajnin e brendshëm?
Projektuesit e brendshëm ofrojnë këshilla profesionale për përdorimin e hapësirës dhe rregullimeve të brendshme për hapësirën tuaj në shtëpi ose komerciale. Detyra e tyre është t'ju ndihmojë të shmangni gabimet e shtrenjta në dizajn, të bëni më shumë hapësirën tuaj dhe me shpresë të rrisni vlerën e saj. Prandaj, kërkimi për një projektuesi të kualifikuar të brendshëm në zonën përreth diçka që çdo pronar i pronës duhet të bëjë. Procesi që do të jetë projektuesi juaj i brendshëm për të menaxhuar dhe procedurat që mund të prisni do të varet nga lloji i shërbimeve të kërkuara.