Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Cati

Jeni duke kërkuar për një roje çatie? Ne kemi 22,880 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cati

Keni nevojë për një shërbim nga zona e çatisë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në ndërtimin e xhamave prej druri, instalimin e materialeve izoluese dhe mbuluese, instalimin e sistemit të ulluqeve, instalimin e aksesorëve të çatisë dhe çatisë. Çmimi i sistemeve të çatisë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: dorezat, prizmat dhe kostot e transportit të ofruara nga një prej 22,880 çatorëve tanë në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Udhëzues për blerjen e mbulim Ju mund të shtyni disa riparime në shtëpi për një kohë të pacaktuar. Çatia e rrjedhjes definitivisht nuk përkatëse. Mbulimi i plasaritur, i lëvizur ose i zhdukur kërkon vëmendje të menjëhershme. Nëse e neglizhoni këtë mund të çojë në dëmtime serioze të ujit që mund të dalin nga llogaria juaj. Rezultatet e testimit tregojnë se performanca dhe cilësia e mbulimit është shumë e ndryshme jo vetëm midis shenjave, por edhe midis të drejtave të ndryshme të produkteve nga një prodhues. Bëhen aleat Uji gjen rrugën brenda pa probleme më të mëdha. Nëse patë spote nga uji në tavan, ose edhe më keq nëse uji tashmë ka rënë në banesë, shqetësimet se e gjithë kulmi juaj është në dekompozim mund të shpëtohet plotësisht. Megjithatë, vetëm për shkak se ka pasur një rrjedhje nuk do të thotë se çatia juaj do të kërkojë një sasi të madhe të rregullimeve. Ndonjëherë një mbushje e thjeshtë e vulave të plasaritjeve, shkëmbimi i disa herpes ose mbulesa të tjera, ose vetëm kontrolli dhe riparimi i shtresës izoluese ose një shtresë metalike që siguron një pengesë mekanike për të ridrejtuar ujin në qoshe, lojëra elektronike, lugina dhe të tjera vende të ndjeshme ndaj rrjedhjes. Degët me rërë të pemëve, thërrmimet, madje edhe era mund të lirojë, të shkatërrojë ose të heqë tërësisht. Komponentët e dëmtuar janë një tjetër fajtor i shpeshtë. Gjithashtu vula rreth tubave të ndryshme ose antenë satelitore të instaluar gabimisht ose panele diellore mund të shkaktojnë rrjedhje në izolim. Nëse doni të gjeni se sa i madh keni dhe çfarë rregullimi i madh është në fakt duke pritur që ju të përpiqeni të kërkoni dhe të gjeni origjinën e saj. Si e gjeni se keni nevojë për një çati të re? Pezullon më së shumti të gjetur kur bie shi. Mos harroni se uji shpesh rrjedh në një vend krejtësisht të ndryshëm nga vendi i hyrjes. Në përgjithësi shkon pas gjatësisë së rafterit ose spirancës dhe drips kur arrin pikën më të ulët. Në një papafingo të papërfunduar janë kështjella të dukshme, kështu që thjesht të filloni atje dhe të kujdeseni për gjatësinë e çdo kornize druri që çon në këtë pikë për të parë nëse nuk gjeni një gjurmë të ujit që rrjedh më të lartë në çati. Në papafingo të përfunduar ju do të duhet të kryeni të gjitha pllakat e pllakave që ju pengojnë nga vizioni. Nëse mendoni se keni gjetur origjinën e një rrjedhje, shikoni në krye të çatisë (ju mund të bëni në mënyrë të sigurtë nga toka duke përdorur një teleskop) për të gjetur nëse mund të identifikoni problemin si pllaka të zhdukura ose parregullsi të tjera, trebars dhe rreth oxhakut. Nëse nuk gjeni rrjedhje, thirrni për të ndihmuar ekspertët që bëjnë kontrollin dhe rekomandojnë që vetëm riparimi të kërkohet ose të plotësoni zëvendësimin e çatisë. Edhe pse ju mund të gjeni rrjedhjen, ju duhet të keni riparuar në një profesionist me përvojë. Ngjit kulmin duke përdorur një shkallë të lartë rrëshqitëse është e rrezikshme. Shumica e syve mund të hidhen nëse janë të vendosura mirë dhe të kufizuara në disa vende. Megjithatë, nëse hasni rrjedhjet e përsëritura në vende të shumta dhe kulmi juaj tashmë është me të vërtetë kohë e gjatë pasi garancia mund të jetë koha për të re. Paratë që keni humbur për disa riparime afatshkurtra ka të ngjarë të përdoren më mirë për një çati krejtësisht të re me një garanci të gjatë. Karaktere të tjera që mund të tregojnë probleme Para se të filloni të mendoni për riparimet e kulmit, ju nuk duhet të prisni për rrjedhjet. Zhurmat e dëmtuara, të dëmtuara ose të valëzuara mund të jenë shenja të salcice të ardhshme. Orientimi mund të jetë gjithashtu një moshë çati. Në përgjithësi, kulmi i asfaltit është supozuar të zgjasë njëzet, një maksimum prej tridhjetë e pesë vjetësh. Një jetë e ngjashme është gjithashtu në pllakë. Fletë metalike mund të ketë një jetë deri në dyzet vjet. Nëse kulmi ishte para pronarit të shtëpisë, furnizuesi mbulim ose një ekspert i financuar mund të ofrojnë një vlerësim të përafërt të mbulimit në bazë të Herpes. Gjithashtu pa rrjedhje apo shenja të dukshme të dëmtimit të kulmit, mund të ketë kuptim për të shkëmbyer çati nga garancia që është mbi njëzet vjeç. Nëse ka një kirurgji, mund të dëmtojë seriozisht sheathing dhe pëlhura të ndryshme të vendosura nën mbulesën. Dhe nëse kjo strehë deformohet ose tejkalohet, zëvendësimi i saj mund të shtojë para më të panevojshme në çatinë tuaj të re për të ruajtur parandalimin. Mos harroni siguresën Nëse keni një shtëpi të siguruar, mendoni për të. Para se të punësoni dikë për të punuar në çati, thirrni kompaninë e sigurimeve dhe pajtoheni për procedurën e ardhshme. Kompania e sigurimeve ndoshta do të dëshirojë të dëshirojë të shohë dëm. Gjeni se çfarë kompania e sigurimeve mund t'ju paguajë dhe të krahasojë këto kosto me koston e shkëmbimit të plotë të kulmit. Gjithashtu konsideroni çdo rritje që rezulton në primet në të ardhmen. Blerja e mbulimit, mbulimi i sigurt Hapi i parë që ju duhet të merrni kur mendoni për instalimin e një çati të re është të vendosni se çfarë mbulimi i çatisë është i përshtatshëm për ju. Sharqet e asfaltit janë ende një zgjedhje e preferuar, sepse ato janë të lira, ato janë thjesht të vendosura dhe janë bërë në një gamë të gjerë ngjyrash. Tibers dhe pllakat janë gjithashtu mundësi të mira nëse planifikoni të qëndroni në shtëpi për një kohë të gjatë. Të dyja këto opsione janë pak më të shtrenjta se sa herpes asfalt, por zgjasin më gjatë. Megjithatë, në parim, çdo lloj kulmi është cilësia dhe opsionet e ngjyrave gjithashtu nuk kanë nevojë të shqetësohen për gjithsesi. Krahasimi i furnizimeve të ndërtimit dhe nga mbuluesit Nëse keni zgjedhur disa furnizues të mundshëm ose mbulim, roofers, ose kompanitë e ndërtimit në zonën tuaj, kërkoni ofertën të paktën tre prej tyre dhe krahasoni çmimet. Mbulimi duhet të arrihet në përafërsisht të njëjtin sesion të çmimeve në të gjithë prodhuesit, punimet e mbulimit ose të gjitha aktivitetet e tjera mund të ndryshojnë në varësi të furnizuesve të punës. Është shumë e rëndësishme të siguroheni që çdo ofertë që ju të merrni nuk ishte vetëm për të njëjtin produkt, por edhe për të njëjtin shërbim. Verifikoni seriozitetin e secilës kompani ose çdo kampion që dëshironi të siguroni. Kërkoni referenca dhe pyesni nëse siguron një garanci për punën tuaj përtej garancisë së ofruar nga prodhuesi i mbulimit. Ndonjëherë prodhuesi mbulues ofron një garanci të gjatë për produktin, por shpesh më mirë për të adresuar garancinë e kombinuar materiale së bashku me punën e mbulimit. Mund të jetë pak më e shtrenjtë, garanci për disa më të shkurtër, por ju keni absolutisht gjithçka. Mundohuni të informoni veten nëse garancia është e lëvizshme. Nëse shitni një shtëpi, një garanci e kulmit mund të jetë një avantazh i madh për blerësin potencial. Çka nëse unë dua të instaloj panele diellore? Popullariteti i paneleve diellore po rritet me rresht gjeometrik. Nëse jeni duke menduar për shtimin e tyre në çati, kontrolloni garancinë për çdo mbulim që po konsideroni të siguroheni që garancia e tyre të mos shqetësojë. Ju gjithashtu duhet të siguroni instalimin e paneleve diellore nga një kompani që merret me këtë aktivitet. Llojet e mbulimit Shingles asfalt. Ata ishin përdorur tashmë në periudhën e antikave dhe shumë popullor ishin në kohën e Celts, Romakëve dhe Mesjetës. Megjithëse nuk kanë një traditë të tillë, përdorimi i tyre shkon në ballë gjithnjë e më shumë. Deri më tani, ata u perceptuan vetëm si një zëvendësues i lirë për mbulesa të tjera, por cilësia e tyre u ngjit mjaft dhe sot konsiderohen si një alternativë e plotë. Përfitimet: - Pesha e ulët. Herpes i përkasin mbulesave më të lehta, dhe kështu ata nuk e rëndojnë trungjet dhe nuk vuajnë nga shtëpia. - Pikëpamja ekologjike. Falë peshës së ulët, sasia e dëshiruar e përshtatjes në paleta shumë më pak reduktohet për të zvogëluar kostot e transportit. - jetëgjatësi. Herpes moderne zgjasin pa probleme deri në tridhjetë vjet. Gomat e djegura. Mbulimi tradicional që prodhohet pothuajse zhvlerësim. Vite prodhimi i tyre po përmirësonte ato në formën aktuale. Materiali kryesor i prodhimit është një balta e cilësisë që i jep tilting pronat e tyre. Përfitimet: - rezistencë të lartë. Ato janë të zbatueshme në të gjitha zonat dhe kushtet klimatike. Ata janë absorbues minimal, duke i rezistuar erërave, shiut dhe curls. Ato karakterizohen gjithashtu nga rezistenca e madhe e zjarrit. - trajtim sipërfaqësor. Për një fund të veçantë, ata mund t'i rezistojnë pluhurit, papastërtisë dhe myshkëve që normalisht zgjidhen normalisht dhe për këtë arsye ata duken të pastra afatgjatë dhe si të reja. - Stalaktiv. Ato janë prodhuar në një shkallë të madhe me ngjyra dhe ngjyrat janë shumë ende. Mbulim me fletë metalike. Ajo dhe ajo shkoi nëpër zhvillimin e tij, dhe megjithëse ajo i përkiste mbulesave më të lira në të kaluarën, nuk është krejtësisht e vërtetë sot. Unë mund të paguaj shuma të ndryshme në varësi të cilësisë. Përfitimet: - Dizajnimi dhe trajtimi. Pesha e ulët e bën mbulimin që trajtohet shkëlqyeshëm dhe kështu zvogëlon çmimin për hedhjen dhe montimin. - qëndrueshmëri. Kuvendi i saktë është absolutisht i papërshkueshëm nga uji. Për fat të keq, kulmi kallaji gjithashtu ka gabimet e tij. Midis më të mëdhenjve përfshijnë zhurmë të lartë në stuhitë, breshër dhe erë më të fortë. Një problem tjetër është gjithashtu i lidhur me erën. Nëse vërtet të fortë, çati mund t'ju kthejë plotësisht. Përfundim Sigurisht, mbulimi është shumë më tepër lloje. Megjithatë, këto janë më themelore. Çfarëdo që të vendosni për ndonjë mbulesë, ju duhet të kuptoni se është një gjë që ju do të keni mbi kokën tuaj mund të jetë deri në gjysmën e jetës suaj. Mbulimi është diçka që do t'ju shoqërojë dhe do të mbrojë pronën tuaj, prandaj mos u shkëmbyeni, konsultohuni me ekspertët dhe zgjidhni më të mirën për shtëpinë tuaj për ju që të bëni ju të mirë.