Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Detektor gazi

Jeni ne kerkim te gazit? Ne kemi 22,028 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Detektor gazi

Keni nevojë për shërbim gazi? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në instalimin e sobave me gaz dhe pllakëzash me gaz, rinovimin e instalimeve të gazit, zëvendësimin e tapave dhe zorrëve të gazit, testet dhe inspektimet e presionit. Çmimi i një eksperti të gazit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbim urgjence pa ndërprerje, lehtësim rrjedhje gazi, ofruar nga një prej 22,028 kompanive tona të gazit në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkoni gazin në Wilio?
Nevoja për të rregulluar bojlerin e gazit, duke siguruar një rikonstruksion të plotë të shpërndarjes së gazit, ose thjesht të përfshijë një sobë me gaz? Gazi nuk duhet të merret kurrë në peshë të lehtë. Prandaj, nëse keni një kazan me gaz në shtëpi, një sobë ose pajisje të tjera duhet të kontaktohen gjithmonë me një gaz të trajnuar. Gasmar profesional do të kujdeset për angazhimin dhe riparimin e kaldajave të gazit, montimin ose riparimin e shpërndarjes së gazit, zbatimin e lidhjeve të gazit dhe të gjitha situatat emergjente, kështu që ju do të jeni në gjendje të përdorni të gjitha pajisjet tuaja. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni gazra profesionale në zonën tuaj të cilët janë menjëherë në dispozicion për t'ju ndihmuar me ndonjë instalim, riparim ose rishikim.
Çfarë aftësish ka Gazi??
Gazrat mund të kryejnë kuvendin, thesarin dhe konsolidimin e instalimeve të tubave të gazit, kombinohen nyjet e tubave duke përdorur temat, fytin, flanges, e di se si të bëjnë punën e mirëmbajtjes në stacionet rregullatore, odorizing dhe matëse. Ai mund të kryejë punë saldimi në bashkimin me metalet metalike dhe jo metalike, dhe punën e tubacioneve dhe izolimin, të mblidhen matëse dhe pajisje të sigurisë. Ajo kryen aktivitete të gazit në shpërndarjen e prodhimit, rregullimit, transportit dhe gazit. Gasmar mund të organizojë aktivitete që lidhen me vepra natyrore dhe tubacionet e hedhjes. Ajo është e përqendruar në punën në tubacionet e gazit, duke përfshirë testet e presionit, mund të gjejnë dhe ofrojnë vende të rrjedhjes së gazit në hapësirat e jashtme dhe të brendshme, për të kryer punë profesionale dhe të posaçme në pajisjet teknologjike të përdorura në menaxhimin e gazit, për të kryer tubacionin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të marrjes së mostrave propan-butan. Ajo mund të sigurojë që ka një rritje, si dhe rrjetëzimin e rrjeteve, operatorëve dhe mirëmbajtjen e stacioneve të përdorura (matje, rregullator, odorizing, compression), si dhe në instalimin e shpërndarjes së brendshme dhe instalimeve të pajisjeve, duke përfshirë mirëmbajtjen.
Sa shpesh duhet të kontrollojmë shpërndarjen e gazit në një ndërtesë të sheshtë?
Është e nevojshme të dallosh nëse pajisja është e vendosur para ose pas mbylljes së gazit. Furnizuesi i gazit siguron funksionimin dhe mirëmbajtjen e sigurt të tubacioneve të rrjetit të shpërndarjes - së bashku me lidhjet, lirimin e lirimit (stacionin midis rrjetit të transportit dhe shpërndarjes) dhe stacioneve rregullatore (rregullojnë presionin sipas nevojës, duke përfshirë kapakun kryesor të gazit. Për HUP (kapakun kryesor të gazit), pajisjet e gazit (p.sh. metër natyror të gazit - të ashtuquajturat metër gazi, shpërndarje rezidenciale, pajisje të gazit, p.sh. bojler, tenxhere, ngrohës uji; shpërndarje në shtëpi) për të cilën pronari ose menaxheri i shtëpisë është përgjegjës për të ndoshta komuniteti i pronarëve. Një herë në tre vjet dhe test i ekspertëve duhet të sigurohet çdo 6 vjet.
Kur duhet të bëhet parandalimi i inspektimeve të pajisjeve të gazit?
Inspektimet e rregullta profesionale dhe testet e pajisjeve të gazit janë të nevojshme jo vetëm në aspektin e sigurisë, por edhe në aspektin e operacionit efikas, duke çuar në kursimet e energjisë. Duhet të kryhet nga një person profesionalisht kompetent. Intervali i parajsës (kontrollet) specifikon prodhuesin në udhëzimet e përdorimit. Si rregull, rekomandohet një herë në vit në kaldaja dhe ngrohje me gaz ujë, një herë në dy vjet të sobave të gazit dhe tubave të pjekjes, një herë në 3 vjet për sa i përket shpërndarjes së gazit, por është e nevojshme për të kryer ekzaminimet e shpërndarjes së gazit një herë në 6 vjet . Një herë në vit, kontrolloni sistemin e ngrohjes dhe verifikimin e funksionit të instrumenteve rregullatore dhe të sigurisë dhe pajisjeve, si dhe furnizimin me ajër të djegies. Në kontrollin, pajisjet e gazit të zjarrit duhet të kontrollohen gjithashtu - për shembull, pastrim të rregullt dhe rishikim të ekspertëve të oxhaqeve. Në veçanti, kursimet mund të arrihen duke hequr mangësitë e mëposhtme në një inspektim parandalues: • Cilësimet e gabuara të ndezjes në çdo aplikim të gazit ose një gjendje të keqe teknike (e korruptuar, kompensuar, bllokuar me papastërtitë) • Plotësimi i sipërfaqeve të këmbimit në ngrohësit e rrjedhjes ose kaldaja, • Rrjedhja e rrjedhjes së gazit (kontrolli i nyjeve mekanike, flanges, ...).
Si mund ta trajtoj pajisjet e gazit?
• Vëzhgoni operimin, funksionimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve të gazit të listuara në udhëzimet e prodhuesit. • Pajisje për gaz dhe shpërndarje të gazit për të kontrolluar dhe mbajtur sipas udhëzimeve të përdorimit për prodhuesit dhe furnizuesit e tyre. • Përdorni një aplikim të gazit vetëm për qëllimin për të cilin është menduar. • Paguani për furnizim të mjaftueshëm të ajrit në një dhomë ku vendoset pajisja e gazit. • Paguani për ventilimin e duhur të hapësirës ku pajisja e gazit të të cilit përdoret për të ajrit (gatimi i gazit, furrë për pjekje, ngrohës uji i gazit). • Riparimi, mirëmbajtja dhe kontrolli i pajisjeve të gazit i besojnë vetëm personave me kualifikime profesionale dhe të kërkuara nga autorizimi.
Çfarë pune bën Gasher?
Gazrat e trajnuar me profesionalizëm mund t'ju ndihmojnë me rishikim, riparim dhe mirëmbajtje të kaldajave të gazit. Mund të kryejnë rrjedhjen e gazit. Kjo do t'ju ndihmojë me përfshirjen ose shkëputjen e vlimit të gazit dhe do t'ju ofrojë një letër të certifikuar të garancisë së gazit. Mund të bëjë një lidhje të re të gazit në pronën tuaj ose të bëjë rikonstruksion të plotë të shpërndarjes së gazit në banesën tuaj, në shtëpi nëse kompania. Për të zëvendësuar mbylljet dhe hoses gjarpër mbi bimët e gazit dhe testet e presionit dhe rishikimet në një shpërndarje të gazit, si dhe zëvendësimin e HUP (kapak gazit kryesor) dhe për të hequr rrjedhjet e gazit dhe rrëzimit. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një gaz cilësor, nga rrethinat tuaja që me dëshirë ndihmon kur ju përshtatet.
Unë kam një grant të gazit për të siguruar pajisje ose do të sjellë të miat?
Shumica e gazrave profesionale përdorin mjetet e tyre, por pajisjet e gazit që do të instalohen dhe konsumit duhet të paguhen ose të dorëzohen pas konsultimit me gaz. Gazet profesionale e dinë se cilat materiale janë të nevojshme në instalimin e gazit, prandaj para blerjes së materialeve ose pajisjeve ne ju rekomandojmë që të konsultoheni me blerjen tuaj me gazin tuaj. Megjithatë, nëse tashmë keni blerë pajisje dhe harxhuese, njoftoni gazin tuaj para se të dërgojë një llogaritje të çmimeve.
Si të punësoni gazin duke përdorur Wilio?
Gjeni një gaz të zgjuar në lagjen tuaj është e thjeshtë. Vetëm të hyni në kërkesë. Wilio pastaj informon ekspertët të cilët janë të vendosur në vendndodhjen tuaj kanë aftësitë e nevojshme dhe të dinë punën për të kryer kohën e kërkuar. Pastaj vetëm të mjaftueshme për të zgjedhur nga menyja që merrni. Me Wilio ju keni siguruar që ju të merrni shërbime cilësore me një çmim të arsyeshëm. Ju mund të bindni veten për cilësinë e punës së vendit tuaj në mënyrë që të shikoni vlerësimin e klientëve dhe rishikimet e tyre. Ju paguani vetëm për shërbimin e kryer dhe pas përfundimit të tij.
Kush është përgjegjës për gazin?
Pas kapakut kryesor të gazit (HUP), është një pajisje e gazit për të cilin është përgjegjëse distributori i gazit natyror. HUP për pajisjen e gazit është një pajisje e marrjes së mostrave për të cilën konsumatori është përgjegjës, kështu që pronari i pronës. Në ndërtesat e apartamenteve për shpërndarjen e gazit të përbashkët korrespondon me pronarët e komunitetit ose menaxherin e shtëpisë. Shpërndarja e gazit prapa gazit (në apartamente), duke përfshirë pajisjet e gazit, korrespondojnë me pronarët e apartamenteve. • Distributori i gazit natyror korrespondon me pajisjen e gazit pas kapakut të gazit. Kapaku kryesor i gazit e ndan atë nga pajisjet e marrjes së mostrave. • Konsumatori korrespondon me klientin, i cili është kryesisht pronari i pronës. • Në ndërtesat e apartamenteve për shpërndarjen e gazit të përbashkët korrespondon me pronarët e komunitetit ose menaxherin e shtëpisë ose menaxherin. • Për shpërndarjen e gazit pas metërsit e gazit (në apartamente), duke përfshirë pajisjet korrespondojnë me pronarët e apartamenteve. • Nëse ka një shtëpi bojler, një administrator ose komunitet pronarësh është përgjegjës për të.
Çfarë duhet të bëj nëse gazi më rrjedh?
Nëse keni pësuar, rrjedhja e gazit duhet të ndiqet sipas udhëzimeve të mëposhtme të sigurisë: • Hapni të gjitha dyert dhe dritaret. • Çaktivizoni pajisjet e gazit dhe futni furnizimin me gaz (kapaku i strehimit, respekti. Kapakun kryesor të gazit). • Mos përdorni zjarr të hapur (unpleasure dhe lighters). • Mos përdorni këmbanat elektrike, pajisjet elektrike dhe telefonat. • Mos e tërhiqni litarët e energjisë në pajisjen elektrike nga foleja. • Mos përdorni ashensor. • Mos pini duhan. • Paralajmëroni banorët e tjerë të shtëpive dhe largohuni nga ndërtesa. • Informoni shërbimin emergjent të organizatës së gazit në telefonin e vendosur jashtë shtëpisë ose hapësirës së rrjedhjes. • Nëse era e gazit nga hapësirat e mbyllura do të informojë policinë ose zjarrfikësit. • Hapësira e zhgënjyer në dispozicion për gatishmërinë dhe shërbimin e gabimeve. • Rrjedhja e gazit kurrë nuk zbulon flakën, por gjithmonë duke përdorur një agjent shkumës (detergjent ose sapun). Rrjedhja e gazit pasqyron flluska në rrjedhje. Gazi më i madh rrjedh lehtësisht me erë dhe ndoshta edhe dëgjimi.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Shkruani në detyrë të jetë e mundur një përshkrim të asaj pune që ju nevojitet për të kryer dhe në çfarë mase për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Çfarë lloj pune bën Gasher për mua?
Rishikimi dhe mirëmbajtja e bojlerit të gazit
Në një kazan me gaz, procesi i djegies zhvillohet ku janë zhvilluar temperatura të larta sipërfaqësore. Për të siguruar funksionimin pa probleme dhe të sigurt të këtyre pajisjeve, prandaj është një rishikim i bojlerit i kërkuar jo vetëm me ligj, por edhe vetë prodhuesit. Kur rishikohet, nuk është thjesht për të siguruar funksionimin e qetë të bojlerit të gazit, por kryesisht për sigurinë që mund të kërcënohet në rast të çrregullimit të bojlerit dhe monoksidit të karbonit. Në shërbimin normal, sipërfaqet e shkëmbimit të nxehtësisë pastrohen që ofrojnë transferimin e nxehtësisë midis flakës dhe ujit, i cili është baza e arritjes së prodhuesit të efektivitetit të pajisjes. Nëse është e nevojshme për të zëvendësuar komponentët e veshur tepër të veshur.
Konfirmimi i rishikimit të bojlerit
Konfirmimi (protokolli) në rishikimin e bërë është thelbësor në rast të një ngjarjeje të siguruar. Si rezultat i rishikimeve dhe shërbimit të papërgjegjshëm, kompania e sigurimeve nuk paguan dëmin sepse nuk keni përmbushur detyrimet ligjore. Çdo pajisje mbi 50 kW ka një detyrë sipas dekretit një herë në vit për t'u diplomuar. Sipas ligjit, riparimi, kryerja e mirëmbajtjes, inspektimet teknike dhe testet e instalimeve të gazit mund të kualifikohen vetëm profesionalisht nga personi që ka autorizime përkatëse.
Instalimi i sobave të gazit dhe pllakave të gatimit të gazit
Përfshirja e tenxhereve të gazit ose cooktop gazit është një nga veprat më të zakonshme që gazrat mund të bëjnë për ju. Gazi sjell çorape dhe faza dhe konsumi të tjerë dhe të shoqëruar nga një pajisje e gazit. Më pas, pajisja e instaluar është testuar. Pas përfundimit të punës, gazi është që t'ju japë një certifikatë në rritje që është e nevojshme për ankesë të suksesshme në rast të dështimit të pajisjeve të gazit.
Lidhjet e reja, rigjenerimi i gazit ose instalimi i gazit të ri nga matësi i gazit në aparatin
Nëse keni nevojë për të sjellë gaz në gazin tuaj të pasurive të patundshme do të bëjë një lidhje me ju. Gaz për ju gjithashtu mund të rimodeloni instalimet ekzistuese të gazit dhe të zhvendosni prizat ekzistuese. Në mënyrë të ngjashme, mund të zbatohen instalime të reja të gazit nga matësi i gazit në aparatet mund të zbatohen për ju. Më pas, e gjithë instalimi është testuar dhe lëshuar nga Certifikata e Kuvendit.