Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Boshte inspektimi

Po kërkoni një ndërtues për boshtet e inspektimit? Ne kemi 22,093 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Boshte inspektimi

Keni nevojë për një shërbim nga zona e boshtit të inspektimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në instalimin e boshtit të inspektimit, riparimin dhe zëvendësimin e sistemeve hidraulike dhe kulluese. Çmimi i dhomës së inspektimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: shërbimi i urgjencës, nishani spirale, pastrimi me presion të ofruar nga një prej ekspertëve tanë të 22,093 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shpërthimet e rishikimit: Pyetjet e bëra shpesh Çfarë është një bosht revizioni Boshti i rishikimit, është në të vërtetë një ndërtim ndihmëse që shërben për të kontrolluar funksionalitetin dhe mirëmbajtjen e kanalizimit horizontal. Mund të jetë një ujë i zezakë ujërave të zeza, ujë shiu ose gjithashtu një lidhje kanalizimi. Boshti i rishikimit lejon qasjen në kanalizime dhe të zbatojë ndërhyrjen teknike në mirëmbajtje ose pastrim. Madhësia e boshtit të inspektimit varet nga rrjeti i kanalizimit dhe kushtet e administratorit të ujërave të zeza. Boshtet e rishikimit janë ndërtuar nga sulme konkrete për një diametër prej të paktën 90 centimetra dhe deri në 120 centimetra. Kjo ishte për shkak të saj për të qenë në gjendje për të marrë fizikisht një punëtor në vendin e ndërhyrjes dhe të lejojë atë për ta bërë atë të lirë për të kryer ndërhyrje. Megjithatë, këto boshte shpesh rrjedhin dhe, duke pasur parasysh diametrin e çelikut, nuk është gjithashtu e lehtë dhe duke shkaktuar erë në mjedisin e saj. Aktualisht, ndërtimi i ri i boshteve të rishikimit është ndërtuar në mesataret më të vogla dhe materiale të reja. Kjo është për shkak se sot përdorimi i teknologjisë së pastrimit, monitorimi dhe ekzekutimi nuk ka nevojë të marrë punëtorin deri në afërsi të ujësjellësit. Por është e nevojshme për të marrë një pajisje teknologjike për mirëmbajtjen ose pastrimin e kanalizimeve direkt në shpërndarjen e saj. Boshti i rishikimit është ndërtuar gjithashtu ku ndodh drejtimi linear i kanalizimit ose ku ka një numër të sistemeve të kanalizimit me disa drejtime. Për arsye praktike dhe ekonomike, mishërimi material i boshtit të rishikimit konkret në boshtet e lehta plastike të inspektimit, të cilat shpesh janë përfunduar edhe nga backflowers. Rimbushja e kundërt siguron që në rastin e një emergjence, siç është rritja e ujit në tubacionin e kanalizimit, ujërat e ujërave të zeza u kthyen në sistemin e kanalizimeve. Shpërthimet e rishikimit mund të jenë të ndërmjetme ose lidhës dhe të dyja llojet mund të jenë me një backflower ose pa të. Boshti i rishikimit është propozuar dhe në përgjithësi bëhet të paktën në një distancë prej 0.5 metrash nga kufiri i objektit dhe është i mbuluar me një çelës të mbuluar. Vendndodhja e boshtit të inspektimit duhet të vendoset në mënyrë që të mos ndërpritet nga automjeti ose hapja ose hapësira më e afërt e boshtit të inspektimit dhe do ta dëmtojë atë. Në të njëjtën kohë, është e këshillueshme që boshti i rishikimit të vendoset në pronën ku ka edhe një objekt kullimi. Kjo do të sigurohet se ekziston një qasje e kufizuar në njerëzit e huaj në boshtin e inspektimit dhe kështu rifillon mundësinë e trajtimit të paautorizuar dhe hyrjen në kanalizime. Për të ndërtuar dhe instaluar një bosht të rishikimit Kullimi i boshtit të kullimit është ndërtuar në kuadër të projektit të kullimit në të cilin vendosen raportet e drejtimit dhe të larta për vendndodhjen e saj, por gjithashtu kanë llogaritur shkëlqimin nominal të tubave të kanalizimeve. Kështu, ne bazohemi në projektin dhe një specie e boshtit të inspektimit të planifikuar është vendosur gjithashtu për shkak se ato në përgjithësi lidhin degë individuale të kanalizimit të brendshëm. Boshti i rishikimit ka të njëjtat kushte për ruajtjen dhe lidhjen e degëve të kanalizimeve. Ryha në të cilën vendoset kanalizimi ose shufrat e rishikimit duhet të gërmohen sipas projektit. Ryha duhet të kompaktohet dhe të plotësohet me nën-fondet e rërës për të vendosur një stacion të qëndrueshëm dhe të vendosur fort. Boshti i rishikimit vetë përbëhet nga ADN-ja e boshtit, tub bosht dhe çelësin e boshtit. Instalimi i vet fillon me vendosjen e ADN-së boshte në një substrate të kompaktuar me nënsistem me rërë. Ne lidhim tubacionet e furnizimit dhe daljes në fund të boshtit, përkatësisht tubacionit të gjitha degët që lidhen me rrugën e ardhshme të kullimit. Në varësi të llojit të boshtit të inspektimit, ne vulojmë nyjet ose lidhim ato sipas rregullimit teknologjik. Ne lidhim një tub bosht në fund të boshtit me të cilin arrijmë mbi rregullimet e ardhshme përfundimtare të fushës. Nëse lartësia e terrenit është një furrë bosht prerë dhe vendosni një çelës të shkurtër në krye. Edhe pse tubi i boshtit duhet të ndryshohet dhe gradualisht të gjymtuar në mënyrë që të mos dëmtojë furrën, por duhet të kompaktohet mjaftueshëm me mjedisin e saj. Në zbehje të lëngshme, mund të ketë një sesion të përsëritur të terrenit, i cili mund të shkaktojë kullimin e kullimit, por për shembull, dëmtim të përsëritur në lëndinë në mjedisin e saj. Më shpesh të përdorura nga bosht rishikim i bërë nga plastike të ngurtë. Ky material përfaqëson një alternativë ekologjike dhe operacionale të kursimit të strukturave të rënda dhe të rënda të betonit. Boshtet e rikthimit të betonit janë më sfiduese dhe më të kushtueshme për ndërtim dhe mirëmbajtje të mëvonshme. Gjithashtu, ngushtësia e përhershme është më e lehtë për të arritur për boshtet e rishikimit të plastikës. Kjo është kryesisht e rëndësishme në rastet e përmbytjeve të përsëritura ose të pjekjes dhe rezistencës kimike është e rëndësishme kryesisht në zonat me ujëra të mundshme agresive nëntokësore. Si po i referohen boshtet e rishikimeve dhe çfarë do të thotë numrat? Ka shumë këshilla të ndryshme të boshteve të rishikimit, por ne gjithashtu mund të shohim shënimin, për shembull, si më poshtë: DN400 / 160/2000, që do të thotë se DN 400 është diametri i brendshëm i tubit të dhënë në milimetra, 160 është Diametri i brendshëm i tubave të inputeve dhe daljeve të dhëna në milimetra dhe figura e fundit është lartësia e një tubi të boshtit, në këtë rast 2000 milimetra. Unë kam nevojë për të shpëtuar shtëpinë time nën ndërtimin. Unë jam duke menduar se unë do të shpëtojë kullimin tim. A do të punojë edhe ikja pa të? Kanalizimet mund të punojnë edhe pa bosht inspektimi, por është pyetja për sa kohë. Ne nuk ju rekomandojmë të humbni një bosht të rishikimit sepse kursimi është i papërfillshëm. Sipas diametrit të kanalizimit dhe thellësisë së magazinimit të saj, bosht mund të kushtojë rreth 130 € plus kostot për ruajtjen dhe lidhjen e saj. Në të ardhmen, boshti i rishikimit mundet, në të ardhmen, mund të kursejë para për pastrimin ose shkatërrimin e kanalizimeve për shkak të akumulimit të objekteve të huaja në ujërat e zeza. Kur kam nevojë për një kontraktues në lidhjen e kanalizimeve, ky automatik gjithashtu përfshin një bosht të rishikimit? Lidhni objektin me një kanalizim publik mund të bazohet vetëm në pëlqimin e menaxherit të kanalizimeve publike, të cilat do t'ju japin pas dorëzimit të një projekti lidhjeje. Kjo gjithashtu përfshin vendosjen dhe dimensionet e boshtit të inspektimit. Kur zgjedhni kontraktorin, sigurohuni një furnizues potencial një projekt në bazë të të cilit ata duhet të vlerësojnë të gjitha punët dhe materialet e përdorura për t'u lidhur duke përfshirë boshtin e inspektimit. Ne nuk rekomandojmë hyrjen në lidhje me një furnizues dhe boshtin e inspektimit në një tjetër. Ju shmangni kryetarin për të zgjidhur ankesat. Këshilla, truket 1. Mos e nënvlerësoni detyrën e gërmimit dhe një lartësi të mjaftueshme të podypo rërës, jo vetëm kur vendosni ADN-në e boshtit, por edhe në vendet e lidhjes së kullimit në bosht. Mund të ketë presion në rritje në pikën e lidhjes dhe thyerjen e kanalizimit dhe të paaftë. 2. Pikërisht në përputhje me dokumentacionin e projektit të rrugës dhe thellësitë e kanalizimit të jashtëm, në mënyrë që të mos dërgoni një pemë në rrënjët e tyre për të prishin stabilitetin e kullimit, dhe boshtin e rishikimit ose për të imponuar një bazë të një ndërtese tjetër në rrugën e kullimit, p.sh. Garazh, shtëpi kopsht ose si. 3. Rregullimi i parazgjedhur i fundit të boshtit të inspektimit mbi terren - i shkurtër deri në skajin përfundimtar të terrenit në vend. Ju do të krijoni mundësinë për të gatuar me terren sipas nevojave aktuale.