Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Asfaltim

Kerkoni nje ndertues per asfaltim? Ne kemi 20,468 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,881 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Asfaltim

Keni nevojë për shërbim në fushën e asfaltimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për heqjen e sipërfaqeve të vjetra, trajtimin dhe nivelimin e sipërfaqes, derdhjen e asfaltit. Kostoja e prodhimit të rrugëve dhe trotuareve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion në lidhje me shërbimet: materiale, punë rilevimi të ofruara nga një prej 20,468 punëtorëve tanë konkretë në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,803 profesionistë të regjistruar
87,881 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet e bëra shpesh Pse të kërkoni asfaltim në Wilio? Asfalimi është një nga disa shfaqje ndërtimi që nuk keni nevojë të kuptoni vetë-ndihmë nëse është e nevojshme. Kompleksi i punës nga përgatitja e vendit, vendosja e shtresës së asfaltit në finalizim kërkon përdorimin e makinerive dhe njohurive specifike që kampionët tipikë të brendshëm me siguri nuk do të bëjnë. Përveç kësaj, në projekte më kërkuese, është gjithmonë më e dobishme për të arritur profesionistë të cilët mund të trajtojnë më shpejt, më mirë dhe të lirë nga rutina e tyre. Kjo do të thotë para dhe koha e kursyer për ju. Në rast të rrugës së pjerrët të ringjallur në shtëpinë tuaj ju gjithashtu do të shmangni një pamje të buzëqeshur të kalimtarëve dhe vizitave. Mos hezitoni të gjeni ekspertë të asfaltit nëpërmjet Wilio, merrni kuotat nga ofruesit e shumtë dhe zgjidhni më së shumti. Çfarë pune kërkon asfaltim? Llogaritja e punëve që duhet të zbatohen në lidhje me asfaltimin fillon me përgatitjen e një vendi ku do të zbatohet asfaltimi. Së pari, një vend i caktuar duhet të gërmohet në një thellësi prej rreth 0.5 m. Pronari mund të vendosë të përshtatet qarqet që duhet të konkretizohen para asfaltimit. Materiali i ndikimit duhet të niset në gërmadha - më shpesh nga guri. Substrate duhet pastaj të kompaktohet dhe mbështetet. Kur substrati është i gatshëm, asfalti derdhet. Është vendosur në një shtresë ose në dy shtresa - varet nga barra e ardhshme. Pasi asfalti po derdhet, do të përafrohet dhe do të rindërtohet. Pronari duhet gjithashtu të mendojë për kullimin e ujit dhe prandaj rekomandohet të vendoset në kullotën e ujit të asfaltuar dhe të gjithë sipërfaqen e zbukuruar në mënyrë të përshtatshme në mënyrë që uji të mos jetë në vend dhe nuk shkakton probleme sidomos në dimër. Pse të kërkoni asfaltim në Wilio? Siç mund ta vini re më lart, asfaltimi përfshin akte të shumta kërkuese. Unike e çdo zbatimi, probleme të vogla dhe detaje që duhet të zgjidhen në vend duhet gjithashtu të shtohen në çdo gjë. E gjithë kjo nuk ka një kampion shtëpiak për të trajtuar, për të mos përmendur makineritë e rënda që ata nuk janë gjetur vetëm në garazh. Shikoni për asfaltimin në Wilio sot dhe dëgjoni projektin tuaj nga eksperti më i mirë në lagjen tuaj. Sa kohë duhet asfalt? Avantazhi i profesionistëve të asfaltimit që mund të gjeni në Wilio është se të gjitha punët do të bëhen brenda një dite. Kështu ju mund të ndiqni rrugën e re në shtëpi, kopsht ose chata për të kaluar të nesërmen. Natyrisht, i gjithë procesi fillon pas një inspektimi të plotë të një vendi të caktuar, gjetjen e kërkesave të konsumatorëve, zhvillimin e projektit dhe kuotën. Kjo tërësi do t'ju marrë një ditë tjetër. Për një rrugë me pemë fikse, të sigurt dhe të pastër, definitivisht ia vlen. Si mund të gjej asfaltim cilësor? Mënyra më e mirë për të gjetur asfaltim profesional është të futni kërkesën Wilio. Kërkesa juaj do të shkojë tek kompanitë që punojnë me ne për një kohë të gjatë. Ju specifikoni kërkesat tuaja për të përcaktuar performancën dhe buxhetin tuaj. Më pas, ju do të ngjallni kompani nga rrethinat tuaja me menutë e çmimeve dhe ju zgjidhni atë që plotëson kërkesat tuaja dhe buxhetin. Para vendimit përfundimtar, shihni vlerësimet që mund të gjenden në Wilio ose mund të kontaktoni klientët e mëparshëm dhe të merrni informacionin e dorës së parë. A i jap materiale dhe pajisje para asfaltimit? Në rastin e asfaltimit është e qartë se pajisjet e tilla si cilindra, mullinj ose të ashtuquajturat. "Hekuri" asfalt në shtëpi për të pasur jo. Të gjitha pajisjet që keni zgjedhur kompaninë tuaj. Ju nuk shqetësoheni për ndonjë gjë - të gjitha makineritë dhe mjetet e nevojshme sigurohen vetë. E njëjta shqetësim për importet dhe largimin material. Megjithatë, mund ta bëni këtë fazë që mund të bini dakord për dorëshkrimin dhe para-përgatitjen e agregatit tuaj në substrate para se të zbatoni. Nëse keni një shans të tillë dhe mund të kurseni një pjesë të burimeve, ta përdorni atë. Përndryshe ju mund të besoni furnizuesin tuaj në dhomë dhe do të marrë plotësisht gjithçka për ju. Sa është asfaltimi? Çmimi i asfaltimit varet nga faktorët e shumtë, këtu janë më të rëndësishmet. Së pari, është e nevojshme për të matur zonën që do të jetë asfalt dhe të zbulojë një zonë në m2. Mos harroni këtë informacion - ju do të duhet kur të futni kërkesën në Wilio ose për llogaritjet dhe kuotat. Çmimi i orientimit - sipas shumës së akteve që dëshironi të realizoni (duke hequr asfaltin e vjetër, gërmimin, pajisjet, sipërfaqen e sipërfaqes) do të shkojnë nga 30-60 € / m2. Punë tipike Duke hequr asfaltin e vjetër. Puna e gërmimit. Trotuari i pajisur ose qarqet rrugore. Importi i gurit në fraksione të ndryshme. Heqja e betonit të vjetër. Përgatitja dhe zbehja e substratit. Punë asfalt. Trajtimi sipërfaqësor me spërkatje. Kanalet e kullimit të pajisur. Riparimi i sipërfaqes së asfaltit. Mulliri asfalt. Procedura e punës. Një hendek duhet të bëhet nën zonën e asfaltit - rreth 0.5 m në thellësi. Gropa e përgatitur, një substrate nga një gur i grimcuar, i cili është kompakt dhe i barabartë. Është ende e mundur të përdorësh një gur me një fraksion të vogël që mbush boshllëqet dhe vrimat më të vogla dhe një substrate e përsosur nën asfalt është krijuar. Kjo fazë është e nevojshme për asfaltin në të ardhmen duke mos inkorporuar ose jo të pakënaqur. Ju patjetër shikoni në këtë hap personalisht. Vetëm të përzënë një rregull të thjeshtë - aq më mirë. Bllokime më të mëdha, guri më shumë në substrate dhe compaction të shumëfishtë do t'ju garantojnë se asfalti kurrë nuk anulon nëntokën ose rrëshqitje nëntokë. Tani duhet të vendosim se çfarë asfalti kemi nevojë. Zgjedhja janë dy variante themelore - një shtresë e vetme dhe bilayer. Vendimi varet nga përdorimi i ardhshëm. Nëse ju mund të ngasin vetëm një makinë të pasagjerëve në 3.5 t nëse asfalti është vetëm një shtresë e vetme. Në rast se sipërfaqja do të përdorë gjithashtu automjete të rënda ose të kushtueshme ose të shërbimeve është pa kushte e nevojshme për asfalt. Në këtë pikë, është mirë të mendosh për një gjë që shpesh nënvlerëson. Konsideroni kanalet e shlyerjes në buzën ose rrjetet e kullimit. Ju do të siguroni një sipërfaqe të thatë që do të jetë e sigurt dhe sidomos ndikimi i ngricave do të jetë asfalti juaj të rritet më ngadalë. Asfalti duhet të jetë në mënyrë të barabartë, kryesisht me dorë, të vendosë në të gjithë desktopin dhe të përfundojë "të" të përfundojë "duke përdorur një makinë ose cilindër. Vëmendje, mund të mos jetë gjithçka - për rezultatin e përsosur që asfalti shtrihet në mënyrë të konsiderueshme jetën e saj, ju mund të aplikoni për shtresën e asfaltit. Pas përfundimit të punës rekomandohet për disa orë asfalt për t'i lënë ata të shkojnë. Ngarkoni plotësisht është e mundur dhe e përshtatshme për të nesërmen. Çdo ekspert asfaling ju mund të gëzoni përmes Wilio do t'ju këshillojë siç duhet dhe në kontakte për procesin në mënyrë që të plotësoni kërkesat tuaja. Hints dhe Këshilla: 1. Përfitimet Ju nuk keni për të humbur kohë duke kërkuar shërbime asfalt përmes internetit të mirënjohur ose afatgjatë. Asfaltimi profesional ju mund të gjeni disa doreza në Wilio. Vetëm të hyni në të dhënat bazë të projektit, vendndodhjen tuaj dhe të filloni të merrni ofertat për realizimin nga kompanitë që janë vërtetuar. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Pas hyrjes në kërkesën në Wilio, verifikimi i profesionistëve nga mjedisi do të fillojë të dërgojë menutë për realizimin së bashku me menutë e çmimeve. Kështu që ju mund të zgjidhni më së afërmi duke iu afruar mundësive dhe buxhetit tuaj. Më e shtrenjtë nuk do të thotë gjithmonë më mirë dhe më mirë. 3. Hiq cilësinë dhe besueshmërinë Mos zgjidhni vetëm çmimin kur zgjedhni punën e asfaltit. Kjo, natyrisht, është e rëndësishme, por ka parametra të tjerë. A është kompania në gjendje të fillojë punën në afatin e fundit që ju përshtatet? A është furnizuesi i gatshëm të konsultohet me punën tuaj me ju dhe çmimin para se të realizoni veten? A është furnizuesi në gjendje të gjejë kohë dhe të vizitojë personalisht punën e punës? Cilat janë përvoja e klientëve të mëparshëm? Për këto pyetje, seksioni i vlerësimit do t'i përgjigjet Wilio. Shikoni komentet tuaja të mëparshme të klientëve, ju lutemi kontaktoni ato dhe merrni informacionin e dorës së parë.