Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Cati e sheshte

Jeni duke kërkuar për një roje çati të sheshtë? Ne kemi 22,067 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cati e sheshte

Keni nevojë për një shërbim me çati të sheshtë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prodhimin dhe montimin e shiritit të asfaltit me pëlhurë xhami dhe astar alumini, përgatitjen e termoizolimit, veshjen penetruese. Çmimi i një çati të sheshtë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: bulonat e ankorimit, papafingo, çarçafët e papafingo, pyka prej leshi mineral, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 22,067 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,729 profesionistë të regjistruar
87,726 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Materialet më të mira në çati të sheshtë Zëvendësimi i çatisë nuk është një blerje e një përzierje të re të kafesë për zyrën. Ju nuk e bëni atë për shkak të kënaqësisë dhe ndjenjës së mirë, zëvendësimi i çatisë është më së shumti i nevojshëm. Nëse keni për të zëvendësuar çatinë në biznesin tuaj ose në një nga ndërtesat që ju administroni, bëni sondazhin e parë dhe gjeni materialin më të mirë dhe më të mundshëm në një çati të sheshtë për nevojat tuaja dhe gjithashtu për buxhetin tuaj. Me një numër opsionesh në dispozicion në treg, mund të jetë e vështirë të vendosni për materialin më të mirë për një çati të sheshtë për projektin tuaj. Për fat të mirë, ka shumë specialistë të cilët me siguri do të pëlqejnë atë, me mirënjohje dhe të financuar. Kur analizoni lloje të ndryshme komerciale të materialeve të kulmit, duhet të dini për jetën, çmimin përfundimtar dhe thjeshtësinë e mirëmbajtjes së opsioneve individuale. Ne do të diskutojmë materialet më të njohura dhe më të mira komerciale të kulmit që duhet të merrni parasysh kur shkëmbimi i kulmit në biznesin tuaj. PVC mbulim Për shumë projekte, PVC është e mbuluar me zgjedhjen tonë të preferuar si materiali më i mirë në një çati të sheshtë në treg. Mbulimi PVC është pak më sfidues sesa mbulim të tjerë komercialë të vetëm, por për çmimin ofrojnë një gamë të gjerë përfitimesh. Falë strukturës së përforcuar, kulmet e PVC janë rezistente ndaj ndikimit dhe plasaritjes, të cilat zakonisht e shkurtojnë jetën e çatisë së vetme. Mbulimi PVC është një nga materialet më të mira të kulmit sipërfaqësor, sepse është e lehtë për mirëmbajtje dhe ka një jetë të gjatë. Mund të reduktojë edhe në mënyrë dramatike llogaritë e energjisë në të bardhë. Mbulim me fletë metalike Kulmi metalik është një zgjedhje ideale për një shpat të çatisë për më shumë se pesë centimetra. Metal ndryshon nga shumica e llojeve të tjera komerciale të materialeve të kulmit për disa arsye. Falë procesit të montimit profesional dhe natyrës së materialit, metali është lloji më i shtrenjtë i kulmit, i cili mund të instalohet. Megjithatë, mbulimi i metaleve ka jetën më të gjatë që varion nga njëzet e tridhjetë vjet. Metal është një material jashtëzakonisht i qëndrueshëm, sidomos kundër të çara që ndikojnë në çati me një shtresë. Megjithatë, kulmet metalike mund të jenë të ndjeshme ndaj rrjedhjes rreth nyjeve dhe çatisë së çatisë. TPO. Ky material shumë popullor është gjithashtu më i miri dhe më i përshtatshëm për një çati të sheshtë që mund të përdorni. Jo vetëm që kulmi me TPO të lirë, ajo gjithashtu ka një jetë të mirë që varion nga dhjetë deri në njëzet vjet. Përveç kësaj, këto çati kanë të gjitha pronat e kursimit të energjisë si një çati PVC. Përveç kësaj, ata kërkojnë mirëmbajtje më të vogël sepse seams janë të nxehtit të ngjitur për të shmangur rrjedhjen. Kulmi bituminoz i modifikuar. Krahasuar me materialet e tjera të mbulimit komercial, një bitum i modifikuar shkëlqen si një zgjedhje më e përballueshme. Kulmet bituminoze të modifikuara përdoren si bazë e kulmit të shtresës së asfaltit. Kjo sipërfaqe është e prirur për të plasaritur dhe flluskë, duke reduktuar jetën e zakonshme për dhjetë deri në pesëmbëdhjetë vjet. Megjithëse jeta është më e vogël se opsionet më të avancuara, vetë koeficienti i çmimeve mund të bëjë një nga materialet më të mira në një çati të sheshtë për disa ndërtesa nga bitumi i modifikuar. Rivendosja e çatisë. Megjithëse ndonjëherë mund të duket se shkëmbimi i kulmit të tërë është thelbësor, shpesh rekomandohet si një alternativë për riparimin. Rimëkëmbja e çatisë që bazohet në zgjidhjet moderne aktualisht në dispozicion, korrigjimin e rrjedhjeve dhe fusha të tjera të dëmit duke mbrojtur çatinë e biznesit tuaj dhe më shumë se dhjetë vjet. Mbulimet e veshjeve të përforcuara komerciale mbulojnë tërësisht çatinë e vjetër dhe të dëmtuar dhe në thelb shpesh krijojnë një çati që është më mirë se kur ajo ishte e re. Mësoni më shumë për materialet më të mira në çati të sheshtë Nëse e dini se keni nevojë për një çati të re ose dëshironi të eksploroni shërim me kosto efektive, është një vendim i rëndësishëm që ka një ndikim të madh në biznesin tuaj. Hulumtimi dhe konsultimi luajnë një rol vendimtar për të vendosur nëse doni të adresoni shkëmbimin e përgjithshëm të çatisë dhe materialet më të përshtatshme për një çati të sheshtë, ose mund të jeni të prirur për rregullimin dhe riparimin e tij të plotë. Kulmet e sheshta - pro dhe kundër Në shtëpitë viktoriane nuk luajtën çati të sheshtë pothuajse asnjë rol. Ata thjesht nuk e përdorën. Megjithatë, nëse kalojmë në të tashmen, madhësinë dhe dimensionet e kulmeve të sheshta po rriten gjithnjë e më shumë. Megjithatë, nuk është gjithmonë përgjegjës për përmirësimin e përgjithshëm në cilësinë e ndërtesës dhe jetën e banorëve të saj. Shpesh shihet shumë modifikime dhe riparime të kulmeve të sheshta dhe rimodelimin e tyre për pjerrësi, edhe pse vetëm me prirje minimale, prandaj në përgjithësi është në përgjithësi, dhe kryesisht keqkuptim se mbulimi i jetës për çati të sheshtë është dhjetë deri në pesëmbëdhjetë vjet. Megjithatë, një çati e tillë mund të vazhdojë të jetë pa probleme, veçanërisht nëse pronari i saj është i përkushtuar rregullisht, e mban atë dhe e mbron atë. Shumë shpesh mirëmbajtje ose mungesë e modifikimeve të mëtejshme, si dhe lëvizja në strukturën e çatisë mund të çojë në dështim të parakohshëm. Prandaj rekomandohet që kulmi i sheshtë të kontrollohet dy herë në vit, më e mira në pranverë dhe në vjeshtë dhe për të siguruar heqjen e gjetheve, mbetjeve të ndryshme dhe papastërtitë që mund të parandalojnë rrjedhjen e duhur të ujit ose të shkaktojë që ajo të jetë e dëmtuar Dhe për të zbuluar çdo simptomë në kohë dështimi i saj i mundshëm. Inspektimet e çatisë duhet të kryhen edhe pas stuhive. Ky kontroll duhet të përfshijë akumulimin e ujërave të shiut, ulluqet dhe kullimet e shiut. Kontrolli më i shpeshtë i kulmeve të sheshta mund të bëhet një domosdoshmëri nëse keni brenda shtëpisë ndjenjën e lagështisë së rritur ose nuk vëreni në muret e njollave të errëta të shkaktuara nga rrjedhjet. Këto kontrolle janë gjithashtu të nevojshme nëse jeni në ndërtesën që jeni në ndërtimin e dhomave kompjuterike, sallave operative, dyqaneve të letrës ose dokumenteve, arkivave, paneleve të kontrollit të telefonit ose nëse garancia kërkon një regjim të garancisë. Çfarë duhet të konsiderohet nëse jeni duke blerë ose tashmë keni një çati të sheshtë Pro: • Kulet e sheshta zakonisht janë më të lira për shkak të zonës së tyre më të vogël, • Koha e ndërtimit është shpesh më e shkurtër në krahasim me kulmet tradicionale të prirura sepse ata kanë një mënyrë më të thjeshtë për të bërë • Qasja është më e thjeshtë, • Hapësira e brendshme nuk zvogëlohet me një shpat të çatisë, • Kulet e sheshta shpesh konsiderohen më moderne dhe astetike sesa kulmet e pjerrëta. Cons: • Kulet e sheshta në përgjithësi kërkojnë një shkallë më të lartë të mirëmbajtjes. Për atë më shumë nëse sipërfaqja është e shqetësuar dhe e dëmtuar nga njerëz që shpesh shkojnë pas saj, • Kullimi i kulmeve të sheshta nuk është aq efektive sa në çatitë tradicionale të zhdrejtë dhe ujin e përhershëm (pellgjet) mund të jenë një problem nëse kaloritë nuk janë të mjaftueshme, • Jeta e sheshtë është zakonisht për aq kohë sa me një çati tradicionale të zhdrejtë, • Mbyllja e suksesshme e kulmeve të sheshta para ndërhyrjes së ujit mund të jetë problematike nëse nuk është mundësuar saktë, • Riparimet e kulmit në përgjithësi janë më të kushtueshme sesa në kulmet e prirjes. Nevoja për një nivel më të lartë të mirëmbajtjes dhe më të shpeshtë dhe mund të jetë vetëm riparime më të rënda. Kulmi i sheshtë është në përgjithësi një zgjidhje e mirë e dizajnit, por duhet të merret në mënyrë që të përdoret vetëm për qëllimet për të cilat është ndërtuar. Për shembull, nuk mund të jeni nga një zonë klasike që shërbehet fillimisht vetëm si mbulimi i shtëpisë, asgjë për të bërë një tarracë ose për të ndërtuar një pishinë në të dhe për ta përdorur atë për qëllime komerciale ose rekreative. Nëse e bëni këtë, ju do të duhet të përgatiteni se çatia juaj do të shkatërrojë me kalimin e kohës dhe mund të jetë financiarisht të mbizotërojë.