Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Bavendreqes

Jeni duke kërkuar për një bravandreqës për të riparuar, zëvendësuar bravën? Ne kemi 19,435 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Bavendreqes

Keni nevojë për një shërbim bravandreqës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në hapjen e dyerve, hapjen e makinës, ndërrimin e bravave, punën e bravandreqës. Çmimi i shërbimeve kryesore zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion në lidhje me shërbimet: nisja jashtë zonës së përcaktuar, kostoja e një bllokimi të ri, prodhimi i çelësave rezervë të ofruar nga një prej 19,435 bravandreqësve tanë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse rezervoni bravandreqës përmes Wilio?
Puna e lidhur me bllokimin është në mënyrë të pashmangshme një çështje urgjente. Nëse keni bërë në shtëpinë tuaj ose arsye për të shkëmbyer Chateau, ndoshta do të dëshironi që një punë të realizojë sa më shpejt që të jetë e mundur. Kjo mund të çojë shumë për faktin se ata janë thjesht bravandreqës të parë që do të jenë në dispozicion. Ky urgjencë mund të shkaktojë punën e thënë për të kaluar. Për ata që kanë nevojë për të ndihmuar bravandreqës, ajo ofron rrugë të mesme të arit Wilio në mes të shpejtësisë dhe çmimit. Wilio është një platformë online që kombinon profesionistët (p.sh. bravandreqës) me klientët ose organizatat individuale kanë nevojë për ofrimin e shërbimeve. Gjetja e një bravandreqës cilësorë me një çmim të arsyeshëm nuk ishte kurrë më e lehtë. Të gjithë ju duhet të bëni është të hyni në faqen e internetit Wilio ose aplikacionin celular ju duhet të bëni dhe të prisni për oferta nga ofruesit e shërbimeve duke përdorur platformën Wilio. Ju do të merrni një rishikim dhe shqyrtime të çdo bravandreqës dhe ofertat komplimentuese që do të merrni janë jo të detyrueshme. I gjithë procesi mund të marrë vetëm disa minuta! Situata juaj e bllokimit mund të jetë urgjente, por kjo nuk do të thotë që ju duhet të përgatiteni. Me Wilio ju mund të zgjidhni problemet e bllokimit tuaj të lirë, shpejt dhe duke buzëqeshur.
Cilat janë shërbimet e zakonshme të bravandreqës?
Shërbimet e zakonshme të bravandreqës përfshijnë marrjen (disassembly) flokët, riparimin dhe shkëmbimin e vilë në shtëpitë e banimit ose në derën e makinave. Megjithatë, ato gjithashtu mund të krijojnë sisteme të sigurta të mbylljes (duke përfshirë sistemet elektronike të inputeve) dhe kryejnë auditime të sigurisë të ndërtesave rezidenciale dhe komerciale.
A mund të hapet bravandreqës / zhbllokoni ndonjë bllokim?
Kjo do të varet nga flokët dhe instrumentet vetë që ka një lockmate të veçantë në dispozicion. Ndërsa shumë bllokime standarde mund të zgjidhen shpejt dhe me lehtësi, nganjëherë bllokimi është i vjetër apo i sofistikuar se është një kështjellë më e shpejtë për të stërvitur dhe thyer mekanizmin për të marrë qasje në shtëpi.
Çfarë duhet të bëni nëse jeni duke dalë nga shtëpia juaj?
A e keni bërë derën në shtëpi apo apartament? A keni marrë një shtëpi / apartament? Vizitoni Wilio dhe shkruani se keni nevojë për bravëndreqës në dispozicion. Bravëndreqës lokal do të apelojë për ju dhe do të përdorë mjetet e duhura shpejt dhe në mënyrë të sigurtë të merrni në shtëpinë tuaj / apartament, me dëmtim minimal të pronës.
Çfarë ndodh kur ju urdhëroni bravandreqës përmes Wilio?
Kur platforma Wilio pajtohet me çmimin fillestar dhe detajet e punës, bravandreqës tuaj celular viziton shtëpinë ose makinën tuaj për të vlerësuar bllokimin dhe pastaj të kryejë punën. Nëse ka probleme të papritura, bravandreqeri juaj do të propozojë një metodë riparimi pas vlerësimit të situatës dhe konfirmoni kuotën përfundimtare.
Sa është vlerë bravandreqës?
Kostoja mesatare e shërbimit bravandreqës është rreth 50eur; Megjithatë, çmimi do të varet nga kompleksiteti i punës dhe nga fakti nëse është e nevojshme për të ngritur flokët e reja. Automobile Bravëndreqës Puna mund të kushtojë më shumë.
Shërbime
Çfarë përfshin bravandreqarët tanë?
Megjithëse bravandreqës shpesh përdorin në situata emergjente, ju mund të urdhëroni bravandreqës dhe lloje të tjera të flokëve që lidhen me flokët. Këtu ne deklarojmë detyra të ndryshme që mund të porositni bravandreqës.
Bravëndreqës emergjente
Bravëndreqës emergjente janë në dispozicion në një kohë të shkurtër dhe shpesh punojnë jashtë orarit të punës standarde. Në mënyrë ideale, ju do të donit të gjeni në rrethinën tuaj Bravëndreqës për të arritur tek ju sa më shpejt të jetë e mundur dhe minimizuar kohën e pritjes. Bravëndreqës emergjente së pari do të përpiqet të çmontojë flokët dhe lidhësit tuaj (ata shërbejnë sigurinë e derës) për t'u kthyer në shtëpinë tuaj. Nëse metodat jo të dhunshme dështojnë, shumë bllokime të zbuluara mund të hapen duke shpuar bllokimin me instalimin e menjëhershëm të menjëhershëm të të reja për të mbajtur shtëpinë tuaj.
Riparimi i kështjellave të dëmtuara
Locks dhe çelësat nuk punojnë përgjithmonë, duke përdorur veshin dhe dëmtimin e tyre, ata madje mund të thyejnë. Lockman mund t'ju ndihmojë me një vilë në derën tuaj të hyrjes, derën e makinës, portën e garazhit, kuti postare dhe derën e brendshme që çon në dhoma (madje edhe në dritare dhe dyer rrëshqitëse). Bllokimi (i dëmtuar) do të korrigjojë ose ta zëvendësojë atë për një të re. Mos harroni se bllokimet e rregullta të Chateau shtrihen gjatë jetës së tyre dhe është gjithashtu parandalimi më i mirë.
Instalimi i kështjellës.
Nëse bashkoheni një derë të re, bllokohet (e korruptuar) ose nuk jeni i sigurt se sistemi juaj aktual i sigurisë është i mjaftueshëm, mund t'ju duhet të instaloni një bllokim të ri. Është një ide e mirë nëse keni humbur çelësat ose nuk keni një pasqyrë të të cilit ka qasje në shtëpinë tuaj. Gjeni mjedisin tuaj përmes Wilio Bravëndreqës për hapjen e derës emergjente dhe instalimin e një sistemi të përmirësuar të sigurisë. Mos harroni të tregoni se çfarë lloji të bllokimit ju duhet për të ngritur, nëse keni një bllokadë që keni ose nëse keni nevojë të ju ofroni me bravandreqës.
Auto bravandreqës
Nëse ju do të dëmtojë ose të humbni një çelës makinë ose të bllokohet në makinën tuaj, ju mund të merrni me qira (qëllim) automobilave bravandreqës. Ata do t'ju ndihmojnë të zhbllokoni makinën dhe të shkoni në çelësin e mbyllur ose të zëvendësoni një bllokim për një të ri. Bravëndreqës Auto gjithashtu mund të ndihmojnë në instalimin e flokëve të makinave, duke bashkangjitur dorezat e derës së makinave dhe qirinj të ndezjes.