Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Arkitekture, arkitekt

Po kërkoni një arkitekt për një dizajn arkitekturor? Ne kemi 16,776 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Arkitekture, arkitekt

Keni nevojë për një shërbim në fushën e arkitekturës, arkitekt? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në dizajnin e brendshëm dhe dizajnin e brendshëm, planifikimin urban dhe planifikimin e përdorimit të tokës. Çmimi i stilistëve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: matja e paraqitjes së objektit, kostot e transportit të ofruara nga një prej arkitektëve tanë 16,776 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse arkitekti i librit përmes Wilio?
Nëse planifikoni një rregullim thelbësor të pronës suaj, paguan për të punësuar profesionistë. Nga renovimet e vogla për dizajne shtesë dhe tërësisht të reja në shtëpi, rezultatet më të mira do t'ju ndihmojnë të arrini një arkitekt ose projektues të arsimuar kolegj. Prandaj, këto projekte do të përdoren për shumë vite është sigurisht e rëndësishme për ju për të hartuar. Faleminderit Wilio ju mund të gjeni arkitektë banimi dhe profesionistë të tjerë për të parë në portofolet e tyre, vlerësimin dhe numrin e urdhrave që përfunduan. Kjo do t'ju ndihmojë të punësoni arkitektët në lagjen tuaj, stili i të cilit ju pëlqen dhe klientët e të cilëve janë të kënaqur me punën e tyre.
A duhet të punësoj një arkitekt?
Nëse do të bëni punë ndërtimore, është e rëndësishme që planet të hartojnë një profesionist të trajnuar. Falë kësaj, ju e dini se çfarë merrni dhe mund të jeni të sigurt se ndërtesa do të jetë strukturore e qëndrueshme dhe do t'i përshtatet të gjitha ligjeve të dhëna nga procedura.
Çfarë kualifikimi duhet të jetë arkitekti?
Arkitekti Sllovak duhet të ketë përfunduar arsimin e lartë me arkitekturën e inxhinierit të titullit - Ing.ark. Veçanërisht nëse dëshiron të bëhet nën emrat dhe përgjegjësinë e tyre, të tilla si mundësia për të vlerësuar statistikat e ndërtesës. Në mënyrë tipike, lejet janë referuar në "pullën e rrumbullakët".
Cili është dallimi në mes të arkitektëve dhe projektuesve?
Arkitekti zakonisht sugjeron shtëpi në rregull, në një hapësirë ​​të caktuar dhe duke u përpjekur të përshtaten me ngjyrën e vendit. Thjesht jo për të vepruar si grusht në sy. Megjithatë, nëse zgjidhni një shtëpi katalog, mund ta rregulloni atë me një projektues. Ai gjithashtu ju thekson mundësitë e furnizimit me energji dhe përbërës të tjerë të rëndësishëm të projektit. Projektuesi shpesh shpesh në rend bashkëpunon me arkitektin dhe më vonë edhe ndërtuesit.
Sa kohë zgjat derisa arkitekti të krijojë një propozim?
Nuk ka përgjigje të thjeshtë për këtë pyetje. Propozimi i portit zakonisht është shumë më i shpejtë se dizajni i të gjithë shtëpisë së re, por edhe për të marrë parasysh ngarkesën e punës së arkitektit, të gjitha rishikimet e kërkuara dhe vetë procesin e ndërtimit.
Sa është e vlefshme arkitekti?
Në Wilio, çmimi për shërbimet e arkitektit mund të variojë nga 20 € / m² të shtëpisë së kërkuar të shërbimeve të përdorimit. Megjithatë, gjithmonë varet nga fushëveprimi dhe vështirësia e punës.
Kam nevojë për një arkitekt apo projektues të akredituar?
Nëse hezitoni, arrini tek të dyja. Ata me siguri do t'ju tregojnë jo vetëm që ju nevojitet, por gjithashtu do t'ju përgatisë me kuotimin tuaj. Para miratimit të ofertës dhe nënshkrimit të një kontrate, mos harroni të konfirmoni se furnizuesi i përzgjedhur ka kualifikimet dhe autorizimet e nevojshme.
Çfarë bëjnë arkitektët?
Nëse planifikoni të ndërtoni një shtëpi të re, rindërtoni pronën, shtoni një marinë ose për të dhënë kopshtin tuaj një jetë të re, ju duhet të bisedoni me arkitektin ose projektuesin para se të mund të punësoni një ndërtues ose kopshtar. Përveç krijimit të një plani për projektin tuaj, arkitektët gjithashtu mund të kujdesen për Këshillin e Përgjithshëm dhe dokumentet e tjera që do të nevojiten. Para se të riktheni bashkëpunimin, kontrolloni nëse është pjesë e shërbimit për të cilin paguani. Një arkitekt me përvojë mund t'ju ndihmojë të lehtësoni të gjithë projektin dhe jo vetëm lejen e ndërtimit, por edhe menaxhimin e projektit të të gjithë ndërtesës dhe gjetjen e ndërtuesve dhe profesionistëve të tjerë për të përfunduar punën.
Çfarë bëjnë arkitektët?
Arkitektët
Arkitektët jo vetëm që krijojnë plane shtëpie, vilë në fundjavë ose garazh, por gjithashtu ndihmojnë me të gjitha lejet përkatëse. Ju mund të gjeni se disa arkitektë kanë një zonë ose stil të specializuar, ndërsa arkitektët e tjerë ofrojnë shërbime më të përgjithshme. Kontrolli i profileve të tyre do t'ju japë një ide të punës që ata kanë bërë në projekte të ngjashme. Designators. Në varësi të projektit tuaj, ju mund të gjeni se projektuesi është më i përshtatshëm për ju. Projektuesit krijojnë vizatime teknike që mund të kaloni pranë ndërtuesit me të cilin do të punoni.
Designators.
Në varësi të projektit tuaj, ju mund të gjeni se projektuesi është më i përshtatshëm për ju. Projektuesit krijojnë vizatime teknike që mund të kaloni pranë ndërtuesit me të cilin do të punoni.
Arkitektët kopsht.
Nëse do të shkoni në rreshtin e përgjithshëm të pronës suaj, mos harroni kopshtin. Arkitekti i kopshtit do t'ju ndihmojë të nxjerrni nga hapësira maksimale dhe ky sugjerim që nuk mund të përgatisni dizajnerë të tjerë ose arkitektë për ju. Përveç gjërave të thjeshta si shtimi i shtretërve të luleve dhe ringjallja e lëndinë tuaj, arkitekti i kopshtit mund të rrisë vlerën e pronës suaj duke përdorur kuvertën në tarracë, muret mbështetëse ose pishinë dhe të gjitha sipas pëlqimit tuaj për përfshirjen dhe buxhetin.