Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Certifikate energjie

Po kërkoni një ekspert të certifikatës së energjisë? Ne kemi 22,160 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Certifikate energjie

Keni nevojë për shërbim të certifikatës së energjisë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për inspektim, konsultim, përgatitje të certifikatës. Çmimi i një certifikate energjie zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: dokumentacionin e projektit, planimetrinë, projektin e ngrohjes, specifikimet e burimeve të tjera të energjisë, të cilat do të ofrohen nga një prej specialistëve tanë të 22,160 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë është certifikata e efiçiencës së energjisë dhe si e merrni atë? Nëse doni të merrni me qira ose të shisni një shtëpi ju do të keni nevojë për certifikatën e efiçiencës së energjisë. Ne do t'ju tregojmë se çfarë përdoret ky dokument zyrtar dhe si mund ta merrni shpejt dhe me lehtësi. Cila është certifikata e efiçiencës së energjisë? Certifikata e efiçiencës së energjisë ose certifikata e energjisë nuk është gjë tjetër veçse një sërë të dhënash që klasifikojnë një ndërtesë në aspektin e parametrave bazë të shërbimeve dhe efikasitetit të energjisë, të hartuar nga një person që ka një autorizim të veçantë. Kërkohet certifikimi i energjisë: Në përfundimin e pasurive të paluajtshme Në një renovim të konsiderueshëm të shtëpisë (shkëmbimi i dritareve, izolimit, etj.), I cili ka një ndikim në efikasitetin e saj të energjisë Kur përfundon kontratën e shitjes së një ndërtese të re Kur merrni me qera pasurive të patundshme Certifikata e energjisë është një dëshmi e ndërtesës së klasës energjetike, përmban informacion objektiv në lidhje me karakteristikat energjetike të shtëpisë. Është përgatitur duke llogaritur konsumin e energjisë se çdo ndërtesë ose shtëpi konsumon gjatë vitit, ka ofruar kushte standarde të përdorimit dhe përdorimeve. Bazuar në këtë llogaritje, prona fiton certifikimin e energjisë. Çfarë duhet të di për certifikatën e energjisë? Ndërtimi i ligjit të certifikimit të energjisë përcakton detyrimin për të kryer certifikatën e energjisë të ndërtesave dhe përfshirjen e një ndërtese të bazuar në llogaritjen në klasat e efiçiencës së energjisë. Në kategoritë e tij, ndërtesat individuale klasifikohen sipas performancës së energjisë dhe emetimeve të dioksidit të karbonit në klasat e energjisë dhe (niveli më i lartë i efiçiencës së energjisë) pas g (më pak efikase). Përveç këtij vlerësimi të përgjithshëm, certifikata gjithashtu përfshin karakteristikat e tjera të energjisë të ndërtesës, siç është izolimi i saj dhe pajisjet e gazit dhe energjisë elektrike. Gjithmonë shkoni në rolin e blerësit: Certifikata e Energjisë është një informacion i vlefshëm që shpreh konsumin e energjisë në objekt, duke ju lejuar të keni një pasqyrë të asaj që faturat e energjisë mund të prisni. Kur blejnë pasuri të paluajtshme është më mirë të keni një ide të përgjithshme se sa do t'ju kushtojë ngrohje / ftohje të shtëpisë që do të jetoni, gjë që varet kryesisht nga efikasiteti i saj i energjisë. Në fakt, certifikata e efiçiencës së energjisë është zhvilluar për të favorizuar ndërtesat me një nivel të lartë të efikasitetit të energjisë në mënyrë që blerësit të shohin se i dallojnë ato, duke mbështetur kështu një botë më të qëndrueshme. Puna për të akredituar efikasitetin e energjisë në të gjitha ndërtesat është një tregues i shoqërisë ekologjike. Ne duhet të jemi të kënaqur të jetojmë në kohën kur këto probleme kanë ardhur në qendrën e vëmendjes dhe konsiderohen të rëndësishme për mjedisin. Cilat lloje të pasurive të patundshme nuk kanë nevojë për certifikatën e efiçiencës së energjisë? (a) ndërtesat e mbrojtur zyrtarisht si pjesë e mjedisit të shënuar ose për vlerën specifike arkitektonike dhe historike, nëse pajtueshmëria me disa kërkesa minimale të efiçiencës së energjisë nuk kanë ndryshuar natyrën ose pamjen e tyre; (b) ndërtesat e përdorura si vende për të adhuruar dhe ngjarjet fetare; (c) ndërtesat e përkohshme me një gjatësi përdorimi prej dy vitesh ose më pak, ndërtesa industriale, punëtori dhe ndërtesa bujqësore jo-rezidenciale me konsum të ulët të energjisë dhe ndërtesa bujqësore jo-rezidenciale; (d) Ndërtesat e banimit që përdoren ose planifikimi i të cilave është më pak se katër muaj në vit, ose gjatë vitit përdoren të kufizuara me konsumin e pritur të energjisë më pak se 25% të konsumit gjatë gjithë vitit; (e) ndërtesën e ndarë veçmas me një sipërfaqe totale të shërbimeve prej më pak se 50 m2. Si të merrni certifikatën e energjisë Marrja e një certifikate të energjisë është për fat të mirë jashtëzakonisht e thjeshtë dhe e shpejtë. Certifikata e Energjisë është sot standardi i mbështetur nga legjislacioni. Ka pothuajse çdo objekt që konsumon energji në një mënyrë të caktuar. Kandidati që dëshiron të blejë prona, në mënyrë të konsiderueshme ndihmon në vendosjen e këtij dokumenti. Certifikata lëshon një person me një autoritet të veçantë. Gjeni një teknologji të autorizuar të certifikimit në mjedisin tuaj dhe organizoni një takim me të që të vijë në inspektimin e ndërtesës suaj. Gjatë teknikave të vizitës, përveç kontrollit të sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes, do të bëjë një skicë, të kryejë matje dhe kontrollon fasadën dhe materialet izoluese. Kur përfundoni, krijoni një diagram dhe shtoni të dhëna në një aplikacion kompjuterik që krijon një vlerësim të energjisë. Me të gjitha këto teknika të letrave me vlerë krijon një skedar që mund të mbani. Do të përfshijë rekomandime pasi mund të përmirësoni vlerësimin tuaj të energjisë. Aktualisht, Certifikata e Energjisë mund të merret edhe në internet pa një inspektim ndërtimi brenda dy ditëve. Certifikata e energjisë është 10 vjet nga data e etiketës së energjisë së BQE. Regjistrimi i certifikatës së energjisë nuk mund të përpunohet pa informacion të saktë të disastimit dhe numra të parcelave. Sfondi i nevojshëm për certifikimin e energjisë: Dokumentacioni i projektit të ndërtesës PJESA E PJESËS SË PJESËS Ngrohje - Projekti i ngrohjes dhe termoregulation Materiali i materialeve të paketimit të objektit - Muri i rrethuar, çati, dysheme dhe kështu me radhë. Dritarja, dera, Garage Gates Specifikimi, koeficienti i tranzicionit të ngrohjes (U) Specifikimi i burimeve të tjera të energjisë - p.sh. fireplace, panele diellore dhe kështu me radhë. Fokusi gjeometrik i ndërtesës Sa kushton certifikata e efiçiencës së energjisë? Certifikatat e energjisë për apartamente dhe shtëpi familjare shkojnë nga 100 në 250 euro, për ndërtesat rezidenciale me dysheme më të larta dhe më shumë. Për të marrë çmimin më të mirë ju duhet të keni një pasqyrë të përgjithshme të ofertave të çmimeve.