Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Bluarje parketi

Jeni duke kërkuar për një parketbërës për lëmimin e parketit? Ne kemi 24,755 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Bluarje parketi

Keni nevojë për një shërbim për bluarjen e parketit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në lëmimin, mbylljen, lustrimin dhe përfundimin e parketit që mungon. Çmimi i lëmimit të dyshemeve prej druri zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: stuko, llak, copa parketi për dokumentacion të ofruar nga një nga dyshemetë tona 24,755 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Faza 1: Korrigjimi i dyshemesë Bluarja është vetëm një pjesë e procesit të rinovimit të dyshemesë. Ka zakonisht disa forma të tjera të riparimeve që sipërfaqja është e përgatitur për fazat e bluarjes dhe lustrimit. Këtu janë disa shembuj të procedurave më të vogla dhe më të mëdha të riparimit që mund të ndodhin: Riparimi i bordeve të lira, heqja e thonjve të ndryshkur dhe gjurmët e vjetra, sapun çdo thonjtë e spikatur, duke zëvendësuar pllakat e dëmtuara. Bordet që janë dëmtuar nga gërmadhat, ne do të shkëmbejmë për të reja dhe të njollosim ato si pjesa tjetër e katit tuaj. Faza 2: Mbushja e boshllëqeve Është fakultative, por është shumë e rekomandueshme nëse keni vendosur të jepni dyshemenë tuaj prej druri një vështrim të ri, konsideroni plotësimin e hapësirave. Ka disa mënyra për ta arritur atë; Specialistët do të përcaktojnë metodën më të përshtatshme kur ato janë në vend. Plotësimi i hapësirave është krejtësisht fakultative, por është shumë e rekomandueshme për arsyet e mëposhtme: dyshemeja juaj bëhet një sipërfaqe e lëmuar. Pluhuri dhe papastërtia nuk do të kapen në mes të dyshemeve. Pastrimi i dyshemesë është shumë më i lehtë në këtë mënyrë. Do të sigurojë një mënyrë për të arritur një pamje më të bukur në fund. Faza 3: Kati bluarje Për të bërë dyshemenë e drurit të butë dhe të bukur, ne përdorim pajisjet më të mira të aksesueshme. Bluarja e dyshemesë që ne jemi në gjendje të kryejmë është në të vërtetë pa pluhur në sajë të sistemit të avancuar të kapjes së pluhurit. Procesi i rëndë në vetvete është në të vërtetë përbëhet nga tre faza. Abracioni i madh do të kryhet për të hequr parket aktuale të dyshemesë. Së dyti, makina është vendosur në abrasion sekondar për të rregulluar sipërfaqen. E treta dhe faza e fundit është konsumimi i mirë që çon në sipërfaqe të butë të butë. Dhe është bërë. Shërbimi Wilio përfshin një konsultim falas në vend me një ekspert të certifikatës, një ofertë çmimi për shërbimin, shërbimin e shpërndarjes nga teknologjia e avancuar, garanci për shërbimin dhe dëmtimin e dëmit të shkaktuar në shërbim. Faza 4: Ngjyrosje në dysheme Ngjyrosja e katit të ashtuquajtur të ashtuquajtur gemrification është një proces që kryhet pas bluarjes së dyshemesë. Ai ndryshon ngjyrën e katit tuaj dhe rrit pamjen e drurit (në krahasim me ngjyrën që e fsheh). Ndonjëherë përdoret një llak me ngjyrë, por ne do të donim të merrnim veçmas nga piktura. Kjo na lejon të mbajmë kontroll më të mirë mbi ngjyrën që po përpiqemi të arrijmë. Më e mira është se ne do të jemi në gjendje të aplikojmë disa hije me ngjyra në një pjesë të vogël të dyshemesë së grirë nga e cila mund të zgjidhni atë që ju pëlqen më së shumti. Përveç kësaj, duke aplikuar një ngjyrë të pasur të katit tuaj pas aplikimit të njollosjes. Llak vesh gjethe në vitet e ardhshme, por ngjyra mbetet aq sa është. Faza 5: Dyshemeja përfundimtare Kur kati juaj është i shtrydhur dhe njollosur në mënyrë të përkryer, atëherë vetëm të përfundojë përfundojë përfundojë. Ndryshimet dhe vulat e sipërfaqes përdoren për të mbrojtur dyshemenë dhe cilësinë e vulës është ndoshta hapi më i rëndësishëm i të gjithë procesit. Ne përdorim 3 lloje të trajtimit sipërfaqësor: 1) Llak - Ky produkt përdoret në zonat e trafikut të lartë, sepse ofron një trajtim sipërfaqësor që është më rezistent sesa vulat me naftë dhe është më i lehtë për mirëmbajtje. Pjesa më e madhe e dyshemeve që ne rifillojmë është ndërprerë me llaqe shumë të fuqishme të lehta komerciale që ofrojnë qëndrueshmëri pa asnjë mirëmbajtje. 2) vaj - kjo trajtim sipërfaqësor është i njohur për pronat e saj të mira të ujit dhe rezistencën ndaj konsumit. Siguron një vështrim natyror dhe të mirëmbajtur lehtë. Megjithatë, mund të jetë e prirur për kushtet e lagura që çojnë në tharje, por mund të trajtohen duke aplikuar veshje shtesë. 3) Vaj i dylli i fortë - Kjo trajtim sipërfaqësor është një përzierje e vajrave dhe dyllit vegjetal. Është e shkëlqyer në krijimin e një ngjyre natyrale prej druri. Është gjithashtu mjaft e qëndrueshme, jo-përfshirëse dhe nuk denoncon. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Kam gjetur një zgjidhje tjetër dhe shërbim nëpërmjet Wilio Unë nuk kërkoj më. Si mund ta anuloj? Përgjigje: Nëse nuk keni nevojë për shërbimin tonë dhe doni ta anuloni atë, ndiqni këto hapa: filloni të hyni në llogarinë tuaj Wilio dhe klikoni projektet e mia. Klikoni projektin që dëshironi të anuloni dhe përzgjidhni Cancel Project në menunë e opsioneve. Kjo është e gjitha që duhet të bëni. Pyetje: A do të ketë shumë pluhur pas një parket të rëndë? Përgjigje: Jo Ekspertët Wilio përdorin grinders me njësi të nxjerrjes së pluhurit që do të heqin grimcat e lëshuara menjëherë kur bluajnë dysheme. Natyrisht, një sasi e vogël e pluhurit mund të shpëtojë, por ju siguroj se mund të pastrohet lehtë. Pyetje: A është procesi i bluarjes së parketeve të zhurmshme? A: Po, makina liron shumë zhurmë, sidomos gjatë fazës përgatitore. Megjithatë, zhurma është absolutisht kur dera është e mbyllur. Pyetje: Kur duhet të pikturojmë dhomën? A: Është më e mira për të pikturuar dhomën para se të bleni dyshemenë. Fillimisht, mund të duket e palogjikshme, por mund të jeni të sigurt se është shumë më e lehtë për të hequr një pluhur të vogël gërryes nga muret e pikturuara dhe të thata për të hequr ngjyrën nga kati i sapo me sanded dhe i shkurtuar. Pyetje: Sa kohë do të largohet dysheme ime? Përgjigje: Kati i pikturuar duhet të zgjasë 7 deri në 10 vjet. Nga ana tjetër, modifikimi i naftës do të kërkojë ri-aplikim të rregullt. Natyrisht, gjendja e dyshemesë (pavarësisht nga sipërfaqja e saj) varet shumë nga trafiku që ajo merr dhe nga sa mirë është ruajtur. Pyetje: Sa kohë shkon toka? Përgjigje: Dhoma e vetme mund të zgjasë nga 1 në 3 ditë, në varësi të madhësisë dhe shtetit të saj. Nëse nevojiten riparime dhe mbushje gjithëpërfshirëse, mund të zgjasë më shumë. Në të gjitha rastet, një dhomë e vogël do të zgjasë për të paktën një ditë. Përvojat tona tregojnë se shumica e dhomave të fundit dy ditë. Mbani në mend se në projekte që përfshijnë dhoma dhe riparime të shumta, do të zgjasë më shumë. Prandaj, është e rëndësishme që kufizimi i përdorimit të dhomës të minimizojë përdorimin e profesionistëve me përvojë që bëjnë punën sa më shpejt që të jetë e mundur. Pyetje: Ju mbushni boshllëqet dhe si po bën? Përgjigje: Po, ne mund të kujdesemi për boshllëqet duke përdorur rrëshirë dhe tallash.