Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Bluarje dhe lustrim betoni

Po kërkoni një ndërtues për bluarjen e betonit? Ne kemi 21,083 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Bluarje dhe lustrim betoni

Keni nevojë për një shërbim në fushën e bluarjes së betonit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në bluarjen e betonit të ashpër, bluarjen e imët të betonit, lustrimin e sipërfaqes, llogaritjen e çmimit. Çmimi i trajtimit të sipërfaqes së betonit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: bluarje me një disk, vegla diamanti dhe karborund të ofruara nga një prej betoniereve tona 21,082 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të di
Shfaqja karakteristike e dyshemeve të projektuesit është betoni i lëmuar. Shumica e njerëzve nuk e dinë se çdo sipërfaqe e betonit mund të jetë e rëndë për qëllime të shumëfishta. Bluarja e sipërfaqes së betonit nuk përdoret vetëm për përgatitjen e betonit të lëmuar, por edhe për variantet alternative të ndryshme të dyshemeve. Megjithatë, shumë nuk i kuptojnë dallimet në bluarjen e betonit, duke ndikuar kështu përfitimet e mundshme. Prandaj, ne do të jemi të lumtur t'ju transferojmë këtë proces dhe ne do t'ju sqarojmë të gjitha paqartësitë! Cila është bluarja e betonit? Për të bluar beton dhe sipërfaqja e saj e vështirë është një mjet i specifikuar bluarje i përbërë nga diamante sintetike që shërbejnë për të shkurtuar sipërfaqet. Bluarja e betonit janë teknologji të tregtuar nga kompani të ndryshme. Teknologjia, e kombinuar me një shtojcë diamanti shërben për të përpunuar dhe rafinuar një sipërfaqe të ngurtë betoni, për të arritur rezultatin e uritur dhe estetik. Mjeti gërryes është një rrokullisje e mbuluar me diamante sintetike të përdorura zakonisht për bluarje në lloje diamanti të mjeteve. Sipërfaqja e betonit mund të grindet në gjendje të lagësht ose të thatë. Për siguri më të lartë dhe ndikimin më të ulët të pluhurit të dëmshëm për shëndetin tonë, ne preferojmë të rëndë në gjendje të lagësht. Ne mund të përdorim dy lloje të mjeteve për të bluar. E para është një mulli tradicional konkret, ideal për përgatitjen e sipërfaqes. Mjeti i dytë është një stiffener konkrete, i përshtatshëm për përfundimin përfundimtar. Tregu ofron makineri manuale, por edhe për të hipur. Pse është e rëndësishme grindja e betonit? Kati i sapo vendosur betoni ka një sipërfaqe mikro-trashë. Përdorimi i tij është i përshtatshëm pas zbutjes dhe vulosjes. Kati i butë i betonit prodhon më pak pluhur, është më e bukur dhe jeta e saj është më e lartë. Përgatitja e një dysheme të re betoni është e thjeshtë, baza është të presë derisa të zgjasë rreth 28 ditë. Përgatitja e sipërfaqes së betonit të përdorur është më sfiduese. Sipërfaqja e betonit mund të jetë shumë e pabarabartë para se të hedhin bordet ose pllakat e dyshemesë. Ngjyra ose epoksidet mund të vendosen në një sipërfaqe betoni të shquar. Për të shmangur ndërlikime të ndryshme përveç instalimit të çdo katet, ne rekomandojmë bluarjen e betonit dhe më pas instalimin e dyshemesë. Instalimi i çdo dysheme do të jetë me një sipërfaqe të butë betoni me aktivitet të lehtë. Përgatitja e sipërfaqes së dyshemesë para përdorimit të pllakave ose dyshemeve të drurit është mënyra më e dobishme për të siguruar dyshemenë tuaj. Bërthamja e betonit është një proces veçanërisht i rëndësishëm për dyshemetë e lëmuar ku demonstrohet cilësia e zonës së përpunuar. Përfitimet e betonit të betonit Ne mund të fshijmë të gjitha papërsosmëritë e saj dhe parregullsitë që rezultati është një sipërfaqe e qetë dhe funksionale. Sipërfaqet e vjetra dhe të dëmtuara të betonit mund të hiqen përsëri në gjendjen e tyre origjinale dhe t'i përdorin ato për shumë vite. Eliminoni ngjyrën, epoxy, papastërtitë Bluarje heqin ngjyrat, epoxy, papastërtitë dhe mbetjet e tjera të padëshiruara në beton. Gjendja e shtresës së sipërme të dyshemesë betoni dhe lë një rezultat të bukur të butë. Në sipërfaqen e zbukuruar, të zbutur, atëherë ju mund të instaloni lehtësisht çdo lloj dyshemeje të përshtatshme (tjegull, dysheme, qilima, etj.) Përgatitja e sipërfaqes së dyshemesë është një hap thelbësor për jetën e çdo lloji të dyshemeve. Perfect për magazinat Për depot ose shtëpitë, dyshemeja e betonit është zgjidhja më e mirë. Pse do të zgjidhni një dysheme betoni për depo tuaj ose shtëpi? Betoni i grindur garanton një gjendje të madhe operative të kateve. Ai siguron jo vetëm jetën e tyre, por edhe rezistencën ndaj kushteve më të vështira të shkaktuara nga natyra e trafikut të magazinave. Nëse jeni të interesuar në dysheme betoni të aksioneve ose dysheme të projektimit nga betoni i prerë ose kërkoni që dikush të punojë me përgatitjen e dyshemeve të betonit, për lustrim ose përgatitjen e sipërfaqeve para vendosjes së mbulesave të ndryshme të dyshemeve - Willo është këtu për ju! Na kontaktoni sot dhe gjeni se si mund t'ju ndihmojmë me bluarjen e kateve tuaja të betonit. Mjetet e betonit të betonit Diamante. Sa i përket mjeteve për bluarjen e sipërfaqeve të betonit ose prerjes, puna bëhet duke përdorur mjete diamanti. Për mjetet moderne të diamantit, sidomos diamante sintetike përdoren sepse ato ofrojnë një përzgjedhje të gjerë të madhësive, formave dhe forcës. Kështu, mjetet e diamantit janë në gjendje të personalizojnë mjete për përdoruesit e ndryshëm. Madhësia e diamantit në rrotullën e diamantit përcaktohet nga madhësia e grurit. Ekziston një marrëdhënie e kundërt midis diamantit dhe etiketës korresponduese të grurit. Kjo do të thotë se një diamant i madh është shënuar me numër të vogël (18/20, 30/40) dhe në kundërshtim me madhësinë e vogël të diamantit tregohet me një numër të madh (80/100, 170/200). Kjo do të thotë që rrotullat me diamante më të mëdha kanë grinduri më të vogël dhe anasjelltas. Diamantet e mëdha përdoren për heqjen agresive të përfundimeve të vështira të lëvizshme, ndërsa diamantet e vogla përdoren për dorëheqjen dhe lustrim. Lidhës Qëllimi themelor i lidhësit është ruajtja e diamanteve. Binder zakonisht është bërë prej metali ose rrëshirë sintetike, por materialet e tjera mund të përdoren gjithashtu, sipas llojit të mjetit. Binder është projektuar për të veshin me një shpejtësi të caktuar. Në të njëjtën kohë, duke spërkatur lidhësin, diamantet e reja janë të ekspozuara, madje edhe para se të thyesh diamante sipërfaqësore. Fortësia e binderit duhet të përputhet me materialin gërryes, përndryshe funksionaliteti i mjetit mund të jetë i pasaktë. Nëse dysheme e betonit të butë u grinded me një mjet të projektuar për beton të moderuar, mjet është veshur para kohe dhe shpresë e saj është zvogëluar fuqishëm. Arsyeja është raporti i rezistencës së veshit. Nëse rezistenca e lidhësit është e ulët në mjet, ajo çon në lirimin e parakohshëm të diamanteve të reja, para se diamantët sipërfaqësor të bien, gjë që shkakton veshin e panevojshme. Nëse një mjet i butë konkret përdoret për një dysheme betoni të fortë, diamantët sipërfaqësor janë shpërbërë dhe mjet ndalon prerjen para lëshimit të diamanteve të reja. Në këtë rast, rezistenca e veshit është e lartë dhe lidhësi nuk lëshon diamantët mjaft të shpejtë për t'u shtuar në sipërfaqe. Në shikim të parë mund të duket e paarsyeshme ose e veçantë, por dyshemeja e fortë e betonit kërkon rezistencë të ulët të veshin, dmth binder më të butë. Nga ana tjetër, dyshemeja e betonit të butë kërkon rezistencë të lartë veshin dhe kështu një kordon të vështirë. Edhe pse kushtet e forta dhe të buta nuk janë teknikisht të sakta, ne i përdorim ato brenda një shpjegimi të thjeshtë. Një mënyrë për të kuptuar lidhësit është të merret parasysh se sa konkrete hiqet nga dyshemeja e betonit në krahasim me të vështirë. Nga 1000 m2 e dyshemesë betoni të butë, do të ketë pesë çanta pluhur betoni në sy. Përkundrazi, ngjashëm me një dysheme të madhe betoni të madh prodhon vetëm një qese pluhuri. Kjo do të thotë që ju jeni duke eliminuar deri në pesë herë më shumë materiale në katin e butë se sa e vështirë. Kjo është arsyeja pse mjeti duhet të ketë një rezistencë më të lartë veshin. Mjeti për beton të fortë duhet të ketë rezistencë në mënyrë adekuate të ulët të veshin që të përputhen me një sasi të vogël të betonit të mbledhur, përndryshe nuk lëshojnë shpejt diamante të reja. Zgjedhja e mjetit administrativ A keni nevojë për një mjet agresiv për përfundime të lëvizshme? Apo keni nevojë për një mjet për të hequr gërvishtjet dhe lustrim? Përzgjedhja e llojit të mjetit të bazuar në agresivitetin e saj përcaktohet nga madhësia e grurit. Prandaj, madhësia e grurit duhet të jetë kur të vendosë pikën tonë të fillimit. Granit 18/20 - Shkarkimi agresiv Një madhësi kokërr 80/100 - lustrim crust Mos u shqetësoni të provoni lloje të ndryshme të mjeteve. Për përzgjedhjen e saktë ju duhet të gjeni se cilat mjete ndryshojnë nga njëri-tjetri dhe kjo do t'ju japë rezultatin më të mirë. Para fillimit të bluarjes, shpesh është e vështirë të përcaktohet ngurtësinë e betonit, prandaj është e këshillueshme që të kryhet një vlerësim i kualifikuar dhe pastaj të ndiqni veshin dhe performancën e instrumentit. Ju do të gjeni se zgjedhja juaj ishte e saktë për të kontrolluar veshin e mjetit. Nëse zgjedhja juaj nuk jeni të sigurt, provoni një tjetër binder. Por sinjali paralajmërues që duhet të respektohet është një performancë e keqe e prerjes, që do të thotë se lidhësi është shumë i vështirë. Një sinjal paralajmërues është veshin e tepruar të mjetit që tregon butësinë e tepruar të lidhësit. Rregulla e përgjithshme që vlen për mjetin dhe ju mund t'i ndiqni ato që dysheme të reja, të bëra kohët e fundit kanë tendencë të jenë më të vështira se dysheme konkrete p.sh. në ndërtesat e vjetra. Ju duhet të arrini tre granques më të zakonshëm që korrespondojnë me tre llojin më të zakonshëm të betonit. Cilat faktorë merrni parasysh? Kur zgjedhni mjete diamanti, duhet të merrni parasysh tre gjëra - performancën, koston dhe inventarin. Fuqi Performanca është faktori më i rëndësishëm që nuk duhet të harrosh në përzgjedhjen e mjeteve. Tejkalon edhe dy faktorë të përmendur. Performanca e veglave prek jo vetëm përfitueshmërinë tuaj dhe kështu të ardhurat që mjeti do t'ju sjellë, por edhe aftësinë tuaj të konkurrencës. Do të vendosë se çfarë çmimi do të jeni në gjendje të përcaktoni për ofertën tuaj me mjete, madje nëse mund të lëvizni në një biznes me beton të rëndë ose të mbetet puna juaj në shtëpi. Performanca e mjeteve tuaja mund të jetë një faktor shumë i vlefshëm për ju. Mënyra më e mirë për të vendosur mjetet është llogaritja e performancës së tyre. Matni zonën që është projektuar për bluarje (kurrë nuk i rezistoni madhësisë së sipërfaqes). Llogaritni kohën e rëndë, në mënyrë që të zbrisni kohën e ndalimit nga koha e përgjithshme e lëvizjes. Ndani zonën në metra katror në kohën kur e kaloni atë me bluarje. Kështu, nëse do të ishit një 5000 m2 në 7 orë, do të arrini normën e prodhimit prej 714 m2 në 1 orë. Regjistro datën, vendin, llojin e punës, mjetet e përdorura, bluarjen dhe dyshemenë. E gjithë ky informacion do t'ju sjellë rezultate specifike të punës suaj. Është e këshillueshme që të udhëheqni një ditar për të cilin ju vendosni shënimet për çdo punë të bërë. Edhe pse mund të dukesh si e padobishme, të regjistrosh çdo informacion. Kuptoni performancën do t'ju ndihmojë të zgjidhni markën e duhur të instrumentit, si dhe kur zgjedhni llojin e duhur të veglave. Shumë kompani ofrojnë shenja të jashtëzakonshme të produktit, por nëse klienti zgjedh dhe përdor llojin e gabuar të mjetit, nuk do të shohë rezultatet e pritshme të mëdha. Por ditarin tuaj do ta zbulojë atë, sepse performanca e instrumentit pas llogaritjes nuk arrin normën normale të prodhimit. Për çdo hap në procesin e bluarjes, ju do të keni një shpejtësi të matur të prodhimit. Për vlerësimin tuaj të mjeteve, ne ju rekomandojmë që të anuloni një mjet për disa shënime mujore dhe të provoni një tag tjetër. Mund të ndodhë që nëse nuk provoni një produkt tjetër, nuk do të shihni dobësitë e mjetit tuaj. Secili prej nesh ka disa të preferuarat, por në zgjedhjen e tij është e përshtatshme për të marrë parasysh rekomandimet e sakta dhe për të ndjekur informacionin e veglave. Ndërsa tregu po ndryshon dhe zhvillohet vazhdimisht, ne rekomandojmë që të provojmë një mjet të ri të paktën një herë në vit.