Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Beton i stampuar

Po kërkoni një shtrues për beton të stampuar? Ne kemi 23,221 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Beton i stampuar

Keni nevojë për një shërbim në fushën e betonit të relievit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prodhimin dhe shtrimin e trotuareve, rrugëve, dyshemeve, tarracave ose zonave rreth pishinës së betonit të derdhur monolit. Çmimi i betonit të derdhur dekorativ zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: pastrues me presion të lartë, punë gërmimi, shpatulla të ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 23,221 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Beton i rrëzuar. Nëse doni të ndërtoni një trotuar, rrugë me rrugë ose një sipërfaqe tjetër të ngjashme të përforcuar, ju mund të konsideroni beton grushta. Versionet moderne mund të imitojnë pothuajse të përkryer të gjitha materialet dhe sipërfaqet dhe ende mbajnë rezistencë të lartë. Cila është betoni? Betoni i ngjeshur është një beton që ngjyra, modeli ose cilësitë u shtua për të ngjajnë një material tjetër si tulla, guri ose pllaka. Në disa raste, betoni është më i volitshëm se materialet që imitojnë, prandaj është më i favorshëm, madje edhe në lidhje me kohën e kaluar në punë dhe financave. Stilet. Në procesin e vulosjes, pulla gome ose Mats Texturing përdoren për të shtypur mostrën në çimento të lagur. Ka edhe mënyra për ta përdorur atë në betonin e përfunduar, ekzistues, por duhet të jetë në gjendje të mirë. Këto pulla shpesh bëhen nga paraburgimet e materialit aktual për të marrë një cilësi të përshtatshme. Sipërfaqja e betonit që rezulton kështu mund t'i ngjajnë tullave, kubeve të asfaltimit, pllakave prej druri dhe më shumë. Ju mund të goditni edhe format dhe shtypni në pllakën e betonit. Përveç kësaj, pulla mund të vendosen vertikalisht dhe horizontalisht, që do të thotë që ju jo vetëm që duhet t'i përdorni ato në katet e zakonshme. Për shembull, ju mund t'i përdorni ato për fireplace betoni të jashtëm me një rregullim të gurit natyror ose mund të krijoni një mur të mbështetjes konkrete që duket si një tullë. Përveç kësaj, betoni i punchen gjithashtu mund të përdoret brenda shtëpisë. Në fakt, mund të jetë gjithashtu praktike dhe tërheqëse. Një opsion interesant është vula në katin e betonit të bodrumit për t'u dukur si druri i imitimit. Shtypur beton që i ngjan pllakave është gjithashtu një mundësi e qëndrueshme në kuzhinë. Megjithatë, këmbët pastaj mund të jenë të ftohta dhe të pakëndshme, prandaj qilima rekomandohet për një sipërfaqe të tillë betoni. Si të krijoni një beton grusht Procesi i krijimit të betonit të shtypur është i thjeshtë. Hidhni çimento me një trashësi prej të paktën 10 centimetra. Shto ngjyrën primare. Ngjyra shtohet ose duke shtuar ose pas ruajtjes së çimentos. Metoda e parë quhet "ngjyrosje integrale" dhe metoda e dytë "e ngjyrës së shtypshme". Sipërfaqja e sipërfaqes mbështetet në një shpërndarje të njëtrajtshme me ngjyra pas sipërfaqes së lagësht të çimentos. Ngjyra furnizon dimensionin e kompresuar të betonit dhe ka një efekt jo-ngjit që ju lejon të heqni matjet e teksteve pa tërhequr çimento. Vendosni matjet e strukturës. Për shkak se mats shpesh për të mbuluar të gjithë zonën në një kohë të mjaftueshme, ata duhet të aplikohen dhe pastaj të lëvizin për të mbuluar të gjithë sipërfaqen, ndërsa çimentoja është ende e lagur. Nëse modeli ka një linjë, është meme të rëndësishme kur lëvizni me kujdes. Modeli ose matrica duhet të mbeten në beton derisa të jenë plotësisht të thata. Pas heqjes së vulës, sipërfaqja duhet të ngopur tërësisht nga një impregnim i veçantë që vepron si mbrojtje shtesë. Ne e lëmë çimento për 24 orë për të tharë. Betoni duhet të jetë mjaft i thatë dhe i pjekur për t'u ecur brenda 48 orëve dhe për të hipur në rreth një javë. Shërimi i plotë zgjat rreth një muaj. Procesi i hedhjes së betonit të shtypur është arti. Përveç kësaj, nevojiten mjete të veçanta dhe falriandë, kështu që është më mirë për të kursyer përpjekje dhe për të gjetur një furnizues të mirë që ka përvojë me beton të shtypur. Avantazhet dhe disavantazhet e betonit të ngulitur Sa i përket materialeve të dyshemesë, ka shumë opsione. Prandaj është një çupë e përshtatshme për projektin tuaj? Avantazhi i tij kryesor është qëndrueshmëria dhe jeta e gjatë dhe ka një mënyrë të panumërt për ta përshtatur atë. Dhe nëse trajtohet me shtesë ose shtesë anti-shqip, mund të jetë një sipërfaqe e sigurt dhe anti-shqip. Betoni i ngjeshur është gjithashtu një element i dizajnit që rrit vlerën e shtëpisë tuaj, dhe megjithatë është në përgjithësi më e volitshme se një tullë ose gur. Disavantazhi i betonit të shtypur është se zakonisht nuk mund të bëni vetë projektin tonë sepse kërkon një nivel të caktuar të ekspertizës. Betoni gjithashtu rekomandohet të rregullojë çdo dy deri në pesë vjet për të parë më të mirën. Kjo mund të ndodhë që konkrete nganjëherë shpërthen - atëherë mund të jetë e vështirë për të rregulluar atë dhe ndoshta nuk arrijnë të dorobize modelin e vulosur për pjesën tjetër. Betoni razen kundrejt materialeve të tjera Ashtu si betoni imbossed, materiale të tjera të njohura si tulla dhe gurë janë në kërkim të madh dhe të rritur vlerën tuaj në shtëpi. Tulla dhe gurë, ose materiale të tjera, janë të përshtatshme për një sipërfaqe të pabarabartë nëse doni ta bashkoni dhe përgatiteni për hedhjen e betonit. Megjithatë, farë e keqe dhe bari shpesh ndodhin në ambientet midis pllakave, ndërsa kur sipërfaqja e betonit është e shqetësuar për mirëmbajtjen. Por gjithçka është në ndjenjën tuaj estetike. Betoni i stampuar kurrë nuk do të duket tamam si një material që po përpiqet të imitojë nëse është një tullë, gur, tjegull ose dru. Për disa njerëz është arsyeja pse ju nuk e ktheni atë me të. Megjithatë, nëse doni materiale të vogla të mirëmbajtjes dhe jetë më të lartë, betoni i shtypur mund të jetë zgjedhja për të cilën po kërkoni. Si një nga gjërat e para që njerëzit shpesh e vërejnë pasuri të paluajtshme, një rrugë me pemë konkrete të mirëmbajtur mund të jetë në gjendje të shtojë shtëpinë tuaj në tërheqje dhe vlerë. Sondazhi zbuloi se një udhëtim i tillë mund të rrisë vlerën e pronës deri në dhjetë për qind. Nëse doni të përdorni përfitimet e një rrugë me pemë krejtësisht të re, ju nuk duhet të mendoni për shkarkimin menjëherë. Driveway i ri ose i riparuar do të sigurojë shtëpinë tuaj me një përshtypje të mrekullueshme të parë në kalimtarët dhe fqinjët dhe vizitat tuaja. Dhe jo vetëm - një rrugë e thyer e mbushur me heqje ju do të shkatërroni makinën, dhe kështu të largohet nga portofolin tuaj financave shtesë që ju mund të përdorni për gjëra kuptimplote si riparimi i saj. Ishte koha për të menduar për redaktimin e asaj një Rruga e betonit shpesh mund t'ju ofrojë me paratë tuaja vlerën më të mirë për paratë tuaja. Jo vetëm që është në krahasim me materialet e tjera të tilla si asfalti, më i qëndrueshëm, betoni është i fortë dhe i lehtë për t'u mbajtur. Kur vendosni se betoni është i përshtatshëm për rrugën tuaj të re, ju do të keni një zgjedhje të shtrimit të betonit të betonit (BKP) ose betonit me shtypjen e mostrës (pic). Çfarë është trotuari i betonit? Bërthamja e betonit - tulla ose bllokohet - së pari u bë fundi popullor i viteve 70 dhe në fillim të viteve 1980. Ishte një periudhë kur një përzgjedhje ishte për aq kohë sa stilet dhe ngjyrat, të kufizuara - disa modele të thjeshta dhe disa ngjyra. Tregu i bllokimit të pllakave është rritur ndjeshëm në mënyrë të konsiderueshme, industria e prodhimit gjithashtu është zhvendosur. Falë kësaj, ju keni më shumë opsione në dispozicion - nëse doni dizajn tradicional ose modern, textures të ndryshme, varg ngjyra, dhe madje edhe opsione materiale. Asfaltimi i shtrimit është vendosur në mes të frenave dhe është hedhur në shtresën themelore dhe të rërës. Këto blloqe prekin njëri-tjetrin dhe krijojnë një lidhje që siguron forcën nevojat tuaja të rrugës. Çfarë është betoni me modelin? Dorëzat me model të shtypur ose konkrete të shtypura janë në skenën e një të afërmi relativ. Në vend të përdorimit të blloqeve individuale për të formuar sipërfaqen, shtresa e betonit derdhet në një sipërfaqe të përshtatshme dhe pastaj aplikohet ngjyra dhe stabilizuesi për ngjyrë. Modeli zbatohet në betonin e lagësht për të krijuar efektin e dëshiruar të përfunduar. Ju do të keni një zgjedhje të opsioneve të ndryshme - nga guri përmes masonazhit në gurë të strukturuar. Ideja kryesore është imitimi i një materiali tjetër që i jep betonit dhe rrugës suaj më tërheqëse dhe formës. Për t'ju ndihmuar të vendosni nëse trotuari i bllokimit ose betoni i ngulitur është zgjedhja e duhur për rrugën tuaj, ne kemi shqyrtuar avantazhet dhe disavantazhet e tyre. Kjo është se si do të jeni në gjendje të vendosni që ju do të dini dhe të keni të gjithë informacionin përkatës. Cilat janë përfitimet e trotuarit ndër-mbyllës? - Atraktiviteti. Me një gamë të gjerë stilesh, ngjyrash dhe textures që ofrojnë trotuare bllokuar, ka mundësi tërheqëse tërheqëse, tërheqëse që ju përshtaten dhe çdo rrugë me pemë. - qëndrueshmëri. Ata janë jashtëzakonisht rezistent, mund të durojnë për shumë vite kur mbajnë mirëmbajtjen e duhur. Kur përshtatja e mirë mund të durojë përgjithmonë. - përshtatshmëria / trajtimi. Nëse keni nevojë për një trotuar të bllokuar për të çmontuar, për shembull, për shkak të riparimit të rrjeteve inxhinierike që janë nën të, nuk ka problem. Është hequr lehtë dhe përsëri përpilohet me dëmtim minimal. - pėrshkueshmės. Disa shtrim lejojnë për kullimin e ujit të sigurt sipërfaqësor, i cili është në përputhje me rregullat e aplikueshme të planifikimit të para. Cilat janë disavantazhet? - Vendosja / lëvizja. Instalimi i dobët ose përdorimi i një substrate të papërshtatshme kur vendosja e shtrimit mund të shkaktojë që ajo të fillojë të bjerë ose të lëvizë Nabok - veçanërisht nën peshën e makinës. Zakonisht, kjo lëvizje nuk është shkaktuar nga produkti, por i projektuar gabimisht nga substrati. Kjo mund të shmanget duke përdorur një ekspert ose kompani të kualifikuar. - Shpenzimet. E gjitha varet nga produkti që zgjidhni (nga trashësia dhe ngjyra). - degradimi. Nëse trotuari është bërë e drejtë dhe në një sipërfaqe të mirë, nuk është një problem. Ai mund të shkaktojë erozion dhe lëvizje të tokës kur trotuari mund të fillojë të lëvizë dhe të lirojë. Cilat janë përfitimet e driveways me një model nga betoni i ngulitur? - efikasitet. Dizajni i rrugëve të qasjes me beton model mund të jetë shumë më efikas. Ky proces lejon më shumë hapësirë ​​për të mbuluar më shpejt. - mirëmbajtje-freeness. Ndryshe nga asfaltimi, ata ofrojnë driveways më pak mundësi për t'i përshtatur bari ose mach. Megjithëse kjo gjelbërim i padëshiruar mund të fillojë të shfaqet në çarje të mundshme, nuk kërkon aq shumë kujdes. - Resilience / kompaktësi. Substrati masiv i betonit të përforcuar nga rrjetëzimi i ngurtë i cili është hedhur në një sipërfaqe të përshtatshme do të thotë që rruga e rrugës ndoshta do të jetë jashtëzakonisht rezistente dhe nuk do të shfaqen lëvizje të padëshirueshme. Cilat janë disavantazhet? - Atraktivitet më të vogël. Megjithatë, gjithçka varet nga preferencat individuale. Nëse përdorni mats model, ju mund të rrisni ndjeshëm atraktivitetin e rrugës me pemë. - plasaritje. Nuk është e pazakontë të filloni të zbuloni të çara në beton. Problemi mund të jetë nëse këto çarje janë të zmadhuara dhe janë të shëmtuara. Megjithëse riparimi është i mundur, mund të kërkojë trajtim të ri-sipërfaqësor të të gjithë anëtarëve. Nuk ka asnjë garanci se riparimi do të përputhet me versionin dhe modelin origjinal. - Kullimi. Betoni i stampuar nuk është i depërtueshëm, që do të thotë që nuk lejon që uji sipërfaqësor të rrjedhë. Pa një zgjidhje të përshtatshme të kullimit, një sipërfaqe e tillë nuk është në përputhje me rregullat e planifikimit të para-klasës. - Qasja në rrjetet inxhinierike. Nëse keni nevojë të shkoni tek ata në të ardhmen, rrugë me pemë do të jetë të disassembled dhe të saktë, të cilat mund të paraqesin një problem potencial në përafrimin e përfundimeve ekzistuese dhe të shkëmbyera. - Përcaktimi i stabilitetit të sipërfaqes. Për të mbrojtur ngjyrën e rrugës tuaj, vulën e betonit duhet të ri-mbushur çdo dy deri në katër vjet, veçanërisht nëse është shumë e veshur. - Siguria. Impregnimi i përdorur në driveways mund të jetë shumë i rrëshqitshëm, sidomos në dimër kur është acar, që mund të përbëjë një rrezik për njerëzit që shkojnë pas saj. Sa kushton rruga e rrugës? Është e rëndësishme të mbani në mend se kostoja juaj përfundimtare e rrugës së re do të varet nga madhësia e zonës me të cilën punoni. Financat e tjera do të varen nga produktet që zgjidhni. Çmimi mund të ndryshojë sipas trashësisë së trotuarit konkret dhe ngjyrës së saj, ose sipas kompleksitetit të modeleve dhe formave. Shumë kujdesen nëse mund ta vendosni këtë trotuar veç e veç, ose do të thërrisni një ekspert apo edhe një kompani të specializuar për të bërë një udhëtim. Të dyja llojet e sipërfaqeve të përdorura dhe të përshtatshme për rrugë me pemë kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre. Megjithatë, rrugët e formuara nga shtrimi i bllokimit janë më të popullarizuara dhe më të preferuara. Megjithatë, nuk është vetëm për rrugët e hyrjes, por edhe për tarraca ose trotuare rreth ndërtesave dhe përmes kopshteve. Mbyllni pllakat, falë formës së saj dhe ndryshimeve të ngjyrave, kërcënon pothuajse çdo mjedis. Gjithkush mund të zgjedhë atë të preferuar dhe të preferuar. Dhe trotuari i parafabrikuar i defektit mund të ndihmojë në luftimin e përmbytjeve dhe ndotjes, sepse nuk kap ujë shi, por e kthen atë përsëri në natyrë.