Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Dasma, ahengje, evente

Po kërkoni një ofrues për dasma, festime, evente? Ne kemi 2,956 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Dasma, ahengje, evente

Keni nevojë për një shërbim në fushën e dasmave, festimeve, eventeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë cilësorë për sigurinë e hapësirës, ​​dekorimin e hapësirës, ​​ndriçimin dhe zërin, DJ dhe kateringun e muzikës. Çmimi i ngjarjeve sociale zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: fotograf, kameraman, moderator, të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 2,956 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çfarë është pjesë e shërbimit
Planifikimi para ngjarjes
Menaxheri juaj i ngjarjeve do të fillojë një diskutim për planifikimin paraprak për të konfirmuar oraret e mëdha, prodhojnë vende të mundshme dhe buxhete. Ajo pastaj do të organizojë sigurim dhe leje, do të jetë në kontakt me autoritetet lokale komunale ose menaxhuese. Menaxheri i ngjarjeve gjithashtu mund të menaxhojë komunikimin me fushatat mediatike dhe PR së bashku me prodhimin e materialeve të marketingut për të siguruar vëmendjen maksimale të veprimit tuaj. Më në fund tërhoqi një orar të detajuar.
Vendi dhe pajisjet
Me një datë të afrimit të veprimit, menaxheri juaj i ngjarjeve fillon të sigurojë pajisjet e nevojshme dhe të pajtohet me ju në pikën përfundimtare të ngjarjes. Do të punojë për të siguruar ofertën më të mirë për ju dhe për të identifikuar vende të përshtatshme brenda buxhetit tuaj për datën tuaj të zgjedhur. Gjithashtu do të jetë kontrolli i kontratave, negociatat për ngjarjet e mundshme dhe komunikimin me furnizuesit menaxheri i ngjarjes tuaj gjithashtu do të sigurojë marrjen me qira të pajisjeve duke përfshirë audiovizuel, banderola, podies dhe ndriçim. Do të koordinojë të gjithë këta furnizues.
Marrja e punonjësve dhe kontaktit me palët e treta
Ju do të duhet një numër i mjaftueshëm njerëzish në ngjarje cilësore. Roli i ngjarjes së menaxherit është të sigurojë që të gjitha pozicionet të jenë të zëna nga personeli i kualifikuar ose me përvojë që është plotësisht i informuar për pritjet e ngjarjeve. Gjatë veprimit, ajo do të mbikëqyrë veprimtarinë e personelit për të siguruar që çdo gjë është e mirë. Menaxheri juaj gjithashtu do të jetë në kontakt me palët e treta duke përfshirë folësit dhe sponsorët.
Raporti i ditës
Së fundi, menaxheri juaj i ngjarjeve do të ndihmojë me menaxhimin e ngjarjes suaj në një ditë të caktuar kur ata mbërrijnë së pari në skenë dhe gjithashtu do të jenë ndoshta e fundit. Çdo gjë do të ketë nën kontrollin e skenave për të siguruar një përvojë pa probleme për të gjithë pjesëmarrësit. Gjatë gjithë ditës do të përgjigjet të gjitha pyetjet në lidhje me furnizuesit dhe punonjësit dhe folësit. Ju mund të përqendroheni dhe vetëm në rrjedhën e veprimit.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësojë koordinatorin e veprimit përmes Wilio? Ju kurseni nervat tuaja
A po konsideroni ngjarjen më të menaxherit për ngjarjen tuaj të planifikuar të korporatës? Duke kërkuar për dikë të dobishëm që heq qafe stresin në ditën tuaj të dasmës? Për çdo ngjarje të madhe (dhe shumë më të vogla) do të gjeni një koordinator që kujdeset për rrjedhën e përgjithshme të veprimit të përgjithshëm. Minimizoni stresin tuaj dhe gjeni ekspert për t'ju ndihmuar të gjithë, nga prenotimi i vendeve dhe furnizuesve për të organizuar tërë ditën. Në Wilio është e lehtë për të gjetur një menaxher me përvojë të ngjarjeve. Nëse ju organizoni një martesë, të drejtë, konferencë, ngjarje sportive, downhill, partitë ose diçka tjetër, njeriu i duhur do të kujdeset për të gjithë pakënaqësinë e vogël (dhe të madhe) të skenave që e kthejnë veprimin tuaj në një ditë të mrekullueshme.
Cili është roli i menaxherit të ngjarjes?
Menaxhon planifikimin paraprak, organizimin dhe logjistikën e tërë ditës. Do të sigurojë që ngjarja juaj të bëhet pa probleme, falë faktit se ka gjithçka nën kontroll dhe monitoron pikat e mundshme të problemeve.
Cilat janë përfitimet e marrjes me qira të një menaxher në krahasim me organizimin e një ngjarjeje vetë-ndihmë?
Avantazhi kryesor është një kursim kohor i madh dhe gjithashtu i organizuar profesional dhe kështu një ngjarje më e këndshme. Një menaxher i ngjarjeve me përvojë do të përdorë proceset e provuara dhe të verifikuara që punojnë.
Çfarë aftësish duhet të shikoni për menaxherin e ngjarjes?
Duhet të jetë e saktë, e organizuar dhe duhet të ketë procese dhe procedura efektive në rozë. Marrëdhëniet e mira me furnizuesit e cilësisë dhe palët e treta janë çelësi i suksesit. Një pikë tjetër për të mirën janë përvoja e mëparshme në menaxhimin e aksioneve të suksesshme.
A kanë nevojë menaxherët e ngjarjeve kualifikime të veçanta?
Menaxheri juaj i ngjarjes nuk është i detyruar të ketë kualifikime formale, por shumë janë diplomuar. Gjithashtu, ka edhe të diplomuarit e biznesit, komunikimit ose të marketingut në mes të menaxherëve të ngjarjeve.
Kur është më e mira për të rezervuar shërbimin tuaj?
Një përparim i mjaftueshëm kohor është thelbësor. Është ideale për 3-6 muaj para ngjarjes së ardhshme, në varësi të madhësisë së saj. Në këtë mënyrë, ju do të siguroni kohë të mjaftueshme për të planifikuar të gjitha detajet dhe pajisjet e aplikacioneve dhe lejeve të nevojshme.
Cila është qiraja e menaxherit të ngjarjes?
Kostoja e marrjes me qira të një menaxher të ngjarjes përmes Wilio do të varet nga lloji dhe madhësia e veprimit. Veprimet më të mëdha dalin për më shumë para. Në të vërtetë, ata kërkojnë planifikim të gjerë, urdhra të gjatë, një numër të madh të mysafirëve, furnizuesve dhe udhëtimit në distancë të largët.
Çfarë përfshin shërbimet e menaxherit të ngjarjeve?
Menaxheri juaj i ngjarjes do të kujdeset për të gjitha aspektet e ditës suaj dhe ka të ngjarë të zgjidhë të gjitha problemet para se të mësoni rreth tyre. Për shkak se menaxheri i ngjarjeve nuk vlen tema e ngjarjeve apo dekoratave (edhe pse disa nga këto ofertë shërbimi), por menaxhon ngjarjen dhe drejtimin e saj të skenave.