Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Suva gëlqere me një shtresë

Jeni duke kërkuar për një suvasë me brizolit? Ne kemi 22,685 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva gëlqere me një shtresë

Keni nevojë për shërbim në zonën e suva gëlqere me një shtresë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përzierjen dhe aplikimin e suva gëlqere me një shtresë, përfundimit të sipërfaqes. Çmimi i suvasë gëlqereje zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: kovë, ujë, furçë, të cilat do të ofrohen nga një prej 22,685 muratorëve tanë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet e bëra shpesh Pse të zgjidhni një brizolite nga suva e jashtme? Brizolite është një suva tradicionale e përdorur për dekada të tëra. Pronat e saj gjenerohen dhe aktualisht janë të interesuar përsëri. Lista relativisht e gjatë e hedhjes së këtij materiali udhëheq pothuajse pavdekësinë. Ndeshjet, algat dhe myshk do të rezistojnë të fundit dekada të gjata. Cilat janë avantazhet kryesore të brizolite? • Forca + rezistenca mekanike • PH të lartë garanton mbrojtje të lartë kundër sulmit biologjik • Vitet stabiliteti dhe qëndrueshmëria e provuar • Reduktuar gjasat e formimit të plasaritjeve • Breathability lartë • Pamja tradicionale dhe atraktive • I përshtatshëm për përdorim për sistemet e izolimit termik • Një zgjidhje relativisht e lirë e fasadave finale • Jo-djegie Kur nuk përshtatet brizoliti? Mund të thuhet se brizolite mund të ketë disa kufizime në gjerësinë e hijeve. Nga substanca e materialit dhe përbërjes jo të gjitha ngjyrat, veçanërisht për ngopjen, mund të arrihen. Punë e lartë është gjithashtu një faktor që mund të dekurajojë. Megjithatë, nëse largoheni nga suva e brizolite për të shtrirë ekspertin me teknikën e nevojshme, vështirësia e aplikimit mund të mos jetë e interesuar. Çfarë aftësish është suva që shtrihet? Në Wilio ju do të gjeni ekspertë të mjaftueshëm të ndërtimit të cilët kanë shumë vite të tërheqjes suva të cilët lehtë mund të përfitojnë për të demonstruar ekspertizën dhe praktikën e saj. Secili prej tyre mund ta bëjë këtë punë të zellshme më të lehtë se nëse e provoni veten dhe do të ndiqni procedurat që nuk duhet të dini. Si mund të gjej një profesionist të cilësisë për të tërhequr suva të brizolitetit? Gjeni një specialist të përshtatshëm është shumë e thjeshtë në Wilio. Futni një kërkesë që është e mjaftueshme për të treguar faqen tuaj dhe dimensionet e mureve që dëshironi të shtrini Brizolite. Për shembull, nëse keni një ide të veçantë të kohës së zbatimit, ju lutem tregoni atë. Dhe vetëm të prisni për përgjigjet e specialistëve me përvojë të cilët do të përgatisin çmimet tuaja dhe ofertën tuaj. Çfarë lloj pune bën një ekspert nxitës i brizolitit? Këto mason të specializuara e dinë shumë mirë zakonisht jo vetëm brizolite, por edhe llaçe të tjera. Ata mund t'i përgjigjen pyetjeve tuaja ose të tregojnë faktet që Laika nuk mund të sfidojë. Ata do të vlerësojnë të gjitha kushtet e ndërtimit që dëshironi të suva, sidomos moti, të tilla si lagështia përreth, me erë, edhe Ruinity dhe vetitë e fasadës dhe ndoshta arkitekturës së mjedisit. Në situata të jashtëzakonshme mund të ndodhë që të rekomandojë një lloj tjetër suvaje. Pse të kërkoni për një ekspertë të brizolitit në Wilio? Në ditët e sotme, interneti nuk është e vështirë për të gjetur në web praktikisht ndonjë proces pune. Por tërheqja e suvas është diçka që njohuria teorike nuk është e mjaftueshme për ju. Mjedhësit e mësimdhënies dhe ekspertët e ndërtimit kanë vite përvojë që Laik thjesht nuk mund të arrijë vetëm. Përveç kësaj, suva e brizolite është shumë e kërkuar jo vetëm për njohuritë, por edhe për performancën fizike. Profesionistët kanë një teknikë që mund të trajtojë këtë punë të zellshme për ju shumë më mirë dhe për një kohë më të shkurtër. Një tjetër profesionist përfitim është nevojë e mjaftueshme për fuqinë punëtore. Kështu, në një kohë, suva mund të aplikojë një numër të mjaftueshëm punëtorësh në një mënyrë për të shmangur zonat e lidhjes që mund të lënë dallimet në suva dhe strukturën e saj. Unë kam një profesionist brizolite për të ofruar materiale dhe pajisje, ose do të sjellë tuajën? Kjo është gjithmonë një çështje e marrëveshjes, por në këtë rast do të ishte shumë disavantazh për ju. Një ekspert me përvojë ka gjithçka që kërkohet. Aparatet dhe mjetet e veta profesionale që mund të përdorin në mënyrë të përkryer. Vetë Brizolite blen shpesh dhe në përgjithësi, kështu që mund të marrë zbritjet në të cilat po filloni me fillimin. Dhe në mënyrë të barabartë mund të blini nëse është e nevojshme. Për shembull, skela. Sa kohë duhet të përfundojë suva e brizolite? Nuk mund të përgjigjet në mënyrë universale ndaj kësaj pyetjeje. Aplikimi i brizolitetit varet nga aftësitë e mjeshtrit, gjithashtu përdoren teknika. Ju gjithashtu duhet të mbështeteni në përgatitjen e substratit të nevojshëm. Ndoshta pjesa e vështirë e procesit do të jetë e thatë dhe do të shpëtojë suva. Thatë drejtpërdrejt ndikon në temperaturën e ajrit dhe lagështinë. Temperatura e jashtme e ajrit të lartë dhe lagështia më e ulët, materiali më i shpejtë thahet. Përkundrazi, kjo do të zgjasë më shumë në zona të ftohta dhe të lagështa. Maturimi vetë mund të zgjasë disa javë. Një vlerësim më i saktë do të bëjë një ekspert në vend. Materiale: Sot, përzierja prodhohet industria dhe anijet si një thasë e përfunduar. Ai përmban rërë, mbjellë rëndë, hidrat me kalcium dhe çimento të thjeshtë ose të bardhë, ose pigment me ngjyra. Suva e brizolite shitet zakonisht në 25 ose 30 kilogramë. Qasja: Si po shkon aplikimi i brizolitit? Brizolite është aplikuar në suva themelore. Struktura është formuar nga spërkatje ose scraping. Ajo vjen në një hije të bardhë natyrore për një kohë të gjatë, por aktualisht ofrohet edhe në disa ngjyra të tjera. Përgatitja e substratit Suva themelore duhet të jetë mjaft e pjekur, e qëndrueshme, e ngurtë, pa pluhur dhe papastërti dhe nuk duhet të ngrihet. Së pari, ajo duhet të jetë e ashpër me një kruajtës çeliku dhe me ujë të lagur. Nga Brizolity - Struktura e gërvishtur Përzierja e thatë me ujë është e trazuar mirë në një mikser daulle ose një stirer elektrik. Masa është e gdhendur nga një lugë murature në mur dhe më pas balancuar. Trashësia e rekomanduar e shtresës së skrapit është 10 mm. Pas një forcimi të arsyeshëm, Scraper Brizole me një kruajtës çeliku është gjithmonë një mënyrë derisa të formohet një strukturë uniforme dhe barazia e sipërfaqes. Nga Brizolity - Struktura e mbuluar Po ashtu, përzierësi i daulleve ose stirer elektrik përzihet me një sasi të rekomanduar të ujit në një masë të vetme. Kjo është aplikuar në mur duke përdorur një suva të kryengritjes së dorës që duket pak si një mulli me kreshtën brenda. Plasteri është i mbushur me një suva të brizolit dhe rrotullimin e fiksimit gradualisht aplikohet në mur. Nëse e bën vetë. Sigurisht, ekspertët kanë makina elektrike profesionale. Në të kaluarën, është parë një tjetër, sot vetëm një metodë e jashtëzakonshme e aplikimit: një bandë e prodhimit vendas të ngjyhet në përzierjen e brizolite ishte një shufër e shkurtër prej druri kundër fasadës. Natyrisht, ishte fizikisht shumë e kërkuar dhe për arsye të kuptueshme kjo procedurë tashmë nuk është praktikisht e përdorur. Trashësia e rekomanduar e shtresës në rastin e strukturës së mbuluar është 4 mm dhe suva e aplikuar nuk është më e rregulluar. Pra, nëse nuk doni ta pikturoni atë për ndonjë arsye. Pas tharjes së plotë, suva është pastruar vetëm nga një furçë e butë. Hints dhe Këshilla: Gjeni për të aplikuar ekspert brizolite nëpërmjet Wilio shpejt dhe me çmim të ulët Shkruani kërkesën tuaj Wilio dhe shikoni oferta të shumëfishta nga ekspertë nga mjedisi juaj. Ju do të merrni një pasqyrë të procedurave të mundshme që pastaj do të ndikojnë në çmimin total dhe në kohën e duhur të bash. Ju zgjidhni atë që ju përshtatet. Shkruani kërkesën në detaje ose në përgjithësi Ju mund të specifikoni se jeni duke kërkuar për një kampion që ju shtrihet suva e jashtme, ose ju do të shkruani se ju jeni vendosur tashmë për brizolitin. Profesionale me përvojën dhe njohuritë e nevojshme do të jetë në gjendje të konsultohet dhe të kuptojë se çfarë do të zgjidhni më në fund. Masonët me përvojë mund t'ju japin një ofertë dhe të shpjegojnë pro dhe kulte, si dhe mundësitë në rastin tuaj të veçantë. Megjithatë, ju keni fjalën tuaj të fundit. Ndiqni rrjedhën e realizimit Në fillim, do të shpjegohet me anë të së cilës do të ndodhë hapa dhe në të cilat do të ndodhë rendi ose horizonti kohor. Nuk do të dëmtojë nëse e lejoni të vihet në letër. Ju mund t'i kontrolloni procedurën. Një i aftë në art nuk mund të garantojë shpejtësinë e thatë, por patjetër mund të garantojë datën e përfundimit të punës. Mos u shqetësoni për të kërkuar ndonjë devijim.