Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Banjo te hidroizoluara

Jeni duke kërkuar për një pllakë për hidroizolimin e banjës? Ne kemi 25,814 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Banjo te hidroizoluara

Keni nevojë për një shërbim në fushën e hidroizolimit të banjove? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë të depërtimit, ngjitës hidroizolues dhe ngjitës pllakash me cilësi të lartë. Çmimi i izolimit për dhomat me lagështi të lartë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion në lidhje me shërbimet: ngjitës mbushës, shirit mbyllës për vulosjen e fugave, ngjitës silikoni, llaç fugash, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 25,814 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Hidroizolim banjo. Pas përfundimit të pllakës dhe murit të brendshëm dhe tavaneve të brendshme, është koha për të adresuar izolimin e lokaleve në banjo, lavanderi dhe kuzhinë. Natyrisht, bodrumet duhet të jenë të izoluara, por kjo duhet të ketë përfunduar. Pse hidroizolimi është kaq i rëndësishëm? Hidroizolimi i saktë i ambienteve të lagura është absolutisht e nevojshme - uji që rrjedh në dysheme dhe mure mund të shkatërrohen shumë lehtë dhe të shkaktojnë dëme të padiskutueshme në shtëpi. Më e keqja në këtë lloj dëmi është se normalisht nuk jeni në dijeni se ndodh. Ju do ta gjeni kur dëmtimi i detyrës është i pakthyeshëm. A mund të bëj vetëm një hidroizolim? Natyrisht, ekzistojnë mundësitë për mjeshtrat vendas, dhe në këtë fushë. Nëse jeni duke bërë hidroizolimin tuaj, duhet të bëhet në përputhje me standardet dhe me standarde të caktuara. Për më tepër, do t'ju duhet të merrni parasysh faktin se mund të ndikojë në ndonjë kërkesë sigurimi ose garancie. Mund të ndodhë që në rastin e një ngjarjeje të siguruar, kompania e sigurimeve nuk do t'ju japë të gjitha shpenzimet derisa të jeni duke u trajtuar nga një kompani e specializuar. Hidroizolimi është një nga pjesët e shtëpisë tuaj ju duhet të bëni pa kushte për të shmangur dëmtimin serioz të ujit dhe lagështirës. Si është hidroizolimi? Në thelb, hidroizolimi mund të jetë vendosja e një shtrese të lëngshme të gomës në zona që ka të ngjarë të vijnë në kontakt me ujin për të formuar një rajon "të vulosur". Qëllimi është të mbajë të gjithë ujin që mund të ushtrojë (për shembull, pajisje të pasakta ose të rrjedhura) për të mos shkaktuar ndonjë dëm. Skajet dhe qoshet duhet së pari të vulosen me një masë nënshkrimi që nuk dëmton shtresën e hidroizolimit. Po kështu, këto lidhje përdoren nga një pëlhurë poliestër për të formuar nyje fleksibël dhe gjithashtu ndihmon në ndarjen e membranës hidroizoluese në vendet e ekspozuara në mënyrë që lëvizjet e vogla në ndërtesë gjatë kohës së izolimit të kohës nuk e shkatërrojnë shtresën izoluese. Rreth transfereve përmes një shtrese hidroizoluese (degët, lidhjet dhe kullimet) është gjithashtu e përshtatshme për të vazhduar gjithashtu. Shtresa e hidroizolimit zakonisht zbatohet nën buzë të pëlhurës së poliestrës për të siguruar që tërësisht të absorbohet dhe të sigurohet ngjitja e duhur në mur ose dysheme. Shtresa pastaj zvarritet me një mur dhe dysheme. Në përgjithësi, përdoren dy shtresa, e dyta zbatohet në këndet e duhura për të parën (nëse shtresa e parë është e mbështjellë vertikalisht, shtresa e dytë është e mbështjellë horizontalisht). Ku kërkohet hidroizolimi? Hidroizolimi është përgjithësisht i nevojshëm kudo ku është prizë uji. Ai përfshin: • mbyllje dushi, • zonat spa • Banjë në përgjithësi (në varësi të materialeve të tjera të përdorura) • në biznes, • zonat e lagura në kuzhina, • Rreth të gjitha kalimet në zonat për të qenë hidroizolim (p.sh. çezmat, kullon). Cilat mure dhe dysheme të larta dhe të gjerë duhet të izolojnë, është shumë e varur nga ajo që është hidrocrizolare dhe nga materiale të tjera që përdoren në këtë fushë. Për shembull, mbylljet e dushit normalisht kërkojnë hidroizolim deri në 1.800 mm. Sa larg mureve dhe dyshemeve, filmi hidroizolues duhet të tejkalojë, do të varet nga gjërat si: • Madhësia A. • Mbyllja e këndit të dushit. Materialet e përdorura në katin e banjës do të luajnë gjithashtu një rol në atë që është e rëndësishme për hidroizolim. Disa materiale të tilla tashmë mund të ofrojnë volumin e ujit (llaç të veçantë, asfaltim). Megjithatë, nëse një material me bazë druri (kompensatë ose bordi i grimcave) është përdorur në dysheme në banjo ose në dhomë të tjera, ju do të duhet të ofroni këtë dhomë me hidroizolim plotësisht nga baza. Si e bëjnë dyqanet e trotuarit? Pas instalimit të një shtrese hidroizoluese dhe pas disa ditësh të destinuara për shërimin ose tharjen, ju mund të hyni në trotuar kudo që është e nevojshme. Skip Space Designed për të vendosur një cep dush. Nën qoshe zakonisht nuk e përdor trotuarin. Instalimi i shtrimit nuk është proces shumë sfidues, por ka disa faza. Ne supozojmë se pllakat tashmë kanë zgjedhur. Ka të ngjarë që të përdorni stile të ndryshme të shtrimit të bazuara në dysheme dhe mure sipas asaj që siguron anti-shqip. Modeli që është në to është dhënë tashmë. Kjo do të thotë se është e nevojshme të vendosësh se ku vendosen pjesët e para dhe si të pajtohen me nyjet midis dyshemeve dhe mureve. Ju tashmë keni tiled tiled si të nevojshme për të përshtatur ku i përkasin. Pas kësaj, një llaç i hollë i ngurtë (ose ngjitës i pllakave) dhe pllakat janë zgjidhur me kujdes. Përdorimi i spacers lënë boshllëqe për llaçit që do të jetë e nevojshme mes tyre. Pllakat lejohen të shërohen për rreth një ditë. Është veçanërisht e rëndësishme për pllakat në dysheme që duhet të mbajnë një peshë shumë më të madhe. Spacers midis pllakave janë hequr dhe lënda e dhëmbëve përdoret për të përfunduar hapësirat midis pllakave. Shenjat e mbetura dhe mbetjet e llaçit dhe ngjitësit pastrohen dhe llaçi lejohet të ngrihet.